Yrityslaina vertailu auttaa sinua löytämään sopivan lainan yrityksellesi

Haluatko viedä liiketoimintasi seuraavalle tasolle? Yrityslaina mahdollistaa, että voit toteuttaa haaveitasi. Vertaile yrityslainoja Zmartan avulla!

 • Yrityslainaa jopa 250 000 EUR asti
 • Maksuton yrityslainavertailu ei sido sinua mihinkään
 • Useita lainapäätöksiä luotettavilta rahoitusyhtiöiltä vain parissa minuutissa

4,5 / 5, perustuu 519 arvosteluun
Villu Lüüsalu sanoo:

Erinomainen helppo ja nopea palvelu. Suosittelen kaikille, ketkä ovat joutunut huippukalliin lainan koukkuun, tästä saat varmasti apua! Kiitos!

5. elokuuta 2020
Lue lisää arvosteluja

Vertaa yrityslainat helposti ja näppärästi

Yrityksen pyörittäminen vaatii runsaasti pääomaa. Kassavirran hallinta ja investointeihin vaadittavat varat ovat harvemmin helppoja asioita, minkä johdosta me Zmartalla haluamme tarjota yrittäjille mahdollisuuden toiminnan rahoittamiseen helpon lainavertailumme kautta. Saat yrityslainan nopeasti, helposti ja vaivatta.

Lainaa yritykselle nopeasti onnistuu verkkopalvelussamme. Sinun tarvitsee vain täyttää toivomasi lainasumma sekä yrityksesi perustietoja. Lainahakemuksen täyttämiseen menee parisen minuuttia. Kun olet täyttänyt sen, hakemuksesi lähetetään eteenpäin luotonmyöntäjien käsiteltäväksi.

Saat useita lainapäätöksiä pikaisesti OmaTili-palveluumme, jossa voit vertailla saamiasi lainatarjouksia toisiinsa. Päätösvalta on sinulla – saat valita, mikä tarjous on mieleesi. Sinun ei ole myöskään pakko valita yhtään niistä, jos et halua. Mikäli sinulla on kysyttävää, suomenkielinen asiakastukemme auttaa sinua mielellään numerossa 09 4241 4410.

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia – helppo valinta

Yrityslaina ilman vakuuksia pelastaa sinut vakuuksien miettimiseltä – sinun ei tarvitse jahdata takaajia tai pantteja yrityslainan saamiseksi. Tämä helpottaa todella paljon omaa vaivannäköä, sillä yrityslainan takaus voi viedä asioita mutkikkaampaan suuntaan. Vältytkin paperisodalta, kun haet vakuudetonta lainaa.

Yrityslaina Zmartan kautta kilpailutettuna on myös siinä mielessä fiksua, että saat taloudellista pelivaraa oman kassavirtasi hallintaan. Voit maksaa nostamasi yrityslainan pois milloin tahansa, mikä helpottaa pelivaraasi.

Pieni tai iso laina yritykselle mahdollisimman helposti

Meillä Zmartalla on mahdollisuus hakea lainaa yritykselle juuri sinun tarpeisiisi sopivalla summalla. Pienin yrityslaina on vain 1 000 euroa, kun taas suurin summa on jopa 250 000 euroa.

Eri yrityslainat takaavat, että saat toteuttaa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivia hankkeita ja investointeja. Onpa rahan tarve sitten pienelle tai suuremmalle lainalle, saat Zmartan kautta haettua sinulle sopivan lainasumman. Me Zmartalla ymmärrämme todella hyvin, että kassavirran hallinta on hankalaa, minkä johdosta menoja joutuu paikkaamaan lainarahalla. Tämän takia palvelumme on tarkoitettu niin toiminimiyrittäjille kuin suuryrityksille.

Mikä on yrityslainan korko Zmartan lainavertailussa?

Lainan korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, sillä se määrittää, millä hinnalla maksat lainaamaasi yrityslainan takaisin. Toisin kuin yksityisasiakkaille tarkoitetuissa vakuudettomissa lainoissa, yrityslainan korko ilmoitetaan nimelliskorkona kuukaudessa. Korkotaso lasketaan yrityslainoissa siis kuukausiperusteella eikä vuosiperusteella.

Jokainen luotonmyöntäjä ilmoittaa korkotason selkeästi dokumenteissa, jotka sinä saat lainavertailun yhteydessä. Ilmoitamme myös yhteistyökumppanimme koron selkeästi vertailusivulla, jossa näet kaikki tiedot helposti yhdellä silmäyksellä. Luotonmyöntäjät määrittävät koron antamiesi tietojen perusteella, sillä se vaihtelee aina yrityskohtaisesti.

Yrityslaina uudelle yritykselle

Toiminnan aloittaminen on usein kaikkein vaikein askel kohti jokapäiväisen liiketoiminnan aloittamista. Aluksi voi olla vaikeaa löytää omaa asiakaskuntaansa ja viedä tekemistä eteenpäin. Alkuvaiheessa voi menojen kattaminen edellyttää lainan ottoa tai starttirahaa, jotta oman yritystoiminnan saa rullaamaan vakaata tahtia eteenpäin.

Tarkoituksena on kattaa toiminnan aloittamisesta koituneet kulut lyhentämällä velkaa omaa tahtia, kun vakituinen asiakaskunta ja kassavirta on tasaantunut. Tästä on huomattavasti hyötyä myös yrityksen kehittämisen kannalta, sillä harvalla löytyy kassasta rahaa toiminnan täysimääräistä käynnistämistä varten.

Moni miettii myös vaihtoehtoisia rahoitustapoja lainan sijaan. Toiset saattavat harkita esimerkiksi joukkorahoitusta tai osuuden myymistä pääomasijoittajille. Jos et kuitenkaan halua luopua osakkeiden omistuksesta tai luovuttaa päätäntävaltaa muille, siinä tapauksessa lainan ottaminen yritykselle sopii erityisen hyvin sinun tarpeisiisi.

Jos haluat hakea lainaa yrityksen perustamista varten, sinun tulee hakea vakuudetonta kulutusluottoa omaa yritystäsi varten. Yrityslainavertailun edellytyksenä on, että yhtiöllä on jo toimintaa.

Onnistuuko yrityslaina ilman luottotietoja?

Kun haet lainaa yritykselle, sinulta tarkastetaan hakemisen yhteydessä luottotiedot. Luotonmyöntäjät yleensä edellyttävät, että sinulla tulee olla luottotiedot kunnossa ja niissä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Hakemisen yhteydessä varmistetaan myös, ettei yritykselläsi ole luottotietomerkintöjä.

Yrityslainaa nopeasti takaa, että saat luottopäätöksiä itsellesi vertailtavaksi käytännössä saman tien. Jos firmallasi on akuutti rahantarve, sen täyttäminen onnistuu helposti Zmartan välityksellä. Klikkaa vain lainavertailumme auki ja saat yrityslainan nopeasti!

Mitä eroa yrityslainan ja tavallisen lainan välillä on?

Yrityslaina on tarkoitettu yrityksille yritysmuodosta riippumatta, kun taas Zmartan kilpailuttama vakuudeton laina on tarkoitettu henkilöasiakkaille.

Voinko saada yrityslainaa ilman pääomaa?

Yrityslainan hakeminen Zmartan kautta ei edellytä käsirahaa.

Voinko lainata rahaa yritykseltäni?

Zmartan lainavertailu on tarkoitettu yritysluottojen vertailuun yhtiön nimiin. Jos haluat lainata rahaa itsellesi yksityishenkilönä, voit tehdä kulutusluottojen maksuttoman lainavertailun.

Mitkä kriteerit yrityslainan saamiseksi ovat?

Perusedellytyksenä on, että yhtiö on Suomen kaupparekisterissä – yhtiömuodolla ei ole väliä. Lisäksi edellytetään, että kaikki omistajat ovat suomalaisia. Luotonmyöntäjillä on myös omakohtaisia vaatimuksia, mutta tämä on kaikkien yhteinen perusvaatimus.

Näin yrityslaina toimii käytännössä

 • Voiko yrityslainan maksaa takaisin etuajassa?

  Kyllä, se on mahdollista. Mikäli haluat maksaa lainan takaisin etuajassa, ota yhteyttä luotonmyöntäjään.

  Sulje
 • Mikä on yrityslainan korko?

  Korko vaihtelee luotonmyöntäjästä riippuen. Näet aina koron lainatarjouksessasi. Korko esitetään sekä nimelliskorkona että todellisena kuukausikorkona. Todellinen kuukausikorko sisältää koron lisäksi kaikki kulut (mm. tilinhoitomaksun sekä muut kulut).

  Sulje
 • Voiko yritys hakea vakuudeton laina?

  Kyllä voi hakea. Hakeminen edellyttää, että sinulla on yrityksen puolesta valtuudet hakea lainaa.

  Sulje
 • Voiko saada yrityslainaa ilman luottotietoja?

  Pääsääntöisesti edellytyksenä on, että yrityksellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä tai omistajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

  Sulje

Yrittäjän oppaat

Yritysluotto

Yritysluotto on monille yhtiöille uskomaton mahdollisuus, sillä se tuo yrittäjän kasvumahdollisuudet askeleen lähemmäksi todellisuutta.

Yritysluoton hakeminen onnistuu Zmartan näppärän palvelun avulla fantastisesti. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus, minkä jälkeen voit saada lainatarjouksia eri luotonmyöntäjiltä yhteen ja samaan paikkaan. Tämä helpottaa todella kovasti lainanhakua, sillä vältyt ottamasta yhteyttä jokaiseen pankkiin erikseen.

Yrittäjän oppaat

Starttiraha

Starttiraha on valtion kehittämä tuki uusille yrittäjille, jotka haaveilevat siirtymisestä täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Sen tarkoituksena on auttaa työllistymisessä sekä kannustaa ihmisiä kehittämään uutta yritystoimintaa uran alkuvaiheessa. Kompensaation tarkoituksena on tukea yrittäjää alkuvaiheessa, jolloin voi olla hankalaa vielä saada tuloja vakituisesti.

Ei artikkeleita

Kokeile myös muita vertailupalvelujamme

Voimmeko auttaa sinua pienentämään kulujasi myös muiden vertailupalveluissamme?

Pienennä sähkölaskuasi

 • Vertaile kaikkia Suomen sähköyhtiöitä
 • Vertailu vie vain pari minuuttia
 • Vertailun tekeminen ei sido sinua mihinkään
Chat!