Zmarta Spring 22 - Mobile

Hae edullinen autolaina Zmartalta

Hae autolainaa auton ostoon
Tarkoititko ?
 • Ilmainen
 • Et sitoudu mihinkään

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Minska formuläret
4,6 / 5, perustuu 749 arvosteluun
Elsi Maire Marjatta Siltakoski sanoo:

-pidettiin yhteyttä sovituina aikoina -lähetettävien liitteitten kanssa hieman yhteys ongelmia -luoto maksu tilille oli nopeaa ja -edellisen luoton maksu vaivatonta -ensimmäisen takaisinmaksu erän maksu ehkä hieman liian kaukana, korko juoksee koko lainasummalle -isomman lainasumman saamiseksi samassa taloudessa päähakijaa piti muuttaa vaikka olimme yhteishakijoina se hieman ihmetyttää. liekkö iällä tähän merkitystä

26. syyskuuta 2022
Lue lisää arvosteluja

Autolaina - Vertaa ja valitse edullisin autorahoitus

Etsitkö suurta ja tilavaa citymaasturia, kompaktia ja sukkelaa sähköautoa vai ärhäkästi kehräävää moottoripyörää? Olipa unelmiesi kulkuneuvo millainen tahansa, ota Zmarta avuksi ja hae hankinnallesi edullista lainaa.

Mikäli haluat luottopäätöksen jo ennen kauppaan menoa, hae autolaina helposti Zmartan lainavertailun avulla. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus, joka lähetetään yli 25:lle luotonmyöntäjälle. Saat useita lainatarjouksia, joista voit valita tarpeisiisi sopivimman vaihtoehdon. Myös lainan allekirjoitus sekä tarvittavien liitteiden lähettäminen onnistuvat vaivattomasti verkossa.

Halutessasi voit nostaa autolainan tilille omalta kotisohvaltasi käsin jo ennen kuin lähdet kaupoille!

Autolaina koko kauppasummalle tai välirahaa varten

Voit hakea ja saada autolainan ilman vakuuksia tai lainan takausta. Sinulta ei edellytetä omia säästöjä, vaan voit hakea autolainaa koko kauppahinnalle tai osalle siitä.

Ostopäätöstä tehdessä ja lainaa hakiessa on hyvä pitää mielessä, että sinulta saatetaan pyytää käsirahaa, jonka suuruus on useimmiten noin 20 prosenttia auton hinnasta. Myös tähän kannattaa varautua lopullista lainasummaa puntaroidessa.

Selvitä helppokäyttöisellä lainalaskurillamme, millaisen suuntaa antavan kuukausierän voit autolainallesi saada. Katso samalla, miten takaisinmaksuajan pituus vaikuttaa kuukausierien suuruuteen.

Autolaina ilman vakuuksia

Autolaina ja vakuudeton laina eroavat toisistaan takuiden osalta. Mikäli haluat saada menopelin heti omiin nimiisi, vakuudeton kulutusluotto on erittäin hyvä vaihtoehto. Sen ansiosta sinun ei tarvitse antaa autoa vakuudeksi. Huomioi kuitenkin, että vakuudettoman lainan korko voi olla hieman perinteistä autolainaa korkeampi. Perinteisessä autolainassa uusi menopelisi toimii lainan vakuutena.
Hae vakuudetonta lainaa helposti täältä.

Lainaa asuntovaunun hankintaan

Myös asuntovaunu-unelman toteuttaminen voi edellyttää lainan ottamista. Hakiessasi vakuudetonta autolainaa sinulta ei vaadita osittaista käsirahaa asuntovaunun hinnasta. Kun rahoitus on kunnossa, asuntovaunun hankinta hoituu käteiskauppana. Oma taloudellinen tilanteesi ja takaisinmaksukykysi toimivat hakemasi lainan vakuutena.

Auto liikkeestä vai yksityiseltä?

Uuden tai käytetyn auton ostaminen on suuri investointi. Auton ostamiseen yksityishenkilöltä liittyy aina suurempi riski. Kuluttajien välinen kauppa noudattaa erilaista lainsäädäntöä kuin yksityishenkilön ja autoliikkeen välinen kauppa. Tämä on hyvä huomioida myös autojen hintavertailussa. Yksityishenkilöltä ostetun auton tulee aina olla hinnaltaan autoliikettä edullisempi.

__Kun ostat käytettyä autoa yksityiseltä – huomioi nämä seikat __

• Varmista, että kaikki edellisen omistajan aikaiset ajoneuvoverot on maksettu.
• Tarkista, että määräaikaiskatsastukset on tehty, muuten uusi autosi joutuu ajokieltoon.
• Ota selvää, koska auto on viimeksi katsastettu ja suosi vastakatsastettuja yksilöitä.
• Katso, onko auton aikaisemmista katsastusmerkinnöissä jotakin poikkeavaa.

Uusi ja oma vai leasingauto?

Uusi auto on keskimäärin huoleton vaihtoehto, sillä valmistajien takuut ovat yhä kattavampia. Täysin huoletonta ajoa ei sekään silti takaa.
Auton hankkiminen onkin vain harvoin huippusijoitus, sillä uudenkin auton arvo laskee varsin nopeasti.

Yksityisleasing on noussut yhä suositummaksi uuden auton hankintatavaksi. Myös vähän käytettyjä autoja on mahdollista hankkia leasingrahoituksella. Helppoudessaan ja huolettomuudessaan leasingauto puolustaa paikkaansa, mutta varsinkin paljon ajavalle se voi olla ostamista huonompi vaihtoehto.

Usein kysytyt kysymykset:

Miten saan autolainan?
• Autolainan saaminen on helppoa. Jos olet vähintään 20-vuotias, luottotietosi ovat kunnossa ja sinulla on säännölliset tulot, voit kilpailuttaa autolainasi Zmartan kautta aina 60 000 euroon saakka. Lainojen vertailussa on mukana yli 25 luotonmyöntäjää, jotka tarjoavat rahoitusta uusille ja käytetyille autoille. Yhdellä hakemuksella saat lainapäätöksen niiltä kaikilta.

Onko autolainan ottamiselle ikärajaa?
• Zmartan kautta haettavissa autolainoissa lainanhakijalta edellytetään 20 vuoden ikää.

Mikä on edullisin autorahoitus?
• Edullisin tapa auton ostamisen rahoittamiseen on käteiskauppa, jossa korkokuluista ei tarvitse huolehtia. Harvoilla on kuitenkaan mahdollisuutta ostaa autoa käteisellä. Siksi useimmat meistä tarvitsevat autolainaa. Tarpeisiisi parhaiten vastaavan ja edullisimman lainan saat kilpailuttamalla pankit ja luottolaitokset keskenään.

Mikä on pisin autolainan takaisinmaksuaika?
• Voit hakea kauttamme autolainaa jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Niin pitkää laina-aikaa ei autolainaan yleensä oteta. Autokauppiaiden tarjoamat laina-ajat ovat usein enintään viisi tai kuusi vuotta. Zmartan avulla pidempikin laina-aika on kuitenkin mahdollinen.

Kuinka suuri autolainan korko on?
• Lainan korko riippuu monista tekijöistä, kuten henkilökohtaisesta taloudestasi sekä lainan hakemisen hetkellä vallitsevasta yleisestä taloustilanteesta. Kullakin luotonmyöntäjällä on oma tapansa laskea korkomarginaali yksittäiselle lainalle. Tästä syystä lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina: vertailemalla mahdollisimman monta autorahoituksen tarjoajaa saat lainallesi pienimmän koron.

Miten autolainan ottaminen toimii auton vaihdossa?
• Mikäli kaipaat autolainaa vaihtoautolle, voit hakea luottopäätöksiä vanhan ja uuden autolainan erotuksen suuruiselle summalle jo ennen kaupoille menoa. Ensimmäiset päätökset saat heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Voit halutessasi nostaa lainan tilillesi vaikka heti.

Saako autorahoituksen ilman käsirahaa?
• Joissain autokaupoissa ja tiettyjen autojen kohdalla rahoitus ei välttämättä onnistu ilman käsirahaa – vaikka sen mainostettaisiin onnistuvan. Myös oma taloudellinen tilanteesi vaikuttaa käsirahan tarpeeseen.

Voiko autolainan saada ilman takaajaa?
• Zmartan kautta voit hakea vakuudetonta lainaa auton hankkimista varten. Kannattaa kuitenkin huomioida, että takaajan kanssa haetun lainan saa yleensä pienemmällä korolla.

Voiko autolainan ottaa yritykselle?
• Yrityslainaa voi hakea Zmartan lainavertailussa tai vaihtoehtoisesti yrittäjä voi ottaa autolainan omiin nimiinsä.

Mitä eri vaihtoehtoja autorahoitukseen on?
• Autolaina eri muodoissaan on suosituin autorahoituksen vaihtoehto varsinkin uusien ja vähän käytettyjen autojen hankintaan. Autorahoitusta tarjoavat autokaupat, pankit ja muut luottolaitokset. Edullisimman lainavaihtoehdon saa kilpailuttamalla.

 • Miten saada autolaina?
  Autolainan saaminen on helppoa. Jos olet vähintään 20-vuotias, luottotietosi ovat kunnossa ja sinulla on säännölliset tulot, voit kilpailuttaa autolainasi Zmartan kautta aina 60 000 euroon saakka. Lainojen vertailussa on mukana yli 25 luotonmyöntäjää, jotka tarjoavat rahoitusta niin uusille kuin käytetyille autoille. Yhdellä hakemuksella saat lainapäätöksen kaikilta näiltä tahoilta.
 • Miten autolainan ottaminen toimii auton vaihdossa?
  Mikäli kaipaat autolainaa vaihtoautolle, voit hakea luottopäätöksiä ja lainan vaihdon erotuksen suuruiselle summalle jo ennen kaupoille menoa. Ensimmäiset päätökset saat käytännössä välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Näin voit nostaa lainan tilillesi ennen autokaupoille lähtöä ja saada esimerkiksi paremmin neuvotteluvaraa hinnasta.
 • Onko autolainan ottamiselle ikärajaa?
  Zmartan kautta haettavissa autolainoissa lainanhakijalta edellytetään 20 vuoden ikää.
 • Mikä on edullisin autorahoitus?

  Edullisin tapa auton ostamisen rahoittamiseen on käteiskauppa, jossa korkokuluista ei tarvitse huolehtia. Harvoilla on kuitenkaan mahdollisuutta ostaa autoa käteisellä, varsinkaan uutta autoa. Siksi useimmat meistä tarvitsevat autolainaa.

  Auton rahoitukseen apuaan tarjoaa Suomessakin useampi kymmen rahoituslaitos. Se, mikä näistä tarjoaa edullisimman rahoituksen, riippuu monista tekijöistä. Sinun lainantarpeeseesi edullisimman rahoituksen löydät vain kilpailuttamalla pankit ja luottolaitokset keskenään. Kannattaa pitää mielessä, että joku toinen on saattanut saada edullisimman autolainatarjouksen pankista, joka sinun lainahakemuksellasi onkin kalleimmasta päästä. Puskaradio ei edullisimman rahoituksen löytämisessä toimi.

 • Mikä on pisin autolainan maksuaika?
  Voit hakea kauttamme autolainaa jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Näin pitkää laina-aikaa autolainaan kuitenkaan harvemmin otetaan. Esimerkiksi autokauppiaiden tarjoamat laina-ajat ovat usein enintään viisi tai kuusi vuotta. Zmartan avulla pidempikin laina-aika on kuitenkin mahdollinen.
 • Miten suuri autolainan korko on?
  Lainan korko on riippuvainen monista tekijöistä, kuten henkilökohtaisesta taloudestasi sekä lainan hakemisen hetkellä vallitsevasta yleisestä taloustilanteesta. Kullakin luotonmyöntäjällä on oma tapansa laskea korkomarginaali tietylle yksittäiselle lainalle. Tästä syystä lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina: vertailemalla mahdollisimman monta autorahoituksen tarjoajaa löydät pienimmän koron autolainalle.
 • Miten autolainan ottaminen toimii auton vaihdossa?
  Mikäli kaipaat autolainaa vaihtoautolle, voit hakea luottopäätöksiä ja lainan vaihdon erotuksen suuruiselle summalle jo ennen kaupoille menoa. Ensimmäiset päätökset saat käytännössä välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Näin voit nostaa lainan tilillesi ennen autokaupoille lähtöä ja saada esimerkiksi paremmin neuvotteluvaraa hinnasta.
 • Saako autorahoituksen ilman käsirahaa?
  Joissakin autokaupoissa ja tiettyjen autojen kohdalla rahoitus ei välttämättä onnistu ilman käsirahaa – ja vaikka sen mainostettaisiin onnistuvan, ei todellisuus välttämättä vastaa tätä. Myös oma taloudellinen tilanteesi vaikuttaa paljon käsirahan tarpeeseen. Autolainan hakeminen ennakkoon mahdollistaa kuitenkin kaupoille käymisen huoletta.
 • Voiko autolainan saada ilman takaajaa?
  Zmartan kautta voit hakea vakuudetonta lainaa myös auton hankkimista varten. Kannattaa kuitekin huomioida, että takaajan kanssa haettu laina johtaa pienempään korkoon ja on näin ollen edullisempi. Autolaina ilman takaajaa on varteenotettava vaihtoehto äkilliseen kulkupelin tarpeeseen: jos saat esimerkiksi työtarjouksen paikasta, johon liikkuminen ei onnistu julkisilla.
 • Voiko autolainan ottaa yritykselle?
  Yrityslainaa voi hakea Zmartan lainavertailussa tai vaihtoehtoisesti yrittäjä voi ottaa autolainaa omiin nimiinsä.
 • Mitä eri vaihtoehtoja autorahoitukseen on?
  Autolaina eri muodoissaan on suosituin autorahoituksen vaihtoehto varsinkin uusien ja toisaalta myös vähän käytettyjen autojen hankinnassa. Autolle rahoitusta tarjoavat sekä autokaupat että pankit ja muut luottolaitokset. Edullisin vaihtoehto löytyy kilpailuttamalla. Lyhyet leasingtarjoukset saattavat tuntua houkuttelevilta, mutta ovat pääsääntöisesti yksityishenkilöille erittäin kalliita vaihtoehtoja.

Vinkkejä auton ostamista varten

Billan_begagnat
Osta käytetty kulkuneuvo

Yleinen fakta on, että uuden auton ostaminen on puhtaasti tunnepohjainen ostos, sillä sen arvosta on kadonnut yli puolet viidessä vuodessa. Voit kuitenkin välttyä tältä asialta, mikäli ostat käytetyn auton, joka ei ole kovin vanha. Voit myös vaihtoehtoisesti ostaa suhteellisen uuden kulkuneuvon. Suurin arvonmenetys tapahtuu kuitenkin silloin, kun ajat sen ulos kaupasta. Turvallisuudesta ei ole hyvä tinkiä, joten liian vanhaa kulkuneuvoa ei ole hyvä ostaa vaikka siihen riittäisikin pienempi autolaina.

Billan_pruta
Tinkaa

Autokaupan hierominen kuuluu aina aloittaa hinnan tinkaamisella. Kun sinusta tuntuu, että myyjä ei suostu enää alentamaan hintaa, yritä silti vielä hieman tingata viimeisimmästä tarjouksesta.

Billan_prylar
Yritä saada mahdollisimman monta lisävarustetta kaupan yhteyteen

Kun et saa tingittyä hintaa enää alemmaksi, kokeile sen sijaan saada niin monta lisävarustetta kuin vain pystyt. Voit esimerkiksi koittaa hankkia navigointijärjestelmää, peruutustutkaa tai laadukasta äänentoistojärjestelmää. Talvirenkaat ja rengassäilytys ovat myös hyödyllisiä etuja, jotka ahkera tinkaaja voi onnistua saamaan ilman, että hänen tarvitsisi maksaa senttiäkään lisää.

Billan_kostnader
Laske myös piilotetut ja ennalta arvaamattomat kustannukset

Auton omistajana oleminen ei ole kovinkaan edullista, sillä se vie paljon rahaa. Harva ensimmäistä autoaan ostava tuleekaan ajatelleeksi kaikkia uuteen kulkuneuvoon liittyviä kustannuksia. Sinun kannattaakin auton kustannuksia laskiessa ottaa huomioon muun muassa vakuutukset, huollot, katsastus ja ajoneuvovero.

Autolainaa haettaessa on myös hyvä pitää mielessä, että elämäntilanteesi saattaa äkillisesti muuttua, minkä takia on hyvä pitää puskurirahastoa yllättävien tilanteiden varalle. Tällä tavalla selviät myös auton yllättävistä kustannuksista.

Billan_delbetalningar
Harkitse osamaksua

Suurin osa autokauppiaista tarjoaa osamaksua maksuvaihtoehtona, joka voi olla autolainan sijaan hyvä vaihtoehto sinulle. Päätöstä tehdessä on kuitenkin hyvä tarkistaa huolella, sisältyykö siihen mahdollisia lisäkustannuksia, kuten avausmaksu tai tilinhoitokuluja. Nämä seikat huomioon ottaen autosta voi tulla paljon alkuperäistä hintaa kalliimpi.

Autolainan kilpailuttaminen kannattaa siis ennen lopullisen päätöksen tekemistä