loans

Edullinen laina muutamassa minuutissa

Kilpailuta pankit ja rahoituslaitokset netissä, ja hae markkinoiden edullisin laina jo tänään!

Tarkoititko ?
  • Maksuton lainavertailu
  • Yhdellä hakemuksella yli 25 lainatarjousta

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

4,6/5, perustuu 836 arvosteluun

22. toukokuuta 2023

miksu sanoo:

Nopea ja toimii.

Näin saat markkinoiden edullisimman lainan

Edullisen lainan saaminen vaatii huolellista taustatyötä ja lainatarjousten vertailua. Jätä se Zmartan tehtäväksi ja säästät selvää rahaa!

Zmartan avulla:

  • Kilpailutat yli 25 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella.

  • Voit vertailla helposti saamiesi lainatarjousten korkoja ja kuluja.

  • Saat lainallesi joustavat ja talouteesi sopivat takaisinmaksuehdot.

  • Säästät lainan määrästä riippuen useista kymmenistä jopa satoihin euroihin asti vuodessa.

Mikä tekee lainasta edullisen?

Lainojen kuluissa ja koroissa voi olla suuria eroja. Edullinen ja talouteesi parhaiten sopiva laina löytyy helpoiten kattavan vertailun avulla. Sen sijaan, että lähettäisit erikseen hakemukset kymmenille eri pankeille ja luotonmyöntäjille, voit hoitaa kilpailutuksen Zmartan kautta helposti yhdellä maksuttomalla hakemuksella.

Zmarta tekee yhteistyötä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Kun lähetät lainahakemuksesi meille, toimitamme sen eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Näin saat yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä tarjouksia, joiden joukosta sinun on helppo poimia tarpeisiisi sopiva, edullinen laina.

Vertailemalla lainatarjouksia säästät selvää rahaa!

Koron ohella lainasta maksetaan myös muita kuluja. Tavallisimmat ovat lainan nostamisesta ja hoitamisesta aiheutuvista kuluista perittävät maksut, joissa on suuria pankki- ja luottolaitoskohtaisia vaihteluita. Osa pankeista saattaa markkinoida itseään pienillä marginaaleilla, mutta periä suuria lainanhoitokuluja. Siksi todelliseen vuosikorkoon kannattaa aina kiinnittää huomiota.

Kun vertailet pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä saamiasi lainatarjouksia, kiinnitä huomiota lainan korkoon sekä kokonaiskuluihin.

Esimerkki:
Lainasumma 15 000 euroa
Laina-aika 6 v.
Todellinen vuosikorko 16,37 %
Nimelliskorko 13,71 %
Kuukausierä 219,02 €
Laskutuspalkkio 12,5 €
Avausmaksu 0 €

Kokonaiskulut 22 086,84 euroa

Paljonko lainan kustannuksissa voi säästää?

Yhdistämällä useat pienet lainat ja luotot asiakkaamme ovat säästäneet jopa satoja euroja kuukaudessa. Lainojen vertailu todellakin kannattaa, sillä ilman yhdistelyäkin voit säästää uuden lainan koroissa ja kuluissa useista kymmenistä jopa satoihin euroihin vuodessa.

Palvelumme kautta voit vertailla lainoja 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Takaisinmaksuajan voit valita itse 1-15 vuoden väliltä, joten edullinen laina voi järjestyä myös pitkällä maksuajalla.

Voinko saada lainan, vaikka olen pienituloinen?

Lyhyesti sanottuna: kyllä voit. Tulojesi määrää tärkeämpää on niin säännöllisyys sekä puhdas luottohistoria. Saadaksesi lainan sinun tulee olla myös yli 20-vuotias.

Lainan myöntäjät tekevät jokaisesta lainanhakijasta luottokelpoisuusarvion, jonka perusteella he antavat lainatarjouksen. Mitä vakaammaksi taloudellinen tilanteesi ja lainan takaisinmaksukykysi arvioidaan, sitä paremmat ehdot ja matalamman koron voit lainallesi saada.

Vaikuttaako yhteishakija lainan korkoon?

Lainaa hakeaksesi et tarvitse omaisuusvakuuksia tai ulkopuolista henkilötakaajaa. Mikäli vakuudettoman lainankorko on kuitenkin mielestäsi liian korkea, mieti, voisitko saada lainallesi yhteishakijan.

Lainan korko pysyy käytännössä aina hieman edullisempana, jos takaisinmaksusta on vastuussa kaksi henkilöä yhden sijaan. Isompia hankintoja varten edullista lainaa voi hakea myös pitkällä maksuajalla – aina 15 vuoteen asti.

Zmartan kautta haettavien lainatarjousten alin mahdollinen todellinen vuosikorko on 4,5 prosenttia. Todellinen vuosikorko tarkoittaa korkoa, joka huomioi kaikki lainasta aiheutuvat kustannukset.
Sinulle tarjottavan edullisimman korkotason saat tekemällä lainahakemuksen, jonka kautta voit vertailemme puolestasi yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Täytä hakemus nyt ja löydä edullinen laina nopeasti netistä.

Näin Zmarta auttaa sinua edullisen lainan saamisessa

Jo sadat tuhannet Pohjoismaiset asiakkaat ovat hyödyntäneet Zmartan vertailupalvelua etsiessään halpaa lainaa verkosta. Lainan hakeminen Zmartan kautta on järkevää monestakin syystä:

  • Ensiksi: saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

  • Toiseksi: et ole riippuvainen ”oman” pankkisi lainapolitiikasta. Oma pankki ei läheskään aina tarjoa edullisinta tai joustavinta lainarahoitusta.

  • Kolmanneksi: vertailemalla tarjouksia näet omin silmin useiden eri pankkien ja lainatarjousten erot. Voit päättää itse lainan lyhennyksen suuruudesta sekä takaisinmaksuajan pituudesta. Erot lainojen korkokuluissa voivat pienissäkin lainasummissa olla useita satasia, joten vertailemalla säästät selvää rahaa!