loans

Lainaa 50 000 euroa

Vertaile lainatarjouksia ja hae talouteesi sopivaa lainaa jo tänään!

Tarkoititko ?
Suuntaa antava kuukausierä 220 €*
  • Maksuton lainavertailu
  • Yhdellä hakemuksella yli 20 lainatarjousta

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000 €, 6 v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 € / 72 kk ajan. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000 €-60 000 €, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15 v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

4,6/5, perustuu 1 009 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
AK
Ari Kirjavainen sanoo:

Helppo hakea

20. heinäkuuta 2024
KTJ
Kari Tapani Johansson sanoo:

Selkeä ymmärtää

11. heinäkuuta 2024
T
Tuula sanoo:

Nopea lainajärjestely

9. heinäkuuta 2024

Lainaa 5000 euroa - lyhennys vain 38 euroa kuukaudessa!

Toisinaan pieni laina voi pelastaa myös arkisesta pulasta. Hajonnut auto, viimeisiään vetelevät kodinkoneet tai hikisiltä öiltä pelastava ilmalämpöpumppu vaativat muutaman tuhat euroa ylimääräistä.

Jos rahaa ei ole kertynyt tilille tai taskun pohjalle, voit saada lainan helposti ja nopeasti Zmartan avulla. Kun kilpailutat lainan Zmartalla, saat nopeaa, luotettavaa ja suomenkielistä palvelua. Välitämme lainahakemuksesi yli 25 kumppaniverkostoomme kuluvalle pankille ja rahoituslaitokselle. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joita vertailemalla voit säästää selvää rahaa.

Parhaassa tapauksessa laina on tililläsi jo tänään!

Halpa laina jopa 15 vuoden maksuajalla

Zmartan lainalaskurin kautta voit vertailla vapaasti erilaisia takaisinmaksuaikoja, ja katsoa miten ne vaikuttavat kuukausittaisiin lainan lyhennyksiin. Edullisimmillaan maksat 5000 euron lainasta 15 vuoden maksuajalla vain 38 euroa kuukaudessa!

Vaikka etsit mahdollisimman halpaa ja kuukausittaisiin menoihisi vain vähän vaikuttavaa lainaa, mieti, kuinka järkevää on ottaa lainaa pitkällä maksuajalla. Muista myös, että takaisinmaksuajan pituus vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

Zmartan avulla voi hakea lainaa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla, kun kyseessä on 5000 euron laina. Täyttäessäsi hakemusta näet arvion lainasi kuukausilyhennyksestä.

Kuinka edullisesti pienen lainan voi saada?

Lainan korkoon vaikuttaa moni asia. Mitä vakaammaksi taloudellinen tilanteesi ja lainan takaisinmaksukykysi arvioidaan, sitä paremmat ehdot ja matalamman koron voit lainallesi saada.

Zmartan avulla voit saada lainan edullisimmillaan 4,5 prosentin korolla ja 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Todellisen vuosikoron haitari voi kuitenkin vaihdella lainasummasta ja hakijasta riippuen 4,5-38 prosentin välillä.

Pienessäkin summassa lainatarjousten vertailu kannattaa, sillä voit säästää lainan kokonaiskustannuksissa useita kymmeniä euroja vuodessa.

Paljonko minun pitää tienata saadakseni lainan?

Kumppaniverkostoomme kuuluvat pankit ja rahoituslaitokset eivät tahdo, että joudut lainasi kanssa pulaan. Heidän ehtojensa mukaisesti:

  • Minimi bruttotulojesi (palkka- tai eläketulo) tulee olla vähintään 750 euroa kuukaudessa.

  • Sinun tulee olla yli 20-vuotias.

  • Luottotietojesi on oltava puhtaat.

Kun pohdit lainasummaa, mieti tarkasti, miten tulevat kuukausilyhennykset vaikuttavat talouteesi. Kun taloutesi on tasapainossa, lainan lyhennys hoituu ongelmitta.

Laina ilman vakuuksia – mitä se tarkoittaa?

Zmartan avulla voi hakea 5000 euron lainan ilman vakuuksia. Vakuudeton laina on hyvä vaihtoehto erilaisten hankintojen tekemiseen, sillä sinun ei tarvitse kiinnittää pantiksi omaisuuttasi. Vakuudeton laina on myös joustava, sillä voit maksaa sen takaisin koska tahansa.

Voit hakea edullista ja vakuudetonta lainaa mihin ikinä sitä tarvitsetkaan. Moni haaveilee matkasta maailman ääriin, purjeveneestä, moottoripyörästä, uudesta keittiöstä tai vaikka pienestä kauneusleikkauksesta.

Vakuudettoman lainan avulla voit toteuttaa unelmiasi tässä ja nyt!

Lainaa 5000 - 60 000 euroa

Vertaile ja kilpailuta lainat aina 60 000 euroon asti.