loans

Hae edullinen autolaina Zmartalta

Hae lainaa auton ostoon.

Tarkoititko ?
 • Maksuton lainavertailu
 • Yhdellä hakemuksella yli 25 lainatarjousta

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€ / 72 kk ajan. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

4,6/5, perustuu 892 arvosteluun
Ms
Marko sanoo:

Zmarta löysi minulle sopivan lainoittajan vanhoille lainoilleni vaivattomasti ja sain enemmän kuin o...

19. syyskuuta 2023
BTs
Birgitta Tamminen sanoo:

Positiivista oli se lainan saannin helppous

19. syyskuuta 2023
SMLs
Satu Merita Lindholm sanoo:

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

18. syyskuuta 2023

Autolaina - Vertaile ja valitse edullisin autorahoitus

Etsitkö suurta ja tilavaa citymaasturia, kompaktia ja sukkelaa sähköautoa vai ärhäkästi kehräävää moottoripyörää? Olipa unelmiesi kulkuneuvo millainen tahansa, ota Zmarta avuksi ja hae hankinnallesi edullista lainaa.

Mikäli haluat luottopäätöksen jo ennen kauppaan menoa, hae autolaina helposti Zmartan lainavertailun avulla. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus, joka lähetetään yli 25:lle luotonmyöntäjälle. Saat useita lainatarjouksia, joista voit valita tarpeisiisi sopivimman vaihtoehdon. Myös lainan allekirjoitus sekä tarvittavien liitteiden lähettäminen onnistuvat vaivattomasti verkossa.

Voit saada autolainan Zmartan kautta, kun olet:

 • Vähintään 20-vuotias.

 • Sinulla on vakituiset tulot.

 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.

Halutessasi voit nostaa autolainan tilille omalta kotisohvaltasi käsin jo ennen kuin lähdet kaupoille!

Edullinen autorahoitus helposti ja nopeasti!

Zmartan avulla saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Kilpailutamme puolestasi 25 pankkia ja rahoituslaitosta, joiden tarjouksista voit valita tarpeisiin parhaiten sopivan autolainan.

Autolainan hakeminen Zmartan avulla on:

 • Turvallista

 • Maksutonta

 • Helppoa

 • Nopeaa

Näin haet autolainaa

 1. Täytä hakemus helposti verkossa.

 2. Vertaile saamiasi lainatarjouksia.

 3. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva laina.

 4. Saat rahat tilillesi ja olet valmis autokaupoille!

Millaisen autolainan haluat?

Voit hakea ja saada autolainan ilman vakuuksia tai lainan takausta. Sinulta ei edellytetä omia säästöjä, vaan voit hakea lainan koko kauppasummalle ja ostaa auton ilman käsirahaa.

1. Autolaina ilman käsirahaa

Ostopäätöstä tehdessä ja lainaa hakiessa on hyvä pitää mielessä, että sinulta saatetaan pyytää käsirahaa, jonka suuruus on useimmiten noin 20 prosenttia auton hinnasta. Myös tähän kannattaa varautua lopullista lainasummaa puntaroidessa.

Autolainan avulla maksat auton halutessasi ilman käsirahaa ja ilman viimeistä suurempaa maksuerää, eli autorahoituksen jäännöserää.

2. Autolaina ilman vakuuksia

Mikäli haluat saada menopelin heti omiin nimiisi, vakuudeton kulutusluotto on erittäin hyvä vaihtoehto. Sen ansiosta sinun ei tarvitse antaa autoa vakuudeksi. Huomioi kuitenkin, että vakuudettoman lainan korko voi olla hieman perinteistä autolainaa korkeampi. Perinteisessä autolainassa uusi menopelisi toimii lainan vakuutena.

Auto liikkeestä vai yksityiseltä?

Uuden tai käytetyn auton ostaminen on suuri investointi. Auton ostamiseen yksityishenkilöltä liittyy aina suurempi riski. Kuluttajien välinen kauppa noudattaa erilaista lainsäädäntöä kuin yksityishenkilön ja autoliikkeen välinen kauppa. Tämä on hyvä huomioida myös autojen hintavertailussa. Yksityishenkilöltä ostetun auton tulee aina olla hinnaltaan autoliikettä edullisempi.

Kun ostat käytettyä autoa yksityiseltä – huomioi nämä seikat

• Varmista, että kaikki edellisen omistajan aikaiset ajoneuvoverot on maksettu.
• Tarkista, että määräaikaiskatsastukset on tehty, muuten uusi autosi joutuu ajokieltoon.
• Ota selvää, koska auto on viimeksi katsastettu ja suosi vastakatsastettuja yksilöitä.
• Katso, onko auton aikaisemmista katsastusmerkinnöissä jotakin poikkeavaa.

Miten varmistan edullisimman autolainan?

Edullisin tapa auton ostamisen rahoittamiseen on käteiskauppa, jossa korkokuluista ei tarvitse huolehtia.

Harvoilla on kuitenkaan mahdollisuutta ostaa autoa käteisellä, varsinkaan uutta autoa. Siksi useimmat meistä tarvitsevat autolainaa.

Auton rahoitukseen apuaan tarjoaa Suomessakin useita kymmeniä rahoituslaitoksia. Se, mikä näistä tarjoaa edullisimman rahoituksen, riippuu monista tekijöistä. Sinun lainantarpeeseesi edullisimman rahoituksen löydät vain kilpailuttamalla pankit ja luottolaitokset keskenään. Kannattaa pitää mielessä, että joku toinen on saattanut saada edullisimman autolainatarjouksen pankista, joka sinun lainahakemuksellasi onkin kalleimmasta päästä. Puskaradio ei toimi edullisimman rahoituksen löytämisessä.

Lainan korko on monen tekijän summa

Lainan korko on riippuvainen monista tekijöistä, kuten henkilökohtaisesta taloudestasi sekä lainan hakemisen hetkellä vallitsevasta yleisestä taloustilanteesta.

Kullakin luotonmyöntäjällä on oma tapansa laskea korkomarginaali tietylle yksittäiselle lainalle. Tästä syystä lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina: vertailemalla mahdollisimman monta autorahoituksen tarjoajaa löydät lainallesi pienimmän koron.

 • Miten saan autolainan?
 • Onko autolainan ottamiselle ikärajaa?
 • Mikä on pisin autolainan maksuaika?
 • Miten autolainan ottaminen toimii auton vaihdossa?
 • Saako autorahoituksen ilman käsirahaa?
 • <p>Voiko autolainan saada ilman takaajaa?</p>
 • Voiko autolainan ottaa yritykselle?
 • Mitä eri vaihtoehtoja autorahoitukseen on?

Vinkkejä auton ostamista varten

Billan_begagnat

Osta käytetty kulkuneuvo

Yleinen fakta on, että uuden auton ostaminen on puhtaasti tunnepohjainen ostos, sillä sen arvosta on kadonnut yli puolet viidessä vuodessa. Voit kuitenkin välttyä tältä asialta, mikäli ostat käytetyn auton, joka ei ole kovin vanha. Voit myös vaihtoehtoisesti ostaa suhteellisen uuden kulkuneuvon. Suurin arvonmenetys tapahtuu kuitenkin silloin, kun ajat sen ulos kaupasta. Turvallisuudesta ei ole hyvä tinkiä, joten liian vanhaa kulkuneuvoa ei ole hyvä ostaa vaikka siihen riittäisikin pienempi autolaina.

Billan_pruta

Tinkaa

Autokaupan hierominen kuuluu aina aloittaa hinnan tinkaamisella. Kun sinusta tuntuu, että myyjä ei suostu enää alentamaan hintaa, yritä silti vielä hieman tingata viimeisimmästä tarjouksesta.

Billan_prylar

Yritä saada mahdollisimman monta lisävarustetta kaupan yhteyteen

Kun et saa tingittyä hintaa enää alemmaksi, kokeile sen sijaan saada niin monta lisävarustetta kuin vain pystyt. Voit esimerkiksi koittaa hankkia navigointijärjestelmää, peruutustutkaa tai laadukasta äänentoistojärjestelmää. Talvirenkaat ja rengassäilytys ovat myös hyödyllisiä etuja, jotka ahkera tinkaaja voi onnistua saamaan ilman, että hänen tarvitsisi maksaa senttiäkään lisää.

Billan_kostnader

Laske myös piilotetut ja ennalta arvaamattomat kustannukset

Auton omistajana oleminen ei ole kovinkaan edullista, sillä se vie paljon rahaa. Harva ensimmäistä autoaan ostava tuleekaan ajatelleeksi kaikkia uuteen kulkuneuvoon liittyviä kustannuksia. Sinun kannattaakin auton kustannuksia laskiessa ottaa huomioon muun muassa vakuutukset, huollot, katsastus ja ajoneuvovero.

Autolainaa haettaessa on myös hyvä pitää mielessä, että elämäntilanteesi saattaa äkillisesti muuttua, minkä takia on hyvä pitää puskurirahastoa yllättävien tilanteiden varalle. Tällä tavalla selviät myös auton yllättävistä kustannuksista.

Billan_delbetalningar

Harkitse osamaksua

Suurin osa autokauppiaista tarjoaa osamaksua maksuvaihtoehtona, joka voi olla autolainan sijaan hyvä vaihtoehto sinulle. Päätöstä tehdessä on kuitenkin hyvä tarkistaa huolella, sisältyykö siihen mahdollisia lisäkustannuksia, kuten avausmaksu tai tilinhoitokuluja. Nämä seikat huomioon ottaen autosta voi tulla paljon alkuperäistä hintaa kalliimpi.

Autolainan kilpailuttaminen kannattaa siis ennen lopullisen päätöksen tekemistä