Vakuudettomat lainat

Lainaa ilman säännöllisiä tuloja

2022-08-19

Moni yritys myöntää 1000 tai 2000 euroa lainan työttömälle, freelancerille, osa-aikatyöntekijälle tai eläkeläiselle, jos henkilön talous on muuten kunnossa. Suurempiin lainasummiin vaaditaan yleensä säännölliset kuukausitulot.

Mistä lainaa voi hakea?

Teemme yhteistyötä useiden eri luotonantajan kanssa, jotka myöntävät 2000 euroa tai sitä pienempiä vakuudettomia lainoja henkilöille, joilla ei vakituisia tuloja. Hakijan täytyy kuitenkin täyttää muut ehdot – vähintään 20 vuoden ikä ja puhtaat luottotiedot - jotta laina voidaan myöntää.

Zmartan avulla lainojen kilpailuttaminen käy helposti ja nopeasti. Saat lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme jo saman päivän aikana. Ota ensimmäinen askel unelmiesi toteuttamiseksi jo tänään!

Lainaa mihin ikinä sitä tarvitset

Kaikille tulee toisinaan eteen tilanteita, joissa tarvitaan ylimääräistä rahaa. Useimmiten yllättävä rahanmeno ei ole ongelma, jos on vakituinen työ tai rahaa säästössä. Osa-aikatyössä, freelancerina, pienyrittäjänä tai työttömänä äkillinen rahantarve voi aiheuttaa suurta ahdistusta. Tulojen epäsäännöllisyys tai pienuus haastavat taloutta, jonka äkillinen menoerä voi suistaa raiteiltaan.

Kuinka nopeasti lainan voi saada?

Me Zmartalla tarjoamme maksutonta ja nopeaa palvelua sekä luotettavan lainavertailun. Toimimme yhteistyössä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joilta voit mahdollisesti saada lainaa ilman säännöllisiä tuloja.

Luotonmyöntäjät voivat myöntää sinulle lainaa, vaikka sinulla olisi keskimääräistä pienemmät tulot, tekisit sijaisuuksia tai olisit projektityöntekijä. Heille vakituista työtä tärkeämpää ovat valitsemasi alan työtilanne ja sijaisuuksiesi mahdollinen jatkuminen.

Tee lainahakemus heti ja saat ensimmäiset lainatarjoukset jo saman päivän aikana. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, joten voit katsoa niitä pelkästä uteliaisuudesta.

Voit hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa

Rinnakkaishakija voi parantaa huomattavasti mahdollisuuksiasi saada lainaa. Hän voi olla puolisosi, ystäväsi tai vaikkapa sukulaisesi, jolla on vakituinen työ ja sen myötä vakituiset tulot.

Rinnakkaishakijan ei tarvitse olla kukaan edellä mainituista, vaan riittää, että hänen taloutensa on kunnossa ja hän on luottokelpoinen. Toinen hakija on mukana turvaamassa, että lainasi takaisinmaksu hoidetaan asianmukaisesti. Toinen hakija voi mahdollisesti auttaa saamaan matalamman koron.

Rinnakkaishakijan kanssa saamasi lainatarjoukset voivat olla edullisempia ja niissä saattaa olla pienemmät korot sekä muut kulut. Sinun tulee kuitenkin huolehtia siitä, että oma takaisinmaksukykysi on kunnossa.

Rinnakkaishakija vastaa kanssasi koko lainasummasta ja on velvollinen lyhentämään lainaasi, jos sinä et syystä tai toisesta pysty sitä tekemään. Huolehdi siis aina siitä, että et vaaranna yhteishakijasi taloudellista tilannetta jättämällä lainasi maksamatta.

Ennen kuin haet lainaa, mieti:

  • Onko taloudellinen tilanteesi kestävällä pohjalla?

  • Riittävätkö kuukausittaiset tulosi lainasi asianmukaiseen takaisinmaksuun?

Voit arvioida lainasi kuukausittaisia kustannuksia kätevän lainalaskurimme avulla. On tärkeää, että otat itse vastuun lainasi takaisinmaksusta, etkä missään tilanteessa jätä sitä takaajan harteille.

Mikäli päädyt hakemaan lainaa, anna meidän auttaa sinua lähemmäksi unelmaasi. Kilpailuta lainat maksuttomasti jo tänään.

Enemmän tässä kategoriassa

Katso kaikki
Lainaa luottotiedottomalle
Vakuudettomat lainat Lainaa ilman luottotietoja
Lue, miten maksuhäiriömerkintä ja luottotietojen menetys vaikuttavat lainansaantiisi.
Vakuudettomat lainat Mitä tarkoittaa lainan marginaali?
Mistä lainan marginaalissa on kyse ja miten siihen voi vaikuttaa? Tässä artikkelissa kerromme siitä kaiken tarpeellisen.
lainan takaus
Vakuudettomat lainat Lainan takaus – katso vaihtoehdot ja valitse sopivin!
Lainan takaus herättää mielikuvan yksityishenkilöstä, joka antaa lainalle henkilökohtaisen vakuuden. Se ei kuitenkaan ol ...