Pienlaina - hae pienlainaa helposti

Pienlaina 1000 - 60 000 € nopeasti netistä

Tarkoititko ?
 • Maksuton lainavertailu
 • Yhdellä hakemuksella yli 25 lainatarjousta

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€ / 72 kk ajan. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

4,6/5, perustuu 892 arvosteluun
Ms
Marko sanoo:

Zmarta löysi minulle sopivan lainoittajan vanhoille lainoilleni vaivattomasti ja sain enemmän kuin o...

19. syyskuuta 2023
BTs
Birgitta Tamminen sanoo:

Positiivista oli se lainan saannin helppous

19. syyskuuta 2023
SMLs
Satu Merita Lindholm sanoo:

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

18. syyskuuta 2023

Hae pienlainaa – saat rahat nopeasti tilille!

Auton hajoaminen, silmälasien rikkoutuminen tai vaikkapa muutto uuteen kotiin saattavat aiheuttaa äkillisen rahantarpeen. Pienlaina on joustava vaihtoehto, jolla tasapainotat talouttasi helposti ja nopeasti. Saat lainatarjouksia jo muutamissa minuuteissa ja rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Mihin tarkoitukseen pienlainaa voi hakea?

Pienlainan tarkoituksena on auttaa sinua rahoittamaan nimensä mukaisesti pienempiä kuluja. Moni meistä turvautuu luottokorttiin tai osamaksuun, mutta niissä saattaa olla yleensä hyvinkin korkeat kulut.

Pienlainojen yleisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi:

 • uusien huonekalujen osto ja kodin sisustus

 • pienelektroniikka

 • lomamatka

 • lemmikin hankinta

 • nykyisen asunnon remontointi.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä. Osa luotonmyöntäjistä myöntää lainaa ilman liitteitä, joten voit joissain tapauksissa vain allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla parilla klikkauksella.

Kuinka paljon pienlainaa voi saada?

Zmartan avulla voit hakea pienlainaa vaikkapa vain 1 000 euroa. Enimmillään pienlainaa voidaan myöntää jopa 60 000 euroa. Voit määritellä hakuvaiheessa takaisinmaksuajan, jotta voit lyhentää lainaa sinulle sopivaa tahtia muiden kulujen ohessa.

Kuka voi saada pienlainan?

Voit saada vakuudettoman pienlainan mikäli:

 • Olet vähintään 20-vuotias.

 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Huomioithan, että luottotiedot tarkastetaan jokaisen lainahakemuksen yhteydessä.

Näin pienlainan hakeminen tapahtuu

 • Vakuudettoman lainan hakeminen tapahtuu Zmartan vertailusivustolla täyttämällä kysytyt tiedot.

 • Lainahakemus välitetään yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle, jotka lähettävät hakijalle lainatarjouksia yleensä jo saman päivän aikana.

 • Hakija valitsee tarjouksista sopivimman ja siirtyy suoraan valitsemansa pankin tai rahoituslaitoksen sivustolle tekemään lainasopimuksen.

 • Lainapäätös tulee yleensä heti, mikäli sopimus tehdään virka-aikana.

 • Rahat tulevat pankkitilille monesti jo samana tai viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Miten pienlaina maksetaan takaisin?

Zmarta toimii lainanvälittäjänä, joten hoidat kaikki lainaan liittyvät asiat suoraan luotonmyöntäjän kanssa. Jos haluat esimerkiksi tehdä muokkauksia lainan maksusuunnitelmaan, voit olla yhteydessä suoraan lainan myöntäneeseen pankkiin tai rahoituslaitokseen.

Mistä pienlanan korot ja kulut muodostuvat?

Pienlainojen korot ja todelliset kulut määräytyvät monesta eri seikasta. Eniten kuluihin vaikuttavat lainanhakijan oma taloudellinen tilanne ja se kuinka paljon ylimääräistä rahaa lainanhakijalle jää käteen palkasta välttämättömien menojen jälkeen.

Myös haettu lainasumma ja toivottu takaisinmaksuaika ovat keskeisiä tekijöitä kulujen muodostumisessa. Mitä lyhyempi lainan laina-aika, sitä pienempi korko lainalle on mahdollista saada.

Jokainen palvelumme piirissä oleva pankki ja rahoitusyhtiö laskee koron kullekin yksittäiselle lainalle omalla tavallaan. Eri luotonmyöntäjien tarjoamissa koroissa voi olla huomattavia eroja, ja siksi pienlainat ja muut vakuudettomat lainat kannattaa aina ensin vertailla ennen lainapäätöksen tekoa.

Lainojen yhdistäminen

Mikäli sinulla on tällä hetkellä useita pienlainoja, niiden yhdistäminen voi osoittautua kannattavaksi. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että nostat yhden suuremman lainan, joka kokonaisuudessaan kattaa kaikkien pienlainojen sekä osamaksujen yhteissumman. Lainojen yhdistäminen on useimmiten sinulle taloudellisesti erittäin hyvä asia.

• Voit saada matalamman koron
• Voit saada pidemmän takaisinmaksuajan
• Vältyt maksamasta jokaisesta yksittäisestä lainasta mahdollisia aloitus- ja kuukausimaksuja

Lue lisää lainojen yhdistämisestä.

 • Mikä on pienlainan korko?
 • Milloin pienlainaa kannattaa hakea?
 • Voiko luottotiedoton hakea pienlainaa?
 • Mikä on pienlainan käsittelyaika?
 • Mikä ikäraja on pienlainan hakemiselle?
 • Voiko pienlainalla maksaa vanhoja velkoja?

Kuinka fiksua on nostaa lainaa ostoksia varten?

Konsumtion Teknik

Lainaa kodin elektroniikan ostamiseksi

Kodin elektroniikka kehittyy huimaa tahtia. Kannattaa pitää mielessä, että tavaran arvo voi kuitenkin laskea ja tekniset ominaisuudet voivat vanhentua, joten myynnissä ei välttämättä saa samaa hintaa kuin tuotetta ostaessa.

Konsumtion Hobby

Lainaa kalliin harrastuksen rahoittamiseksi

Rakastatko värikkäitä kaloja vai onko kenties leijalautailu sinun palava intohimosi? Jotkut vapaa-ajan harrastukset vievät paljon rahaa ja tämän takia laina voi sopia hyvin kuvioon. Elämässä kannattaa tehdä sellaisia asioita, joiden ansiosta voi hyvin.

Konsumtion Mobler

Lainaa huonekalujen ostamiseen

Haluatko kotiisi näyttävän sohvan, joka on tarpeeksi suuri, kun ystäviä tulee kylään? Vai tarvitsetko suuremman sängyn, jossa on tarpeeksi tilaa koko perheelle? Tällaisessa tapauksessa laina voi olla hyvä vaihtoehto, jotta elämänlaatu voi parantua.

Fiksuja kulutusvinkkejä

BetalaSnabbt

Suunnittele lainan maksu huolella

Kulutusluoton nostaminen ei missään nimessä ole huono idea, jos voit maksaa lainan takaisin annetussa ajassa. Se voi olla hyvä vaihtoehto, jos et halua odottaa siihen asti, kunnes olet saanut rahat säästettyä.

KonsumeraMedvetet

Kuluta maltillisesti

Mieti huolella, kun olet tekemässä ostosta – ja satsaa laatuun sekä oman että luonnon parhaaksi. Pyri aina ostamaan ympäristöystävällisiä tuotteita, mikäli taloutesi antaa periksi.

BegagnadTeknik

Osta kodin elektroniikkaa käytettynä

Käytetyn kodin elektroniikan ostaminen on yleensä kannattavaa, sillä monet haluavat usein hankkia laitteet viimeisen päälle, jotta heillä on uusimmat uutuudet aina käytössään. Tämä sama sääntö pätee myös silloin, kun haluat itse päästä jostain tavarasta eroon – voit ansaita rahaa myymällä tai lahjoittamalla sen.

DelbetalaKlader

Maksa vaateostoksesi osamaksulla

Vaatteita netissä ostava shoppaaja voi itse usein valita maksutapansa ja toisinaan on mahdollista valita vaihtoehdoksi lasku pidemmällä maksuvälillä. Se on parempi vaihtoehto kuin valita vakuudeton laina ostosten rahoittamiseksi.

Kophetsen

Älä rakastu tavaraan

Tuntuuko sinusta, että lähipiirisi omistaa kaiken mahdollisen? Tämä ei suinkaan pidä paikkansa. Joillain heistä on varmasti useampia ja uudempia tavaroita kuin sinulla on, mutta monilla on myös huomattavasti vähemmän tavaraa. Yritä vältellä ajattelutapaa, jonka mukaan elämässä on ainoastaan kyse tavarasta.

Kophetsen

Maksa huonekaluja osissa

Muuttaminen voi monille tuottaa stressiä, sillä muuttaminen ei ole halpaa lystiä. Tämän takia on hyvä miettiä kulutusluoton nostamista, jotta kodin saa mahdollisimman viihtyisäksi.