loans

Lainaa 10 000 euroa

Kilpailuta ja valitse edullisin laina.

Tarkoititko ?
Suuntaa antava kuukausierä 220 €*
  • Maksuton lainavertailu
  • Yhdellä hakemuksella yli 20 lainatarjousta

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000 €, 6 v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 € / 72 kk ajan. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000 €-60 000 €, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15 v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

4,6/5, perustuu 995 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
J
Juha sanoo:

Selkeä hakemus

19. toukokuuta 2024
PK
Päivi Keränen sanoo:

Sain lainan nopeasti, pelastitte talouteni, kiitos

16. toukokuuta 2024
MV
Merja Vesala sanoo:

Te olette niin ystävällisiä . Teidän kanssa on ilo asioida.

7. toukokuuta 2024

Lainaa 10 000 euroa - lyhennys vain 104 euroa kuukaudessa!

Kun rahan tarve on akuutti, säästämiseen ei välttämättä ole aikaa. Zmartan avulla voi saada nopeasti ja joustavasti talouttasi helpottavan lainan. Vertaile lainatarjouksia fiksusti ja valitse laina, jonka lyhennykset sopivat budjettiisi.

Elämä voi yllättää – Zmartalta saat edullisen lainan nopeasti ja joustavasti

10 000 euron laina voi tarjota ratkaisun moneen arkiseen ongelmaan. Kodin pieni pintaremontti tai yllättävä autoremontti voivat vaatia useamman tuhatlappusen, joiden säästämiseen ei välttämättä ole aikaa.

Zmartan kautta voit saada lainan nopeasti ja joustavasti - parhaimmillaan jo saman päivän aikana. Kun kilpailutat lainan Zmartalla, saat luotettavaa ja suomenkielistä palvelua. Välitämme lainahakemuksesi yli 25 kumppaniverkostoomme kuluvalle pankille ja rahoituslaitokselle.

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joita vertailemalla voit säästää selvää rahaa.

Kuinka edullisesti 10 000 euron lainan voi saada?

Lainan korkoon vaikuttaa moni asia. Mitä vakaammaksi taloudellinen tilanteesi ja lainan takaisinmaksukykysi arvioidaan, sitä paremmat ehdot ja matalamman koron voit lainallesi saada.

Koron ohella lainasta maksetaan myös muita kuluja. Tavallisimmat ovat lainan nostamisesta ja hoitamisesta aiheutuvista kuluista perittävät maksut, joissa on suuria pankki- ja luottolaitoskohtaisia vaihteluita. Osa pankeista saattaa markkinoida itseään pienillä marginaaleilla, mutta periä suuria lainanhoitokuluja. Siksi todelliseen vuosikorkoon kannattaa aina kiinnittää huomiota.

Zmartan avulla voit saada lainan edullisimmillaan 4,5 prosentin korolla ja 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Todellisen vuosikoron haitari voi kuitenkin vaihdella lainasummasta ja hakijasta riippuen 4,5-38 prosentin välillä.
Pienessäkin summassa lainatarjousten vertailu kannattaa, sillä voit säästää lainan kokonaiskustannuksissa useita kymmeniä euroja vuodessa.

Joustava laina jopa 15 vuoden maksuajalla

Zmartan lainalaskurin kautta voit vertailla vapaasti erilaisia takaisinmaksuaikoja, ja katsoa miten ne vaikuttavat kuukausittaisiin lainan lyhennyksiin. Edullisimmillaan maksat 10 000 euron lainasta 15 vuoden maksuajalla vain 104 euroa kuukaudessa!

Vaikka etsit mahdollisimman halpaa ja kuukausittaisiin menoihisi vain vähän vaikuttavaa lainaa, mieti, kuinka järkevää on ottaa lainaa pitkällä maksuajalla. Muista myös, että takaisinmaksuajan pituus vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

Zmartan avulla voi lainata helposti tarvitsemasi summan 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla, kun kyseessä on 10 000 euron laina. Täyttäessäsi hakemusta näet arvion lainasi kuukausilyhennyksestä.

Voinko saada lainan, vaikka olen pienituloinen?

Vastaus on: kyllä!

Kumppaniverkostoomme kuuluvat pankit ja rahoituslaitokset eivät kuitenkaan tahdo, että joudut lainasi kanssa pulaan. Heidän ehtojensa mukaisesti:

  • Minimi bruttotulojesi (palkka- tai eläketulo) tulee olla vähintään 750 euroa kuukaudessa.

  • Sinun tulee olla yli 20-vuotias.

  • Luottotietojesi on oltava puhtaat.

Kun pohdit lainasummaa, mieti tarkasti, miten tulevat kuukausilyhennykset vaikuttavat talouteesi. Kun taloutesi on tasapainossa, lainan lyhennys hoituu ongelmitta.

Mitä tarkoittaa laina ilman vakuuksia?

Zmartan avulla voi hakea 10 000 euron lainan ilman vakuuksia. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kiinnittää pantiksi omaisuuttasi. Vakuudeton laina on myös joustava, sillä voit maksaa sen takaisin koska tahansa.

Voit hakea edullista ja vakuudetonta lainaa mihin ikinä sitä tarvitsetkaan. Moni haaveilee matkasta maailman ääriin, moottoripyörästä, uudesta keittiöstä tai vaikka pienestä kauneusleikkauksesta.

Vakuudettoman lainan avulla voit toteuttaa unelmiasi tässä ja nyt!

Lainaa 5000 - 60 000 euroa

Vertaile ja kilpailuta lainat aina 60 000 euroon asti.