Zmarta Spring 22 - Mobile

Vertaa vakuudeton laina Zmartalla

Vakuudeton laina netistä jopa 60 000 EUR asti
Tarkoititko ?
 • Ilmainen
 • Et sitoudu mihink√§√§n

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000‚ā¨, 6v. laina-ajalla, on kuukausier√§ 270‚ā¨. T√§ll√∂in luoton kokonaiskulut on 19 468‚ā¨, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0‚ā¨ laskutuslis√§n ja avausmaksun 0‚ā¨). Luotonmy√∂nt√§jien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000‚ā¨, nimelliskorko 4,41‚Äď20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1‚Äď15v. v√§lill√§.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Minska formuläret
4,5 / 5, perustuu 725 arvosteluun
Leena Aapro sanoo:

Minulle tarjottiin puhelimitse mahd.kilpailuttaa lainat.kaikki sujui reippaasti,ja parin päivän kuluttua tarjouksen hyväksymisestä lainarahaa oli tilillä.olen oikein tyytyväinen Zmartan toimintaan. Kiitos

24. heinäkuuta 2022
Lue lisää arvosteluja

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Olet varmasti joskus ollut tilanteessa, jossa sinulla on ollut akuutti rahapula. Tällaiseen tilanteeseen on useita erilaisia ratkaisuja, mutta tässä artikkelissa kerromme, kuinka ratkaista akuuttikassavaje ilman oman puskurirahaston tyhjentämistä. Ratkaisu on lainaa ilman vakuuksia!

Me autamme sinua saamaan vakuudettomalle lainalle luottopäätöksiä yli 25 luotettavalta pankilta ja luotonmyöntäjältä! Täytä maksuton lainahakemus vain parissa minuutissa ja *hae vakuudetonta lainaa ja ilman takaajia netistä *jopa 60 000 EUR asti.

Mihin tarkoitukseen vakuudetonta lainaa voi hakea?

Käyttötarkoitus tai pikemminkin käyttötarkoituksen valinnan vapaus on vakuudettoman lainan eli kulutusluoton paras puoli. Voit siis lainata rahaa juuri siihen käyttötarkoitukseen, mihin itse haluat. Sinun tulee kuitenkin ilmoittaa luoton käyttötarkoitus, sillä se on lain edellyttämä tieto vakuudetonta lainaa hakiessa. Meillä Zmartalla on käytössä kuusi eri kategoriaa, joten sinun tarvitsee määritellä lainan yleinen käyttötarkoitus ilman yksityiskohtaisen selostuksen laatimista.
Vakuudeton laina on hyvä vaihtoehto erilaisten hankintojen tekemiseen, sillä kun otat lainaa ilman vakuuksia, sinun ei tarvitse luoton nimen mukaisesti kiinnittää pantiksi omaisuuttasi. Vakuudettomat lainat ovat myös joustavia, koska voit maksaa sen takaisin koska tahansa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voit halutessasi kuitata lainan pois rahatilanteesi parantuessa.
Zmartan välityksellä kilpailuta laina jopa 60 000 euron asti toteuttaaksesi unelmia, joita varten et ole vielä ehtinyt säästää.

Mistä hakea vakuudeton laina

Ratkaisu akuutin rahapulan hoitoon on vakuudeton laina. Vakuudeton laina on laina, jonka saamiseksi ei tarvitse olla reaalivakuutta tai takaajaa. Näin ollen vakuudeton laina sopii tilanteisiin, joissa vakuutta ei ole ja lainan tarve on äkillinen.

Vakuudeton laina on helppo hakea netistä. Vakuudettoman lainan voi hakea Zmartan lainanvertailusivustolta ja sen voi saada parhaimmillaan omalle pankkitilille jopa saman arkipäivän aikana. Anna sivustolle perustietosi, kuten tulotietosi, työtietosi ja henkilötietosi ja haluttu lainan määrä ja takaisinmaksuaika. Saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana ja voit valita niistä mieluisan. Voit myös valita olla ottamatta lainaa, mikäli et ole tyytyväinen tarjouksiin.

Vakuudeton laina on vakuudellista lainaa kalliimpi, sillä se ei vaadi vakuuksia. Näin olen pankkia tai rahoituslaitosta ei turvaa mikään tilanteessa, jossa lainanottaja ei pysty maksamaan lainaa takaisin. Nousut riski siirretään asiakkaalle pyytämällä korkeampia korkoja. Näin ollen vakuudeton laina on aina kalliimpi kuin vakuudellinen luotto.

Vakuudettoman lainan vertailu

Vakuudettomien lainojen vertailu ei maksa mitään eikä sido mihinkään. Käytännössä se tapahtuu niin, että lainanhakijan menee valitsemalleen sivustolle ja täyttää tiedot. Pankit ja rahoituslaitokset lähettävät lainan hakijalle lainatarjouksen yleensä saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana päivänä.

Hakija valitsee niistä mieluisin ja siirtyy suoraan pankin tai rahoituslaitoksen sivustolle tekemään lainasopimuksen. Lainapäätös tulee yleensä heti, mikäli sopimus tehdään virka-aikana. Rahat tulevat pankkitilille yleensä samana päivänä tai mikäli on viikonloppu, niin viimeistään maanantaina.

Vakuudettoman lainat kannattaa aina vertailla, sillä lainavertailulla voi säästää paljon rahaa!

Yhdistä kalliit lainasi vakuudettomaksi lainaksi

Onko sinulla useita kalliita lainoja, joita maksat eri suuntiin? Vakuudettoman lainan nostaminen pienten, kalliiden lainojen kuittaamiseksi on erinomainen idea. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että sinun tulee ottaa uusi, suurempi laina. Tämä riittää kattamaan kaikkien luottojen ja osamaksujen yhteissumman.

Vakuudettomien lainojen yhdistäminen on nykyään hyvin yleinen, sillä sen avulla voi maksaa pois nykyiset luotot. Lainakustannuksissa voi säästää huomattavasti yhdistämällä vanhat vakuudettomat lainat ja luotot yhden vakuudettoman lainan alle, jos uudelle lainalle saadaan matalampi korko ja edullisemmat kuukausittaiset kustannukset.

Tämä on hyödyllinen asia sinun kannaltasi, sillä vältyt maksamasta kuukausi- ja tilinhoitomaksuja jokaisesta lainasta erikseen. Kaiken huipuksi voit saada edullisen koron sekä pidemmän takaisinmaksuajan.

Lainan hakeminen rinnakkaishakijan kanssa

Vakuudettoman lainan voi hakea rinnakkaishakijan kanssa. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että lainalle asetetaan kaksi hakijaa. Molemmat hakijat ovat yhdessä velvollisia maksamaan lainan takaisin.

Rinnakkaishakija on vastuussa lainan takaisinmaksusta, mikäli varsinainen lainanottaja ei sitä maksa. Näin ollen rinnakkaishakijaksi suostuminen on riski rinnakkaishakijalle, mutta sillä voi saada edullisemman lainan ja suuremman lainasumman.

Kenelle vakuudeton laina voidaan myöntää?

Vakuudettoman lainan hakemiseen liittyy kuitenkin muutamia ehtoja, jotka sinun on täytettävä, jotta lainaa ilman vakuutta voidaan hakea sinulle lainavertailun välityksellä.

 • Olet v√§hint√§√§n 20-vuotias
 • Sinulla on s√§√§nn√∂lliset palkka- tai el√§ketulot.
 • Sinulla ei ole maksuh√§iri√∂merkint√∂j√§. T√§m√§n takia luottotiedot tarkastetaan jokaisen lainahakemuksen yhteydess√§.
  Luotonmyöntäjä tekee taloudellisesta tilanteestasi yleiskatsauksen antamiesi tietojen perusteella. Lainanantajan päätöksen perusteena ovat muun muassa ilmoittamasi kuukausitulot. Lisäksi he haluavat katsoa, että taloudellinen tilanteesi on hyvin hallinnassa. Myös mahdolliset muut pienlainat ja kulutusluotot otetaan huomioon lainaa hakiessasi.

Mikäli täytät yllä mainitut vaatimukset ja taloutesi on kunnossa, sinulla on mahdollisuus saada myönteinen lainapäätös vakuudettomalle lainalle.

Lainojen vertaileminen ilman Zmartan palvelua voi olla työlästä. Joutuisit käymään monessa pankissa, lähettämään useita lainahakemuksia. Lisäksi voit joutua soittamaan puheluja sekä selvittämään tulosi ja menosi jokaiselle lainantarjoajalle erikseen.

Kun käytät apunasi Zmartan palvelua, riittää, että lähetät yhden ainoan lainahakemuksen. Me toimitamme sen eteenpäin puolestasi. Tämän jälkeen lainantarjoajamme lähestyvät sinua palvelumme välityksellä. Voit vertailla luottopäätöksiä rauhassa ja huolellisesti, ennen kuin valitset itsellesi juuri sinulle sopivan määrän lainaa vakuudetta.

  Mitä varten kannattaa nostaa lainaa?

  Gradering Low

  Lainaa tavaroiden ostamiseen

  Kulutusluottoa kannattaa nostaa maltilla tavaroiden ostamista varten, sillä käytetystä tavarasta ei välttämättä saa samaa hintaa.

  Gradering Medium

  Lainaa autoa varten

  Auto on monille meistä hyödyllinen ja lähes välttämätön ostos, jonka avulla arki helpottuu huomattavasti. Autoa varten nostetaan yleensä autolainaa.

  Gradering High

  Yhdistelylaina

  Onko sinulla kalliita kulutusluottoja ja pienlainoja, joista maksat kohtuuttoman paljon? Yhdistelylaina voikin olla sinulle erinomainen vaihtoehto.

  Miksi ottaa vakuudettomia lainoja

  Vakuudeton laina kannattaa ottaa tilanteessa, jossa vakuudellinen ei ole vaihtoehto. Tällaisia tilanteita on esimerkiksi tilanne, jossa uusi asunto vaatii remonttia, mutta koska koko asunnon arvo on asuntolainan vakuutena, ei sitä voi käyttää vakuudettoman luoton takaamiseen. Näin ollen remonttilaina on helpoin hakea vakuudettomana luottona.

  Vakuudettomalla lainalla voi tehdä mitä vain, sillä pankki tai rahoituslaitos ei ole lähtökohtaisesti kiinnostunut siitä, mihin tarkoitukseen aiot lainaa käyttää. Näin olen lainalla voi maksaa vaikka laskuja tai ostaa pienen veneen. Vakuudeton laina sopiikin hyvin erilaisiin tilanteisiin, sillä raha on tilillä nopeasti ja helposti.

  Vakuudettoman lainan ottaminen kannattaa siksi, koska se ei vaadi esimerkiksi henkilötakaaja. Näin ollen sinun ei tarvitse häiritä tuttuja ja sukulaisia pyytämällä heitä takaajaksi vaan voit saada lainan yksin. Lainaraha on hyvä keino rahoittaa arjen pieniä hankintoja!

  Vakuudeton laina auton, veneen ja moottoripyörän ostoon

  Etsitk√∂ k√§yt√§nn√∂llist√§ autoa, joka sopii lompakollesi ‚Äď vai haaveiletko kenties rouheasta uudesta pr√§tk√§st√§? T√§llaisessa tilanteessa vakuudeton laina on hy√∂dyllinen vaihtoehto, jotta voit toteuttaa unelmasi omasta menopelist√§si. Laina ilman vakuuksia mahdollistaa, ettei sinun tarvitse antaa autoa, venett√§ tai moottoripy√∂r√§√§ autolainan vakuudeksi.

  Valoisuutta ja avaruutta vai kotoisuutta ja viihtyvyytt√§ ‚Äď makuasioista ei voi riidell√§. Me kaikki voimme kuitenkin mausta huolimatta my√∂nt√§√§, ett√§ rakastamme remontoimista. Asunnon t√§rkeytt√§ korostaa maamme my√∂s pitk√§, l√§hes puolen vuoden mittainen pime√§ kausi, jolloin suurin osa ajasta tulee vietetty√§ sis√§tiloissa. T√§m√§n asian takia onkin todella t√§rke√§√§, ett√§ koti tuntuu juuri omaan makuun sopivalta! Remontointi on usein kuitenkin kallista erityisesti, mik√§li et tee sit√§ itse. Sen takia monet meist√§ nostavat remonttilainaa, jotta he voivat saada kasaan tarvittavan summan rahaa remonttikustannuksien kattamiseksi.

  Kun sinulle my√∂nnet√§√§n vakuudeton laina vaikkapa asuntosi remontoimiseen, sinun ei tarvitse kiinnitt√§√§ asuntoa lainaa vastaan. N√§in sinun ei my√∂sk√§√§n tarvitse olla huolissasi siit√§, ett√§ joutuisit luopumaan k√§mp√§st√§si, jos sinulle tulisi hankaluuksia lainan takaisinmaksun suhteen. T√§m√§ on suurin ero verrattuna siihen, ett√§ hakisit lainaa vakuudella ‚Äď tuolloin joudut panttaamaan omaisuuttasi lainaa vastaan.

  Kaipaako sinunkin asuntosi uutta ilmettä? Tee maksuton lainavertailu täältä.

  Sopivin laina-aika vakuudettomaan lainaan

  Kun tähtäimessä on vakuudeton laina, on tärkeää, että kuukausikustannukset pysyvät juuri sinulle sopivalla tasolla. Lainan kuukausikustannuksilla tarkoitetaan sitä kokonaissummaa, joka lainasta maksetaan kuukausittain. On hyvä suunnitella kuukausimaksu siten, että sinulle jää tarpeeksi rahaa muuhun elämiseen eli asumiskuluihin, ruokaan, sähköihin ja vakuutukseen.

  Hakemasi lainan takaisinmaksuaikaan voit vaikuttaa itse, kun lainan kilpailutus on alkamassa. Kuukausittainen lyhennyserä perustuu valitsemaasi takaisinmaksuaikaan ja vakuudettoman lainasi kokonaissummaan. Tähän on olemassa Zmartan sivuilla oleva helppokäyttöinen lainalaskuri, jolla voit arvioida eri summien ja takaisinmaksuaikojen kustannuksia. Jos valitset pitkän laina-ajan, kuukausittaiset lainanlyhennykset ovat luonnollisesti pienemmät kuin lyhyellä laina-ajalla.

  Kaikki vakuudettomat lainat edellyttävät lainatarjouksen hyväksymistä verkkopankkitunnuksilla sekä luoton ehtojen hyväksymistä. Ennen lopullisen päätöksen tekemistä on hyvä tutkia lainan ehtoja kokonaisuudessaan, kun suunnittelet vakuudettoman lainan takaisinmaksua ja omaa rahatilannettasi.

  Jos lainan todellinen vuosikorko sattuu olemaan hyvin korkea, voi iso laina pitkällä laina-ajalla tulla kokonaisuudessaan hinnakkaaksi. Matala kuukausimaksu ei siis tule välttämättä pitkällä tähtäimellä edullisemmaksi, vaikka saatkin enemmän taloudellista pelivaraa.

  Vakuudeton kulutusluotto ‚Äď mik√§ se oikein on?

  Kulutusluotoksi määritellään vakuudeton laina, jonka avulla sinä yksityishenkilönä lainaat rahaa nykyisten lainojen yhdistämiseen tai jonkin asian ostamiseen.

  Vakuudeton kulutusluotto on laina, jonka nostamiseksi luotonmyöntäjä ei edellytä vakuuksia. Näin ollen sinun ei tarvitse antaa luottosi pantiksi esimerkiksi asuntoa tai kesämökkiä. Sen sijaan pankit ja luotonmyöntäjät tutkivat huolellisesti taloudellista tilannettasi sekä lainanhoitokykyäsi lainatun summan takaisin maksamiseksi.

  Kulutusluotot ovat erittäin yleisiä suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Voitkin toteuttaa haaveesi nopeammin vakuudettomalla lainalla ja maksaa sitä takaisin juuri sinulle sopivassa tahdissa. Yksi iso kulutusluotto voi tulla edullisemmaksi kuin monien eri osamaksujen nostaminen, sillä vältyt maksamasta kuluja jokaisesta lainasta erikseen.

  Vakuudeton yrityslaina

  Myös yritys voi hakea vakuudetonta yrityslainaa. Käytännössä vakuudeton yrityslaina on käytännössä samanlainen vakuudeton luotto, kuin yksityishenkilöiden vastaavakin.

  Yrityslainan voi saada sellainen yritys, joka on vakavarainen ja jolla on olemassa oleva kassavirta ja vähintään pari kuukautta toimintaa takana. Yrityksellä tai sen omistajilla ei voi olla maksuhäiriömerkintöjä.

  Yrityslaina on hyvä keino vaikkapa joidenkin yrityksen hankintojen tekemiseen tai vaikka laskujen ja palkkojen maksuun ennen kuin asiakkaat maksavat tehdystä työstä yritykselle. Usein yritysten maksuajat ovat pitkiä, joten toisinaan ulkopuolista yrityslaskurahoitusta tarvitaan.

  Ota oma elämäntilanteesi huomioon vakuudetonta luottoa hakiessasi

  Valitse rauhassa ja ajatuksella sellainen laina-aika, joka sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi. √Ąl√§ siis ota sellaista laina-aikaa, joka vain kuulostaa hyv√§lt√§ sill√§ hetkell√§, vaan mieti asiaa pitk√§ll√§ t√§ht√§imell√§. Otathan huomioon, ett√§ el√§m√§ntilanteesi saattaa yht√§kki√§ muuttua, joten √§l√§ ved√§ maksukyky√§si liian tiukalle.

  Me Zmartalla haluamme auttaa sinua, jotta voisit saada lainaa pienellä korolla. Lainavertailu on luotu sen takia, että haluamme pienentää lainasi kuukausikustannuksia. Tavoitteenamme on löytää jokaiselle lainanhakijalle hänen elämäntilanteeseensa sopivat kuukausittaiset kustannukset ja siksi teemmekin yhteistyötä yli 25 pankin ja lainanmyöntäjän kanssa. Kätevän lainapalvelumme kautta kilpailutat kätevästi lainoja ilman vakuuksia.

  Kun aiot hakea vakuudetonta lainaa, kuukausibudjetin tekeminen on hyvä idea. Budjetoimalla näet, paljonko sinulla on kuukausittain varaa lyhentää lainaa sekä maksaa lainan korkoja. Näin varmistut siitä, ettei sinulle tule vaikeuksia lainan kuukausikustannusten kanssa.

  Saatat myös yllättyä positiivisesti ja huomata, että sinulla onkin varaa lyhentää lainaa kuukausittain enemmän kuin mitä alun perin kuvittelit. Muodosta siis kokonaiskuva taloudellisesta tilanteestasi, jotta sinun olisi helpompi valita paitsi sopiva laina, myös sopiva takaisinmaksuaika.

  • Mik√§ on vakuudeton laina?
   Laina ilman vakuuksia on kulutusluotto, jonka myöntämiseksi ei edellytetä vakuuksia tai takaajia. Se on siis hyvin joustava vaihtoehto monenlaisten hankintojen rahoittamiseksi. Zmartan kautta saat lainapäätöksiä vakuudettoman lainan nostoon jopa parissa minuutissa.
  • Miten vakuudellinen laina eroaa vakuudettomasta?
   Vakuudellinen laina eroaa vakuudettomasta sillä, että vakuudettoman voi saada täysin ilman panttia tai takaajaa. Vakuudeton laina on kalliimpi, mutta sen saa nopeasti ja helposti.
  • Mist√§ edullisin vakuudeton laina?
   Zmartan lainavertailun kautta tavoitat yli 25 arvostettua pankkia ja luotonmyöntäjää, joilta saat luottopäätöksiä. Vältyt näin ollen täyttämästä lainahakemuksia jokaiseen paikkaan erikseen, kun tavoitat monta lainanmyöntäjää kerralla. Säästät samalla aikaa ja vaivaa.
  • Kuinka paljon lainaa voi saada vakuudettomasti ilman takaajaa?
   Vakuudettomasta voi saada lainaa jopa 60 000 ‚ā¨. Lainaa my√∂nnet√§√§n sen mukaan, millainen on lainanhakijan riskiarvio ja arvioitu maksukyky.
  • Kuinka kauan vakuudettoman lainan saamiseen menee?
   Vakuudettoman lainan voi Zmartan kautta saada parhaimmillaan jopa samana arkipäivänä. Yleensä siihen menee kuitenkin 1-2 päivää.
  • Voiko ty√∂t√∂n hakea vakuudetonta lainaa?
   Työttömänä tai työttömyyskassaan kuuluvana Zmartan kautta vakuudettoman lainan hakeminen ei ole valitettavasti mahdollista, sillä edellytyksenä on, että hakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
  • Millaisella korolla voin saada vakuudettoman lainan?
   Korko vaihtelee hakijakohtaisesti ja luotonmyöntäjät tekevät päätökset lainahakemuksessa ilmoitettuja tietojen perusteella. Zmartan luotonmyöntäjät myöntävät lainoja 4,99-38 prosentin todellisella vuosikorolla (4,99-20 prosentin nimelliskorolla).
  • Kannattaako ottaa joustoluotto vai vakuudeton laina?
   Joustoluotto on limiittitili, jolta voi nostaa lainaa milloin tahansa. Vakuudeton laina on kertaluontoinen rahasumma. Joustoluotto sopii tilanteisiin, jolloin lainaa tarvitaan usein. Joustoluotto voi kuitenkin heikentää lainanottokykyä, joten sitä ei kannata ottaa huvin vuoksi.
  • Mik√§ on vakuudettomien lainojen lyhennysaika?
   Vakuudettomien lainojen lyhennysaika on täysin sopimuskysymys. Yleensä ajaksi annetaan 1-15 vuotta, mutta lainan voi aina maksaa pois vaikkapa kerralla, mikäli rahatilanne on parantunut huomattavasti.
  • Mit√§ kustannuksia vakuudettoman lainan ottaminen aiheuttaa?
   Pitkä takaisinmaksuaika tarkoittaa myös korkeampia lainan kokonaiskustannuksia. Lainan kokonaiskustannuksiin kuuluu korko ja sen lisäksi muut maksut. Näitä voivat ovat olla tilinhoitomaksu, avausmaksu ja laskutuslisä. Vertaile lainassa aina todellista vuosikorkoa, niin voit verrata lainoja helposti keskenään.
  • Mik√§ on vakuudettomien lainojen korko juuri nyt?
   Lainan nimelliskorko voi olla tämänhetkisen lainsäädännön mukaan 10 %. Väliaikainen korkokatto on voimassa ensi syksyyn, jolloin korko voi taas nousta 20 %:n tasolle.