Zmarta Spring 22 - Mobile

Lainaa 50 000 euroa

Vertaile lainatarjouksia ja hae talouteesi sopivaa lainaa jo tänään!
Tarkoititko ?
  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Minska formuläret

Lainaa 50 000 euroa - lyhennys vain 395 euroa kuukaudessa!

Jos talousasiat pyörivät toistuvasti mielessäsi, autamme mielellämme. Voit saada kauttamme lainan, jossa on kohtuullinen korko ja järkevät kuukausilyhennykset. Emme kysy, mihin tarvitset lainaa, mutta autamme sinua saamaan sen mahdollisimman hyvillä ehdoilla.

Zmartan avulla voit saada helposti ja nopeasti rahatilanteesi kuntoon. Vertaile lainatarjouksiafiksusti ja valitse laina, jonka korko ja kuukausilyhennykset sopivat elämäntilanteeseesi parhaiten. Tee fiksuja talouspäätöksiä ja hae edullista lainaa jo tänään!

Järkevän koron laina tasapainottaa talouttasi

Jokainen meistä haluaa lainalleen mahdollisimman pienen koron ja kulut. Mutta mistä tietää, mikä pankki tai rahoituslaitos myöntää lainan edullisimmilla ehdoilla?

Helpoin tapa saada markkinoiden paras laina, on kilpailuttaa lainanmyöntäjät keskenään. Zmartan maksuttoman lainavertailun avulla voit vertailla yli 25 pankin ja luottolaitoksen lainatarjouksia ja valita niistä huokeimman.

Kun kilpailutat lainan Zmartalla, saat luotettavaa ja suomenkielistä palvelua. Mitä vakaammaksi taloudellinen tilanteesi ja lainan takaisinmaksukykysi arvioidaan, sitä paremmat ehdot ja matalamman koron voit lainallesi saada.
Zmartan avulla voit saada lainan edullisimmillaan 4,5 prosentin korolla ja 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Todellisen vuosikoron haitari voi kuitenkin vaihdella lainasummasta ja hakijasta riippuen 4,5-38 prosentin välillä.

Pienessäkin summassa lainatarjousten vertailu kannattaa, sillä voit säästää lainan kokonaiskustannuksissa useita kymmeniä euroja vuodessa.

Joustava laina 1-15 vuoden maksuajalla

Zmartan lainalaskurin kautta voit vertailla vapaasti erilaisia takaisinmaksuaikoja, ja katsoa miten ne vaikuttavat kuukausittaisiin lainan lyhennyksiin. Edullisimmillaan maksat 50 000 euron lainasta 15 vuoden maksuajalla vain 395 euroa kuukaudessa!

Vaikka etsit mahdollisimman halpaa ja kuukausittaisiin menoihisi vain vähän vaikuttavaa lainaa, mieti, kuinka järkevää on ottaa lainaa pitkällä maksuajalla. Muista myös, että takaisinmaksuajan pituus vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

Zmartan avulla voi vertailla lainoja 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla, kun kyseessä on 10 000 euron laina. Täyttäessäsi hakemusta näet arvion lainasi kuukausilyhennyksestä.

Paljonko minun pitää tienata saadakseni lainan?

Kumppaniverkostoomme kuuluvat pankit ja rahoituslaitokset eivät tahdo, että joudut lainasi kanssa pulaan. Heidän ehtojensa mukaisesti bruttotulojesi (palkka- tai eläketulo) tulee olla vähintään 750 euroa kuukaudessa. Sinun tulee olla myös yli 20-vuotias ja luottotietojesi on oltava puhtaat.

Kun pohdit lainasummaa, mieti tarkasti, miten tulevat kuukausilyhennykset vaikuttavat talouteesi. Kun taloutesi on tasapainossa, lainan lyhennys hoituu ongelmitta. Jos olet pienituloinen, yhteishakija voi olla avuksi lainan saamisessa.

Mitä tarkoittaa laina ilman vakuuksia?

Zmartan avulla voi hakea 50 000 euron lainan ilman vakuuksia. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kiinnittää pantiksi omaisuuttasi. Vakuudeton laina on myös joustava, sillä voit maksaa sen takaisin koska tahansa.

Voit hakea edullista ja vakuudetonta lainaa mihin ikinä sitä tarvitsetkaan. Moni haaveilee moottoripyörästä, uudesta keittiöstä tai unelmien lomamatkasta. Vakuudettoman lainan avulla voit toteuttaa unelmiasi tässä ja nyt!

Voiko yhteis- eli rinnakkaishakijasta olla apua lainansaannissa?

Mitä suurempaa lainaa haet, sitä enemmän hyödyt rinnakkaishakijasta. Yhteishalijasta on hyötyä etenkin, jos:

  • Sinulla on alhaiset tai epäsäännölliset tulot.
  • Haet yli 10 000 euron lainaa.
  • Toivot lainallesi mahdollisimman matalaa korkoa ja pieniä kuluja.

Yhteishakijan tulee huomioida, että hän on samalla tavoin vastuussa lainasta kuin päähakijakin. Mikäli päähakijalle tulee taloudellisia vaikeuksia tai hän ei muuten voi maksaa lainaa takaisin, yhteishakija on vastuussa koko lainasummasta.

    • Maksuton
    • Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään