loans

Kiinteistövakuudellinen laina

Lainaa jopa 8 miljoonaa euroa kiinteistövakuutta vastaan.

4,6/5, perustuu 1 009 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
AK
Ari Kirjavainen sanoo:

Helppo hakea

20. heinäkuuta 2024
KTJ
Kari Tapani Johansson sanoo:

Selkeä ymmärtää

11. heinäkuuta 2024
T
Tuula sanoo:

Nopea lainajärjestely

9. heinäkuuta 2024

Kiinteistö vakuutena – yrityslainaa jopa 8 miljoonaa euroa!

Kiinteistövakuudellinen yrityslaina on oivallinen vaihtoehto silloin, kun yrityksellä tai yrittäjällä on omistuksessaan liiketila, kiinteistö tai asunto, joka voi toimia lainan panttina.

Kuka voi hakea kiinteistövakuudellista lainaa?

Tällä hetkellä yritysvakuudellista lainaa voivat hakea ainoastaan EU:ssa olevat oikeushenkilöt, joiden kiinteistövakuudet sijaitsevat Virossa, Latviassa, Liettuassa, Suomessa, Saksassa, Espanjassa, Portugalissa, Alankomaissa, Italiassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Irlannissa.

Estategurun on suoritettava "Tunne asiakkaasi" -tarkistukset sekä hyväksyttävä kiinteistösi vakuudeksi ennen kuin saat luvan lähettää lainahakemuksesi. Kiinteistön on sijaittava vähintään 50 000 asukkaan kaupungissa, eikä siinä saa olla muita kiinnityksiä.

Panttauksen kohteena voi olla esimerkiksi:

• liiketila
• teollisuuskiinteistö
• oma asunto
• vapaa-ajan asunto

Mihin tarkoitukseen yritys voi hakea kiinteistövakuudellista lainaa?

Kiinteistövakuutta vastaan yritys voi saada Estategurun kautta kolmenlaista lainaa:

Siltalainaa käytetään tyypillisesti kehittämisvalmistelujen rahoittamiseen, kiinteistön oston takaukseen, myyntiennakkona tai keinona poistua kehitystoiminnasta.

Käyttöpääomalainaa käytetään pääoman keräämiseen päivittäisiin kuluihin ja toimintoihin, liiketoiminnan laajentamiseen, laitteiden tai tavaroiden hankkimiseen tai vireillä olevien velvoitteiden, kuten verojen ja hallintomaksujen, kattamiseen.

Kehityslaina voidaan puolestaan käyttää esimerkiksi tontin ostamiseen, olemassa olevan rakennuksen kunnostamiseen, kokonaan uuden rakentamisen tai lähes minkä tahansa kiinteistökehityksen toteuttamiseen.

Näin haet kiinteistövakuudellista lainaa:

  • Täytä sähköinen lainahakemus.

  • Kerro hakemuksessa kiinteistön sijaintimaa, vakuuden arvo sekä haluttu lainamäärä. Muista, että lainan ja kiinteistön vakuuden arvon suhde voi olla enintään 75 %.

  • Liitä hakemukseen pyydetyt asiakirjat.

  • Tutustu saamiisi lainatarjouksiin verkossa. Parhaimmillaan saat rahat tilillesi vain muutamassa päivässä.

Paljonko kiinteistövakuudellista lainaa voi saada?

Kiinteistövakuudellista lainaa voi saada aina 8 miljoonaan euroon asti. Lainan takaisinmaksusta ja ehdoista sovitaan yrityskohtaisesti. Maksuaika on tavallisesti 1-60 kuukautta.

Mitä pantille tapahtuu, jos en suoriudu lainani maksuista?

Estategurun kiinteistövakuudellisessa lainassa pantiksi asetettu kiinteistö toimii lainan reaalivakuutena. Panttauksen vakuuskohde realisoidaan, mikäli yritys ei suoriudu lainan takaisinmaksusta. Myynnistä saadut varat käytetään lainan maksuun.