Norwegian

Bank Norwegian perustettiin vuonna 2007 Oslossa, ja vuonna 2015 pankki aloitti toimintansa Suomessa. Bank Norwegian on laajentanut toimintaansa myös muissa Pohjoismaissa sekä Euroopassa, Saksan ja Espanjan markkinoiden lanseerauksen myötä vuoden 2021 aikana.

Tällä hetkellä pankilla on yli 1,7 miljoonaa asiakasta Euroopassa.Bank Norwegian on täysin digitaalinen ja joustava pankki, joka tarjoaa mahdollisuuden yksinkertaiseen ja nopeaan lainahakemukseen, jotta saat rahat nopeasti tilillesi.

Jos sinulla on vanhoja pikavippejä tai muita lainoja kalliilla kustannuksilla, me voimme auttaa niiden yhdistämisessä. Bank Norwegian kehittelee ja käyttää jatkuvasti viimeisintä teknologiaa, kuten automaattisia prosesseja, itsepalvelumahdollisuuksia sekä mobiilisovellusta, asiakaskokemuksen vahvistamiseksi ja parantamiseksi. 

Kilpailuta laina maksutta

Tarkoititko ?
  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% (sis. 0€ laskutuslisän ja avausmaksun 0€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20% (todellinen vuosikorko 4,5-38%) ja laina-aika 1–15v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Minska formuläret