loans

Lainaa 20 000 euroa

Vertaile tarjouksia ja hae edullinen laina jo tänään.

Tarkoititko ?
  • Maksuton lainavertailu
  • Yhdellä hakemuksella yli 25 lainatarjousta

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€ / 72 kk ajan. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

4,6/5, perustuu 892 arvosteluun
Ms
Marko sanoo:

Zmarta löysi minulle sopivan lainoittajan vanhoille lainoilleni vaivattomasti ja sain enemmän kuin o...

19. syyskuuta 2023
BTs
Birgitta Tamminen sanoo:

Positiivista oli se lainan saannin helppous

19. syyskuuta 2023
SMLs
Satu Merita Lindholm sanoo:

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

18. syyskuuta 2023

Lainaa 20 000 euroa - lyhennys vain 191 euroa kuukaudessa!

Jos yöunet uhkaavat mennä solmussa olevien raha-asioiden takia, anna meidän auttaa. Hae lainaa, jossa on kohtuullinen korko ja järkevät kuukausilyhennykset. Emme kysy, mihin sitä tarvitset, mutta autamme sinua saamaan lainan mahdollisimman hyvillä ehdoilla.

Zmartan kautta voit saada helposti ja nopeasti rahatilanteesi kuntoon. Vertaile lainatarjouksia fiksusti ja valitse laina, jonka korko ja kuukausilyhennykset sopivat elämäntilanteeseesi parhaiten.

Lainojen kilpailutus ei maksa mitään, mutta sillä voi säästää pitkän pennin

Jos haet lainaa heti, 20 000 euroa voi olla parhaassa tapauksessa tililläsi jo tänään!

Kilpailutamme puolestasi kumppaniverkostoomme kuuluvat 25 pankkia ja rahoituslaitosta, ja neuvomme sinua vertailemaan saamiasi tarjouksia, jotta saisit mahdollisimman edullisen ja joustavan lainan. Mikäli kaipaat henkilökohtaisempaa palvelua, saat meiltä asiakaspalvelua myös puhelimitse ja suomen kielellä.

Zmartan kautta voit saada helpotusta taloudelliseen tilanteeseesi parhaimmillaan jo saman päivän aikana. Älä siis aikaile, vaan kilpailuta lainat verkossa jo tänään. Lainatarjousten vertailu on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis vapaasti tutkailla saamiasi tarjouksia, vaikka et olisikaan nostamassa lainaa juuri nyt.

Vakuudettoman lainan voi maksaa kokonaisuudessaan pois koska tahansa

Zmartan avulla voi hakea 20 000 euron lainan ilman vakuuksia. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kiinnittää pantiksi omaisuuttasi. Vakuudeton laina on myös joustava, sillä voit maksaa sen takaisin koska tahansa. Voit hakea edullista ja vakuudetonta lainaa mihin ikinä sitä tarvitsetkaan.

Moni haaveilee matkasta maailman ääriin, autosta tai vaikkapa piharemontista. Voit käyttää vakuudettoman lainan mihin haluat.

Kuinka pienillä kuukausilyhennyksillä 20 000 euron lainan voi saada?

Zmartan lainalaskurin kautta voit vertailla vapaasti erilaisia takaisinmaksuaikoja, ja katsoa miten ne vaikuttavat kuukausittaisiin lainan lyhennyksiin. Edullisimmillaan maksat 20 000 euron lainasta 15 vuoden maksuajalla vain 191 euroa kuukaudessa!

Vaikka etsit mahdollisimman halpaa ja kuukausittaisiin menoihisi vain vähän vaikuttavaa lainaa, mieti, kuinka järkevää on ottaa lainaa pitkällä maksuajalla. Muista myös, että takaisinmaksuajan pituus vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

Zmartan avulla voit hakea edullista lainaa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Täyttäessäsi hakemusta näet arvion lainasi kuukausilyhennyksestä.

Kiinnitä huomiota lainan korkoon

Lainan korkoon vaikuttaa moni asia. Mitä vakaammaksi taloudellinen tilanteesi ja lainan takaisinmaksukykysi arvioidaan, sitä paremmat ehdot ja matalamman koron voit lainallesi saada.

Zmartan avulla voit saada lainan edullisimmillaan 4,5 prosentin korolla ja 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Todellisen vuosikoron haitari voi kuitenkin vaihdella lainasummasta ja hakijasta riippuen 4,5-38 prosentin välillä.

Koron ohella lainasta maksetaan myös muita kuluja. Tavallisimmat ovat lainan nostamisesta ja hoitamisesta aiheutuvista kuluista perittävät maksut, joissa on suuria pankki- ja luottolaitoskohtaisia vaihteluita. Osa pankeista saattaa markkinoida itseään pienillä marginaaleilla, mutta periä suuria lainanhoitokuluja. Siksi todelliseen vuosikorkoon kannattaa aina kiinnittää huomiota.

Pienessäkin summassa lainatarjousten vertailu kannattaa, sillä voit säästää lainan kokonaiskustannuksissa useita kymmeniä euroja vuodessa.

Millaisilla kuukausituloilla voin saada lainan?

Kumppaniverkostoomme kuuluvat pankit ja rahoituslaitokset eivät tahdo, että joudut lainasi kanssa pulaan. Heidän ehtojensa mukaisesti:

  • Bruttotulojesi (palkka- tai eläketulo) tulee olla vähintään 750 euroa kuukaudessa.

  • Sinun tulee olla yli 20-vuotias.

  • Luottotietojesi on oltava puhtaat.

Kun pohdit lainasummaa, mieti tarkasti, miten tulevat kuukausilyhennykset vaikuttavat talouteesi. Kun taloutesi on tasapainossa, lainan lyhennys hoituu ongelmitta. Mikäli taloustilanteesi on epävarma, harkitse lainan hakemista yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Milloin yhteis- eli rinnakkaishakijasta voi erityisesti olla apua lainansaannissa?

  • Jos sinulla on alhaiset tai epäsäännölliset tulot.

  • Jos haet yli 10 000 euron lainaa.

  • Jos toivot lainallesi mahdollisimman matalaa korkoa ja pieniä kuluja.

Yhteishakijan tulee huomioida, että hän on samalla tavoin vastuussa lainasta kuin päähakijakin. Mikäli päähakijalle tulee taloudellisia vaikeuksia tai hän ei muuten voi maksaa lainaa takaisin, yhteishakija on vastuussa koko lainasummasta.

Lainaa 5000 - 60 000 euroa

Vertaile ja kilpailuta lainat aina 60 000 euroon asti.