Talousvinkit

Talousvinkit

Moottoripyöräily aloittelijalle – miten päästä alkuun?

Paljaan asfaltin kutsuhuuto kaikuu kevään edetessä maamme pohjoiskolkissakin, ja samalla moottoripyörät lähtevät talviteloilta liikkeelle. Pitenevät päivät houkuttelevat prätkän hankintaan myös ensikertalaisia, jotka ovat pyörän valinnan kanssa usein melkoisen runsaudenpulan ja vaihtoehtojen kirjon edessä. Mutta millainen olisi sopiva moottoripyörä aloittelijalle? Mitä kaikkea aloittelijan tulee huomioida?

Talousvinkit

Veneen kustannuksista – vältä vararikko vesillä

Veneen ostajalle itse veneen ostohinta on yleensä suurin yksittäinen kustannuserä uuden harrastuksen aloittamisessa – tai vanhan jatkamisessa, mutta veneilyyn liittyy paljon muitakin kuluja. Tässä artikkelissa teemme katsauksen niihin menoihin, joihin keskimääräinen suomalainen veneilijä joutuu varautumaan.

Talousvinkit

Leasingauto yksityiselle – milloin se kannattaa?

Auton hankkimisesta leasingsopimuksen avulla on tullut yksityishenkilöille yksi vaihtoehto muiden rahoitustapojen joukossa. Varsinkin nuorempien sukupolvien parissa auton omistaminen ei ole itseisarvo, sen sijaan arvostetaan autoilun helppoutta ja vaivattomuutta – ja juuri niitä erilaiset leasingsopimukset lupaavat asiakkaalle. Mutta miten on, lunastetaanko nämä lupaukset ja mihin hintaan?

Ei artikkeleita

Tutustu useampiin artikkeleihin
Chat!