Asiakaspalvelu

Puhelin: 09 4241 4444

Sähköposti: info@zmarta.fi

Olemme avoinna ma-pe 9.00 – 17.00

Arkipyhinä asiakaspalvelumme on kiinni ja arkipyhää edeltävänä arkipäivänä olemme auki 8.00 – 16.00

Tavoitat meidät myös chatista 9.00 – 15.00

Kysymyksiä ja vastauksia Zmartasta

 • Mitä Zmarta tekee?

  Zmarta auttaa sinua vertailemaan lainoja ja sähkösopimuksia helppokäyttöisessä vertailupalvelussa täysin maksutta. Haluamme auttaa sinua hoitamaan raha-asiat fiksusti yhdestä paikasta ja saman katon alta.

  Saat täytettyä helppokäyttöisen vertailun vain parissa minuutissa. Pankit ja luotonmyöntäjät antavat sinulle lainapäätöksiä suoraan OmaTili-palveluumme, jossa voit vertailla niitä. Lainatarjouksen allekirjoittaminen onnistuu helppokäyttöisessä OmaTili-palvelussa.

 • Myöntääkö Zmarta lainaa?

  Zmarta ei myönnä lainaa. Zmarta on vertailupalvelu, joka auttaa sinua lainatarjousten etsinnässä. Zmarta välittää hakemuksesi yli 25 pankille ja luotonmyöntäjälle, jotka antavat sinulle luottopäätöksen. Laina ja lainarahat tulevat siis luotonmyöntäjältä eikä Zmartalta.

 • Miksi minun kannattaa valita Zmarta lainavälittäjäksi?

  Etsimme luottopäätöksiä yli 25 tunnetulta pankilta ja luotonmyöntäjältä. Olemme kokenut lainanvälittäjä alalla, sillä kokemusta on kertynyt yli 20 vuotta. Näiden vuosien aikana olemme auttaneet yli miljoonaa asiakasta kilpailuttamaan lainatarjouksia. Haluammekin auttaa sinua löytämään fiksuja ratkaisuja raha-asioihisi.

 • Millä perusteella Zmarta valitsee yhteistyökumppaninsa?

  Me Zmartalla haluamme tehdä yhteistyötä vain luotettavien ja turvallisten pankkien sekä luotonmyöntäjien kanssa. Olemme asiantunteva ja turvallinen toimija, minkä johdosta yhteistyökumppaniemme verkosto laajenee jatkuvasti.

 • Mitä Zmartan käyttäminen maksaa?

  Zmartan lainavertailu on sinulle täysin maksuton. Mikä parasta, lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Voit siis katsoa tarjoukset rauhallisin mielin ilman, että sinun tarvitsee sitoutua mihinkään.

 • Voinko kilpailuttaa lainaa useamman kerran?

  Ehdottomasti! Markkina muuttuu jatkuvasti, mikä voi vaikuttaa mahdollisuuksiisi.

 • Miten voin laskea kuukausikulujani?

  Vastaus on helppo – vertailemalla! Zmartan helppokäyttöisen lainavertailun avulla voit yhdistää esimerkiksi useaan eri suuntaan maksettavat osamaksut, pikavipit ja luottokorttilyhennykset. Tällä tavalla voi välttyä maksamasta turhaan erilaisia kuukausi- ja tilinhoitomaksuja.