Lainaa netistä vain muutamassa minuutissa!

Hae lainaa helposti ja nopeasti netissä.

Tarkoititko ?
  • Maksuton lainavertailu
  • Yhdellä hakemuksella yli 25 lainatarjousta

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€ / 72 kk ajan. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

4,6/5, perustuu 892 arvosteluun
Ms
Marko sanoo:

Zmarta löysi minulle sopivan lainoittajan vanhoille lainoilleni vaivattomasti ja sain enemmän kuin o...

19. syyskuuta 2023
BTs
Birgitta Tamminen sanoo:

Positiivista oli se lainan saannin helppous

19. syyskuuta 2023
SMLs
Satu Merita Lindholm sanoo:

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

18. syyskuuta 2023

Lainaa netistä vain muutamassa minuutissa!

Raha-asioiden järjestely on tänä päivänä helppoa ja nopeaa. Voit hakea vakuudetonta lainaa kesken työpäivän, kotisohvalta käsin tai vaikkapa koripallopelin katsomosta!

Lainahakemuksen täyttäminen netissä vie muutaman minuutin ja saat ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.
Voit hakea lainaa netistä silloin kun se sinulle sopii, ilman tositteita tai takaajia. Parhaassa tapauksessa rahat ovat tililläsi jo saman tai seuraavan pankkipäivän aikana.

Vertaile lainatarjouksia tarkasti – säästät selvää rahaa

Vaikka lainan hakeminen netissä käy nopeasti, kannattaa verkkopalveluun kilahtavien lainatarjousten vertailuun käyttää muutama hetki kauemmin.

Vertailemalla lainatarjouksia voit säästää lainasummasta riippuen vuodessa useita kymmeniä tai jopa satoja euroja. Säästöt muodostuvat lainan korosta ja kuluista. Lue siis tarkasti pienellä präntillä oleva teksti, jossa kerrotaan, paljonko maksat lainan perustamiskuluja, tilinhoitomaksuja ja käsittelymaksuja.

Lainaehtojen vertailulla voit määritellä hakemallesi lainalle talouteesi sopivan takaisinmaksuajan ja kuukausilyhennykset. Kun teet järkevän lainasopimuksen, taloutesi ei mene liian tiukille ja voit laittaa pienen summan kuukaudessa myös säästöön.

Laske, paljonko säästäisit yhdistämällä lainat

Säästötilille menevän summan voi saada kokoon pelkästään järkevöittämällä taloutta. Lainojen, pienluottojen ja korttivelkojen yhdistäminen on nykyisin hyvin yleistä. Lainakustannuksissa voi säästää huomattavasti yhdistämällä vanhat vakuudettomat lainat ja luotot yhden vakuudettoman lainan .

Uudelle lainalle saadaan monesti matalampi korko, edullisemmat kuukausittaiset kustannukset ja pidempi takaisinmaksuaika. Näin vältyt maksamasta kalliita kuukausi- ja tilinhoitomaksuja jokaisesta lainasta erikseen.

Kuka voi saada vakuudettoman lainan netissä?

Voit saada Zmartan kautta vakuudettoman lainan mikäli:

  • Olet vähintään 20-vuotias.

  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Huomioithan, että luottotiedot tarkastetaan jokaisen lainahakemuksen yhteydessä.

Millaisen lainan netistä voi saada?

Lainaviidakossa surffatessa kannattaa ensin selvittää, millainen laina olisi juuri sinulle edullisin. Erilaisia lainavaihtoehtoja on runsaasti ja ne eroavat toisistaan koron, lyhennyksen ja takaisinmaksuajan osalta.

Luoton valinnassa tulee aina lähteä siitä, etsitäänkö pitkäaikaista rahoitusta vai lyhytaikaista lainaa, ja onko lainalle asettaa vakuus. Vakuuden asettaminen auttaa laskemaan lainan kuluja, sillä vakuudellinen laina on yleensä vakuudellista edullisempi. Hintaero johtuu pankin pienemmästä riskistä.
Kun tiedät, millainen vakuus sinulla on (esimerkiksi ostettava asunto-osake tai lainalla rahoitettava auto), voit aloittaa lainaneuvottelut. Vakuudelliset lainat kannattaa aina kilpailuttaa.

Mikäli sinulla ei ole vakuutta, voit valita lainasi saatavilla olevista vakuudettomista luotoista. Joihinkin tilanteisiin paras laina on pieni vakuudeton pikaluotto, kun taas toisinaan sopivin vaihtoehto on esimerkiksi joustava tililuotto tai luottokortti.

Mihin tarkoituksiin voi hakea netissä lainaa?

Voit hakea vakuudetonta lainaa juuri siihen tarkoitukseen, johon sitä kulloinkin tarvitset. Asiakkaamme ovat kertoneet hakeneensa:

· lainaa matkustamiseen
· lainaa kodin remontointiin
· lainaa pihan tai mökin uudistamiseen
· lainaa opintoja varten
· lainaa terveydenhoitokulujen maksamiseen
· lainaa perhejuhlien järjestämiseen
· lainaa kodin sisustamiseen ja huonekaluostoksiin

Zmartan kautta voit hakea lainaa 1000-60 000 euroa jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Tutustu joustaviin lainavaihtoehtoihimme ja ota rohkeasti yhteyttä. Palvelemme sinua verkossa ja puhelimitse suomenkielellä.