Tarkoititko ?
  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Pienlaina - hae pienlainaa helposti

Pienlaina 1000 - 60 000 € nopeasti netistä

Fiksuja kulutusvinkkejä

BetalaSnabbt
Suunnittele lainan maksu huolella

Kulutusluoton nostaminen ei missään nimessä ole huono idea, jos voit maksaa lainan takaisin annetussa ajassa. Se voi olla hyvä vaihtoehto, jos et halua odottaa siihen asti, kunnes olet saanut rahat säästettyä.

KonsumeraMedvetet
Kuluta maltillisesti

Mieti huolella, kun olet tekemässä ostosta – ja satsaa laatuun sekä oman että luonnon parhaaksi. Pyri aina ostamaan ympäristöystävällisiä tuotteita, mikäli taloutesi antaa periksi.

BegagnadTeknik
Osta kodin elektroniikkaa käytettynä

Käytetyn kodin elektroniikan ostaminen on yleensä kannattavaa, sillä monet haluavat usein hankkia laitteet viimeisen päälle, jotta heillä on uusimmat uutuudet aina käytössään. Tämä sama sääntö pätee myös silloin, kun haluat itse päästä jostain tavarasta eroon – voit ansaita rahaa myymällä tai lahjoittamalla sen.

DelbetalaKlader
Maksa vaateostoksesi osamaksulla

Vaatteita netissä ostava shoppaaja voi itse usein valita maksutapansa ja toisinaan on mahdollista valita vaihtoehdoksi lasku pidemmällä maksuvälillä. Se on parempi vaihtoehto kuin valita vakuudeton laina ostosten rahoittamiseksi.

Kophetsen
Älä rakastu tavaraan

Tuntuuko sinusta, että lähipiirisi omistaa kaiken mahdollisen? Tämä ei suinkaan pidä paikkansa. Joillain heistä on varmasti useampia ja uudempia tavaroita kuin sinulla on, mutta monilla on myös huomattavasti vähemmän tavaraa. Yritä vältellä ajattelutapaa, jonka mukaan elämässä on ainoastaan kyse tavarasta.

Kophetsen
Maksa huonekaluja osissa

Muuttaminen voi monille tuottaa stressiä, sillä muuttaminen ei ole halpaa lystiä. Tämän takia on hyvä miettiä kulutusluoton nostamista, jotta kodin saa mahdollisimman viihtyisäksi.