loans

Edullinen laina muutamassa minuutissa

Kilpailuta pankit ja rahoituslaitokset netissä, ja hae markkinoiden edullisin laina jo tänään!

Tarkoititko ?
  • Maksuton lainavertailu
  • Yhdellä hakemuksella yli 20 lainatarjousta

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000 €, 6 v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 € / 72 kk ajan. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000 €-60 000 €, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15 v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

4,6/5, perustuu 961 arvosteluun
Emme varmista jälkikäteen, että meistä tehdyt arvostelut ovat ihmisiltä, jotka ovat käyttäneet palveluitamme.
As
AK sanoo:

Homma toimi

13. helmikuuta 2024
Ts
TH sanoo:

Tosi helppoa ja nopeaa

5. helmikuuta 2024
IJs
Ilmari Juutilainen sanoo:

Kaikki on hyvin ja ok

4. helmikuuta 2024

Näin saat markkinoiden edullisimman lainan

Edullisen lainan saaminen vaatii huolellista taustatyötä ja lainatarjousten vertailua. Jätä se Zmartan tehtäväksi ja säästät selvää rahaa!

Zmartan avulla:

  • Kilpailutat yli 25 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella.

  • Voit vertailla helposti saamiesi lainatarjousten korkoja ja kuluja.

  • Saat lainallesi joustavat ja talouteesi sopivat takaisinmaksuehdot.

  • Säästät lainan määrästä riippuen useista kymmenistä jopa satoihin euroihin asti vuodessa.

Mikä tekee lainasta edullisen?

Lainojen kuluissa ja koroissa voi olla suuria eroja. Edullinen ja talouteesi parhaiten sopiva laina löytyy helpoiten kattavan vertailun avulla. Sen sijaan, että lähettäisit erikseen hakemukset kymmenille eri pankeille ja luotonmyöntäjille, voit hoitaa kilpailutuksen Zmartan kautta helposti yhdellä maksuttomalla hakemuksella.

Zmarta tekee yhteistyötä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Kun lähetät lainahakemuksesi meille, toimitamme sen eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Näin saat yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä tarjouksia, joiden joukosta sinun on helppo poimia tarpeisiisi sopiva, edullinen laina.

Vertailemalla lainatarjouksia säästät selvää rahaa!

Koron ohella lainasta maksetaan myös muita kuluja. Tavallisimmat ovat lainan nostamisesta ja hoitamisesta aiheutuvista kuluista perittävät maksut, joissa on suuria pankki- ja luottolaitoskohtaisia vaihteluita. Osa pankeista saattaa markkinoida itseään pienillä marginaaleilla, mutta periä suuria lainanhoitokuluja. Siksi todelliseen vuosikorkoon kannattaa aina kiinnittää huomiota.

Kun vertailet pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä saamiasi lainatarjouksia, kiinnitä huomiota lainan korkoon sekä kokonaiskuluihin.

Esimerkki:
Lainasumma 15 000 euroa
Laina-aika 6 v.
Todellinen vuosikorko 16,37 %
Nimelliskorko 13,71 %
Kuukausierä 219,02 €
Laskutuspalkkio 12,5 €
Avausmaksu 0 €

Kokonaiskulut 22 086,84 euroa

Paljonko lainan kustannuksissa voi säästää?

Yhdistämällä useat pienet lainat ja luotot asiakkaamme ovat säästäneet jopa satoja euroja kuukaudessa. Lainojen vertailu todellakin kannattaa, sillä ilman yhdistelyäkin voit säästää uuden lainan koroissa ja kuluissa useista kymmenistä jopa satoihin euroihin vuodessa.

Palvelumme kautta voit vertailla lainoja 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Takaisinmaksuajan voit valita itse 1-15 vuoden väliltä, joten edullinen laina voi järjestyä myös pitkällä maksuajalla.

Voinko saada lainan, vaikka olen pienituloinen?

Lyhyesti sanottuna: kyllä voit. Tulojesi määrää tärkeämpää on niin säännöllisyys sekä puhdas luottohistoria. Saadaksesi lainan sinun tulee olla myös yli 20-vuotias.

Lainan myöntäjät tekevät jokaisesta lainanhakijasta luottokelpoisuusarvion, jonka perusteella he antavat lainatarjouksen. Mitä vakaammaksi taloudellinen tilanteesi ja lainan takaisinmaksukykysi arvioidaan, sitä paremmat ehdot ja matalamman koron voit lainallesi saada.

Vaikuttaako yhteishakija lainan korkoon?

Lainaa hakeaksesi et tarvitse omaisuusvakuuksia tai ulkopuolista henkilötakaajaa. Mikäli vakuudettoman lainankorko on kuitenkin mielestäsi liian korkea, mieti, voisitko saada lainallesi yhteishakijan.

Lainan korko pysyy käytännössä aina hieman edullisempana, jos takaisinmaksusta on vastuussa kaksi henkilöä yhden sijaan. Isompia hankintoja varten edullista lainaa voi hakea myös pitkällä maksuajalla – aina 15 vuoteen asti.

Zmartan kautta haettavien lainatarjousten alin mahdollinen todellinen vuosikorko on 4,5 prosenttia. Todellinen vuosikorko tarkoittaa korkoa, joka huomioi kaikki lainasta aiheutuvat kustannukset.
Sinulle tarjottavan edullisimman korkotason saat tekemällä lainahakemuksen, jonka kautta voit vertailemme puolestasi yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Täytä hakemus nyt ja löydä edullinen laina nopeasti netistä.

Näin Zmarta auttaa sinua edullisen lainan saamisessa

Jo sadat tuhannet Pohjoismaiset asiakkaat ovat hyödyntäneet Zmartan vertailupalvelua etsiessään halpaa lainaa verkosta. Lainan hakeminen Zmartan kautta on järkevää monestakin syystä:

  • Ensiksi: saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

  • Toiseksi: et ole riippuvainen ”oman” pankkisi lainapolitiikasta. Oma pankki ei läheskään aina tarjoa edullisinta tai joustavinta lainarahoitusta.

  • Kolmanneksi: vertailemalla tarjouksia näet omin silmin useiden eri pankkien ja lainatarjousten erot. Voit päättää itse lainan lyhennyksen suuruudesta sekä takaisinmaksuajan pituudesta. Erot lainojen korkokuluissa voivat pienissäkin lainasummissa olla useita satasia, joten vertailemalla säästät selvää rahaa!

Lue lisää vakuudettomista lainoista

Vakuudettomat lainat

Auton merkkivalot – mitä ne tarkoittavat?

Punaisen tai keltaisen merkkivalon syttyminen auton kojetaululle voi nostaa kylmän hien otsalle. Aina kyseessä ei ole pahin mahdollinen eli hajoamassa oleva moottori, mutta harva muistaa ilman ohjekirjaa, mitä auton merkkivalot tarkoittavat ja kuinka nopeasti niihin pitää reagoida.

Tässä artikkelissa esittelemme muutamia yleisiä auton vioista viestiviä merkkivaloja, joiden palaminen kannattaa ottaa liikenteessä vakavasti.

5. tammikuuta 2024, Taru Schroderus
Vakuudettomat lainat

Pysäköinti- ja liikennemerkit – vieläkö tunnistat ne?

Liikennemerkit ovat yleisin liikenteen ohjaustapa. Merkkien ulkoinen olemus, väri ja muoto, kertovat millaista sanomaa tienkäyttäjälle halutaan välittää. Kannallaan olevat kolmiot ovat varoitusmerkkejä, puna-keltaiset pyöreät merkit kieltävät tai rajoittavat, siniset pyöreät ovat määräysmerkkejä ja seitsemän merkin ryhmä, jossa on eri muotoisia ja värisiä merkkejä, kuuluu etuajo-oikeus ja väistämismerkkeihin. Lisäksi liikennemerkkeihin kuuluu ohje- ja opastusmerkkejä sekä lukuisa määrä lisäkilpiä.

12. joulukuuta 2023, Taru Schroderus
Vakuudettomat lainat

Mistä lainaa? – Näin valitset parhaan luotonmyöntäjän

Juhlien järjestäminen, auton vaihto tai kesämökin ostaminen voivat vaatia lainaa, jonka tarjoajista ei suinkaan ole pulaa. Suomessa toimii useita kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat lainaa mitä moninaisempiin rahoitustarpeisiin.

Mutta mistä lainanhakija voi tietää, minkä tahon puoleen olisi viisainta kääntyä? Kannattaako lainaa hakea vain omasta tutusta pankista vai pitäisikö tarttua postilaatikosta tipahtaneeseen ulkomaisen pankin lainatarjoukseen?

Jatka lukemista – kerromme sen tuota pikaa.

20. lokakuuta 2023, Taru Schroderus

Kaikki lainavertailupalvelumme

Yhdistä lainat

Kokoa lainat sekä luotot yhteen ja katso, saatko alennettua kuukausikulujasi.

Pienlaina

Kilpailuta pienlainat maksutta ja etsi sinulle sopiva lainapäätös.

Vertaa lainoja

Lainaa rahaa Zmartan lainavertailussa – tavoitat yhdellä hakemuksella lukuisia luotonmyöntäjiä.

Lainaa ilman vakuuksia

Anna meidän toimia oppaanasi lainaviidakossa, jotta sinulle löytyy sopiva luottopäätös.

Lainaa netistä

Voit kilpailuttaa lainatarjouksia netissä Zmartan välityksellä ja saat luottopäätökset suoraan OmaTili-palveluun.

Edullinen laina

Kilpailukykyisen lainatarjouksen saamiseksi on tärkeää vertailla tarjouksia useilta pankeilta ja luotonmyöntäjiltä.

Luottokortti

Luottokortilla teet ostoksia turvallisesti ja voit samalla kerätä bonuspisteitä ostoksistasi.

Luotto

Vertaile luottoja jopa 60 000 EUR saakka.

Kulutusluotto

Rahoita projektisi kulutusluotolla ilman vakuuksia. Voit etsiä tarjouksia haluamallesi summalle lainalaskurin avulla.

Lainahakemus

Tee maksuton lainahakemus ja saat luottopäätöksiä eri luotonmyöntäjiltä.

Remonttilaina

Remontoi kotisi oman makusi mukaan remonttilainalla.

Mökkilaina

Onko haaveissasi hankkia kesämökki tai kenties siirtolapuutarhamökki? Rahoita unelmasi vakuudettomalla lainalla.