loans

Lainaa 15 000 euroa

Vertaile pankkeja ja rahoituslaitoksia, ja hae edullista lainaa jo tänään.

Tarkoititko ?
Suuntaa antava kuukausierä 220 €*
  • Maksuton lainavertailu
  • Yhdellä hakemuksella yli 20 lainatarjousta

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000 €, 6 v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 € / 72 kk ajan. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000 €-60 000 €, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15 v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

4,6/5, perustuu 1 003 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
SP
Svetlana Purhonen sanoo:

Oli hyvä kokemukseni, toimii kaikki hyvin ja nopeasti. Olen tyytyväinen. Paljon kiitoksia palvelust...

16. kesäkuuta 2024
KB
Kofi Boateng sanoo:

The commitment level to ensure that the applicant get a loan is so amazing.

16. kesäkuuta 2024
SM
Sami Markus sanoo:

Ihan jees Sai tehtyä itselleen velkaa🤣

15. kesäkuuta 2024

Lainaa 15 000 euroa - lyhennys vain 152 euroa kuukaudessa

Ei hätää, vaikka et olisi muistanut tai pystynyt säästämään rahaa pahan päivän varalle. Me Zmartalla autamme sinua mielellämme juuri silloin, kun rahan tarve on akuutti, eikä pankkitilin saldo imartele.
Zmartan kautta voit saada helposti ja nopeasti tarvitsemasi lainan. Vertaile lainatarjouksia fiksusti ja valitse laina, jonka lyhennykset sopivat elämäntilanteeseesi parhaiten.

Rahanarvoisia vinkkejä – Zmartalta saat palvelua suomen kielellä

15 000 euron laina voi ratkaista monta talousongelmaa. Emme kuitenkaan kysy, mihin lainasi käytät. Sen sijaan kilpailutamme puolestasi kumppaniverkostoomme kuuluvat 25 pankkia ja rahoituslaitosta, ja neuvomme sinua vertailemaan saamiasi tarjouksia, jotta saisit mahdollisimman edullisen ja talouteesi parhaiten sopivan lainan.

Mikäli kaipaat henkilökohtaisempaa palvelua, saat meiltä asiakaspalvelua myös puhelimitse ja suomen kielellä.

Zmartan kautta voit saada helpotusta taloudelliseen tilanteeseesi parhaimmillaan jo saman päivän aikana. Älä siis aikaile, vaan tee lainahakemus verkossa jo tänään. Lainatarjousten vertailu on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis vapaasti tutkailla saamiasi tarjouksia, vaikka et olisikaan ottamassa lainaa juuri nyt.

Mitä tarkoittaa laina ilman vakuuksia?

Zmartan avulla voi hakea 15 000 euron lainan ilman vakuuksia. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kiinnittää pantiksi omaisuuttasi. Vakuudeton laina on myös joustava, sillä voit maksaa sen takaisin koska tahansa.

Voit hakea edullista ja vakuudetonta lainaa mihin ikinä sitä tarvitsetkaan. Moni haaveilee matkasta maailman ääriin, autosta tai vaikkapa piharemontista. Voit käyttää vakuudettoman lainan mihin haluat.

Kuinka pienillä kuukausilyhennyksillä 15 000 euron lainan voi saada?

Zmartan lainalaskurin kautta voit vertailla vapaasti erilaisia takaisinmaksuaikoja, ja katsoa miten ne vaikuttavat kuukausittaisiin lainan lyhennyksiin. Edullisimmillaan maksat 15 000 euron lainasta 15 vuoden maksuajalla vain 152 euroa kuukaudessa!
Vaikka etsit mahdollisimman halpaa ja kuukausittaisiin menoihisi vain vähän vaikuttavaa lainaa, mieti, kuinka järkevää on ottaa lainaa pitkällä maksuajalla. Muista myös, että takaisinmaksuajan pituus vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.
Zmartan avulla voi hakea lainaa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla, kun kyseessä on 10 000 euron laina. Täyttäessäsi hakemusta näet arvion lainasi kuukausilyhennyksestä.

Lainaa pienellä korolla

Lainan korkoon vaikuttaa moni asia. Mitä vakaammaksi taloudellinen tilanteesi ja lainan takaisinmaksukykysi arvioidaan, sitä paremmat ehdot ja matalamman koron voit lainallesi saada.

Zmartan avulla voit saada lainan edullisimmillaan 4,5 prosentin korolla ja 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Todellisen vuosikoron haitari voi kuitenkin vaihdella lainasummasta ja hakijasta riippuen 4,5-38 prosentin välillä.

Koron ohella lainasta maksetaan myös muita kuluja. Tavallisimmat ovat lainan nostamisesta ja hoitamisesta aiheutuvista kuluista perittävät maksut, joissa on suuria pankki- ja luottolaitoskohtaisia vaihteluita. Osa pankeista saattaa markkinoida itseään pienillä marginaaleilla, mutta periä suuria lainanhoitokuluja. Siksi todelliseen vuosikorkoon kannattaa aina kiinnittää huomiota.

Pienessäkin summassa lainatarjousten vertailu kannattaa, sillä voit säästää lainan kokonaiskustannuksissa useita kymmeniä euroja vuodessa.

Onko lainan saamiselle tulorajaa?

Kyllä on, sillä kumppaniverkostoomme kuuluvat pankit ja rahoituslaitokset eivät tahdo, että joudut lainasi kanssa pulaan. Heidän ehtojensa mukaisesti:

  • Bruttotulojesi (palkka- tai eläketulo) tulee olla vähintään 750 euroa kuukaudessa.

  • Sinun tulee olla yli 20-vuotias.

  • Luottotietojesi on oltava puhtaat.

Kun pohdit lainasummaa, mieti tarkasti, miten tulevat kuukausilyhennykset vaikuttavat talouteesi. Kun taloutesi on tasapainossa, lainan lyhennys hoituu ongelmitta.

Mikäli taloustilanteesi on epävarma, harkitse lainan hakemista yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Milloin yhteis- eli rinnakkaishakijasta voi erityisesti olla apua lainansaannissa?

  • Jos sinulla on alhaiset tai epäsäännölliset tulot.

  • Jos haet yli 10 000 euron lainaa.

  • Jos toivot lainallesi mahdollisimman matalaa korkoa ja pieniä kuluja.

Yhteishakijan tulee huomioida, että hän on samalla tavoin vastuussa lainasta kuin päähakijakin. Mikäli päähakijalle tulee taloudellisia vaikeuksia tai hän ei muuten voi maksaa lainaa takaisin, yhteishakija on vastuussa koko lainasummasta.

Lainaa 5000 - 60 000 euroa

Vertaile ja kilpailuta lainat aina 60 000 euroon asti.