Tarvitsetko lainaa?

Autamme sinua löytämään sinulle sopivimman lainaratkaisun.

Itselleen sopivimman lainatarjouksen löytäminen ei aina ole helppoa etenkin, mikäli haluat löytää juuri omiin tarpeisiisi sopivimman vaihtoehdon. Tähän ongelmaan ratkaisuksi on kehitetty Zmarta, joka tekee lainojen kilpailuttamisesta ja vertailusta helpompaa. Me Zmartalla haluamme tarjota sinulle fiksun tavan hoitaa raha-asioitasi. Voit tavoittaa yli 25 luotonmyöntäjää ja pankkia ainoastaan yhden hakemuksen täyttämällä.

 

Halusitpa yhdistää lainasi tai ottaa uutta lainaa, me Zmartalla toimimme apunasi. Käyttämällä ilmaista palveluamme voit saada yhdellä hakemuksella useita mahdollisia lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi täydellisimmän vaihtoehdon. Lainan kilpailuttaminen käykin erittäin sulavasti, sillä helppokäyttöisen hakemuksen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin. Sinulla on myös tukena kokenut, henkilökohtainen lainaneuvojasi, joka auttaa sinua mielellään kaikissa mielen päällä olevissa asioissa. Kilpailuta lainaa siis rohkeasti jo tänään, hakemuksen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin!

 

Voit kilpailuttaa lainaa kauttamme, mikäli olet yli 20-vuotias, sinulla on vakituiset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä.

illustration
Yhdistä lainat

Säästä lainanhoitokuluissa!

Tavoitteenamme on löytää sinulle edullisia lainaratkaisuja ja tukea näin henkilökohtaista talouttasi. Yhdistämällä useat pienlainat ja luottokorttivelat yhdeksi lainaksi, voit saada hyvät ehdot, pienentää kuukausittaista maksuerää sekä säästää selvää rahaa. Täytä lainahakemus heti, jotta voimme ryhtyä etsimään sinulle sopivia lainatarjouksia yli 20 pankilta ja luotonmyöntäjältä.

VERTAA NYT Lue lisää
Vakuudeton laina

Unelmoitko kenties ulkomaanmatkasta?

Meille on tärkeää, että voit tehdä fiksuja lainapäätöksiä ja säästää kuluissasi. Me autamme toteuttamaan kaikenlaisia rahoitukseen liittyviä tarpeita riippumatta siitä, tarvitsetko lainaa esimerkiksi lomamatkaan, veneen ostoon, vaalikampanjan rahoittamiseen vai sijoittamiseen. Meillä Zmartan kautta voit hakea vakuudetonta lainaa itsellesi sopivaa summaa 500-60 000 euron väliltä. Täytä lainahakemus heti, jotta voimme ryhtyä etsimään sinulle sopivia lainatarjouksia.

HAE NYT Lue lisää

Näin Zmarta toimii

Miksi hakea lainaa Zmartan kautta?

Jos haluat säästää aikaa ja vaivaa, kannattaa sinun turvautua Zmartan apuun. Zmarta auttaa sinua löytämään parhaan lainan kilpailuttamalla ja vertailemalla eri luotonmyöntäjiä. Nyt useiden eri lainahakemusten täyttäminen on historiaa, sillä Zmartan lainahakemuksella tavoitat useita eri luotonmyöntäjiä. Lisäksi palvelu on täysin maksuton.

Miten saan apua Zmartalta?

Zmarta tarjoaa sinulle henkilökohtaista lainaneuvontaa ja tukea oikean lainaratkaisun löytämiseen. Zmarta tekee yhteistyötä useiden pankkien ja lainanantajien kanssa. Siksi voimme eritellä parhaat vaihtoehdot sinulle tilanteesi ja toiveittesi perusteella. Täytä Zmartan lainahakemus kotisivullamme, niin hoidamme loput. Parhaassa tapauksessa saat useita tarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen tai lainatarjouksen?

Pyrimme löytämään sinulle ratkaisun saman päivän aikana! Täytettyäsi Zmartan lainahakemuksesi, ryhdymme etsimään sinulle parhaita ratkaisuja tilanteesi perusteella. Jos täytät Zmarta-hakemuksen aamupäivästä, saatat saada ensimmäiset lainatarjoukset jo saman päivän aikana!

Tärkeää on, että täytät kaikki hakemustiedot. Vajaiden hakemustietojen osalta olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä.  Muista, että asia etenee nopeammin, jos täytät kaikki tietosi heti aluksi.

Soitamme sinulle heti, kun olemme löytäneet lainatarjouksia. Tämän lisäksi näet alustavat lainatarjoukset uudessa OmaTili-verkkopalvelussamme.

Miksi Zmartan palvelu on ilmaista?

Missiomme on varmistaa, että ihmiset tekevät oikeita valintoja ja saavat valinnoillensa vastinetta. Me haluamme aidosti auttaa sinua löytämään talouteesi sopivia rahoitusratkaisuja. Me teemme puolestasi aikaa vievimmän työn – lainatarjousten etsimisen ja kilpailuttamisen. Emmekä koe tarpeelliseksi veloittaa siitä sinulta mitään. Me saamme palkkion pankeilta ja luotonantajilta.

Zmarta

Zmarta on uusi fiksu tapa saada rahoillesi vastinetta. Zmarta auttaa sinua vertailemaan ja kilpailuttamaan lainaratkaisuja, jotta löydät juuri sinun talouteesi sopivan vaihtoehdon. Zmartan lainahakemuksella tavoitat useita eri pankkeja ja luottolaitoksia.  

Zmarta on rahoituspalveluyritys, joka on osa kansainvälistä konsernia nimeltään Zmarta Group. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus lainojen, vakuutuksien, sijoitusten kilpailuttamisesta sekä välittämisestä.

Kokenut, ammattitaitoinen ja ystävällinen asiakaspalvelumme kilpailuttaa lainoja puolestasi.

Turvallinen

Zmarta noudattaa tietosuojaa koskevia lakeja ja määräyksiä tarkasti sinun turvallisuutesi takaamiseksi. Käytämme korkeinta mahdollista SSL-teknologiaa ja kehitämme tietoturvaa jatkuvasti.

Helppo

Yhdellä lainahakemuksella tavoitat useita tunnettuja ja luotettavia lainanmyöntäjiä helposti ja vaivattomasti. Me teemme kilpailutuksen puolestasi ja pyrimme löytämään sinulle useita lainatarjouksia. 

Maksuton

Zmartan palvelujen käyttäminen on täysin ilmaista. Missiomme on auttaa ihmisiä hoitamaan talousasiansa fiksusti. Me haluamme aidosti auttaa sinua löytämään talouteesi sopivia rahoitusratkaisuja.

Turvallinen

Zmarta noudattaa tietosuojaa koskevia lakeja ja määräyksiä tarkasti sinun turvallisuutesi takaamiseksi. Käytämme korkeinta mahdollista SSL-teknologiaa ja kehitämme tietoturvaa jatkuvasti.

Helppo

Yhdellä lainahakemuksella tavoitat useita tunnettuja ja luotettavia lainanmyöntäjiä helposti ja vaivattomasti. Me teemme kilpailutuksen puolestasi ja pyrimme löytämään sinulle useita lainatarjouksia. 

Maksuton

Zmartan palvelujen käyttäminen on täysin ilmaista. Missiomme on auttaa ihmisiä hoitamaan talousasiansa fiksusti. Me haluamme aidosti auttaa sinua löytämään talouteesi sopivia rahoitusratkaisuja.

Kumppanimme

Teemme yhteistyötä yli 25 eri pankin ja luotonmyöntäjän kanssa. Näin varmistamme, että etsimme sinulle sopivimman lainatarjouksen, joka vastaa tarpeitasi.