Vakuudettomat lainat

Etsitkö pikalainaa?

2019-10-10
PIkalaina

Mietitkö pikalainan hakemista tai uutta parempiehtoista lainaa, jonka avulla voit saada nopeasti rahat tilillesi ilman korkeita korkoja tai epäedullisia maksusopimusehtoja? Jos olet epävarma, mitä lainat oikeastaan pitävät sisällään, lue tämä artikkeli ja opi lisää eri lainavaihtoehdoista.

Mikä on pikalaina?

Pikalainalla tarkoitetaan pientä lainaa, jonka voit saada ilman vakuuksia, lyhyellä takaisinmaksuajalla. Pikalainalla ei ole paras maine, koska sillä tarkoitetaan usein niin sanottua pikavippiä.  

Pikavippejä haetaan usein lähettämällä vain henkilötiedot tekstiviestitse lainantarjoajalle tai tunnistautumalla mobiilivamenteen avulla tai verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen hakija saa nopeasti pikalainan suoraan tililleen. Pikalaina voi olla ainoa vaihtoehto silloin, kun tapahtuu yllättäviä, lisärahaa vaativia elämänmuutoksia tai onnettomuuksia. Tutustu aina ensin lainan ehtoihin, todelliseen vuosikorkoon, ja mieti miten voit saada raha-asiasi parempaan jamaan ilman kallista pikalainaa. Seuravaaksi vertaile muita vaihtoehtoja ja lainojen hintoja, pienellä vaivalla ja odottamisella voit ratkaista rahan tarpeesi järkevämmin ja edullisemmin. 

Mikäli olet jo hakenut pikalainoja, yhdistämällä kahden tai useamman lainan uuteen vakuudettomaan lainaan, voit säästää merkittäviä summia takaisinmaksussa.

Hae lainaa vain luotettavalta lainatarjoajalta, joka kertoo ajankohtaiset sopimusehdot ja korot. Tällä tavoin vältyt ikäviltä kokemuksilta ja seuraamuksilta.

Pikalainat ovat luonnollinen osa tämän päivän lainatarjontaa

Vaihtoehdoilla on merkitystä: mitä enemmän erityyppisiä lainoja on tarjolla, sitä enemmän saatavilla on asiakasta hyödyttäviä vaihtoehtoja. Jos maksukykysi on kunnossa, lainanmyöntäjät kilpailevat asiakkuudestasi tarjoten edullisempia sopimusehtoja ja korkoja. Se voi herättää turvallisuutta ja luotettavuutta lainatarjoajaa kohtaan, mutta pikalainojen tarjonnassa piilee myös kysynnän ja tarjonnan laki jonka mukaan nopein ratkaisu on usein myös kaikkein kallein. 

Kun erilaisia lainoja ja luottoja, luotettavilta toimijoilta, voi hakea kehittyneistä verkkopalveluista, voi edullisemman, kokonaisvaltaisemman ja pitkäkestoisemman ratkaisun saada jo muutamassa päivässä.

Vaihda pikalaina vakuudettomaan lainaan

Pikalainan hakijat hakevat yleensä nopeaa ratkaisua kiireellisiin rahoitusongelmiin. Zmartalta voit hakea lainaa ilman vakuuksia paremmalla korolla ja vuosimaksulla kuin pikalainoissa. Mikäli sinulla on aikaisempia velkoja tai maksuvaikeuksia aikaisempien lainojen kanssa, vakuudeton laina voi siinä tapauksessa olla jopa edullisempi vaihtoehto. Hakemalla suurempaa, vakuudetonta lainaa, voit kattaa aiemmin suunnittelemasi pikalainasumman. 

Vakuudettoman lainan avulla voit myös yhdistää lainasi. Saat vakuudettomalla lainalla pikalainaa paremmat korot ja kuukausimaksut, mikä on myös selvästi lompakkoystävällisempi vaihtoehto kenelle tahansa.

Pikalaina vai laina ilman vakuuksia?

Lainan saaminen saattaa olla hankalaa, jos sinulla on entuudestaan velkoja. Yritä kuitenkin aina hakea vakuudetonta lainaa ennen kuin päädyt pikalainaan. Saat kyllä rahat nopeasti tilillesi, mutta korot, lainan marginaali ja kuukausikustannukset ovat huomattavasti vakuudetonta lainaa korkeammat. Pikalainat ovat taloudelle todella raskaita, mutta toisinaan saattaa tuntua siltä, ettei muuta keinoa velkojen hoitamiseksi ole. Jos joudut kuitenkin hakemaan pikalainaa, muista vertailla lainavaihtoehtoja huolellisesti jonkin hyväksi todetun ja luotettavan lainanvertailupalvelun kautta. Näin saat rauhassa tarkastella pikalainan todellisia kuluja, korkoja ja muita kustannuksia ja löydät vaihtoehdoista edullisimman lainan pienellä korolla

Yleinen virhe pikalainaa haettaessa on valita sille liian pitkä takaisinmaksuaika. Kun laina-aika on pitkä, myös lainan todelliset kustannukset nousevat todella korkeiksi, vaikka kuukausierä saattaisi alkuun tuntua pieneltä. Lainan lopullinen kokonaissumma saattaa siis muodostua moninkertaiseksi tilille saatuun rahamäärään verrattuna. Valitse siis pikalainalle mahdollisimman lyhyt takaisinmaksuaika kohtuullisin kuukausilyhennyksin, jotta pääsisit kalliista pikalainastasi eroon mahdollisimman nopeasti.

Jos tarvitset uutta lainaa vain vähän, sinun kannattaa hakea lainaa sen verran, että pystyt yhdistämään siihen myös vanhat velkasi. Laske siis yhteen, paljonko sinulla on velkaa entuudestaan, ja lisää siihen se summa, jonka pikaisesti tarvitset tilillesi. Tällä tavoin voit saada uudelle lainallesi vanhoja velkojasi edullisemman koron ja säästät varmasti muissa kustannuksissa, kun sinun ei tarvitse maksaa jokaisen lainan kuluja erikseen.

Näin lainasi kokonaiskustannukset pienenevät merkittävästi. Kun valitset vakuudettoman lainan pikalainan sijaan, voit saada lainaa huomattavasti matalammalla korolla. Pikalainaa ja vakuudetonta lainaa kannattaa vertailla huolellisesti. Tee siis tarkat laskelmat omasta taloudestasi ja lainojen kuluista, ennen kuin haet lisää lainaa

Etsi ja vertaile vakuudettomia lainoja Zmartalla

Zmarta.fi-palvelussa voit kätevästi ja täysin maksuttomasti vertailla ja etsiä erilaisia vakuudettomia lainoja, jotka ovat erinomainen vaihtoehto pikalainalle. Zmartalla on yli kymmenen eri lainantarjoajaa, joiden lainatarjoukset kilpailutamme puolestasi. Tavoitteenamme on, että juuri sinä saisit parhaimman lainatarjouksen, parhaat korot ja halvimmat kuukausimaksut asiakkaanamme. 

Kun haet Zmartalta vakuudetonta lainaa, saat vastauksen laintarjoukseen jopa 24 tunnin kuluessa hakemuksen jättämisestä. Voit keskeyttää hakemusprosessin koska tahansa, sillä tarjouksemme eivät ole sitovia. Mikäli hyväksyt lainatarjouksen, näet yleensä rahat tililläsi noin 3-5 päivän kuluessa. 

Haluamme Zmartalla tehdä lainahakemuksen jättämisen helpoksi, ja sen vuoksi hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Eikö olekin kätevää!

Enemmän tässä kategoriassa

Katso kaikki
Lainaa luottotiedottomalle
Vakuudettomat lainat Lainaa ilman luottotietoja
Lue, miten maksuhäiriömerkintä ja luottotietojen menetys vaikuttavat lainansaantiisi.
Vakuudettomat lainat Mitä tarkoittaa lainan marginaali?
Mistä lainan marginaalissa on kyse ja miten siihen voi vaikuttaa? Tässä artikkelissa kerromme siitä kaiken tarpeellisen.
Vakuudettomat lainat Lainaa ilman säännöllisiä tuloja
Moni yritys myöntää 1000 tai 2000 euroa lainan työttömälle, freelancerille, osa-aikatyöntekijälle tai eläkeläiselle, jos ...