Yhdistä lainat

Laskujen yhdistäminen – apua laskujen maksuun

2020-10-19
interest rate

Laskupino pöydän kulmalla ja sähköpostilaatikossa kasvaa, eikä rahaa laskujen maksuun
tahdo riittää. Pahimmassa tapauksessa on voinut kertyä maksettavaa esimerkiksi osa maksuista eri suuntiin. Valitettavan yleinen tilanne: suuren perintäyhtiön muutaman
vuoden takaisen raportin mukaan yli kolmanneksella suomalaisista
kotitalouksista on vaikeuksia maksaa laskujaan. Tilanteen kanssa ei missään
nimessä kannata jäädä passiivisesti vain odottelemaan viivästyskorkojen
kasvamista.

Monissa talouksissa laskupinon paksuutta kasvattavat erilaiset pienlainat ja -luotot, joiden varsinaisista korkoprosenteista ei välttämättä laskunmaksajalla ole edes kovin tarkkaa kuvaa. Lisäksi koron ohella nämä luotot sisältävät tavallisesti käsittelykuluja, jotka eivät yleensä ole luottoa haettaessa tuntuneet kovinkaan merkittäviltä.

Vuositasolla jo pelkät käsittelykulut voivat monilla velallisilla nousta nelinumeroisiin summiin, kun otetaan kaikki avoinna olevat lainat huomioon. Muut kuin korkokulut voivat olla vuodessa jopa 150 euroa per luotto.

Lääkkeenä korkeisiin korkoihin ja luottolaskujen käsittelykuluihin toimii laskujen yhdistäminen: lukuisat pienet lainat ja luotot kerätään yhden yksittäisen lainan alle. Lukuisten eri laskujen sijaan hoidat siis vain yhden laskun kuukaudessa, mikä säästyneiden korko- ja käsittelymaksujen ohella auttaa myös muodostamaan paremman kokonaiskäsityksen omista menoista.

Zmartan kautta laskujen yhdistäminen antaa sinulle mahdollisuuden löytää edullisen koron, sillä yhdistämisessä kilpailutetaan yli 25 luotonmyöntäjää keskenään. Huomioi, että pelkkä lainojen yhdistämisen hakeminen vielä velvoita mihinkään. Tietosi käsitellään luottamuksellisesti, ja lopullisen päätöksen yhdistämisestä tai yhdistämättä jättämisestä teet sinä. Lainahakemuksen täyttäminen on myös täysin maksutonta, ja tarvittaessa asiakaspalvelijamme tukevat sinua hakuprosessissa.

Palvelumme kautta pääset näkemään nopeasti, paljonko sinulla on mahdollisuus säästää. Monilla asiakkaillamme säästöä on kertynyt kuukaudessa jopa satojen eurojen edestä, joten luottojen yhdistämistä kannattaa hakea jo tänään.

Lainaa laskujen maksuun?

Laskupinkasta löytyy tavallisesti toki paljon muutakin kuin kulutusluottoja ja pienlainoja. Sähköt, vakuutukset, puhelimet, vastikkeet… kenen tahansa arjessa voi tulla vastaan sellaisia hetkiä, että pakollisista laskuista selviäminen voi olla tilapäisesti vaikeaa.

Isojen odottamattomien kulujen aiheuttamat aukot taloudessa voi paikata esimerkiksi Zmartan kautta haettavalla aina 1 000 eurosta ylöspäin alkavalla pienlainalla: ensimmäiset lainapäätökset saat välittömästi, ja rahat voit saada tilillesi nopeimmillaan jo saman päivän aikana.

Mikäli arkisten, tasaisin väliajoin maksettaviksi lankeavien ja toistuvien laskujen hoitamisessa on jatkuvasti vaikeuksia, pienlaina ei välttämättä ole oikea ratkaisu. Tällöin on syytä tarkastella talouden kokonaiskuvaansa tulo- ja menopuolen suhteen: arkisia menoja ei voi pitkällä aikatähtäimellä suunnitella hoitavansa lainapainotteisesti.

Oman talouden ongelmien kanssa ei kannata milloinkaan jäädä painiskelemaan yksin. Esimerkiksi oikeusaputoimistojen tarjoama talous- ja velkaneuvonta voi auttaa oman taloudellisen tilanteen kartoittamisessa ja talouden suunnittelussa. Oikeusaputoimistoista voi saada apua myös velkajärjestelyihin ja sovintoneuvotteluihin velkojien kanssa. Myös Takuusäätiön palveluihin kannattaa tutustua, mikäli oman talouden tilanne alkaa tuntua liian haasteelliselta.

Tiivistetysti: lainan kilpailuttaminen laskujen maksuun voi olla hyvä ja fiksu ratkaisu, mikäli kyse on kertaluontoisesta tapahtumasta. Sen sijaan toistuva laskujen hoitaminen lainarahalla kuukaudesta toiseen edellyttää muutoksia omassa taloudenpidossa. Arjen yllättävissä kuluissa ja tilapäisissä kuopissa voit löytää helposti sinulle parhaiten sopivimman lainan Zmartan kautta.

Enemmän tässä kategoriassa

Katso kaikki
Yhdistelylaina
Yhdistä lainat Hae yhdistelylainaa jo tänään ja säästä selvää rahaa!
Yksi järkevä laina ja sopivat kuukausilyhennykset tuovat talouteesi lisää pelivaraa.
Yhdistelylaina
Yhdistä lainat Miten yhdistelylainan hakeminen tapahtuu?
Lainojen yhdistely on helppoa ja yksinkertaista. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa hoidamme puolestasi suurimman osan ...
Luottotiedot
Yhdistä lainat Velkojen yhdistäminen - miten se onnistut?
Velkojen yhdistäminen on tapa saada hoidettua kaikki velat kunnialla ennen kuin on liian myöhäistä. Kun velkoja yhdistää ...