Ota yhteyttä

Haluatko henkilökohtaista lainaneuvontaa? Tai haluatko lisätietoa lainahakemuksesta ja vakuudettomista lainoista? Zmartan asiantunteva asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään. Soita meille!

illustration

Soita 09 4241 4444

Ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee:

ma-to klo 8.00–19.00 (pvm/mpm)

pe klo 8.00–17.00 (pvm/mpm)

Huom! Suljemme poikkeuksellisesti keskiviikkona 5.12 klo 16 ja olemme itsenäisyyspäivän vietossa 6.12. Hyvää itsenäisyyspäivää!

Oheisella lomakkeella voit toki lähettää viestin mihin aikaan vain ja palaamme asiaasi mahdollisimman nopeasti.

 

Lähetä meille viesti

Tavoitat meidät soittamalla tai täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Kiitos viestistäsi!

Kiitos! Viestisi on välitetty asiakaspalveluumme.

– Zmarta

Kysymyksiä ja vastauksia

Millä korolla ja kuukausilyhennyksellä voin saada lainaa?

Lainaehdot määräytyvät tapauskohtaisesti ja niihin vaikuttavat muun muassa lainanhakijan taloudellinen kokonaistilanne. Kuukausierä muodostuu sen mukaan minkä lainamäärän valitset, minkälaisen koron lainatarjoukselle saat sekä sen mukaan, että miten pitkän laina-ajan haluat.

 

Vihje: etusivullamme olevalla lainalaskurilla voit tehdä suuntaa antavia laskelmia kuukausierästä.

Miten nopeasti saan tietää saanko lainaa?

Zmartan kautta lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täyttämällä kaikki lainahakemuksessa kysytyt tiedot huolellisesti varmistat hakemuksen mahdollisimman nopean käsittelyn.

 

Alustavia lainatarjouksia löydämme yleensä muutamassa arkipäivässä, parhaimmillaan jopa samana päivänä. 

Myöntääkö Zmarta itse lainaa?

Ei. Zmarta ei myönnä lainaa, eikä näin ollen tee luottopäätöksiä. Me teemme lainan hakemisesta hitusen helpompaa. Zmartan avulla tavoitat yhdellä lainahakemuksella useita eri pankkeja ja luotonmyöntäjiä. Asiantuntijamme käyvät läpi kanssasi saamasi lainatarjoukset tai halutessasi voit vertailla tarjouksia OmaTili-verkkopalvelussa. Ja kaikki tämä maksutta.

Kumppanimme

Teemme yhteistyötä yli 25 eri pankin ja luotonmyöntäjän kanssa. Näin varmistamme, että etsimme sinulle sopivimman lainatarjouksen, joka vastaa tarpeitasi.