Vakuudettomat lainat

Yhdistä pienlainat yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi

2019-10-10
PIkalaina

Oletko ottanut tarpeettoman paljon lainaa ja monia luottoja? Laskujen tipahtelu postiluukusta ei tietenkään ole yhtä hauskaa kuin tuotteiden ostaminen osamaksulla. Jos sinulla on monta lainaa ja luottoa, sinun on myös luultavasti hankala huolehtia jokaisen lainan erillisistä kustannuksista ja pysyä perillä eräpäivistä.

Yhdistä lainat ja luotot yhdeksi, voit säästää selvää rahaa

Hyvä vaihtoehto tällaisessa tilanteessa saattaa olla velkojen yhdistäminen ja niiden maksaminen pois uudella lainalla. Maksamalla lainat uudella lainalla pääset eroon monesta pikkulainasta ja sinun tarvitsee huolehtia vain yhden lainan hoitokuluista ja koroista. Uuteen lainaan saa monesti neuvoteltua myös matalamman koron, jolloin säästät paitsi monen lainan hoitokuluissa, myös korkokustannuksissa. Saatat myös saada lainasi maksetuksi aiempaa nopeammalla aikataululla.

Eri lainojen eri korot

Jos sinulla on useita eri luottoja ja lainoja, niillä on luultavasti kaikilla eri korot. Monien vanhojen lainojen korot voivat olla huomattavasti korkeampia, kuin mikä tämän päivän todellinen korkotaso on. Tämänkin takia lainat ja niiden ehdot on hyvä käydä huolella läpi. Miten usein ja kuinka paljon maksat lainoistasi? Selvitä myös, kuinka pitkät lainojesi takaisinmaksuajat ovat.

Yhdistämällä säästät rahaa

Voit säästää vuodessa sievoisen summan rahaa, kun yhdistät kahden tai useamman lainan tai luoton verkkosivuillamme osoitteessa Zmarta.fi. Yhdistämällä lainat pysyt huomattavasti paremmin perillä siitä, paljonko lainasi sinulle oikeasti maksavat. Lisäksi on huomattavasti helpompaa ja yksinkertaisempaa maksaa vain yhteen lainaan liittyvät laskut, kuin että joutuisi pitämään kirjaa jokaisesta lainasta erikseen. Laskujen yhdistämisestä löytyy lisää tietoa linkin takaa.

Laske lainalaskurillamme kätevästi minkälaisella kuukausisummalla lyhentäisit kaikki aiemmat luotot ja lainat kattavaa summaa toivomallasi maksuajalla!

Keneltä lainata lainojen ja velkojen maksuun?

Lainantarjoajia on valtava määrä, ja he kaikki haluavat tarjota sinulle omaa vaihtoehtoaan. Internetissä on monia sivustoja, joilla voit vertailla eri lainanantajien tarjoamien lainojen korkoja ja ehtoja. Me Zmartalla tarjoamme sinulle vertailupalvelua, jonka käyttäminen on helppoa ja yksinkertaista. Yhteistyökumppaneinamme toimii yli 10 pankkia ja lainanantajaa, joihin otamme puolestasi yhteyttä, kun teet lainahakemuksen verkkosivuillamme. 

Lainan myöntäjät tekevät hakemuksesi perusteella sinulle lainatarjouksia, joita voit tarkastella vaikkapa rennosti kotisohvallasi. Saat rauhassa valita sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen. Otathan kuitenkin huomioon, että lainanantajilla on monesti yläraja, miten suuria lainasummia he voivat myöntää. Zmartan kautta voit hakea vakuudetonta lainaa aina 60 000 euroon asti.

Laske yhteen lainasi ja luottosi

Kun lasket yhteen kaikki lainasi ja luottosi, mukaan lukien osamaksut ja tekstiviestilainat, saat selville lainojesi kokonaismäärän ja -summan. Tämä kokonaissumma vastaa suunnilleen tarvittavan uuden lainan määrää, kun aiot yhdistää vanhat lainasi uuteen, edullisempaan lainaan.

Jotta saisit entistä paremman käsityksen omasta taloudestasi, voit tehdä tarkan kuukausibudjetin omista tuloistasi ja menoistasi. Näin näet selkeästi, mihin rahasi menevät. Tämä on hyödyllistä uutta lainaa hakiessasi – tiedät suoraan, paljonko sinulla on kuukausittain varaa maksaa uuden lainasi korkoja ja muita kustannuksia. Jos koetat pihistellä pienistä menoista, kuten ulkona syömisestä ja shoppailusta, rahasi saattavat riittää paremmin lainanlyhennyksiin. Säästämällä muista menoista voit halutessasi lyhentää lainaasi aiottua nopeammin.

Enemmän tässä kategoriassa

Katso kaikki
Velkajärjestely
Vakuudettomat lainat Yksityishenkilön velkajärjestely
Kuka pääsee velkajärjestelyyn ja miten siihen hakeudutaan? Lue lisää!
Velkoja ulosotossa
Vakuudettomat lainat Ulosottovelka – kannattaako se maksaa lainalla?
Monen suomalaisen velat ovat ulosotossa. Taloudellisesti ahdingosta on kuitenkin monta tapaa päästä eroon.
obligationer
Vakuudettomat lainat Mitä tarkoittaa lainan marginaali?
Mistä lainan marginaalissa on kyse ja miten siihen voi vaikuttaa? Tässä artikkelissa kerromme siitä kaiken tarpeellisen.