loans

Lainaa 25 000 euroa

Vertaile 25 pankin ja rahoituslaitoksen tarjouksia, ja hae halpaa lainaa jo tänään.

Tarkoititko ?
Suuntaa antava kuukausierä 220 €*
  • Maksuton lainavertailu
  • Yhdellä hakemuksella yli 20 lainatarjousta

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000 €, 6 v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 € / 72 kk ajan. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000 €-60 000 €, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15 v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

4,6/5, perustuu 1 009 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
AK
Ari Kirjavainen sanoo:

Helppo hakea

20. heinäkuuta 2024
KTJ
Kari Tapani Johansson sanoo:

Selkeä ymmärtää

11. heinäkuuta 2024
T
Tuula sanoo:

Nopea lainajärjestely

9. heinäkuuta 2024

Lainaa 25 000 euroa - lyhennys vain 218 euroa kuukaudessa!

Kun käännyt puoleemme, raha voi olla murheista pienin. Me Zmartalla autamme sinua saamaan edullisen lainan mihin ikinä sitä tarvitsetkaan. Kilpailutamme puolestasi yli 25 pankkia ja rahoituslaitosta, joiden lainatarjouksista voit valita talouteesi parhaiten sopivimman. Mikäli lainan hakuprosessin aikana herää kysymyksiä, neuvomme sinua suomen kielellä sekä chatissa että puhelimitse.

Zmartan kautta voit saada rahatilanteesi helposti kuntoon. Tee lainahakemus jo tänään!

Lainojen kilpailutus takaa parhaat ehdot

Zmartan kautta voit saada helpotusta taloudelliseen tilanteeseesi parhaimmillaan jo saman päivän aikana. Älä siis aikaile, vaan tee lainahakemus verkossa jo tänään! Lainatarjousten vertailu on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis vapaasti tutkailla saamiasi tarjouksia, vaikka et olisikaan nostamassa lainaa juuri nyt.

Kilpailutamme puolestasi kumppaniverkostoomme kuuluvat pankit ja neuvomme sinua vertailemaan saamiasi tarjouksia, jotta saisit mahdollisimman edullisen ja joustavan lainan. Ohjeistamme sinua puntaroimaan tarkasti myös takaisinmaksuajan pituutta sekä kiinnittämään huomiota muun muassa lainan korkoon, lukuihin ja kokonaiskustannuksiin.

Pienellä präntätty, koroista ja kuluista kertova teksti kannattaa lukea huolella, sillä yleensä juuri niistä muodostuu rahanarvoista säästöä.

Edullinen laina ilman vakuuksia

Zmartan avulla voi hakea 25 000 euron lainan ilman vakuuksia. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kiinnittää pantiksi omaisuuttasi. Vakuudeton laina on myös joustava, sillä voit maksaa sen takaisin koska tahansa. Voit hakea edullista ja vakuudetonta lainaa mihin ikinä sitä tarvitsetkaan.

Voit määritellä hakemallesi lainalle takaisinmaksuajan ja talouteesi sopivat kuukausilyhennykset. Zmartan sivuilla oleva helppokäyttöinen lainalaskuri (link: Kilpailuta laina maksutta – nopea lainan kilpailutus netissä (zmarta.fi) arvioi eri summien ja takaisinmaksuaikojen kustannuksia.

Millainen on hyvä lainakorko?

Lainan korkoon vaikuttaa moni asia. Mitä vakaammaksi taloudellinen tilanteesi ja lainan takaisinmaksukykysi arvioidaan, sitä paremmat ehdot ja matalamman koron voit lainallesi saada.

Zmartan avulla voit saada lainan edullisimmillaan 4,5 prosentin korolla ja 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Todellisen vuosikoron haitari voi kuitenkin vaihdella lainasummasta ja hakijasta riippuen 4,5-38 prosentin välillä.

Koron ohella lainasta maksetaan myös muita kuluja. Tavallisimmat kulut ovat lainan nostamisesta ja hoitamisesta aiheutuvista kuluista perittävät maksut, joissa on suuria pankki- ja luottolaitoskohtaisia vaihteluita. Osa pankeista saattaa markkinoida itseään pienillä marginaaleilla, mutta periä suuria lainanhoitokuluja. Siksi todelliseen vuosikorkoon kannattaa aina kiinnittää huomiota.

Pienessäkin summassa lainatarjousten vertailu kannattaa, sillä voit säästää lainan kokonaiskustannuksissa useita kymmeniä euroja vuodessa.

Paljonko 25 000 euron lainaa tulee lyhentää kuukaudessa?

Zmartan lainalaskurin kautta voit vertailla vapaasti erilaisia takaisinmaksuaikoja, ja katsoa miten ne vaikuttavat kuukausittaisiin lainan lyhennyksiin. Edullisimmillaan maksat 25 000 euron lainasta 15 vuoden maksuajalla vain 218 euroa kuukaudessa!

Vaikka etsit mahdollisimman halpaa ja kuukausittaisiin menoihisi vain vähän vaikuttavaa lainaa, mieti, kuinka järkevää on ottaa lainaa pitkällä maksuajalla. Muista myös, että takaisinmaksuajan pituus vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

Zmartan avulla voi vertailla lainatarjouksia 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Täyttäessäsi hakemusta näet arvion lainasi kuukausilyhennyksestä.

Kuinka paljon minun pitää ansaita, jotta voin saada lainan?

Kumppaniverkostoomme kuuluvat pankit ja rahoituslaitokset eivät tahdo, että joudut lainasi kanssa pulaan. Heidän ehtojensa mukaisesti:

  • Bruttotulojesi (palkka- tai eläketulo) tulee olla vähintään 750 euroa kuukaudessa.

  • Sinun tulee olla yli 20-vuotias.

  • Luottotietojesi on oltava puhtaat.

Kun pohdit lainasummaa, mieti tarkasti, miten tulevat kuukausilyhennykset vaikuttavat talouteesi. Kun taloutesi on tasapainossa, lainan lyhennys hoituu ongelmitta. Mikäli taloustilanteesi on epävarma, harkitse lainan hakemista yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Milloin yhteis- eli rinnakkaishakijasta voi erityisesti olla apua lainansaannissa?

  • Jos sinulla on alhaiset tai epäsäännölliset tulot.

  • Jos haet yli 10 000 euron lainaa.

  • Jos toivot lainallesi mahdollisimman matalaa korkoa ja pieniä kuluja.

Yhteishakijan tulee huomioida, että hän on samalla tavoin vastuussa lainasta kuin päähakijakin. Mikäli päähakijalle tulee taloudellisia vaikeuksia tai hän ei muuten voi maksaa lainaa takaisin, yhteishakija on vastuussa koko lainasummasta.

Lainaa 5000 - 60 000 euroa

Vertaile ja kilpailuta lainat aina 60 000 euroon asti.