Ehdot

Mitä Yleiset ehdot ovat?

Tänne olemme koonneet ne Yleiset ehdot, joita sovelletaan, kun käytät jotakin kotisivuillamme (zmarta.fi tai freedomrahoitus.fi) löytyvästä palveluistamme tai kun olet hyväksynyt Zmartan Käyttäjäsopimuksen.

Luethan sen osioon, joka soveltuu sinun valitsemaasi palveluun. Perehdythän myös osioihin, jotka soveltuvat kaikkiin palveluihimme, kuten esimerkiksi Tietosuojakäytäntömme tai yhteystietomme. Jos sinulla on kysymyksiä, niin otathan meihin yhteyttä.

Lainavälityspalvelun yleiset ehdot

Kun vertailet sähkösopimuksia tai etsit muita palveluja verkkosivustoistamme zmarta.fi tai freedomrahoitus.fi, puhelimitse tai muuta kautta, asioit Freedom Rahoitus Oy:n kanssa (Y-tunnus 2207313-9, jäljempänä "Zmarta/Freedom Rahoitus" tai "me").

Zmarta ja Freedom Rahoitus ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja nimiä eri liiketoiminta-alueille Freedom Rahoitus Oy:n sisällä.

Kun käytät(te) välityspalveluamme, sinä ja mahdollinen yhteishakijasi hyväksytte nämä Yleiset ehdot ja suostutte niihin (jäljempänä myös Ehdot). Kun jatkossa käytämme nimitystä "sinä" (eri taivutusmuotoineen), tähän sisältyy mahdollinen yhteishakija.

Ehtojen hyväksyminen tarkoittaa sitä, että annatte Zmarta/Freedom Rahoitukselle toimeksiannoksi pyytää lainatarjouksia ja/tai vakuutuksia yhteistyökumppaneiltamme (kanssamme yhteistyössä toimivat lainan- ja vakuutuksenantajat, jäljempänä myös lainanantajat) puolestanne hakemuksen tekohetkellä. Hyväksytte myös, että Zmarta/Freedom Rahoitus toimittaa antamanne tiedot eteenpäin kanssamme yhteistyössä toimiville lainan- tai vakuutuksenantajille.

Välityspalvelu on sinulle maksuton.

1. Luottorekisteriote ja tietojen keruu

Freedom Rahoitus Oy ja lainanantajat käsittelevät luoton myöntämistä ja valvontaa varten tarvittavia henkilötietoja. Näitä henkilötietoja hankitaan hakijalta, viranomaisten pitämistä rekistereistä, palvelun sekä lainanantajan ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden rekistereistä, luottotietotoimintaa harjoittavilta yhteisöiltä, kuten Bisnode Oy:n ja Suomen Asiakastieto Oy:n luottorekisteristä ja/tai muista luotettavista lähteistä sekä rekistereistä. Kun haet vakuutusta, luottorekisteriote tilataan sen varmistamiseksi, että sinulla on edellytykset vakuutuksen ottamiseen.

Hyväksyt, että pyydämme luottopäätöksen lainanantajilta, jotka toimivat kanssamme yhteistyössä.

Huomaathan, että kanssamme yhteistyössä toimivat lainanantajat voivat omalta osaltaan ottaa yhteyttä työnantajaasi tai tehdä hakuja julkisista rekistereistä sinun toimittamiesi tietojen tarkistamiseksi.

2. SECCI

SECCI (Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot) on standardisoitu lomake, jossa luotto esitellään tarkemmin. Lomakkeen tiedot annettaan esimerkiksi jotta sinä voit vertailla eri tarjouksia ja tehdä perustellun päätöksen ennen luottosopimuksen tekemistä. SECCI:stä voit lukea luoton kustannuksista, kuten korosta ja muista kustannuksista. Lisäksi voit lukea siitä, minkälainen luotto on kyseessä sekä niistä ehdoista, joilla voit maksaa luoton ennenaikaisesti takaisin. Täältä voit nähdä eri lainanantajien SECCI-tiedot ja vertailla niitä esimerkkilainamäärän pohjalta.

Jos päätät myöhemmin prosessin aikana tehdä sopimuksen sinulle tarjotusta luotosta, sinulle esitellään ennen sopimuksen tekemistä erityisesti sinulle tarkoitettu SECCI, joka sisältää valitsemasi lainamäärän.

3. Lainanantajille annettava hyväksyntä tietojen luovuttamiseen

Hyväksyt, että lainan- ja vakuutuksenantajilla, jotka arvioivat hakemuksesi, on oikeus luovuttaa hakemustasi, lainapäätöstä ja lainan nostoa koskevia tietoja sekä lainan- tai vakuutuksenantajan kanssa asiointiisi liittyviä muita tietoja Zmartalle/Freedom Rahoitukselle sekä pyytää lainahakemusta täydentäviä tietoja Zmartan/Freedom Rahoituksen välityksellä. Tämän hyväksyminen on välttämätöntä, jotta voimme suorittaa toimeksiantomme välittäjänä.

4. Uutta lainaa koskeva huolellisuus

Ennen kuin otat lainan, on tärkeää, että tarkastelet talouttasi esimerkiksi tekemällä budjetin menoistasi ja tarkistelemalla kulutustottumuksistasi.

Voit käyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuja saadaksesi riippumatonta opastusta sekä vinkkejä siitä, kuinka yksityistaloudesta saa paremman kokonaiskuvan sekä mitä voi tehdä, jotta rahat riittävät pidempään – tietoa löytyy täältä.

5. Henkilötietojen käsittely

Zmarta/Freedom Rahoitus suojaa ja pitää huolta henkilötiedoistasi ja kunnioittaa ja yksityisyyttäsi.

Jotta voit käyttää välityspalvelujamme, on meidän käsiteltävä henkilötietojasi. Zmarta/Freedom Rahoitus käsittelee henkilötietoja soveltuvan henkilö- ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti, joita ovat EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR), sekä soveltuvat kansalliset lait, asetukset ja muut säännökset.

Täydellinen kuvaus siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, on esitetty Tietosuojakäytännöissämme, jotka löydät täältä.

Käyttämällä välityspalvelujamme, esimerkiksi vierailemalla verkkosivustollamme tai etsimällä lainaa tai vakuutusta vahvistat, että olet lukenut ja ymmärtänyt Zmartan/Freedom Rahoituksen Tietosuojakäytännöt ja että kulloinkin voimassa olevat Tietosuojakäytäntömme on osa näitä Ehtoja.

Tallennamme tietoja myös siitä, miten käytät palveluitamme, esimerkiksi käyttämästäsi hakukanavasta, hakemuksen ajankohdasta, yhteydenottojemme ajankohdista sekä siitä, mitä yhteydenotto koski. Kun hakemus tehdään käyttämällä digitaalisia kanavia, käytämme evästeitä ja muita digitaalisia työkaluja hakutulosten optimointiin, jäljittämiseen ja seurantaan, jotta voimme tarjota sinulle hyvän ja mielekkään käyttökokemuksen. Lue lisää asiasta Evästekäytännöstämme.

Jos haet lainaa tai vakuutusta meidän kauttamme, luovutamme henkilötietojasi lainan- ja vakuutuksenantajille, jotka toimivat yhteistyössä palvelumme kanssa ja jotka ovat oleellisia hakemuksesi kannalta. Kukin lainanantaja ja vakuutusyhtiö on rekisterinpitäjä niiden suorittaman henkilötietojen käsittelyn osalta, joka tapahtuu hakemuksesi johdosta. Sinua kehotetaan siis tutustumaan huolellisesti lainanantajien ja/tai vakuutusyhtiöiden antamiin tietoihin siitä, miten ne käsittelevät henkilötietoja. Täältä löydät tietoa siitä, miten yhteistyökumppanimme käsittelevät henkilötietojasi.

Sekä me että yhteistyössä kanssamme toimivat lainanantajat käytämme automatisoitua päätöksentekoa lainanprosessin aikana. ”Automatisoitu päätöksenteko” tarkoittaa, että päätös tehdään yksinomaan automatisoidun henkilötietojen käsittelyn perusteella.

Henkilötietojasi verrataan automaattisesti niihin sääntöihin ja ehtoihin, joita kanssamme yhteistyössä toimivat lainan- ja vakuutuksenantajat soveltavat lainan ja vakuutuksen myöntämiseen, esim. ikään, työsuhteen muotoon ja vuosituloihin liittyvät ehdot.

Lainanantajat käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset. Päätöksenteossa arvioidaan hakijan tilastollista luottoriskiä, takaisinmaksukykyä ja huomioidaan hakijan maksukäyttäytyminen Maksuhäiriömerkinnät voivat vaikuttaa luottopäätökseen. Saat lisätietoja Zmartan/Freedom Rahoituksen automatisoidusta päätöksenteosta tietosuojakäytännöstämme. Mikäli haluat lukea lisää siitä, kuinka lainanantajamme käyttävät automatisoitua päätöksenteosta, viittaamme kunkin lainantajan tietosuojakäytäntöön, jotka löytyvät ylläolevasta linkistä.

Siltä osin kuin viittaamme (linkitämme) kolmannelle osapuolelle kuuluvaan sivustoon, on kyseinen viittaus tarkoitettu vain käyttäjän avuksi, ja irtisanoudumme nimenomaisesti kaikista vastuista koskien tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivuja ja koskien tällaisten kolmansien osapuolten mahdollisesti suorittamaa henkilötietojen käsittelyä.

6. Irtisanominen, riita-asiat, sovellettava laki ja muut tiedot

Välityspalvelu on voimassa 12 kuukautta siitä, kun olet tehnyt laina- tai vakuutushakemuksen Zmartan/Freedom Rahoituksen kautta. Voit irtisanoa välityspalvelun, milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi/info@zmarta.fi.

Korjaamme pyynnöstäsi hakemuksessasi olleet mahdolliset virheet ja välitämme korjatut hakemusta koskevat tiedot edelleen lainan- tai vakuutuksenantajille.

Sinulla on oikeus viedä mahdolliset Ehtoihin tai lainasopimukseen liittyvät riita-asiat Kuluttajariitalautakuntaan, ja voit myös ottaa yhteyttä vakuutus- ja rahoitusneuvontaan, joka voi neuvoa ja auttaa kuluttajia vakuutusasioissa ilmaiseksi. Voit viedä asiasi FINE-vakuutus- ja rahoitusneuvontaan.

Kuluttajariitalautakunta

Hämeentie 3 B, PB 306, 00531 HELSINKI

Puh. 0100 86330 (vaihde)

www.kuluttajariita.fi

FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonta

Porkkalakatu 1, 00180 HELSINKI

Puh. (09) 6850 120

Fax (09) 6850 1220

www.fine.fi

Ennen kuin viet asian Kuluttajariitalautakuntaan, sinun on otettava yhteyttä Kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja ennakkotiedot annetaan Suomen lain mukaisesti. Ennakkotiedot ja sopimusehdot ovat suomenkieliset ja Zmarta/Freedom Rahoitus sitoutuu käyttämään suomea välillämme olevassa sopimussuhteessa.

7. Yhteystiedot

Freedom Rahoitus Oy
Kaivokatu 8 (8. kerros)
00100 Helsinki

Puhelin: 09-42 41 44 00
Sähköposti: info@zmarta.fi/asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi

8. Voimassaolo

Nämä Yleiset ehdot tulevat voimaan 1.5.2018 alkaen ja ovat voimassa toistaiseksi.

Välityspalvelun yleiset ehdot, Sähkösopimusten vertailu

Kun vertailet sähkösopimuksia tai etsit muita palveluja verkkosivustoistamme zmarta.fi tai freedomrahoitus.fi, puhelimitse tai muuta kautta, asioit Freedom Rahoitus Oy:n kanssa (Y-tunnus 2207313-9, jäljempänä "Zmarta/Freedom Rahoitus" tai "me").

Zmarta ja Freedom Rahoitus ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä ja nimiä eri liiketoiminta-alueille Freedom Rahoitus Oy:n sisällä.

Kun käytät välityspalveluamme, hyväksyt nämä Yleiset ehdot ja suostut niihin (jäljempänä myös Ehdot). Ehtojen hyväksyminen tarkoittaa sitä, että annat Zmartalle/Freedom Rahoitukselle toimeksiannoksi välittää valitsemallesi sähkönmyyntiyhtiölle tarvittavat, palvelussamme luovuttamasi tiedot (mm. käyttöpaikka, lämmitysmuoto yms.) sähkösopimuksen solmimista varten.

Välityspalvelumme on sinulle maksuton, saamme palkkiomme sähkönmyyntiyhtiöiltä.

1. Luottorekisteriote ja tietojen keruu

Freedom Rahoitus Oy ja sähkönmyyntiyhtiöt käsittelevät sähkösopimuksen vertailua varten tarvittavia henkilötietoja. Näitä henkilötietoja hankitaan hakijalta, viranomaisten pitämistä rekistereistä, palvelun sekä sähköyhtiön ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden rekistereistä, luottotietotoimintaa harjoittavilta yhteisöiltä, kuten Bisnode Oy:n ja Suomen Asiakastieto Oy:n luottorekisteristä ja/tai muista luotettavista lähteistä sekä rekistereistä.

2. Sähkönmyyntiyhtiölle annettava hyväksyntä tietojen luovuttamiseen

Hyväksyt, että sähkönmyyntiyhtiöllä, jotka arvioivat hakemuksesi, on oikeus luovuttaa hakemustasi koskevia tietoja sekä lainan- tai vakuutuksenantajan kanssa asiointiisi liittyviä muita tietoja Zmartalle/Freedom Rahoitukselle sekä pyytää täydentäviä tietoja Zmartan/Freedom Rahoituksen välityksellä. Tämän hyväksyminen on välttämätöntä, jotta voimme suorittaa toimeksiantomme välittäjänä.

3. Sähkön hintatiedot, vertailun tulokset ja sopimuksen syntyminen

Palvelumme suosittelee sinulle valintojasi vastaavaa sähkösopimusta. Saamme sähköyhtiöiden hintatiedot Energiamarkkinaviraston ylläpitämästä sähkönhintataulukosta. Vertailtuasi sähkösopimuksia voit valita vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivan.

Emme itse ole sähkösopimuksen osapuoli, palvelumme välittää pyyntösi solmia sähkösopimus sähkönmyyntiyhtiölle. Sopimus sähkö toimittamisesta syntyy sinun ja sähkönmyyntiyhtiön välillä. Sähkönmyyntiyhtiö toimittaa sinulle vahvistuksen sähkösopimuksesta. Mikäli haluat peruuttaa, muuttaa tai muokata sähkösopimusta, sinun tulee asioida suoraan sähkönmyyntiyhtiön kanssa.

4. Sähkösopimuksen valinnassa noudatettava huolellisuus

Ennen kuin valitset sähkösopimuksen, on tärkeää, että perehdyt valitsemasi sähkönmyyntiyhtiön sopimusehtoihin.

5. Henkilötietojen käsittely

Zmarta/Freedom Rahoitus suojaa ja pitää huolta henkilötiedoistasi ja kunnioittaa ja yksityisyyttäsi.

Jotta voit käyttää välityspalvelujamme, on meidän käsiteltävä henkilötietojasi. Zmarta/Freedom Rahoitus käsittelee henkilötietoja soveltuvan henkilö- ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti, joita ovat EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR), sekä soveltuvat kansalliset lait, asetukset ja muut säännökset. Täydellinen kuvaus siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, on esitetty Tietosuojakäytännöissämme, jotka löydät täältä.

Käyttämällä välityspalvelujamme, esimerkiksi vierailemalla verkkosivustollamme vahvistat, että olet lukenut ja ymmärtänyt Zmartan/Freedom Rahoituksen Tietosuojakäytännöt ja että kulloinkin voimassa olevat Tietosuojakäytäntömme on osa näitä Ehtoja.

Tallennamme tietoja myös siitä, miten käytät palveluitamme, esimerkiksi käyttämästäsi hakukanavasta, hakemuksen ajankohdasta, yhteydenottojemme ajankohdista sekä siitä, mitä yhteydenotto koski. Kun hakemus tehdään käyttämällä digitaalisia kanavia, käytämme evästeitä ja muita digitaalisia työkaluja hakutulosten optimointiin, jäljittämiseen ja seurantaan, jotta voimme tarjota sinulle hyvän ja mielekkään käyttökokemuksen. Lue lisää asiasta Evästekäytännöstämme.

Kun vertailet sähkösopimuksia kauttamme, luovutamme henkilötietojasi sähkönmyyntiyhtiöille, jotka toimivat yhteistyössä kanssamme. Kukin sähkönmyyntiyhtiö on rekisterinpitäjä niiden suorittaman henkilötietojen käsittelyn osalta, joka tapahtuu hakemuksesi johdosta. Sekä me että yhteistyössä kanssamme toimivat sähkönmyyntiyhtiöt käytämme automatisoitua päätöksentekoa.

”Automatisoitu päätöksenteko” tarkoittaa, että päätös tehdään yksinomaan automatisoidun henkilötietojen käsittelyn perusteella. Henkilötietojasi verrataan automaattisesti niihin sääntöihin ja ehtoihin, joita kanssamme yhteistyössä toimivat sähkönmyyntiyhtiöt soveltavat liittyen sähkösopimuksen myöntämiseen, esim. maksuhäiriömerkinnät. Zmartan/Freedom Rahoituksen automatisoidusta päätöksenteosta tietosuojakäytännöstämme.

Siltä osin kuin viittaamme (linkitämme) kolmannelle osapuolelle kuuluvaan sivustoon, on kyseinen viittaus tarkoitettu vain käyttäjän avuksi, ja irtisanoudumme nimenomaisesti kaikista vastuista koskien tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivuja ja koskien tällaisten kolmansien osapuolten mahdollisesti suorittamaa henkilötietojen käsittelyä.

6. Palvelun saatavuus

Palvelu on kuluttaja-asiakkaille ilmainen. Voimme rajoittaa palvelun saatavilla oloa esimerkiksi huollon, päivitysten tai muun vastaavan syyn vuoksi. Voimme lisäksi muuttaa, muokata tai poistaa Palvelumme kokonaan ennakolta ilmoittamatta. Emme vastaa vahingoista, jotka syntyvät siitä, ettei palvelu ole saatavilla tietyllä hetkellä tai tietyn sisältöisenä.

7. Irtisanominen, riita-asiat, sovellettava laki ja muut tiedot

Välityspalvelu on voimassa 12 kuukautta siitä, kun olet vertaillut sähkösopimuksia Zmartan/Freedom Rahoituksen kautta. Voit irtisanoa välityspalvelun, milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi/info@zmarta.fi. Sinulla on oikeus viedä mahdolliset näihin ehtoihin tai palveluumme liittyvät riitaisuudet Kuluttajariitalautakuntaan. Kuluttajariitalautakunta Hämeentie 3 B, PB 306, 00531 HELSINKI Puh. 0100 86330 (vaihde) www.kuluttajariita.fi

Ennen kuin viet asian Kuluttajariitalautakuntaan, ota yhteyttä Kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi) neuvojen ja opastuksen saamiseksi.

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja ennakkotiedot annetaan Suomen lain mukaisesti. Ennakkotiedot ja sopimusehdot ovat suomenkieliset ja Zmarta/Freedom Rahoitus sitoutuu käyttämään suomea välillämme olevassa sopimussuhteessa.

8. Yhteystiedot

Freedom Rahoitus Oy Kaivokatu 8 (8. kerros) 00100 Helsinki Puhelin: 09-42 41 44 00 Sähköposti: info@zmarta.fi/asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi.

9. Voimassaolo

Nämä Yleiset ehdot tulevat voimaan 1.7.2019 alkaen ja ovat voimassa toistaiseksi.

Käyttäjäsopimus

Laina- tai vakuutushakemuksesi tai muuta palveluamme koskevan hakemuksesi yhteydessä olet päättänyt hyväksyä Zmarta Suomen käyttäjäsopimuksen. Käyttäjäsopimus on tehty sinun ja Freedom Rahoitus Oy:n välillä (Y-tunnus 2207313-9, jäljempänä "Zmarta/Freedom Rahoitus" tai "me").

Zmarta ja Freedom Rahoitus ovat myös Freedom Rahoitus Oy:n käytössä olevia tavaramerkkejä.

1. Sisältö

Käyttäjäsopimuksen tekeminen ja hyväksyminen on vapaaehtoista. Sinun ei siis tarvitse tehdä sopimusta hakeaksesi lainaa, vakuutusta tai käyttääksesi muita välityspalvelujamme.

Palvelu, jota tämä Käyttäjäsopimus koskee, on jatkuva tilauspalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa sinua yksityistaloutesi kanssa tarjoamalla sinulle korkeatasoisempaa yksilöllistä palvelua, tietoa ja markkinointia, joka on räätälöity juuri sinua varten. Palveluun kuuluu, että Zmarta/Freedom Rahoitus valikoi ja tarjoaa tietoja ja tuotteita, joiden uskomme olevan juuri sinulle mielekkäitä ja kiinnostavia perustuen tietoihin Zmartan palveluista, joita olet käyttänyt aiemmin (esim. aiemmin haetut lainat ja vakuutukset) sekä itse hakemuksessasi ja/tai OmaTili-palvelussa antamiisi tietoihin (esim. siviilisääty, perhetilanne, asumismuoto ja omat kiinnostuksen kohteet).

Palveluun kuuluu, että Zmarta vertaa olosuhteitasi aiempaan aktiivisuuteesi meitä kohtaan sekä (koostettuun) tietoomme siitä, mistä muut, jotka ovat olleet samanlaisessa tilanteessa kuin sinä (esim. samanlainen elämäntilanne, talous, asumismuoto tai asuinalue), ovat olleet meillä kiinnostuneita. Tätä kutsumme profiloinniksi. Siten palvelun tarkoituksena on tarjota sinulle kiinnostavia tarjouksia, ja sen avulla vältyt saamasta tarjouksia ja tietoa palveluista, jotka eivät kiinnosta sinua. Lisätietoja siitä, kuinka itse profilointi tapahtuu, löydät Käyttäjäsopimuksemme Tietosuojakäytännöstä.

Zmarta/Freedom Rahoitus Oy on osa Zmarta Group -konsernia, jossa Zmartan/Freedom Rahoitus Oy:n emoyhtiönä on Zmarta Sweden Group Kommanditbolag. Ratkaisut ja tuotteet, joista voit saada tietoa ja jotka tarjotaan palvelun puitteissa, ovat Zmarta Group -konserniin kuuluvien yritysten tarjoamia tuotteita. Tällä hetkellä tämä koskee esimerkiksi yksityis-, auto-, asunto- ja yrityslainoja, vakuutusta, luottokorttia, säästämistä sekä sähköä.

Käyttäjäsopimus on maksuton, ja voit milloin tahansa peruuttaa sen ottamalla meihin yhteyttä (ks. yhteystiedot jäljempänä).

Tämän palvelun sisältö vaihtelee ajoittain. Katso alla esimerkki eduista, joita sinulle voidaan tarjota:

Uutiskirje, jossa on vinkkejä henkilökohtaista talouttasi varten
Yksilöity palvelu, jonka myötä hankimme sinulle kiinnostavia tarjouksia, jotka sopivat juuri sinulle ja taloudellesi. Tämä voi myös tarkoittaa, että voimme pyynnöstä seurata nykyisiä ehtojasi (esim. laina- tai vakuutusehtoja) ja ottaa sinuun yhteyttä, kun näemme, että sinulla on mahdollisuus parantaa palvelujemme avulla ehtojasi, esimerkiksi lainaehtojasi tai sähkösi hintaa.

Pääsy yksilöidyille omille sivuille (OmaTili) esim. lainan- tai vakuutuksenvälitystä koskevan hakemuksen täyttämisen jälkeen. Kyseisellä sivulla ilmoitamme sinulle yksilöidyistä tarjouksista ja sinulla on siellä mahdollisuus ottaa meihin yhteyttä ja kertoa juuri omista tarpeistasi ja toiveistasi.

Käyttäjäsopimusta koskevia tietoja ja etuja tarjotaan puhelimitse, kirjeitse, sähköpostitse, tekstiviestitse tai OmaTili-osiossa. Jotta saat mahdollisimman nopeaa ja itsellesi mielekästä palvelua ja jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, kun löydämme jotakin sinulle ja tarpeisiisi sopivaa, otamme sinuun pääsääntöisesti ensin yhteyttä sähköpostitse, tekstiviestitse tai OmaTili-palvelussa.

Jos et halua saada tietoa sähköpostitse tai tekstiviestitse, voit ilmoittaa siitä meille ottamalla meihin yhteyttä jäljempänä löytyvien yhteystietojen avulla. Voit sitten jatkaa palvelujen käyttöä, mutta ota huomioon, että sinun on tällöin itse tarkistettava säännöllisesti OmaTili-palvelusta ajantasaiset tiedot ja tarjoukset, joiden uskomme kiinnostavan sinua uusissa tilanteissasi.

Käyttäjäsopimus on voimassa toistaiseksi ja se voidaan irtisanoa milloin tahansa kumman tahansa osapuolen toimesta. Jos haluat irtisanoa sopimuksen, voit tehdä sen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@zmarta.fi/asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi tai soittamalla numeroon 09-42 41 44 00.

2. Henkilötietojen käsittely

Zmarta/Freedom Rahoitus suojelee ja pitää huolta henkilötiedoistasi sekä kunnioittaa yksityisyyttäsi.

Jotta voisit käyttää palvelujamme Käyttäjäsopimuksen mukaan, meidän on käsiteltävä henkilötietojasi. Zmarta käsittelee henkilötietoja sovellettavan henkilö- ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti, johon kuuluvat EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) sekä muut kansalliset lait, asetukset ja säännökset.

Kuten mainittua, Käyttäjäsopimus pitää sisällään muun muassa sen, että autamme juuri sinua saamaan sinulle sopivimmat ehdot ja tarjoukset, joita Zmarta Group -konsernin tuotteet voivat tarjota (tällä hetkellä vertailussa ovat rahoituspalvelut, vakuutukset ja sähkö). Tämä tarkoittaa, että käsittelemme henkilötietojasi tavalla, joka mahdollistaa tällaisen yksilöllistetyn palvelun (mm. ns. profiloinnin avulla). Täydellinen kuvaus siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, on esitetty Tietosuojakäytännössämme, jonka löydät täältä.

Hyväksymällä Käyttäjäsopimuksemme ehdot vahvistat, että olet lukenut ja ymmärtänyt Zmartan/Freedom Rahoituksen Tietosuojakäytännöt ja hyväksyt sen.

Jotta voisimme tarjota sinulle ja taloudellesi mielenkiintoisia tarjouksia, henkilötietosi siirretään Zmarta Group -konserniin kuuluville yrityksille, jotka niitä tarvitsevat.

3. Evästeet

Tallennamme tietoja siitä, miten käytät palveluitamme, esimerkiksi käyttämästäsi hakukanavasta, hakemuksen ajankohdasta, yhteydenottojemme ajankohdista sekä siitä, mitä asia milloinkin koski. Kun hakemus tehdään käyttämällä digitaalisia kanavia, käytämme evästeitä ja muita digitaalisia työkaluja hakutulosten optimointiin, jäljittämiseen ja seurantaan, jotta voimme tarjota sinulle hyvän ja mielekkään käyttökokemuksen. Lue lisää asiasta Evästekäytännöstämme.

4. Muuttuneet ehdot ja koko sopimus

Zmarta pidättää oikeuden Käyttäjäsopimuksen muuttamiseen milloin tahansa tätä sivua päivittämällä. Jos olennaisia muutoksia tehdään, ilmoitamme sinulle uusista ehdoista sähköpostiviestillä.

Tämän sopimusasiakirjan ehdot muodostavat Käyttäjäsopimuksen kaikki ehdot.

5. Yhteystiedot

Zmarta Suomi/Freedom Rahoitus Oy

Kaivokatu 8 (8. kerros)

00100 Helsinki

Puhelin: 09-42 41 44 00

Sähköposti: info@zmarta.fi/asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi

6. Riidanratkaisu

Sinulla on oikeus viedä mahdolliset tämän Käyttäjäsopimukseen liittyvät riita-asiat Kuluttajariitalautakuntaan, ja voit myös ottaa yhteyttä vakuutus- ja rahoitusneuvontaan, joka voi neuvoa ja auttaa kuluttajia vakuutusasioissa ilmaiseksi. Voit viedä asiasi FINE-vakuutus- ja rahoitusneuvontaan.

Kuluttajariitalautakunta

Hämeentie 3 B, PB 306, 00531 HELSINKI

Puh. 0100 86330 (vaihde)

www.kuluttajariita.fi

FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonta

Porkkalakatu 1, 00180 HELSINKI

Puh. (09) 6850 120
Fax (09) 6850 1220

www.fine.fi

Ennen kuin viet asian Kuluttajariitalautakuntaan, sinun on otettava yhteyttä Kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Tähän Käyttäjäsopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

7. Voimassaolo

Nämä Käyttäjäsopimusta koskevat ehdot astuvat voimaan 1.5.2018 alkaen.

Chat!