loans

Lainaa 40 000 euroa

Vertaile tarjouksia ja hae edullinen laina jo tänään.

Tarkoititko ?
Suuntaa antava kuukausierä 220 €*
  • Maksuton lainavertailu
  • Yhdellä hakemuksella yli 20 lainatarjousta

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000 €, 6 v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 € / 72 kk ajan. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000 €-60 000 €, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15 v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

4,6/5, perustuu 995 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
J
Juha sanoo:

Selkeä hakemus

19. toukokuuta 2024
PK
Päivi Keränen sanoo:

Sain lainan nopeasti, pelastitte talouteni, kiitos

16. toukokuuta 2024
MV
Merja Vesala sanoo:

Te olette niin ystävällisiä . Teidän kanssa on ilo asioida.

7. toukokuuta 2024

Lainaa 40 000 euroa - lyhennys vain 316 euroa kuukaudessa!

Laina, jonka voit saada parhaimmillaan jo saman päivän aikana, voi tarjota ratkaisun moneen arkiseen ongelmaan. Zmartan avulla voi saada edullisen lainan nopeasti ja joustavasti. Kilpailutamme puolestasi 25 kumppaniverkostoomme kuuluvaa pankkia ja rahoituslaitosta, joiden lainatarjouksista voit valita talouteesi sopivimman.

Kun kilpailutat lainan Zmartalla, saat luotettavaa ja suomenkielistä palvelua. Tee fiksuja talouspäätöksiä ja hae lainaa järkevällä korolla jo tänään!

Edullinen laina joustavilla ehdoilla

Zmartan kautta voit saada lainan nopeasti ja joustavasti. Parhaimmillaan rahat ovat tililläsi jo samana päivänä!

Zmartan avulla voit saada lainan edullisimmillaan 4,5 prosentin korolla ja 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Todellisen vuosikoron haitari voi kuitenkin vaihdella lainasummasta ja hakijasta riippuen 4,5-38 prosentin välillä. Mitä vakaammaksi taloudellinen tilanteesi ja lainan takaisinmaksukykysi arvioidaan, sitä paremmat ehdot ja matalamman koron voit lainallesi saada.

Koron ohella lainasta maksetaan myös muita kuluja. Tavallisimmat ovat lainan nostamisesta ja hoitamisesta aiheutuvista kuluista perittävät maksut, joissa on suuria pankki- ja luottolaitoskohtaisia vaihteluita. Osa pankeista saattaa markkinoida itseään pienillä marginaaleilla, mutta periä suuria lainanhoitokuluja. Siksi todelliseen vuosikorkoon kannattaa aina kiinnittää huomiota.

Pienessäkin summassa lainatarjousten vertailu kannattaa, sillä voit säästää lainan kokonaiskustannuksissa useita kymmeniä euroja vuodessa.

Jopa 15 vuotta maksuaikaa

Zmartan lainalaskurin kautta voit vertailla vapaasti erilaisia takaisinmaksuaikoja, ja katsoa miten ne vaikuttavat kuukausittaisiin lainan lyhennyksiin. Edullisimmillaan maksat 40 000 euron lainasta 15 vuoden maksuajalla vain 316 euroa kuukaudessa!

Vaikka etsit mahdollisimman halpaa ja kuukausittaisiin menoihisi vain vähän vaikuttavaa lainaa, mieti, kuinka järkevää on ottaa lainaa pitkällä maksuajalla. Muista myös, että takaisinmaksuajan pituus vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

Zmartan avulla voi kilpailuttaa lainat 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla, kun kyseessä on 10 000 euron laina. Täyttäessäsi hakemusta näet arvion lainasi kuukausilyhennyksestä.

Laina ilman vakuuksia - mitä se tarkoittaa?

Zmartan avulla voi hakea 40 000 euron lainan ilman vakuuksia. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kiinnittää pantiksi omaisuuttasi. Vakuudeton laina on myös joustava, sillä voit maksaa sen takaisin koska tahansa.

Voit hakea edullista ja vakuudetonta lainaa mihin ikinä sitä tarvitsetkaan. Moni haaveilee moottoripyörästä, uudesta keittiöstä tai unelmien lomamatkasta.

Vakuudettoman lainan avulla voit toteuttaa unelmiasi tässä ja nyt!

Paljonko minun pitää ansaita saadakseni lainan?

  • Minimi bruttotulojesi (palkka- tai eläketulo) tulee olla vähintään 750 euroa kuukaudessa.

  • Sinun tulee olla yli 20-vuotias.

  • Luottotietojesi on oltava puhtaat.

Kun pohdit lainasummaa, mieti tarkasti, miten tulevat kuukausilyhennykset vaikuttavat talouteesi. Kun taloutesi on tasapainossa, lainan lyhennys hoituu ongelmitta. Jos olet pienituloinen, yhteishakija voi olla avuksi lainan saamisessa.

Voiko yhteis- eli rinnakkaishakija hyödyttää lainan saannissa?

Jos olet pienituloinen, yhteishakija voi olla avuksi lainan saamisessa.

Rinnakkaishakijaa kannattaa harkita, jos:

  • Sinulla on alhaiset tai epäsäännölliset tulot.

  • Haet yli 10 000 euron lainaa.

  • Toivot lainallesi mahdollisimman matalaa korkoa ja pieniä kuluja.

Yhteishakijan tulee huomioida, että hän on samalla tavoin vastuussa lainasta kuin päähakijakin. Mikäli päähakijalle tulee taloudellisia vaikeuksia tai hän ei muuten voi maksaa lainaa takaisin, yhteishakija on vastuussa koko lainasummasta.

Lainaa 5000 - 60 000 euroa

Vertaile ja kilpailuta lainat aina 60 000 euroon asti.