Zmarta Spring 22 - Mobile

Vertaile vakuudeton laina Zmartalla

Vakuudeton laina netistä jopa 60 000 EUR asti
Tarkoititko ?
 • Ilmainen
 • Et sitoudu mihinkään

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Minska formuläret
4,6 / 5, perustuu 804 arvosteluun
Jp sanoo:

Nopea prosessi.

12. helmikuuta 2023
Lue lisää arvosteluja

Hae vakuudetonta lainaa

 • Vakuudeton laina on kulutusluotto, jota varten sinun ei tarvitse kiinnittää omaisuuttasi lainan vakuudeksi.
 • Vakuudettoman lainan saa ilman takaajaa.
 • Vakuudeton laina on kätevä rahoitustapa erilaisten hankintojen ja menojen rahoittamiseen.
 • Voit hakea vakuudetonta lainaa joustavasti koska tahansa.

Kuka voi saada vakuudettoman lainan?

Voit saada vakuudettoman lainan mikäli:
- Olet vähintään 20-vuotias.
- Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Huomioithan, että luottotiedot tarkastetaan jokaisen lainahakemuksen yhteydessä.

Paljonko voin saada vakuudetonta lainaa?

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Zmartan avulla voit toteuttaa unelmia, joita varten et ole vielä ehtinyt säästää.
Voit määritellä hakemallesi lainalle takaisinmaksuajan ja talouteesi sopivat kuukausilyhennykset. Zmartan sivuilla oleva helppokäyttöinen lainalaskuri arvioi eri summien ja takaisinmaksuaikojen kustannuksia.

Näin vertailet ja haet vakuudetonta lainaa

Vakuudettoman lainan hakeminen tapahtuu Zmartan vertailusivustolla täyttämällä kysytyt tiedot. Lainahakemus välitetään yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle, jotka lähettävät hakijalle lainatarjouksia yleensä jo saman päivän aikana.
Hakija valitsee tarjouksista sopivimman ja siirtyy suoraan valitsemansa pankin tai rahoituslaitoksen sivustolle tekemään lainasopimuksen. Lainapäätös tulee yleensä heti, mikäli sopimus tehdään virka-aikana. Rahat tulevat pankkitilille monesti jo samana tai viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Lainan hakeminen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Vakuudettoman lainan voi hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että lainalla on kaksi hakijaa, jotka ovat yhteisvastuussa lainan takaisinmaksusta.
Lainan takaisinmaksu siirtyy rinnakkaishakijan vastuulle, mikäli varsinainen lainanottaja ei hoida kuukausittaisia lainanlyhennyksiä.

Yhdistä kalliit lainasi ja säästä

Lainojen, pienluottojen ja korttivelkojen yhdistäminen on hyvin yleistä. Lainakustannuksissa voi säästää huomattavasti yhdistämällä vanhat vakuudettomat lainat ja luotot yhden vakuudettoman lainan alle.
Uudelle lainalle saadaan monesti matalampi korko, edullisemmat kuukausittaiset kustannukset ja pidempi takaisinmaksuaika. Näin vältyt maksamasta kalliita kuukausi- ja tilinhoitomaksuja jokaisesta lainasta erikseen

Hae yhdistelylainaa

Mitä varten kannattaa hakea vakuudetonta lainaa?

Tavaroiden ostamiseen
Kulutusluottoa kannattaa nostaa maltilla tavaroiden ostamista varten, sillä käytetystä tavarasta ei välttämättä saa samaa hintaa.

Autoa varten
Auto on monille meistä hyödyllinen ja lähes välttämätön ostos, jonka avulla arki helpottuu huomattavasti. Autoa varten nostetaan yleensä autolainaa.

Lainojen yhdistelyyn
Onko sinulla kalliita kulutusluottoja ja pienlainoja, joista maksat kohtuuttoman paljon? Yhdistelylaina voi tasapainottaa talouttasi.

  Mitä varten kannattaa nostaa lainaa?

  Gradering Low

  Lainaa tavaroiden ostamiseen

  Kulutusluottoa kannattaa nostaa maltilla tavaroiden ostamista varten, sillä käytetystä tavarasta ei välttämättä saa samaa hintaa.
  Gradering Medium

  Lainaa autoa varten

  Auto on monille meistä hyödyllinen ja lähes välttämätön ostos, jonka avulla arki helpottuu huomattavasti. Autoa varten nostetaan yleensä autolainaa.
  Gradering High

  Yhdistelylaina

  Onko sinulla kalliita kulutusluottoja ja pienlainoja, joista maksat kohtuuttoman paljon? Yhdistelylaina voikin olla sinulle erinomainen vaihtoehto.

  Miksi ottaa vakuudettomia lainoja

  Vakuudeton laina kannattaa ottaa tilanteessa, jossa vakuudellinen ei ole vaihtoehto. Tällaisia tilanteita on esimerkiksi tilanne, jossa uusi asunto vaatii remonttia, mutta koska koko asunnon arvo on asuntolainan vakuutena, ei sitä voi käyttää vakuudettoman luoton takaamiseen. Näin ollen remonttilaina on helpoin hakea vakuudettomana luottona.

  Vakuudettomalla lainalla voi tehdä mitä vain, sillä pankki tai rahoituslaitos ei ole lähtökohtaisesti kiinnostunut siitä, mihin tarkoitukseen aiot lainaa käyttää. Näin olen lainalla voi maksaa vaikka laskuja tai ostaa pienen veneen. Vakuudeton laina sopiikin hyvin erilaisiin tilanteisiin, sillä raha on tilillä nopeasti ja helposti.

  Vakuudettoman lainan ottaminen kannattaa siksi, koska se ei vaadi esimerkiksi henkilötakaaja. Näin ollen sinun ei tarvitse häiritä tuttuja ja sukulaisia pyytämällä heitä takaajaksi vaan voit saada lainan yksin. Lainaraha on hyvä keino rahoittaa arjen pieniä hankintoja!

  Vakuudeton laina auton, veneen ja moottoripyörän ostoon

  Etsitkö käytännöllistä autoa, joka sopii lompakollesi – vai haaveiletko kenties rouheasta uudesta prätkästä? Tällaisessa tilanteessa vakuudeton laina on hyödyllinen vaihtoehto, jotta voit toteuttaa unelmasi omasta menopelistäsi. Laina ilman vakuuksia mahdollistaa, ettei sinun tarvitse antaa autoa, venettä tai moottoripyörää autolainan vakuudeksi.

  Valoisuutta ja avaruutta vai kotoisuutta ja viihtyvyyttä – makuasioista ei voi riidellä. Me kaikki voimme kuitenkin mausta huolimatta myöntää, että rakastamme remontoimista. Asunnon tärkeyttä korostaa maamme myös pitkä, lähes puolen vuoden mittainen pimeä kausi, jolloin suurin osa ajasta tulee vietettyä sisätiloissa. Tämän asian takia onkin todella tärkeää, että koti tuntuu juuri omaan makuun sopivalta! Remontointi on usein kuitenkin kallista erityisesti, mikäli et tee sitä itse. Sen takia monet meistä nostavat remonttilainaa, jotta he voivat saada kasaan tarvittavan summan rahaa remonttikustannuksien kattamiseksi.

  Kun sinulle myönnetään vakuudeton laina vaikkapa asuntosi remontoimiseen, sinun ei tarvitse kiinnittää asuntoa lainaa vastaan. Näin sinun ei myöskään tarvitse olla huolissasi siitä, että joutuisit luopumaan kämpästäsi, jos sinulle tulisi hankaluuksia lainan takaisinmaksun suhteen. Tämä on suurin ero verrattuna siihen, että hakisit lainaa vakuudella – tuolloin joudut panttaamaan omaisuuttasi lainaa vastaan.

  Kaipaako sinunkin asuntosi uutta ilmettä? Tee maksuton lainavertailu täältä.

  Sopivin laina-aika vakuudettomaan lainaan

  Kun tähtäimessä on vakuudeton laina, on tärkeää, että kuukausikustannukset pysyvät juuri sinulle sopivalla tasolla. Lainan kuukausikustannuksilla tarkoitetaan sitä kokonaissummaa, joka lainasta maksetaan kuukausittain. On hyvä suunnitella kuukausimaksu siten, että sinulle jää tarpeeksi rahaa muuhun elämiseen eli asumiskuluihin, ruokaan, sähköihin ja vakuutukseen.

  Hakemasi lainan takaisinmaksuaikaan voit vaikuttaa itse, kun lainan kilpailutus on alkamassa. Kuukausittainen lyhennyserä perustuu valitsemaasi takaisinmaksuaikaan ja vakuudettoman lainasi kokonaissummaan. Tähän on olemassa Zmartan sivuilla oleva helppokäyttöinen lainalaskuri, jolla voit arvioida eri summien ja takaisinmaksuaikojen kustannuksia. Jos valitset pitkän laina-ajan, kuukausittaiset lainanlyhennykset ovat luonnollisesti pienemmät kuin lyhyellä laina-ajalla.

  Kaikki vakuudettomat lainat edellyttävät lainatarjouksen hyväksymistä verkkopankkitunnuksilla sekä luoton ehtojen hyväksymistä. Ennen lopullisen päätöksen tekemistä on hyvä tutkia lainan ehtoja kokonaisuudessaan, kun suunnittelet vakuudettoman lainan takaisinmaksua ja omaa rahatilannettasi.

  Jos lainan todellinen vuosikorko sattuu olemaan hyvin korkea, voi iso laina pitkällä laina-ajalla tulla kokonaisuudessaan hinnakkaaksi. Matala kuukausimaksu ei siis tule välttämättä pitkällä tähtäimellä edullisemmaksi, vaikka saatkin enemmän taloudellista pelivaraa.

  Vakuudeton kulutusluotto – mikä se oikein on?

  Kulutusluotoksi määritellään vakuudeton laina, jonka avulla sinä yksityishenkilönä lainaat rahaa nykyisten lainojen yhdistämiseen tai jonkin asian ostamiseen.

  Vakuudeton kulutusluotto on laina, jonka nostamiseksi luotonmyöntäjä ei edellytä vakuuksia. Näin ollen sinun ei tarvitse antaa luottosi pantiksi esimerkiksi asuntoa tai kesämökkiä. Sen sijaan pankit ja luotonmyöntäjät tutkivat huolellisesti taloudellista tilannettasi sekä lainanhoitokykyäsi lainatun summan takaisin maksamiseksi.

  Kulutusluotot ovat erittäin yleisiä suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Voitkin toteuttaa haaveesi nopeammin vakuudettomalla lainalla ja maksaa sitä takaisin juuri sinulle sopivassa tahdissa. Yksi iso kulutusluotto voi tulla edullisemmaksi kuin monien eri osamaksujen nostaminen, sillä vältyt maksamasta kuluja jokaisesta lainasta erikseen.

  Vakuudeton yrityslaina

  Myös yritys voi hakea vakuudetonta yrityslainaa. Käytännössä vakuudeton yrityslaina on käytännössä samanlainen vakuudeton luotto, kuin yksityishenkilöiden vastaavakin.

  Yrityslainan voi saada sellainen yritys, joka on vakavarainen ja jolla on olemassa oleva kassavirta ja vähintään pari kuukautta toimintaa takana. Yrityksellä tai sen omistajilla ei voi olla maksuhäiriömerkintöjä.

  Yrityslaina on hyvä keino vaikkapa joidenkin yrityksen hankintojen tekemiseen tai vaikka laskujen ja palkkojen maksuun ennen kuin asiakkaat maksavat tehdystä työstä yritykselle. Usein yritysten maksuajat ovat pitkiä, joten toisinaan ulkopuolista yrityslaskurahoitusta tarvitaan.

  Ota oma elämäntilanteesi huomioon vakuudetonta luottoa hakiessasi

  Valitse rauhassa ja ajatuksella sellainen laina-aika, joka sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi. Älä siis ota sellaista laina-aikaa, joka vain kuulostaa hyvältä sillä hetkellä, vaan mieti asiaa pitkällä tähtäimellä. Otathan huomioon, että elämäntilanteesi saattaa yhtäkkiä muuttua, joten älä vedä maksukykyäsi liian tiukalle.

  Me Zmartalla haluamme auttaa sinua, jotta voisit saada lainaa pienellä korolla. Lainavertailu on luotu sen takia, että haluamme pienentää lainasi kuukausikustannuksia. Tavoitteenamme on löytää jokaiselle lainanhakijalle hänen elämäntilanteeseensa sopivat kuukausittaiset kustannukset ja siksi teemmekin yhteistyötä yli 25 pankin ja lainanmyöntäjän kanssa. Kätevän lainapalvelumme kautta kilpailutat kätevästi lainoja ilman vakuuksia.

  Kun aiot hakea vakuudetonta lainaa, kuukausibudjetin tekeminen on hyvä idea. Budjetoimalla näet, paljonko sinulla on kuukausittain varaa lyhentää lainaa sekä maksaa lainan korkoja. Näin varmistut siitä, ettei sinulle tule vaikeuksia lainan kuukausikustannusten kanssa.

  Saatat myös yllättyä positiivisesti ja huomata, että sinulla onkin varaa lyhentää lainaa kuukausittain enemmän kuin mitä alun perin kuvittelit. Muodosta siis kokonaiskuva taloudellisesta tilanteestasi, jotta sinun olisi helpompi valita paitsi sopiva laina, myös sopiva takaisinmaksuaika.

  • Mikä on vakuudeton laina?
   Laina ilman vakuuksia on kulutusluotto, jonka myöntämiseksi ei edellytetä vakuuksia tai takaajia. Se on siis hyvin joustava vaihtoehto monenlaisten hankintojen rahoittamiseksi. Zmartan kautta saat lainapäätöksiä vakuudettoman lainan nostoon jopa parissa minuutissa.
  • Miten vakuudellinen laina eroaa vakuudettomasta?
   Vakuudellinen laina eroaa vakuudettomasta sillä, että vakuudettoman voi saada täysin ilman panttia tai takaajaa. Vakuudeton laina on kalliimpi, mutta sen saa nopeasti ja helposti.
  • Mistä edullisin vakuudeton laina?
   Zmartan lainavertailun kautta tavoitat yli 25 arvostettua pankkia ja luotonmyöntäjää, joilta saat luottopäätöksiä. Vältyt näin ollen täyttämästä lainahakemuksia jokaiseen paikkaan erikseen, kun tavoitat monta lainanmyöntäjää kerralla. Säästät samalla aikaa ja vaivaa.
  • Kuinka paljon lainaa voi saada vakuudettomasti ilman takaajaa?
   Vakuudettomasta voi saada lainaa jopa 60 000 €. Lainaa myönnetään sen mukaan, millainen on lainanhakijan riskiarvio ja arvioitu maksukyky.
  • Kuinka kauan vakuudettoman lainan saamiseen menee?
   Vakuudettoman lainan voi Zmartan kautta saada parhaimmillaan jopa samana arkipäivänä. Yleensä siihen menee kuitenkin 1-2 päivää.
  • Voiko työtön hakea vakuudetonta lainaa?
   Työttömänä tai työttömyyskassaan kuuluvana Zmartan kautta vakuudettoman lainan hakeminen ei ole valitettavasti mahdollista, sillä edellytyksenä on, että hakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
  • Millaisella korolla voin saada vakuudettoman lainan?
   Korko vaihtelee hakijakohtaisesti ja luotonmyöntäjät tekevät päätökset lainahakemuksessa ilmoitettuja tietojen perusteella. Zmartan luotonmyöntäjät myöntävät lainoja 4,99-38 prosentin todellisella vuosikorolla (4,99-20 prosentin nimelliskorolla).
  • Kannattaako ottaa joustoluotto vai vakuudeton laina?
   Joustoluotto on limiittitili, jolta voi nostaa lainaa milloin tahansa. Vakuudeton laina on kertaluontoinen rahasumma. Joustoluotto sopii tilanteisiin, jolloin lainaa tarvitaan usein. Joustoluotto voi kuitenkin heikentää lainanottokykyä, joten sitä ei kannata ottaa huvin vuoksi.
  • Mikä on vakuudettomien lainojen lyhennysaika?
   Vakuudettomien lainojen lyhennysaika on täysin sopimuskysymys. Yleensä ajaksi annetaan 1-15 vuotta, mutta lainan voi aina maksaa pois vaikkapa kerralla, mikäli rahatilanne on parantunut huomattavasti.
  • Mitä kustannuksia vakuudettoman lainan ottaminen aiheuttaa?
   Pitkä takaisinmaksuaika tarkoittaa myös korkeampia lainan kokonaiskustannuksia. Lainan kokonaiskustannuksiin kuuluu korko ja sen lisäksi muut maksut. Näitä voivat ovat olla tilinhoitomaksu, avausmaksu ja laskutuslisä. Vertaile lainassa aina todellista vuosikorkoa, niin voit verrata lainoja helposti keskenään.
  • Mikä on vakuudettomien lainojen korko juuri nyt?
   Lainan nimelliskorko voi olla tämänhetkisen lainsäädännön mukaan 10 %. Väliaikainen korkokatto on voimassa ensi syksyyn, jolloin korko voi taas nousta 20 %:n tasolle.