loans

Yhdistä lainat - löydä edullisin vaihtoehto maksutta

Yhdistämällä kalliit lainasi voit saada edullisemman koron ja pienemmän kuukausilyhennyksen

Tarkoititko ?
Suuntaa antava kuukausierä 220 €*
  • Maksuton lainavertailu
  • Yhdellä hakemuksella yli 20 lainatarjousta

*Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000 €, 6 v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 € / 72 kk ajan. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000 €-60 000 €, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15 v. välillä.

Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

4,6/5, perustuu 1 009 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
AK
Ari Kirjavainen sanoo:

Helppo hakea

20. heinäkuuta 2024
KTJ
Kari Tapani Johansson sanoo:

Selkeä ymmärtää

11. heinäkuuta 2024
T
Tuula sanoo:

Nopea lainajärjestely

9. heinäkuuta 2024

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa nimensä mukaisesti pienten velkojen kokoamista yhdeksi lainaksi. Se sopii erityisen hyvin henkilöille, joilla on useita pieniä ja korkeakorkoisia lainoja tai kulutusluottoja. Kun haet yhdistelylainaa, saat ratkaisun, jolla järkevöität talouttasi ja voit parhaassa tapauksessa säästää merkittävästi sekä lainan lyhennys- että korkokuluissa.

Miksi lainat kannattaa yhdistää?

Suurimmalle osalle yhdistelylainaa hakevista suurin motivaattori on taloudellinen säästö. Myös talouden tasapainottumista ja selkeytymistä arvostetaan korkealle. 

Truspilotista poimitussa Zmartan asiakaspalautteessa asiakas kertoo säästäneensä lainojen vertailulla ja yhdistämisellä peräti 300 euroa kuukaudessa. Yhdistelylainalla aikaansaatava säästö voi olla muutamista kymmenistä jopa useisiin satoihin euroihin – lainojen kokonaissummasta riippuen. Ilmaisella lainalaskurillamme voit kokeilla, paljonko sinä voisit säästää.

Olin aika pessimistinen mahdollisuuteen yhdistää lainoja ja luottoja. Nyt kuitenkin todella tyytyväinen tulokseen. Kuukausimaksut pieneni n. 300 €. Kiitos "pienestä potkimisesta" asiassa naishenkilölle, joka tosiaan sinnikkäästi kehotti toimimaan.

Leila S

Kannattaako lainojen yhdistäminen?

Vastaus on: Kyllä! 

Lainojen yhdistämisellä voi olla talouteen merkittävä kerrannaisvaikutus.

• Hallitset paremmin talouttasi

Kun maksat vain yhtä lainaa, tiedät, mihin rahasi kuluvat ja osaat budjetoida fiksummin. 

Vältät turhat viivästysmaksut

Säästö se on pienikin säästö! Yhdistelylainan hyvä puoli on, että sinun ei tarvitse pitää kirjaa useiden osamaksujen ja lainanlyhennysten eräpäivistä, kun keskityt maksamaan vain yhdistelylainaa. Tämä helpottaa arkea huomattavasti ja vähentää talouden hallinnoinnista aiheutuvaa stressiä.

Näin haet yhdistelylainaa

1. Kartoita taloudellinen tilanteesi

Lainojen yhdistämistä harkitessa kannattaa lähteä liikkeelle oman talouden kokonaistilanteen kartoittamisesta. Arvioi omat tulosi ja menosi mahdollisimman tarkasti kuukausitasolla. Näin saat hyvän käsityksen siitä, miten suuri lainan kuukausilyhennys olisi sinulle sopivin mahdollinen. Laskelmien tekemisen apuna toimii Zmartan sivuilta löytyvä lainalaskuri, jolla voit tehdä arvioita uuden lainan kuukausilyhennyksen suuruudesta eri laina-ajoilla ja lainasummilla.

2. Laske yhteen kaikkien lainojen hoitokulut

Jokaisella lainalla on omat korko- ja hoitokulunsa. Yleisimpiä kuluja ovat esimerkiksi perustamiskulut, tilinhoitomaksut ja käsittelymaksut. Useaa lainaa lyhentäessä kulut kasvavat usein huomattavasti korkeammaksi verrattuna yhden lainan lyhentämiseen.

3. Laske, paljonko maksat eri lainoista yhteensä kuukaudessa

Lainojen yhdistämisessä tarkoituksena on, että uudella lainalla maksetaan pois vanhat lainat ja luotot. Lainasumman suuruus vaikuttaa korkoon yleensä niin, että suuremmassa lainassa on alhaisempi korko. Yhdistelyn piiriin kannattaa ottaa kaikki vakuudettomat lainat, kuten pienlainat, osamaksusopimukset ja luottokortit. 

4. Tee lainahakemus

Tee lainahakemus summalle, joka kattaa kaikki aiemmat pienlainasi. Jos haluat talouteesi pelivaraa, voit samalla hakea myös uutta lainaa. Yhdistelyn piiriin onkin usein kannattavaa ottaa kaikki vakuudettomat lainat, kuten pienlainat, osamaksusopimukset ja luottokortit.

5. Lähetä hakemus

Lähetä lainahakemus ja odota. Ensimmäiset luotonmyöntäjät antavat vastauksensa muutamissa minuuteissa, kun taas toisilla voi mennä hieman pidempään.

6. Valitse sopivin lainatarjous

Valitse mahdollisista lainatarjouksista se, joka sopii parhaiten maksukykyysi ja elämäntilanteeseesi.

Lainojen yhdistely ja takaisinmaksu

Lainojen takaisinmaksu määritellään lainasopimuksessa. Huomaa, että pankit ja lainanmyöntäjät toimivat eri tavalla takaisinmaksussa riippuen lainan ehdoista sekä -tyypistä. Kannattaa siis lukea ehdot huolella.

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain. Minimilyhennys voi olla joko tasalyhennys tai koroista riippuva lyhennys. Tasalyhennyksellä tarkoitetaan sitä, että maksat takaisin saman verran joka kuukausi riippumatta siitä, kuinka paljon lainaa on jäljellä. 

Koroista riippuvassa lainanlyhennyksessä lainaa maksetaan pois vähenevässä määrin joka kuukausi sitä mukaa, mitä vähemmän lainan pääomaa on jäljellä. Tyypillisesti lainan maksuaika on enintään 15 vuotta.

Onnistuuko lainojen yhdistäminen työttömänä?

Työttömänä lainojen yhdistäminen ei valitettavasti onnistu, sillä myös uutta yhdistelylainaa haettaessa edellytyksenä ovat säännölliset palkka- tai eläketulot. Määräaikaisen työsopimuksen aikana lainan hakemiselle ei ole estettä. Huomio myös, että merkintä maksuhäiriörekisterissä estää lainojen yhdistämisen.

Yhdistelylaina voi auttaa pois velkakierteestä

Monilla meistä on useampia pienlainoja, joita on tullut otettua tiukan paikan tullessa. Me suomalaiset käytämme erityisen mielellämme luottokorttia, jota tulee helposti vinguteltua aina luottorajaan saakka. Yhdistelylainalla voit maksaa kalliit korttiluotot kerralla pois.

Paras lainojen yhdistäminen

Zmartan vertailupalvelu on paras ja helpoin tapa yhdistää kalliit lainat ja korttiluotot yhdeksi lainaksi. Parhaimmassa tapauksessa lainojen yhdistäminen tapahtuu jo saman päivän aikana hakemuksen lähettämisestä.

Yhdistelylainan hakeminen ja tarjousten kilpailuttaminen Zmartan avulla on helppoa ja maksutonta. Vertailemme sinulle edullisimman yhdistelylainan yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen tarjouksista. Sinä päätät, minkä lainatarjouksen valitset vai jätätkö ne vielä mietintämyssyyn. Lainavertailu ei velvoita sinua ottamaan lainaa.

• Yhdistä lainat tarpeesi mukaan aina 60 000 euroon asti.

• Laina-aika 1–15 vuotta.

• Korko alkaen 4 %.

• Yhdistä lainat ilman vakuuksia.

  • Miten yhdistää lainoja?
  • Kannattaako lainojen yhdistäminen?
  • Luottojen yhdistäminen
  • Kuinka usein voin yhdistää lainani?
  • Saanko rahaa takaisin, jos yhdistän vanhat lainat?
  • Miten paljon lisää lainaa saan yhdistämällä vanhat lainani?

Kaikki lainavertailupalvelumme

Yhdistä lainat

Kokoa lainat sekä luotot yhteen ja katso, saatko alennettua kuukausikulujasi.

Pienlaina

Kilpailuta pienlainat maksutta ja etsi sinulle sopiva lainapäätös.

Vertaa lainoja

Lainaa rahaa Zmartan lainavertailussa – tavoitat yhdellä hakemuksella lukuisia luotonmyöntäjiä.

Lainaa ilman vakuuksia

Anna meidän toimia oppaanasi lainaviidakossa, jotta sinulle löytyy sopiva luottopäätös.

Lainaa netistä

Voit kilpailuttaa lainatarjouksia netissä Zmartan välityksellä ja saat luottopäätökset suoraan OmaTili-palveluun.

Edullinen laina

Kilpailukykyisen lainatarjouksen saamiseksi on tärkeää vertailla tarjouksia useilta pankeilta ja luotonmyöntäjiltä.

Luottokortti

Luottokortilla teet ostoksia turvallisesti ja voit samalla kerätä bonuspisteitä ostoksistasi.

Luotto

Vertaile luottoja jopa 60 000 EUR saakka.

Kulutusluotto

Rahoita projektisi kulutusluotolla ilman vakuuksia. Voit etsiä tarjouksia haluamallesi summalle lainalaskurin avulla.

Lainahakemus

Tee maksuton lainahakemus ja saat luottopäätöksiä eri luotonmyöntäjiltä.

Remonttilaina

Remontoi kotisi oman makusi mukaan remonttilainalla.

Mökkilaina

Onko haaveissasi hankkia kesämökki tai kenties siirtolapuutarhamökki? Rahoita unelmasi vakuudettomalla lainalla.