Uramahdollisuudet

Haluaisitko liittyä tiimiimme ja auttaa meitä ottamaan seuraavan askeleen luodessamme fiksua, innovatiivista, hyödyllistä ja modernia talouspalvelua kaikille? Etsimme jatkuvasti lahjakkaita ihmisiä ja tarjoamme erilaisia tehtäviä toimistoissamme Tukholmassa, Ängelholmissa, Helsingissä sekä Jönköpingissä.

Tavoittele unelmiasi

Minkälaista tukea tarvitset urakehityksessäsi? Kuuntelemme aina markkinoiden ja työntekijöidemme vaatimuksia, jotta voimme sopeutua nopeasti ja tarjota kaiken tarvittavan unelmiesi toteuttamiseksi.

Liity innovatiiviseen, tiiviiseen tiimiin, joka luo modernia talouspalvelua kaikille. Löydät meidät Tukholmasta, Ängelholmista, Helsingistä ja Jönköpingistä. Odotamme tapaamistasi!

Right now we are looking for ...

Subscribe to job openings that match your preferences

Tutustu tiimeihimme

Tuote & Teknologia

Zmarta asettaa asiakkaat etusijalle ja noudattaa käyttäjäkeskeistä lähestymistapaa. Tavoitteenamme on luoda innovatiivisia palveluita, joissa kukaan ei kuluta liikaa rahaa jokapäiväisessä elämässä. Olemme erittäin datavetoisia ja testaamme suurimman osan muutoksistamme A/B-testeillä nähdäksemme, arvostavatko käyttäjät muutoksia. Kaikki ovat intohimoisia siitä, että luomme joka päivä paremman käyttäjämatkan. Lisäksi meillä on hauskaa töissä samalla, kun teemme sitä.

Loistavat tuotteemme rakennetaan itsenäisissä tiimeissä, joilla on oikeat työkalut tehtävää varten. Olemme ketteriä ja otamme vastuun tuotteistamme. Käytämme myös moderneja sovelluskehyksiä, kuten node.js ja vue.js.Rakennamme myös komponentteja mikropalveluina. Lisäksi työskentelemme jatkuvasti integroinnin parissa, jotta voimme julkaista AWS:ssä. Käytämme myös koneoppimista varmistamaan, että otamme asiakkaisiimme yhteyttä oikeaan aikaan oikealla viestillä.

Tiedämme, että työssä tarvitaan niin inspiraatiota kuin kekseliäisyyttä. Tämän takia järjestämme hakkerointitapahtumia, konferensseja, tapaamisia ja suosittuja Zmarta Talks -foorumeita, jotta ajatukset pysyvät liikkeessä. Tuote & Teknologia toimii Ängelholmissa ja Jönköpingissä.

Markkinointi

Teemme väsymättä työtä kehittääksemme brändejämme ja niiden tarjontaa, jotta pysymme kilpailun kärjessä. Testaamme tuotteitamme, opimme tuloksista ja kasvamme tiiminä. Emme tyydy hyvään, vaan tavoittelemme huippua. Osastoomme kuuluu markkinoinnin automaatioon erikoistuneita asiantuntijoita, suorituskykyasiantuntijoita, markkinointi- ja viestintäosaajia, kumppanuusmarkkinoijia sekä sisällöntuottajia, jotka kaikki työskentelevät yhdessä tarjotakseen huippuluokan markkinointia ja markkinointiviestintää.

Myynti

Me Zmartalla olemme intohimoisia siitä, että teemme ihmisten raha-asioiden hoitamisen helpoksi ja samalla säästämme aikaa ja rahaa asiakkaillemme. Asiakaskokemus on kaiken toimintamme keskiössä.Olemme ylpeitä siitä, että meillä on lyhyet päätöksentekopolut ei-hierarkkisessa organisaatiossa. Organisaationamme olemme yrittäjähenkinen, kunnianhimoiset tavoitteet asettava ja olemme avoimia uusille ideoille ja aloitteille.

Tahti on nopea, joten olemme tottuneet työskentelemään samanaikaisestimonien tehtävien ja projektien kanssa sekä asettamaan prioriteetit oikein. Tavoitteenamme on työympäristö, jossa luotamme omaan ja toisten kykyyn ja jossa jokainen uskaltaa tehdä omia päätöksiään. Näin voimme kehittyä parhaiten sekä yksilöinä että organisaationa. Tarjoamme hauskan ja haastavan työympäristön, jossa on hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen samalla, kun autamme ihmisiä parantamaan raha-asioitaan. Palveluitamme käyttää Pohjoismaissa yli miljoona ihmistä vuosittain, ja niitä on käyttänyt yli kolme miljoonaa kotitaloutta alusta lähtien.

Yhteistyökumppaneitamme

SE, DK, FI, DE, ES markets - Primary Red - Vertical@2xpartner-nordax-bank-svgAlisaPankki