Joen äärellä oleva iloinen nainen, jolle lainojen yhdistäminen on tärkeä asia

Vertaa vakuudeton laina Zmartalla

Vakuudeton laina netistä jopa 60 000 EUR asti

?
  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
4,5 / 5, perustuu 560 arvosteluun
Reija Johanna Hartikainen sanoo:

Minusta oli nopea ja selkeä palvelu.Kaikki toimi hyvin

17. tammikuuta 2021
Lue lisää arvosteluja

Mikä on vakuudeton laina?

Me autamme sinua saamaan luottopäätöksiä yli 25 luotettavalta pankilta ja luotonmyöntäjältä! Täytä maksuton lainahakemus vain parissa minuutissa ja hae vakuudetonta lainaa netistä jopa 60 000 EUR asti.

Mihin tarkoitukseen vakuudetonta lainaa voi hakea?

Käyttötarkoitus tai pikemminkin käyttötarkoituksen valinnan vapaus on vakuudettoman lainan eli kulutusluoton paras puoli*. Voit siis lainata rahaa juuri siihen käyttötarkoitukseen, mihin itse haluat. Sinun tulee kuitenkin ilmoittaa luoton käyttötarkoitus, sillä se on lain edellyttämä tieto vakuudetonta lainaa hakiessa. Meillä Zmartalla on käytössä kuusi eri kategoriaa, joten sinun tarvitsee määritellä lainan yleinen käyttötarkoitus ilman yksityiskohtaisen selostuksen laatimista.
Vakuudeton laina on hyvä vaihtoehto erilaisten hankintojen tekemiseen, sillä kun *otat lainaa ilman vakuuksia
, sinun ei tarvitse luoton nimen mukaisesti kiinnittää pantiksi omaisuuttasi. Vakuudettomat lainat ovat myös joustavia, koska voit maksaa sen takaisin koska tahansa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voit halutessasi kuitata lainan pois rahatilanteesi parantuessa.
Zmartan välityksellä kilpailuta laina jopa 60 000 euron asti toteuttaaksesi unelmia, joita varten et ole vielä ehtinyt säästää.

Yhdistä kalliit lainasi vakuudettomaksi lainaksi

Onko sinulla useita kalliita lainoja, joita maksat eri suuntiin? Vakuudettoman lainan nostaminen pienten, kalliiden lainojen kuittaamiseksi on erinomainen idea. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että sinun tulee ottaa uusi, suurempi laina. Tämä riittää kattamaan kaikkien luottojen ja osamaksujen yhteissumman.

Vakuudettomien lainojen yhdistäminen on nykyään hyvin yleinen, sillä sen avulla voi maksaa pois nykyiset luotot. Lainakustannuksissa voi säästää huomattavasti yhdistämällä vanhat vakuudettomat lainat ja luotot yhden vakuudettoman lainan alle, jos uudelle lainalle saadaan matalampi korko ja edullisemmat kuukausittaiset kustannukset.

Tämä on hyödyllinen asia sinun kannaltasi, sillä vältyt maksamasta kuukausi- ja tilinhoitomaksuja jokaisesta lainasta erikseen. Kaiken huipuksi voit saada edullisen koron sekä pidemmän takaisinmaksuajan.

Vakuudeton laina auton, veneen ja moottoripyörän ostoon

Etsitkö käytännöllistä autoa, joka sopii lompakollesi – vai haaveiletko kenties rouheasta uudesta prätkästä? Tällaisessa tilanteessa vakuudeton laina on hyödyllinen vaihtoehto, jotta voit toteuttaa unelmasi omasta menopelistäsi. Laina ilman vakuuksia mahdollistaa, ettei sinun tarvitse antaa autoa, venettä tai moottoripyörää autolainan vakuudeksi.

Valoisuutta ja avaruutta vai kotoisuutta ja viihtyvyyttä – makuasioista ei voi riidellä. Me kaikki voimme kuitenkin mausta huolimatta myöntää, että rakastamme remontoimista. Asunnon tärkeyttä korostaa maamme myös pitkä, lähes puolen vuoden mittainen pimeä kausi, jolloin suurin osa ajasta tulee vietettyä sisätiloissa. Tämän asian takia onkin todella tärkeää, että koti tuntuu juuri omaan makuun sopivalta! Remontointi on usein kuitenkin kallista erityisesti, mikäli et tee sitä itse. Sen takia monet meistä nostavat remonttilainaa, jotta he voivat saada kasaan tarvittavan summan rahaa remonttikustannuksien kattamiseksi.

Kun sinulle myönnetään vakuudeton laina vaikkapa asuntosi remontoimiseen, sinun ei tarvitse kiinnittää asuntoa lainaa vastaan. Näin sinun ei myöskään tarvitse olla huolissasi siitä, että joutuisit luopumaan kämpästäsi, jos sinulle tulisi hankaluuksia lainan takaisinmaksun suhteen. Tämä on suurin ero verrattuna siihen, että hakisit lainaa vakuudella – tuolloin joudut panttaamaan omaisuuttasi lainaa vastaan.

Kaipaako sinunkin asuntosi uutta ilmettä? Tee maksuton lainavertailu täältä.

Sopivin laina-aika vakuudettomaan lainaan

Kun tähtäimessä on vakuudeton laina, on tärkeää, että kuukausikustannukset pysyvät juuri sinulle sopivalla tasolla. Lainan kuukausikustannuksilla tarkoitetaan sitä kokonaissummaa, joka lainasta maksetaan kuukausittain. On hyvä suunnitella kuukausimaksu siten, että sinulle jää tarpeeksi rahaa muuhun elämiseen eli asumiskuluihin, ruokaan, sähköihin ja vakuutukseen.

Hakemasi lainan takaisinmaksuaikaan voit vaikuttaa itse, kun lainan kilpailutus on alkamassa. Kuukausittainen lyhennyserä perustuu valitsemaasi takaisinmaksuaikaan ja vakuudettoman lainasi kokonaissummaan. Tähän on olemassa Zmartan sivuilla oleva helppokäyttöinen lainalaskuri, jolla voit arvioida eri summien ja takaisinmaksuaikojen kustannuksia. Jos valitset pitkän laina-ajan, kuukausittaiset lainanlyhennykset ovat luonnollisesti pienemmät kuin lyhyellä laina-ajalla.

Kaikki vakuudettomat lainat edellyttävät lainatarjouksen hyväksymistä verkkopankkitunnuksilla sekä luoton ehtojen hyväksymistä. Ennen lopullisen päätöksen tekemistä on hyvä tutkia lainan ehtoja kokonaisuudessaan, kun suunnittelet vakuudettoman lainan takaisinmaksua ja omaa rahatilannettasi.

Jos lainan todellinen vuosikorko sattuu olemaan hyvin korkea, voi iso laina pitkällä laina-ajalla tulla kokonaisuudessaan hinnakkaaksi. Matala kuukausimaksu ei siis tule välttämättä pitkällä tähtäimellä edullisemmaksi, vaikka saatkin enemmän taloudellista pelivaraa.

Vakuudeton kulutusluotto – mikä se oikein on?

Kulutusluotoksi määritellään vakuudeton laina, jonka avulla sinä yksityishenkilönä lainaat rahaa nykyisten lainojen yhdistämiseen tai jonkin asian ostamiseen.

Vakuudeton kulutusluotto on laina, jonka nostamiseksi luotonmyöntäjä ei edellytä vakuuksia. Näin ollen sinun ei tarvitse antaa luottosi pantiksi esimerkiksi asuntoa tai kesämökkiä. Sen sijaan pankit ja luotonmyöntäjät tutkivat huolellisesti taloudellista tilannettasi sekä lainanhoitokykyäsi lainatun summan takaisin maksamiseksi.

Kulutusluotot ovat erittäin yleisiä suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Voitkin toteuttaa haaveesi nopeammin vakuudettomalla lainalla ja maksaa sitä takaisin juuri sinulle sopivassa tahdissa. Yksi iso kulutusluotto voi tulla edullisemmaksi kuin monien eri osamaksujen nostaminen, sillä vältyt maksamasta kuluja jokaisesta lainasta erikseen.

Ota oma elämäntilanteesi huomioon vakuudetonta luottoa hakiessasi

Valitse rauhassa ja ajatuksella sellainen laina-aika, joka sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi. Älä siis ota sellaista laina-aikaa, joka vain kuulostaa hyvältä sillä hetkellä, vaan mieti asiaa pitkällä tähtäimellä. Otathan huomioon, että elämäntilanteesi saattaa yhtäkkiä muuttua, joten älä vedä maksukykyäsi liian tiukalle.

Me Zmartalla haluamme auttaa sinua, jotta voisit saada lainaa pienellä korolla. Lainavertailu on luotu sen takia, että haluamme pienentää lainasi kuukausikustannuksia. Tavoitteenamme on löytää jokaiselle lainanhakijalle hänen elämäntilanteeseensa sopivat kuukausittaiset kustannukset ja siksi teemmekin yhteistyötä yli 25 pankin ja lainanmyöntäjän kanssa. Kätevän lainapalvelumme kautta kilpailutat kätevästi lainoja ilman vakuuksia.

Kun aiot hakea vakuudetonta lainaa, kuukausibudjetin tekeminen on hyvä idea. Budjetoimalla näet, paljonko sinulla on kuukausittain varaa lyhentää lainaa sekä maksaa lainan korkoja. Näin varmistut siitä, ettei sinulle tule vaikeuksia lainan kuukausikustannusten kanssa.

Saatat myös yllättyä positiivisesti ja huomata, että sinulla onkin varaa lyhentää lainaa kuukausittain enemmän kuin mitä alun perin kuvittelit. Muodosta siis kokonaiskuva taloudellisesta tilanteestasi, jotta sinun olisi helpompi valita paitsi sopiva laina, myös sopiva takaisinmaksuaika.

Kenelle vakuudeton laina voidaan myöntää?

Vakuudettoman lainan hakemiseen liittyy kuitenkin muutamia ehtoja, jotka sinun on täytettävä, jotta lainaa ilman vakuutta voidaan hakea sinulle lainavertailun välityksellä.

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Tämän takia luottotiedot tarkastetaan jokaisen lainahakemuksen yhteydessä. Luotonmyöntäjä tekee taloudellisesta tilanteestasi yleiskatsauksen antamiesi tietojen perusteella. Lainanantajan päätöksen perusteena ovat muun muassa ilmoittamasi kuukausitulot. Lisäksi he haluavat katsoa, että taloudellinen tilanteesi on hyvin hallinnassa. Myös mahdolliset muut pienlainat ja kulutusluotot otetaan huomioon lainaa hakiessasi.

Mikäli täytät yllä mainitut vaatimukset ja taloutesi on kunnossa, sinulla on mahdollisuus saada myönteinen lainapäätös vakuudettomalle lainalle.

Lainojen vertaileminen ilman Zmartan palvelua voi olla työlästä. Joutuisit käymään monessa pankissa, lähettämään useita lainahakemuksia. Lisäksi voit joutua soittamaan puheluja sekä selvittämään tulosi ja menosi jokaiselle lainantarjoajalle erikseen.

Kun käytät apunasi Zmartan palvelua, riittää, että lähetät yhden ainoan lainahakemuksen. Me toimitamme sen eteenpäin puolestasi. Tämän jälkeen lainantarjoajamme lähestyvät sinua palvelumme välityksellä. Voit vertailla luottopäätöksiä rauhassa ja huolellisesti, ennen kuin valitset itsellesi juuri sinulle sopivan määrän lainaa vakuudetta.

Mikä on vakuudeton laina?
Laina ilman vakuuksia on kulutusluotto, jonka myöntämiseksi ei edellytetä vakuuksia tai takaajia. Se on siis hyvin joustava vaihtoehto monenlaisten hankintojen rahoittamiseksi. Zmartan kautta saat lainapäätöksiä vakuudettoman lainan nostoon jopa parissa minuutissa.
Mistä edullisin vakuudeton laina?
Zmartan lainavertailun kautta tavoitat yli 25 arvostettua pankkia ja luotonmyöntäjää, joilta saat luottopäätöksiä. Vältyt näin ollen täyttämästä lainahakemuksia jokaiseen paikkaan erikseen, kun tavoitat monta lainanmyöntäjää kerralla. Säästät samalla aikaa ja vaivaa.
Kuinka kauan vakuudettoman lainan saamiseen menee?
Vakuudettoman lainan voi Zmartan kautta saada parhaimmillaan jopa samana arkipäivänä. Yleensä siihen menee kuitenkin 1-2 päivää.
Voiko työtön hakea vakuudetonta lainaa?
Työttömänä tai työttömyyskassaan kuuluvana Zmartan kautta vakuudettoman lainan hakeminen ei ole valitettavasti mahdollista, sillä edellytyksenä on, että hakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
Millaisella korolla voin saada vakuudettoman lainan?
Korko vaihtelee hakijakohtaisesti ja luotonmyöntäjät tekevät päätökset lainahakemuksessa ilmoitettuja tietojen perusteella. Zmartan luotonmyöntäjät myöntävät lainoja 4,99-38 prosentin todellisella vuosikorolla (4,99-20 prosentin nimelliskorolla).

Mitä varten kannattaa nostaa lainaa?

Gradering Low

Lainaa tavaroiden ostamiseen

Kulutusluottoa kannattaa nostaa maltilla tavaroiden ostamista varten, sillä käytetystä tavarasta ei välttämättä saa samaa hintaa.

Gradering Medium

Lainaa autoa varten

Auto on monille meistä hyödyllinen ja lähes välttämätön ostos, jonka avulla arki helpottuu huomattavasti. Autoa varten nostetaan yleensä autolainaa.

Gradering High

Yhdistelylaina

Onko sinulla kalliita kulutusluottoja ja pienlainoja, joista maksat kohtuuttoman paljon? Yhdistelylaina voikin olla sinulle erinomainen vaihtoehto.