loans

Yrityslaina

Räätälöityjä lainaratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille

4,6/5, perustuu 1 009 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
AK
Ari Kirjavainen sanoo:

Helppo hakea

20. heinäkuuta 2024
KTJ
Kari Tapani Johansson sanoo:

Selkeä ymmärtää

11. heinäkuuta 2024
T
Tuula sanoo:

Nopea lainajärjestely

9. heinäkuuta 2024

SME-lainalla joustoa yrityksen kassavirtaan

Äkillinen rahantarve voi yllättää yrityksen koska tahansa. Raaka-aineiden toimitusvaikeudet tai pitkittyneet maksuajat voivat nostaa hikikarpaloita yrittäjän otsalle etenkin, jos taseessa ei ole mistä ottaa.

Zmartan lainapalvelu on tarkoitettu kaikenkokoisille yrityksille, toiminimistä osakeyhtiöihin. Joustavien rahoitusratkaisujemme avulla yritys voi saada taloudellista pelivaraa esimerkiksi:

  • palkanmaksuun

  • investointeihin &

  • yleiseen kassavirran hallintaan

Yrityslaina tai yritysluotto räätälöidään yksilöllisesti yrityksen tarpeisiin sopivaksi ja sen voi maksaa kokonaisuudessaan pois koska tahansa.

Kiinteistövakuudellista lainaa voi hyödyntää suurempiin investointeihin, sillä sitä parhaimmillaan saada jopa useita miljoonia euroja. Yritysluottokortilla voi puolestaan kattaa helposti yrityksen pieniä ja juoksevia kuluja. 

Hae yritykselle lainaa – hyödynnä ketterä hakuprosessi!

Yrityslainan hakeminen käy näppärästi Zmartan verkkopalvelussa. Sinun tarvitsee vain päättää tarvitsemasi lainan määrä sekä täyttää lainahakemukseen yrityksesi perustiedot. Lainahakemuksesi lähetetään eteenpäin luotonmyöntäjien käsiteltäväksi.

Hakuprosessin vaiheet:

1.      Päätä haluamasi lainasumma
Valitse, paljonko haluat hakea lainaa ja kuinka pitkää takaisinmaksuaikaa toivot. Täytä myös muut lainahakemuksessa kysytyt yrityksen perustiedot.

2.      Haemme sinulle lainatarjouksia
Lähetämme hakemuksesi eteenpäin kumppaniverkostoomme kuuluville pankeille ja rahoituslaitoksille.

3.      Valitse laina, joka sopii tarpeisiisi parhaiten
Voit vertailla lainatarjouksia ja valita niistä sopivimman. Sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä hyväksyt lainaehdot.

4.      Laina maksetaan yrityksesi tilille
Rahat ovat parhaimmillaan yrityksen tilillä jopa saman pankkipäivän aikana. 

Vakuudeton yrityslaina – joustavasti ilman vakuuksia

Vakuudeton yrityslaina (SME) on kertalaina, jonka yrittäjä nostaa kerralla kokonaisuudessaan tilille. SME-lainan suuruus voi olla mitä tahansa 1000 ja 350 000 euron väliltä.  

Yrityslainaa hyödynnetään tyypillisesti yrityksen laajentamiseen, markkinointiin tai kassavirran hallintaan. Lainalle ei tarvitse hankkia erillisiä takuita, koska yrittäjä toimii henkilökohtaisesti lainansa takaajana ja vastaa lainan takaisinmaksusta 1-36 kuukauden aikana. 

Yhdellä hakemuksella yritys voi saada pankeilta ja rahoituslaitoksilta useita yrityslainatarjouksia, vertailla niiden ehtoja keskenään ja valita sopivimman.

Lue lisää SME-lainasta 

Yrityslainalaskuri - suunnittele rahoituksesi

Zmartan lainalaskuri on mainio työkalu erilaisten lainasummien, korkojen ja takaisinmaksuaikataulujen vertailussa. Voit syöttää lainalaskuriin tarvitsemasi tai suuntaa antavan lainasumman ja katsoa, millaisen kuukausierän se lainallesi antaisi.

Esimerkki:

15 000 euron vakuudeton yrityslaina 5 vuoden maksuajalla ja 7,5 % korolla tekisi kuukausilyhennykseksi 344 euroa. Jos lainan korko olisi 10 %, lyhennyksen suuruus olisi 377 euroa.

Laskelmat ovat suuntaa antavia esimerkkejä. Lyhennyksen osuus on koko laina-ajan sama. Korkojen määrä pienenee, kun laina vähenee. Korko, lainaehdot ja muut kulut määräytyvät yritys- ja lainakohtaisesti. 

Yrityslainan haku - asiantuntijamme apunasi

Mikäli mietit, millainen lainaratkaisu tai -tuote sopisi yrityksellesi parhaiten, käänny rohkeasti puoleemme. Olemme tottuneet vastaamaan kaikenlaisiin yrittäjien mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Monesti asiakkaamme miettivät muun muassa, mitä eroa on yrityslainalla ja -luotolla tai millainen kiinteistö käy lainan vakuudeksi.

Kysymällä se selviää! Zmartan asiakaspalvelu palvelee chatissa arkisin klo 9-15 sekä puhelimitse klo 9-17. Keskustelemme mielellämme kanssasi erilaisista lainatyypeistä ja vertailemme yrityksellesi edullisimman kokonaisratkaisun. 

Yrityslainavertailu - löydä edullisin vaihtoehto

Yrityslainojen kilpailutus kannattaa aina. Lainavertailun avulla voit varmistua, että saat lainallesi edullisimman koron ja kulut.

Kun teet Zmartan kautta yrityslainahakemuksen, saat ensimmäisiä lainatarjouksia jo muutamissa minuuteissa OmaTili-palveluun, jossa voit vertailla niitä toisiinsa. Päätösvalta on sinulla – voit valita tarjouksista mieleisesi. Hakemuksen tekeminen ei velvoita lainan ottamiseen, joten sinun ei ole pakko valita niistä mitään.

Tutustu joustaviin yrityslainoihimme. Parhaimmillaan laina maksetaan yrityksen tilille jo saman pankkipäivän aikana. Mikäli tarvitset yrityslainaa heti, huomioi kuitenkin, että lainasopimuksen allekirjoittaminen ja rahojen siirto tapahtuvat vain arkipäivisin. Jos teet lainahakemuksen viikonloppuna, odota maltilla maanantaihin.   

Mistä kannattaa ottaa yrityslaina?

Vastaus on: Sieltä mistä saat lainallesi parhaat ehdot. Huomioi kuitenkin, että parhaat ehdot eivät tarkoita pienintä kuukausierää, sillä mitä kauemmin lainaasi maksat, sitä suuremmaksi lainan kokonaissumma ja korkokulut muodostuvat.

Vertaile lainat järkevästi. Valitse laina, jossa on kohtuullinen takaisinmaksuaika, järkevä korko ja yrityksen talouteen sopiva, realistinen kuukausilyhennys. Hyödynnä Zmartan asiantuntevaa ja puolueetonta vertailupalvelua, jossa voit arvioida rinnakkain useiden pankkien lainatarjouksia ja varmistua, että saat lainallesi parhaat ehdot. 

Jatkuva yritysluotto – lyhennä haluamassasi tahdissa

Mikäli yrityksesi rahoitus vaatii kertalainan sijasta jatkuvampaa joustoa, tutustu yritysluottoon. Se on verkossa toimiva lainatuote, jota yritys voi hakea Zmartan kautta aina 20 000 euroon asti, käyttää tarpeidensa mukaan ja lyhentää haluamassaan tahdissa. Yritysluoton minimikuukausilyhennys on 5 % nostetusta lainasummasta. Luotto ei ole sidottu aikaan ja se on jatkuvasti yrityksen käytössä.

Jos luotto on maksettu nollille, kuluja ei ole lainkaan!

Lue lisää yritysluotosta

Kiinteistövakuudellinen yrityslaina – lainaa jopa 8 miljoonaan euroon asti

Estateguru myöntää mittaviakin kiinteistövakuudellisia lainoja. Enimmillään lainaa voi saada vakuutena olevaa kiinteistöä vastaan jopa 8 miljoonaa euroa. Yrityslaina neuvotellaan aina tarjouskohtaisesti Estategurun ja hakijan välillä.

Alustavan lainatarjouksen saa kertomalla Estategurulle yrityksen maan, sijainnin, vakuuden arvon ja halutun lainasumman. Yrityslainan ja kiinteistövakuuden arvon suhde voi olla enintään 75 prosenttia.

Tutustu kiinteistövakuudelliseen lainaan

Yritysluottokortti – laina aina taskussa!

Mikäli yritykselläsi ei ole vielä luottokorttia, nyt on korkea aika hankkia sellainen! Qred Visan yritysluottokortilla maksaminen tuo huomattavaa lisäturvaa kaikenkokoisiin ostoihin: jos luottokortilla ostamasi tuote jää matkalle, saat rahasi takaisin.

Mikäli kortti on lompakossa käyttämättömänä ja vain tuomassa turvaa pahan päivän varalle, se on täysin kuluton!

Hae yritysluottokorttia

Näin helposti ja nopeasti haet yrityslainaa Zmartan avulla

YRITYSLAINA 1

1. Päätä haluamasi lainasumma

Valitse, paljonko haluat hakea lainaa ja kuinka pitkää takaisinmaksuaikaa toivot.
YRITYSLAINA 2

2. Haemme sinulle lainatarjouksia

Lähetämme hakemuksesi eteenpäin kumppaniverkostoomme kuuluville pankeille ja rahoituslaitoksille.
YRITYSLAINA 3

3. Valitse laina, joka sopii parhaiten tarpeisiisi

Voit vertailla lainatarjouksia ja valita niistä parhaan.
YRITYSLAINA 4

4. Laina maksetaan yrityksen tilille

Rahat ovat tilillä jopa muutamissa tunneissa hakemuksen jättämisestä.
  • Voiko yrityslainan maksaa takaisin etuajassa?
  • Mikä on yrityslainan korko?
  • Voiko yritys hakea vakuudeton laina?
  • Voiko saada yrityslainaa ilman luottotietoja?
Korkoja, rahaa ja Zmarta
Yrittäjän oppaat

Omavaraisuusaste liiketoiminnan mittarina

Yrityksen menestystä voidaan mitata kolmen avaintekijän: kannattavuuden, maksuvalmiuden ja vakavaraisuuden mittarein. Näiden kautta saadaan kokonaiskuva yrityksen toimintaedellytyksistä. Vakavaraisuuden mittareita ovat muun muassa nettovelkaantumisaste ja omavaraisuusaste. Tässä artikkelissa pureudumme viimeksi mainittuun.

8. huhtikuuta 2024, Taru Schroderus
Yrittäjän oppaat

Yrittäjyys – tätä se tarkoittaa

Yrittäjäksi luetaan henkilö, joka harjoittaa taloudellista toimintaa omaan laskuun ja omalla vastuulla. Yrittäjänä voi työskennellä päätoimisesti tai sivutoimisesti palkkatyön tai opiskeluiden ohella.

Päätoiminen yrittäjyys on nimensä mukaisesti yrittäjän pääasiallinen työ ja toimeentulon lähde. Päätoiminen yrittäjä satsaa yrityksensä toimintaan sataprosenttisesti. Yritystoiminnan pitää olla kannattavaa, jotta saat siitä myös palkkaa.

19. tammikuuta 2024, Taru Schroderus
Yrittäjän oppaat

Oman yrityksen perustaminen – opas yrittäjyydestä haaveileville

Joka vuosi tuhannet suomalaiset toteuttavat unelmiaan ja ryhtyvät yrittäjäksi. Tilastokeskuksen tuoreimman selvityksen mukaan vuonna 2022 toimintansa aloitti 41 200 yritystä. Toimialoittain tarkasteltuna vuonna 2022 eniten yrityksiä aloitti ammatillisen, tieteellisen ja teknisen toiminnan toimialalla.

Maakunnittain tarkasteltuna Uusimaa, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi olivat tässä järjestyksessä maakunnat, joissa oli eniten aloittaneita ja lopettaneita yrityksiä. Suomen 15 suurimmista kaupungeista aloittaneiden yritysten lukumäärä kasvoi edellisvuoteen verrattuna eniten Vantaalla (8 %) sekä Vaasassa (7 %) ja väheni eniten Lappeenrannassa (8 %) ja Turussa (7 %).

Kuka tahansa voi ryhtyä yrittäjäksi. Liitytkö sinä tänä vuonna uusien yrittäjien joukkoon?


12. tammikuuta 2024, Taru Schroderus

Kokeile myös muita vertailupalvelujamme

Voimmeko auttaa sinua pienentämään kulujasi muiden vertailupalvelujemme avulla?

Kulutusluottovertailu

Lainojen yhdistely

Yrityslainavertailu