Zmarta Spring 22 - Mobile

Pienlaina - hae pienlainaa helposti

Pienlaina 1000 - 60 000 € nopeasti netistä
Tarkoititko ?
 • Ilmainen
 • Et sitoudu mihinkään

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Minska formuläret
4,5 / 5, perustuu 725 arvosteluun
Leena Aapro sanoo:

Minulle tarjottiin puhelimitse mahd.kilpailuttaa lainat.kaikki sujui reippaasti,ja parin päivän kuluttua tarjouksen hyväksymisestä lainarahaa oli tilillä.olen oikein tyytyväinen Zmartan toimintaan. Kiitos

24. heinäkuuta 2022
Lue lisää arvosteluja

Pienlaina tarjoaa apua yllättäviin menoihin

Uuden tavaran tuoksu on aina erityinen riippumatta siitä, onko kyseessä uusi sohva vai kenties kaunis matto, josta olet unelmoinut jo pitkään. Pienlaina voi olla oikea vaihtoehto, kun haluat palavasti ostaa jotain, mutta sinulla ei ole tarpeeksi rahaa haluamaasi tuotteeseen? Katsasta meidän vinkit ja hae pienlaina ennen kuin lähdet ostoksille.

Pienlaina on joustava vaihtoehto, jolla voit saada hetken hengähdystaukoa ja väliaikaista tasapainoa talouteen. Jokainen meistä tarvitsee toisinaan rahoitusvalmiutta äkillisiin menoihin, joita saattaa koitua esimerkiksi auton hajoamisesta, silmälasien rikkoutumisesta tai äkillisestä kodinkoneiden hajoamisesta.

Vaihtoehtoisesti voimme törmätä huippuhyviin löytöihin, joita varten on vain pakko hankkia äkillisesti pienlaina. Tätä varten on mahdollista hakea pieni laina, joka riittää kattamaan äkilliset kulut ja auttaa talouden ylläpidossa. Pienlaina on ennen kaikkea tuki, jota hyödyntämällä saat kuitattua ostoksia tai maksuja.

Pikalaina mahdollistaa, että voit saada rahoitusta hyvinkin nopealla aikataululla, sillä saat lainapäätöksen jopa muutamissa minuuteissa. Zmartan avulla voit hakea lainaa niinkin pienen summan kuin 1 000 euroa. Pystyt määrittelemään hakuvaiheessa takaisinmaksuajan, jotta voit maksaa sen sinulle sopivaa tahtia takaisin muiden kulujen ohessa.

Mikään ei ole raastavampaa kuin viettää yöttömiä öitä rahahuolien takia sekä miettiä, miten selviä ennalta arvaamattomista menoista. Pienemmänkin lainasumman avulla voit kuitata laskut saman tien ilman, että joutuisit menojen kanssa tällä hetkellä ongelmiin. Vaikka se ei itse kuluerää poista kokonaan, tuo se lohtua juuri silloin, kun rahalle on akuuttia tarvetta.

Mitä varten pienlainaa yleensä nostetaan?

Pienlainan tarkoituksena on auttaa sinua rahoittamaan nimensä mukaisesti pienempiä kuluja. Moni meistä turvautuu luottokorttiin tai osamaksuun, mutta niissä saattaa olla yleensä hyvinkin korkeat kulut. Tämä on hyvä pitää mielessä, kun kartoitat rahoitusvaihtoehtoja, joten huolellinen lainavertailu kannattaa.

Hieman pienempiä lainoja nostetaan erilaisia tarkoituksia varten ja se riippuu täysin lainan hakijasta. Saat siis itse hakea lainaa juuri sinulle sopivaan tarkoitukseen – vapaus on sinun. Yleisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi uusien huonekalujen osto ja sisustus, pienelektroniikka, lemmikin hankinta tai nykyisen asunnon remontointi. Nämä ovat tyypillisiä unelmia, joita monet meistä havittelevat – ja rahoittavat joustavasti lainalla.

Pieni laina on hyvä turva esimerkiksi matkoilla ollessa. Mikäli kävisi jotain yllättävää – kuten auton hajoaminen, matkatavaroiden katoaminen tai muuta vastaavaa – on rahoitus aina lähellä. Tämä tunne voi tuoda turvaa etenkin pienten lasten kanssa matkustaessa.

Kuluja kannattaa siis vertailla huolella ennen lopullisen päätöksen tekoa, jotta saat pienlainaa pienellä korolla sekä hyvillä ehdoilla. Pienlainat voivat muussa tapauksessa tulla todella kalliiksi etenkin pitkällä aikavälillä, kun kuukausikulut, tilinhoitomaksut ja muut vastaavat menot kertautuvat takaisinmaksun aikana. Huolellinen vertailu kannattaa tehdä ennen lainan valitsemista, jotta voit valita juuri sinulle sopivat ehdot.

Lainojen kilpailuttaminen mahdollistaa, että voit täydentää tietosi vain yhdelle lainahakemukselle, minkä jälkeen se lähetetään lukuisten luotonmyöntäjien käsiteltäväksi. Kun he ovat tehneet ratkaisunsa, voit vertailla lainapäätöksiä ja tehdä juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Voit myönteisen lainapäätöksen jälkeen saada rahat tilillesi jopa samana päivänä. Osa luotonmyöntäjistä myöntää lainaa ilman liitteitä, joten voit joissain tapauksissa vain allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla parilla klikkauksella. Jotkut luotonmyöntäjät kysyvät liitteinä esimerkiksi palkkatodistusta tai tietoa nykyisistä, mutta yleensä liitteitä pyydetään vasta isompia kulutusluottoja hakiessa.

Miten pienlaina maksetaan takaisin?

Zmarta toimii lainanvälittäjänä, joten hoidat käytännössä lainaan liittyvät asiat suoraan luotonmyöntäjän kanssa. Voit keskustella luotonmyöntäjän kanssa kaikista käytännön asioista, kuten maksusuunnitelmasta. Jos haluat esimerkiksi tehdä muokkauksia takaisinmaksuun, voit olla yhteydessä suoraan lainanantajaan ja keskustella heidän kanssaan mahdollisista muutoksista. Zmartaan voit olla yhteydessä, kun haluat keskustella lainavertailuun liittyvistä kysymyksistä tai kysellä tarkemmin käytännöistä.

Monet mieltävät pienlainan pikavipiksi, joka maksetaan lyhyen ajan sisällä takaisin. Takaisinmaksuaika on todellisuudessa halutessasi pidempi, vaikka voit toki maksaa summan takaisin koska tahansa. Takaisinmaksuajaksi on mahdollista valita aina yhdestä vuodesta ylöspäin omien toiveiden mukaisesti ja juuri sinun maksukykysi mukaan.

Pienlainojen kulut

Pienlainojen korot ja todelliset kulut määräytyvät monesta eri seikasta. Eniten lainan kuluihin vaikuttaa lainanhakijan oma taloudellinen tilanne ja se kuinka paljon ylimääräistä rahaa lainanhakijalle jää käteen palkasta välttämättömien menojen kuittaamisen jälkeen.

Haettu lainasumma ja toivottu takaisinmaksuaika ovat niin ikään keskeisiä tekijöitä kulujen määräytymisessä. Mitä lyhyempi lainan laina-aika on, sitä pienempi lainan korko on.

Jokainen palvelumme piirissä oleva pankki ja rahoitusyhtiö laskee koron kullekin yksittäiselle lainalle omalla tavallaan. Eri luotonmyöntäjien tarjoamissa koroissa on usein huomattavia eroja, ja siksi pienlainat ja muut vakuudettomat lainat kannattaa aina ensin vertailla ennen lainapäätöksen tekoa.

Mitä tulee huomioida pienlainaa hakiessa?

On hyvä muistaa antaa tiedot rehellisesti pienlainan hakemisen yhteydessä. Täytä tiedot aiemmista luotoistasi sekä nykyisistä veloistasi, jotta luotonmyöntäjä saa mahdollisimman kattavan kokonaiskuvan taloudellisesta tilanteestasi.

Lainahakemuksen täyttäminen vie Zmartalla vain pari minuuttia. Mikäli haluat saada vastauksen mahdollisimman nopeasti, viimeistele se kerralla kuntoon täyttämällä henkilötiedot annettujen ohjeiden mukaisesti. Olemme luoneet sinua varten yksityiskohtaisia neuvoja, joiden avulla voit laittaa tietosi oikein. Voit toki jättää lainahakemuksen myös kesken ja palata asiaan myöhemmin, kun sinulla on paremmin aikaa pureutua sen täyttämiseen.

Voit täyttää hakemuksen pienlainaa varten netissä digitaalisesti tai sitten soittaa asiakaspalveluumme ja täyttää sen yhdessä asiantuntevan lainaneuvojamme kanssa.

Tärkeimpiä vaikuttavia tekijöitä ovat oma taloudellinen tilanteesi – etenkin se, kuinka paljon sinulla jää pakollisten menojen jälkeen palkasta tai eläkkeestä käteen. Lainattavan summan suuruus ja takaisinmaksun aikataulu ovat niin ikään keskeisiä tekijöitä koron määrittämisessä. Mitä lyhyempi laina-aika, sitä pienempi korko.

Kullakin palvelumme piirissä olevalla pankilla ja luottolaitoksella on oma tapa laskea korko kullekin yksittäiselle lainalle. Käytännössä milloinkaan kaikkien lainatarjoajien tarjous yhdelle pienlainalle ei ole identtinen. Koroissa on eroja, ja siksi pienlainan kilpailuttaminen onkin fiksua tehdä: kilpailuttamalla löydät pienimmän koron pienlainalle.

Pienlainojen yhdistäminen

Mikäli sinulla on tällä hetkellä useita pienlainoja, niiden yhdistäminen voi osoittautua kannattavaksi. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että nostat yhden suuremman lainan, joka kokonaisuudessaan kattaa kaikkien pienlainojen sekä osamaksujen yhteissumman. Lainojen yhdistäminen on useimmiten sinulle taloudellisesti erittäin hyvä asia.

 • Voit saada matalamman koron
 • Voit saada pidemmän takaisinmaksuajan
 • Vältyt maksamasta jokaisesta yksittäisestä lainasta mahdollisia aloitus- ja kuukausimaksuja

Lue lisää lainojen yhdistämisestä täältä!

Ensimmäisen pienlainan ottaminen

Vaikka pienlainojen kaltaisten kulutusluottojen korot ja kulut ovat laskeneet huomattavasti viime vuosina, ei pienlainaa kannata ikinä hakea hetken mielijohteesta. Eri pienlainojen koroissa ja kuluissa on usein huomattavia eroja. Siksi ensimmäistä pienlainaa hakiessa kannattaa aina vertailla tai kilpailuttaa lainoja ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Ensimmäinen lainanhakijalle tarjottu pienlaina on harvoin edullisin laina.

Lainan nostaminen on aina iso taloudellinen päätös, oli nostamasi lainasumma kuinka suuri tahansa. Tämä johtuu siitä, että voit saada maksuhäiriömerkinnän luottotietoihisi, mikäli et onnistu maksamaan lainaasi takaisin sovitusti.

Ennen ensimmäisen pienlainan ottamista kannattaakin miettiä onko lainantarpeesi todellinen. Jos tulet siihen tulokseen, että rahantarpeesi on todellinen, mieti miten nopeasti pystyt maksamaan nostamasi lainan takaisin.

Kun olet valinnut sinulle sopivan lainasumman sekä takaisinmaksuajan, kannattaa pienlainat seuraavaksi kilpailuttaa. Voit kilpailuttaa lainat helposti ja nopeasti tekemällä lyhyen lainahakemuksen palvelussamme. Tämän jälkeen lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jonka jälkeen lähetämme sinulle eri lainatarjouksia niiltä rahoitusyhtiöiltä, jotka arvioivat luottokelpoisuutesi olevan riittävän hyvä.

 • Mikä on pienlainan korko?
  Pienlainan korkotason ja todellisen vuosikoron ratkaisee moni seikka.
  Mitä matalammat korot ja pienemmät kuukausimaksut lainalla on, sitä edullisempi pienlaina on. Sähköisen palvelumme avulla voit kätevästi hakea, kilpailuttaa ja vertailla lainoja netissä. Palvelumme on todella helppokäyttöinen ja sen käyttäminen on ilmaista.
 • Milloin pienlainaa kannattaa hakea?
  Pienlainaa kannattaa hakea tarvitessaan joustoa talouteensa esimerkiksi yllättävien kertaluontoisten menojen sattuessa kohdalle. Pienlainan hakeminen on järkevää tällaisten arjen ”pakollisten pahojen” kuten kodinkoneen, huonekalujen, takuuvuokran, auton korjauksen, hammashoidon tai vaikkapa tietokoneen hankinnan rahoittamista varten. Jos olet varma takaisinmaksukyvystäsi, voi pienlainaa toki harkita esimerkiksi lomamatkan tai tarjoustuotteenkin hankintaa varten.
 • Voiko luottotiedoton hakea pienlainaa?
  Perinteisesti ilman luottotietoja pienlainan saaminen on ollut mahdotonta, mutta uusi lainatuote takaajalaina mahdollistaa lainan hakemisen 6 000 euroon saakka Zmartan kautta myös maksuhäiriömerkintäiselle hakijalle.
 • Mikä on pienlainan käsittelyaika?
  Hakiessasi lainaa Zmartan kautta, hakemuksen täyttämiseen kuluu tavallisesti pari, kolme minuuttia. Saat ensimmäiset lainapäätökset välittömästi tämän jälkeen. Mikäli haet lainaa arkipäivänä, on pienlaina mahdollista saada usein omalle tililleen jo saman päivän aikana.
 • Mikä ikäraja on pienlainan hakemiselle?
  Voidaksesi hakea pienlainaa, sinun tulee olla vähintään 20-vuotias. Hakemusprosessissa antamasi ikä ja muut tiedot tulee ilmoittaa rehellisesti, ja ne tarkastetaan.
 • Voiko pienlainalla maksaa vanhoja velkoja?
  Yleensä rahoitusyhtiöt eivät myönnä pienlainoja velkojen maksamista varten. Joissain tapauksissa pienlainalla voi kuitenkin maksaa yksittäisiä laskuja, vuokraa tai pieniä velkoja pois.

Kuinka fiksua on nostaa lainaa ostoksia varten?

Konsumtion Teknik

Lainaa kodin elektroniikan ostamiseksi

Kodin elektroniikka kehittyy huimaa tahtia. Kannattaa pitää mielessä, että tavaran arvo voi kuitenkin laskea ja tekniset ominaisuudet voivat vanhentua, joten myynnissä ei välttämättä saa samaa hintaa kuin tuotetta ostaessa.

Konsumtion Hobby

Lainaa kalliin harrastuksen rahoittamiseksi

Rakastatko värikkäitä kaloja vai onko kenties leijalautailu sinun palava intohimosi? Jotkut vapaa-ajan harrastukset vievät paljon rahaa ja tämän takia laina voi sopia hyvin kuvioon. Elämässä kannattaa tehdä sellaisia asioita, joiden ansiosta voi hyvin.

Konsumtion Mobler

Lainaa huonekalujen ostamiseen

Haluatko kotiisi näyttävän sohvan, joka on tarpeeksi suuri, kun ystäviä tulee kylään? Vai tarvitsetko suuremman sängyn, jossa on tarpeeksi tilaa koko perheelle? Tällaisessa tapauksessa laina voi olla hyvä vaihtoehto, jotta elämänlaatu voi parantua.

Fiksuja kulutusvinkkejä

BetalaSnabbt
Suunnittele lainan maksu huolella

Kulutusluoton nostaminen ei missään nimessä ole huono idea, jos voit maksaa lainan takaisin annetussa ajassa. Se voi olla hyvä vaihtoehto, jos et halua odottaa siihen asti, kunnes olet saanut rahat säästettyä.

KonsumeraMedvetet
Kuluta maltillisesti

Mieti huolella, kun olet tekemässä ostosta – ja satsaa laatuun sekä oman että luonnon parhaaksi. Pyri aina ostamaan ympäristöystävällisiä tuotteita, mikäli taloutesi antaa periksi.

BegagnadTeknik
Osta kodin elektroniikkaa käytettynä

Käytetyn kodin elektroniikan ostaminen on yleensä kannattavaa, sillä monet haluavat usein hankkia laitteet viimeisen päälle, jotta heillä on uusimmat uutuudet aina käytössään. Tämä sama sääntö pätee myös silloin, kun haluat itse päästä jostain tavarasta eroon – voit ansaita rahaa myymällä tai lahjoittamalla sen.

DelbetalaKlader
Maksa vaateostoksesi osamaksulla

Vaatteita netissä ostava shoppaaja voi itse usein valita maksutapansa ja toisinaan on mahdollista valita vaihtoehdoksi lasku pidemmällä maksuvälillä. Se on parempi vaihtoehto kuin valita vakuudeton laina ostosten rahoittamiseksi.

Kophetsen
Älä rakastu tavaraan

Tuntuuko sinusta, että lähipiirisi omistaa kaiken mahdollisen? Tämä ei suinkaan pidä paikkansa. Joillain heistä on varmasti useampia ja uudempia tavaroita kuin sinulla on, mutta monilla on myös huomattavasti vähemmän tavaraa. Yritä vältellä ajattelutapaa, jonka mukaan elämässä on ainoastaan kyse tavarasta.

Kophetsen
Maksa huonekaluja osissa

Muuttaminen voi monille tuottaa stressiä, sillä muuttaminen ei ole halpaa lystiä. Tämän takia on hyvä miettiä kulutusluoton nostamista, jotta kodin saa mahdollisimman viihtyisäksi.