Vakuudettomat lainat

Hae lainaa – saat vastauksen nopeasti Zmartan kautta

2019-10-10
Zmarta ja Radio Nova yhteistyö

Tarvitsetko lainaa nopealla vastauksella? Toisinaan elämässä tapahtuu ennalta-arvaamattomia asioita, joista aiheutuu ylimääräisiä kustannuksia. Jääkaappi saattaa hajota yllättäen tai autoon tulla vikoja, joiden korjaaminen on kallista. Jos sinulla ei ole ylimääräisiä säästöjä, saatat tarvita lainaa näiden yllättävien kulujen kattamiseen. Me Zmartalla teemme parhaamme auttaaksemme sinua, kun tarvitset rahaa pikaisesti.

Mikä on nopea laina?

Zmartan lainavertailupalvelu auttaa, jos tarvitset luottopäätöksen tilillesi nopealla vastauksella. Zmartan lainahakemuksen tehdessäsi saat ensimmäisiä vastauksia hakemukseesi jopa muutamassa minuutissa. Hakeminen on yksinkertaista ja hakemuksen täyttäminen vie vain muutamia minuutteja. Voit myönteisen luottopäätöksen jälkeen saada rahat tilillesi jopa päivässä.

Zmarta kilpailuttaa maksutta lainat puolestasi. Säästät aikaa siinä, että sinun ei tarvitse täyttää useita lainahakemuksia eri pankkien ja luotonmyöntäjien sivuilla. Lainaprosessi on suoraviivainen ja mutkaton, sillä vain parissa minuutissa tavoitat yli 25 pankkia ja luotonantajaa.

Näin Zmartan hakuprosessi etenee:

1. Täytä lainahakemus verkkosivuillamme.

2. Hoidamme lainan kilpailutuksen puolestasi ja lähetämme hakemuksesi luotonmyöntäjillemme. Tämän jälkeen sinulla on saatavillasi nopea lainapäätös.

3. Vertaile OmaTili-verkkopalvelussa sinulle löydettyjä luottopäätöksiä. Mikäli sinulle on löytynyt edullinen lainatarjous, voit valita sen helposti parilla klikkauksella. Voit jopa tarkastella, paljonko koko laina tulee käytännössä lopulta maksamaan, kun mukaan lasketaan kaikki lainanhoitokulut ja muut lainaan liittyvät kustannukset.

4. Hyväksy mahdollinen lainatarjous ja toimita mahdolliset liitteet luotonmyöntäjälle.

5. Luotonmyöntäjät tekevät vielä viimeisessä vaiheessa lopullisen lainapäätöksen ja myönteisen päätöksen jälkeen voit saada rahaa nopeasti tilille.

Vakuudeton laina on yleensä varmempi ja turvallisempi vaihtoehto kuin pikalaina, sillä pikalainan korot ja ehdot ovat tavallisesti heikommat kuin vakuudettomassa lainassa.

Vakuudettomassa lainassa on monia hyviä puolia

Jos haluat hakea lainaa ja saada nopean päätöksen, vakuudettoman lainan hakeminen Zmartan kautta on juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Nopea lainapäätös mahdollistaa kaiken suuruiset haaveet, koska Zmartan luotonmyöntäjät tarjoavat lainaa aina 500 eurosta 60 000 euoon. Jos haluat lainata suuremman summan rahaa, on vakuudeton luotto erittäin hyvä vaihtoehto, sillä voit päättää takaisinmaksuajan juuri sinun lompakollesi sopivaksi.

Me Zmartalla suosittelemme asiakkaitamme yleensä odottamaan kaikkien luottopäätösten saapumista, mutta voit milloin vain hyväksyä jo saapuneen lainatarjouksen, ennen kuin haku on saatu päätökseen. Lainatarjoukset ovat nähtävillä reaaliaikaisesti OmaTili-verkkopalvelussamme.

Huomioithan kuitenkin, että lainan hakemista varten tulee olla täyttänyt 20 vuotta eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Vertailupalvelun avulla voit tarkastella monia eri lainavaihtoehtoja

Zmartan vertailupalvelu tekee lainaprosessin helpoksi sinulle. Voit jopa tarkastella, paljonko koko laina tulee käytännössä lopulta maksamaan, kun mukaan lasketaan kaikki lainanhoitokulut ja muut lainaan liittyvät kustannukset.

Zmartan vertailupalvelu tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen tavan tarkastella mahdollisimman monia lainatarjouksia – vaivattomasti ja täysin maksutta.

Sinun ei tarvitse käydä eri pankeissa tai lähettää monia hakemuksia eri luotonantajalle, sillä Zmarta hoitaa sen puolestasi.

Myönteinen luottopäätös mahdollistaa lainan tilillesi jopa päivässä

Kun olet saanut kaikki lainapäätökset ja valinnut mahdollisista vaihtoehdoista juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon, saat lopullisen luottopäätöksen jopa samana päivänä.

Jos haluat saada lainaa nopeasti, kannattaa varautua vastaamaan hakulomakkeelta kysyttäviin kysymyksiin omista taloustiedoista. Osa luotonmyöntäjistä pyytää lopullista lainapäätöstä varten dokumentteja, joilla varmistetaan esimerkiksi hakijan tulot.

Yleisimmin kysyttyjä dokumentteja ovat todistus palkka- tai eläketuloista ja verotuspäätös erittelyosineen. Yrittäjien tuloselvityksenä toimii yleensä tuloslaskelma ja tase. Onkin hyvä varautua jo hakuvaiheessa siihen, että näitä dokumentteja kysytään. Hae lainaa nopeasti pitämällä tarvittavat dokumentit käden ulottuvilla.

Klikkaile siis lainahakemuksesi matkaan Zmartan kautta jo tänään ja kilpailuta lainasi maksuttoman palvelumme kautta.

Enemmän tässä kategoriassa

Katso kaikki
Lainaa luottotiedottomalle
Vakuudettomat lainat Lainaa ilman luottotietoja
Lue, miten maksuhäiriömerkintä ja luottotietojen menetys vaikuttavat lainansaantiisi.
Vakuudettomat lainat Mitä tarkoittaa lainan marginaali?
Mistä lainan marginaalissa on kyse ja miten siihen voi vaikuttaa? Tässä artikkelissa kerromme siitä kaiken tarpeellisen.
Vakuudettomat lainat Lainaa ilman säännöllisiä tuloja
Moni yritys myöntää 1000 tai 2000 euroa lainan työttömälle, freelancerille, osa-aikatyöntekijälle tai eläkeläiselle, jos ...