Talousvinkit

Lainahakemus nopeasti ja vaivattomasti

2020-02-19
Lainahakemus

Yllättikö äkillinen rahantarve vai onko viimein aika toteuttaa pitkäaikainen haave? Olipa
syy ja peruste lainan hakemiselle mikä tahansa, lainahakemuksen täyttäminen
lainan kilpailuttamiseksi käy helposti ja nopeasti. Zmartan kautta voit hakea
lainaa 60 000 euroon saakka – ensimmäiset lainapäätökset saat hetkessä.
Lainalaskuri on tällä sivulla sinua varten, jotta voit hakea lainaa saman tien.

Aloita lainan hakeminen määrittelemällä tarpeesi

Aivan aluksi sinun on lainahakemuksen tekoa aloittaessasi määriteltävä lainaksi hakemasi summa sekä laina-aika. Näistä sinulla on varmasti jo tässä vaiheessa melko selkeä kuva, mutta laskurimme avulla voit muuttaa arvoja helposti ja nähdä arvioidun kuukausierän suuruuden.

Huomioi, että takaisinmaksuerän todellinen suuruus vaihtelee luotonmyöntäjittäin – laskuri antaa suuntaa antavan arvion. Se auttaa sinua hahmottamaan lainan kustannuksia suhteessa omaan taloudelliseen tilanteeseesi ja takaisinmaksukykyysi.

Lainahakemuksella voit hakea kauttamme lainaa aina 60 000 euroon asti. Pisin mahdollinen laina-aika on 15 vuotta. Kannattaa toki muistaa, että ylimääräisten lyhennysten tekeminen ja laina-ajan lyhentäminen tällä tavoin on aina mahdollista.

Mikäli olet yrittäjä, voit hakea yrityslainaa) jopa 250 000 euroon saakka Zmartan Yrityksille-osiosta.

Hakemuksessa kysyttävät henkilötiedot

Lainamäärän ja -ajan määrittelyn jälkeen lainahakemuksessa siirrytään kysymään henkilökohtaisia tietojasi. Näiden avulla varmistetaan henkilöllisyys, luottokelpoisuus sekä määritellään takaisinmaksukykysi. Yhteys on salattu, joten tietosi ovat koko hakemusprosessin ajan turvassa. Tietoturva on prioriteettimme.

Aluksi pyydämme sinulta henkilötunnuksen, sähköpostin ja puhelinnumeron. Tässä vaiheessa voit myös lisätä lainahakemukseesi mahdollisen yhteishakijan. Yhteishakija voi parantaa mahdollisuuksiasi myönteiseen lainapäätökseen ja matalampaan korkotasoon.

Hakemuslomakkeen seuraavassa vaiheessa käydään läpi työsuhteesi muoto, kuukausitulot ennen veroja – eli bruttotulot – sekä tulot verojen jälkeen – eli nettotulot. Näin luotonmyöntäjät saavat kuvan taloudellisesta tilanteestasi. Sinun ei tarvitse olla välttämättä palkkatyössä saadaksesi lainaa. Edellytyksenä ovat säännölliset tulot, jotka voivat olla esimerkiksi eläketuloja.

Tulojen antamisen jälkeen tarvitaan joitakin syventäviä henkilötietoja: syntymä- ja verotusmaa sekä kansalaisuus, koulutustausta, asepalveluksen suorittaminen.

Taloudellisen tilanteesi kartoittamiseksi luotonmyöntäjät tarvitsevat tiedon myös siviilisäädystäsi, taloudessa asuvien lasten lukumäärästä sekä asumismuodosta. Tässä vaiheessa tarvitaan myös tieto vuokran tai yhtiövastikkeen suuruudesta sekä säännöllisistä kuukausimenoista.

Hakemuksen viimeisessä vaiheessa kysymme sinulta lainan käyttötarkoitusta. Vakuudetonta lainaa haettaessa tämä on lain edellyttämä ilmoitus – voit valita käyttötarkoituksen kuudesta valmiista yleisestä kategoriasta. Mitään yksityiskohtaista selostusta ei vaadita. Aivan lopuksi kysymme nykyisten lainojesi ja luottokorttiesi määrää. Tarvitsemme myös tiedot pankkitilistäsi lainan maksamista varten.

Lainahakemus ja sen täyttäminen on erittäin helppo prosessi, eikä vie aikaa kuin pari minuuttia. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat ensimmäiset lainapäätökset käytännössä heti hakemuksen lähettämisen jälkeen ja pääset vertailemaan lainoja – yhteistyöpankkimme ja -luottolaitoksemme käsittelevät hakemukset pitkälti automatisoidusti, joten manuaaliseen käsittelyyn ei tässä vaiheessa juuri haaskaannu aikaa.

Anna oikeat tiedot hakemukseen

Muista olla huolellinen kirjoitusvirheiden varalta: väärä numero väärässä paikassa saattaa antaa sinulle huomattavasti huonommat lainaehdot tai johtaa jopa kielteisiin lainapäätöksiin. Vaikka lainahakemuksen täyttäminen onkin helppoa ja nopeaa, ei kannata kiirehtiä turhaan.

Samaten virheellisten tietojen tarkoituksellinen antaminen on syytä jättää väliin, sillä pankit ja luottolaitokset tavallisesti varmistavat tietojen paikkaansa pitävyyden ja pyytävät sinua lähettämään joitakin asiakirjoja alustavan lainapäätöksen antamisen jälkeen, ennen lainan lopullista myöntämistä.

Yleisimmin lainaa myöntävä tahtoo kopion palkkatodistuksesta tai verotuspäätöksestä. Skanneria et tarvitse, sillä jo selkeä kännykkäkameralla napattu kuva asiakirjasta riittää hyvin.

Täytä lainahakemus nyt lainalaskurista!

 • Mikä on halvin lainatyyppi mitä voi hakea?

  Zmartalla on vakuudeton lainatyyppi ja korko vaihtelee hakijakohtaisesti.

 • Tarvitsenko takaajan lainahakemukseeni?

  Et tarvitse takaajaa lainahakemukseesi, sillä Zmartan lainat ovat vakuudettomia.

 • Voinko hakea lainaa luottotiedottomana?

  Zmarta tarkistaa jokaiselta hakijalta luottotiedot. Lainan saaminen edellyttää, että luottotiedoissa ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

 • Miten kauan lainapäätöksen saamisessa kestää, kun olen lähettänyt hakemukseni?

  Me Zmartalla lähetämme lainahakemuksesi saman tien eteenpäin, joten saat heti lainapäätöksiä OmaTili-palveluumme.

Enemmän tässä kategoriassa

Katso kaikki
Lainahakemus
Talousvinkit Vakuudellinen laina – pankkilaina vakuutta vastaan
Vakuudellinen laina haetaan pankista tai rahoituslaitoksesta, ja sen saamiseksi on asetettava reaalivakuus. Vakuuksia on ...
kreditva rde
Talousvinkit Luottotietojen tarkistaminen – näin se tapahtuu
Luottotiedot voi tarkistaa helposti ja maksutta netistä.