Yrityslaina

Vakuudeton yrityslaina 350 000 euroon asti

4,6/5, perustuu 892 arvosteluun
Ms
Marko sanoo:

Zmarta löysi minulle sopivan lainoittajan vanhoille lainoilleni vaivattomasti ja sain enemmän kuin o...

19. syyskuuta 2023
BTs
Birgitta Tamminen sanoo:

Positiivista oli se lainan saannin helppous

19. syyskuuta 2023
SMLs
Satu Merita Lindholm sanoo:

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

18. syyskuuta 2023

Mikä on yrityslaina?

Yrityslaina on kertalaina, jonka yrittäjä nostaa kerralla kokonaisuudessaan tilille. Yrityslainan suuruus voi olla mitä tahansa 1000 ja 350 000 euron väliltä. Yrittäjä toimii henkilökohtaisesti lainan takaajana ja vastaa lainan takaisinmaksusta 1-36 kuukauden aikana.

Millainen yritys voi saada lainan?

Zmartan yrityslainapalvelu on tarkoitettu kaikenlaisille yrityksille, yhden hengen toiminimiyrittäjistä suuriin osakeyhtiöihin.

  • Yrityslainan voi saada vakavarainen yritys, jonka nimenkirjoitusoikeudellisella henkilöllä on puhtaat luottotiedot ja hyvä maksuhistoria.

  • Yrityslainaa voi käyttää vapaasti vaikkapa uusiin investointeihin, laskujen tai palkkojen maksuun tai yrityksen talouden turvaamiseen yrittäjän loman aikana.

  • Lyhytaikainen laina on hyvä keino vakauttaa taloutta myös silloin, kun yritys kärsii väliaikaisesta kassavajeesta.

Yhdellä hakemuksella yritys voi saada pankeilta ja rahoituslaitoksilta useita yrityslainatarjouksia, vertailla niiden ehtoja ja valita sopivimman. Rahat ovat tilillä jopa saman päivän aikana.

Ei paineita takaajista

Vakuudeton yrityslaina pelastaa yrittäjän takaajien tai vakuuksien jahtaamiselta. Kun yrittäjä hakee vakuudetonta lainaa, hän välttyy myös aikaa vievältä paperisodalta. Lainasopimuksen allekirjoittaneet vastaavat henkilökohtaisesti sen takaisinmaksusta.

Mihin yrityslainan voi käyttää?

Zmartan kilpailuttaman lainan kautta yritys saa taloudellista pelivaraa kassavirran hallintaan. Yritys voi hakea ja saada 1000 – 350 000 euron lainan ja käyttää sen mihin haluaa. Yrityslainan voi maksaa kokonaisuudessaan pois milloin tahansa, maksuaikaa on joustavasti ja sopimuksen mukaan 1-36 kuukautta.

Valitse edullisin korko ja joustavimmat lainaehdot

Zmartan kilpailuttaman yrityslainan korko vaihtelee pankista tai rahoituslaitoksesta riippuen. Korko näkyy lainatarjouksessa ja se esitetään sekä nimelliskorkona että todellisena kuukausikorkona. Todellinen kuukausikorko sisältää koron lisäksi kaikki kulut (mm. tilinhoitomaksun sekä muut kulut).

Kun yritys on hyväksynyt jonkin saamistaan lainatarjouksista, se sopii lainan tarkoista takaisinmaksuehdoista ja lyhennyksen suuruudesta suoraan lainan myöntävän pankin tai rahoituslaitoksen kanssa.