loans

Yrityslaina

4,6/5, perustuu 929 arvosteluun
EKMs
Eija Kaarina Myller sanoo:

Vastauksen saaminen oli nopeaa

3. joulukuuta 2023
RKs
Rani Koski sanoo:

Toimi hyvin

29. marraskuuta 2023
as
asiakas sanoo:

Nopea asiointi.

29. marraskuuta 2023

SME-lainalla joustoa yrityksen kassavirtaan

Yrityslaina, yritysluotto, kiinteistövakuudellinen yrityslaina sekä yritysluottokortti tarjoavat joustavia rahoitusratkaisuja pienten ja keskisuurien (small and medium-sized enterprises) yritysten talouden ja kassavirran hallintaan.

Millainen yritys voi hakea yrityslainaa?

Äkillinen rahantarve voi yllättää yrittäjän koska tahansa. Raaka-aineiden toimitusvaikeudet tai pitkittyneet maksuajat voivat nostaa hikikarpaloita yrittäjän otsalle etenkin, jos taseessa ei ole mistä ottaa.

Zmartan lainapalvelu on tarkoitettu kaikenkokoisille yrityksille, toiminimistä osakeyhtiöihin. Sen avulla yritys voi saada taloudellista pelivaraa, joka auttaa tiukan paikan tullen esimerkiksi:

 • palkanmaksussa

 • investoinneissa sekä

 • yleisessä kassavirran hallinnassa

Lainasumman yritys määrittelee itse ja luoton voi maksaa kokonaisuudessaan pois koska tahansa.

Näin haet edullista yrityslainaa Zmartan avulla

 1. Päätä haluamasi lainasumma
  Valitse, paljonko haluat hakea lainaa ja kuinka pitkää takaisinmaksuaikaa toivot. Täytä lainahakemuksessa kysytyt tiedot.

 2. Haemme sinulle lainatarjouksia
  Lähetämme hakemuksesi eteenpäin kumppaniverkostoomme kuuluville pankeille ja rahoituslaitoksille.

 3. Valitset lainan, joka sopii tarpeisiisi parhaiten
  Voit vertailla lainatarjouksia ja valita niistä sopivimman. Sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä hyväksyt lainaehdot.

 4. Laina maksetaan yrityksesi tilille
  Rahat ovat tilillä jopa muutamissa tunneissa hakemuksen jättämisestä.

Rahat tilille jo saman päivän aikana!

Yrityslainan hakeminen käy näppärästi verkkopalvelussamme. Sinun tarvitsee vain päättää tarvitsemasi lainan määrä sekä täyttää lainahakemukseen yrityksesi perustiedot. Lainahakemuksesi lähetetään eteenpäin luotonmyöntäjien käsiteltäväksi.

Saat ensimmäisiä lainatarjouksia jo muutamissa minuuteissa OmaTili-palveluumme, jossa voit vertailla niitä toisiinsa. Päätösvalta on sinulla – voit valita tarjouksista mieleisesi. Hakemuksen tekeminen ei velvoita lainan ottamiseen, joten sinun ei ole pakko valita niistä mitään.

Tutustu joustaviin yrityslainoihimme. Saat rahat tilille parhaimmillaan jo saman päivän aikana!

Mikä vaikuttaa yrityslainan korkoon?

Lainan korkoon vaikuttaa eniten se, mihin tarkoitukseen sitä otetaan ja toimiiko ostettava kohde vakuutena. Myös lainatuote sekä lainanottajan maksukyky vaikuttavat korkoon, samoin kuin rahoitusmarkkinat, kilpailuasetelma sekä inflaatio.

Laina tarpeen mukaan

Zmartan valikoimassa on useita erilaisia yrityslainoja. Tutustu alla oleviin yrityslainatuotteisiimme ja tee hakemus jo tänään! Voi hakea lainaa 1000 eurosta aina 8 miljoonaan euroon asti.

Yrityslaina (SME)

Yrityslaina on kertalaina, jonka yrittäjä nostaa kerralla kokonaisuudessaan tilille. SME-yrityslainan suuruus voi olla mitä tahansa 1000 ja 350 000 euron väliltä. Yrittäjä toimii henkilökohtaisesti lainan takaajana ja vastaa lainan takaisinmaksusta 1-36 kuukauden aikana.
Yhdellä hakemuksella yritys voi saada pankeilta ja rahoituslaitoksilta useita yrityslainatarjouksia, vertailla niiden ehtoja keskenään ja valita sopivimman.Hae yrityslainaa jo tänään.

Jatkuva yritysluotto

Joustava yritysluotto toimii verkossa. Yritys voi hakea luottoa 20 000 euroon asti, käyttää sitä tarpeidensa mukaan ja lyhentää haluamassaan tahdissa. Yritysluoton minimikuukausilyhennys on 5 % nostetusta lainasummasta. Luotto ei ole sidottu aikaan ja se on jatkuvasti yrityksen käytössä.
Jos luotto on maksettu nollille, kuluja ei ole lainkaan!
Lue lisää yritysluotosta.

Kiinteistövakuudellinen yrityslaina

Estateguru myöntää mittaviakin kiinteistövakuudellisia lainoja. Enimmillään lainaa voi saada vakuutena olevaa kiinteistöä vastaan jopa 8 miljoonaa euroa. Yrityslaina neuvotellaan aina tarjouskohtaisesti Estategurun ja hakijan välillä. Alustavan lainatarjouksen saa kertomalla Estategurulle yrityksen maan, sijainnin, vakuuden arvon ja halutun lainasumman. Yrityslainan ja kiinteistövakuuden arvon suhde voi olla enintään 75 prosenttia.
Mikäli yrityslainatuotteemme herättävät kysymyksiä, asiakaspalvelumme vastaa niihin mielellään sekä verkossa että puhelimitse numerosta: 09 4241 4444
Tutustu tarkemmin kiinteistövakuudelliseen lainaan.

Yritysluottokortti

Mikäli yritykselläsi ei ole vielä luottokorttia, nyt on korkea aika hankkia sellainen! Qred Visan yritysluottokortilla maksaminen tuo huomattavaa lisäturvaa kaikenkokoisiin ostoihin: jos luottokortilla ostamasi tuote jää matkalle, saat rahasi takaisin.
Mikäli kortti on lompakossa käyttämättömänä ja vain tuomassa turvaa pahan päivän varalle, se on täysin kuluton!
Lue lisää yritysluottokortin hakemisesta ja rahanarvoisesta maksutapaedusta.

Helpotusta henkilökohtaiseen talouteen

Mikäli oma taloutesi kaipaa järkevöittämistä tai olet tekemässä hankintoja, joihin tarvitse lainaa, käänny rohkeasti puoleemme. Zmarta kilpailuttanut jo vuosia suomalaisille edullisimmat lainat.

Näin helposti ja nopeasti haet yrityslainaa Zmartan avulla

YRITYSLAINA 1

1. Päätä haluamasi lainasumma

Valitse, paljonko haluat hakea lainaa ja kuinka pitkää takaisinmaksuaikaa toivot.

YRITYSLAINA 2

2. Haemme sinulle lainatarjouksia

Lähetämme hakemuksesi eteenpäin kumppaniverkostoomme kuuluville pankeille ja rahoituslaitoksille.

YRITYSLAINA 3

3. Valitse laina, joka sopii parhaiten tarpeisiisi

Voit vertailla lainatarjouksia ja valita niistä parhaan.

YRITYSLAINA 4

4. Laina maksetaan yrityksen tilille

Rahat ovat tilillä jopa muutamissa tunneissa hakemuksen jättämisestä.

 • Voiko yrityslainan maksaa takaisin etuajassa?
 • Mikä on yrityslainan korko?
 • Voiko yritys hakea vakuudeton laina?
 • Voiko saada yrityslainaa ilman luottotietoja?
Yrittäjän oppaat

Vastuullinen sijoittaminen – tätä se tarkoittaa

Vastuullisuus on globaali megatrendi, josta puhutaan valtavasti ja lähes kaikkialla. Elinkeinoelämässä vastuullisuus tarkoittaa tulevaisuudelle hyvää bisnestä.

Elinkeinoelämän Keskusliiton mukaan vastuulliset yritykset toimivat mahdollisimman kestävällä tavalla ja huomioivat sidosryhmien edut ja odotukset tähdäten samalla kannattavaan liiketoimintaan. Parhaimmillaan vastuullisuus on yrityksen kilpailuetu ja strategian vahvaa ydintä.

Myös vastuullinen sijoittaminen on kasvattanut viime vuosina merkittävästi suosiotaan. Tässä artikkelissa kerromme, mitä se tarkoittaa.

16. lokakuuta 2023, Taru Schroderus
Yrittäjän oppaat

Muuttuvat kustannukset – mitä ne ovat?

Muuttuvat kustannukset ovat kustannuksia, jotka vaihtelevat suhteessa yrityksen tuottamaan toimintaan. Esimerkiksi ravintolassa muuttuvia kustannuksia ovat muun muassa ruoka-annosten raaka-aineet, juomat ja astiat - viime aikoina myös sähkö on nostanut merkittävästi muuttuvia kustannuksia.

Muuttuviin kustannuksiin vaikuttaa yrityksen toiminnan määrä. Jos ravintola pyörii esimerkiksi vain yhdessä lounasvuorossa, muuttuvia kustannuksia on vähemmän kuin jos se toimisi aamusta iltaan. Muuttuvat kulut ovat siis kustannuksia, jotka riippuvat yksiselitteisesti toiminnan volyymistä.

24. elokuuta 2023, Taru Schroderus
Yrittäjän oppaat

”Yrityslaina mahdollistaa toiminnan laajentamisen”

Helsinkiläinen Fix Suutarila on täyden palvelun autokorjaamo, jonka toiminta on vahvassa kasvussa. Automaalaamo ja korikorjaamo tarvitsivat lisää tilaa, jonka rahoittamiseen yrittäjät Motez Owad ja Omar Tarek hakivat Zmartan avulla yrityslainan.

11. heinäkuuta 2022, Taru Schroderus

Kokeile myös muita vertailupalvelujamme

Voimmeko auttaa sinua pienentämään kulujasi muiden vertailupalvelujemme avulla?

Kulutusluottovertailu

Lainojen yhdistely

Yrityslainavertailu