loans

Yritysluottokortti - Qred Visa

Yritysluottokortilla pelivaraa arkeen

Turvallinen Qred VISA käy maksuvälineenä kaikkialla, missä tavallinenkin Visa. Se on mainio ja turvallinen maksuväline kaikkiin yrityksen päivittäisiin hankintoihin.

Miksi yrityksen kannattaa hankkia luottokortti?

Yrityksen luottokortilla maksaminen tuo huomattavaa lisäturvaa niin pieniin kuin vähän suurempiinkin ostoihin: jos luottokortilla ostettu tuote jää matkalle, saat rahasi takaisin.

Pien- ja yksinyrittäjien kannattaa turvata selustansa ja hankkia kortti vaikkapa vain turvaksi pahan päivän varalle. Voit hakea jopa 200 000 euron luottorajaa luottokortille. Mikäli kortti on lompakossa käyttämättömänä, se on täysin kuluton.

Qred Visan avulla yritys saa ostoille jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Jos maksuajalle tulee tarvetta, kulkee luotto näppärästi mukana lompakossa. Qred Visa toimii myös ulkomailla, eikä sillä tehdyille ostoille tule valuuttalisää.

Mitä yritysluottokortti maksaa?

Qred VISA on maksuton. Kortilla ei ole kuukausi- tai vuosimaksuja. Korttia käyttäessäsi saat korotonta maksuaikaa jopa 45 päivää. Saat kerran kuussa laskun kortin käytöstä. Jos maksat summan kerralla, et joudu maksamaan korkoa. Jos päätät maksaa laskun takaisin osissa, lisätään laskulle korko alkaen 1,95 %.

Qred Visa käy kaikkeen!

  • Yrityksen päivittäisiin hankintoihin.

  • Odottamattomiin kustannuksiin.

  • Verkko-ostoihin.

Hyödynnä maksutapaetu

Jokaisesta Qred Visalla tehdystä ostoksesta kertyy maksutapaetua. Etu koskee sekä myymälöissä että verkossa tehtyjä ostoja.

Maksutapaetua kertyy asiakkaille 1 % kunkin ostoksen loppusummasta. Maksutapaetu maksetaan Qredin asiakkaille kuukausittain hyvittämällä kertynyt summa asiakkaan kuukausilaskulta.

Hae yritysluottokorttia jo tänään!

Qredin yritysluottokortti on täysin maksuton. Täytettyäsi hakemuksen saat vastauksen tunneissa. Vahvistettua korttisi tilauksen pankkitunnuksillasi, saat kortin postissa 7-9 päivässä.

4,6/5, perustuu 984 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
Ts
Teikku sanoo:

Nopea palvelu, helppoa käyttää.

17. huhtikuuta 2024
as
asiakas sanoo:

Nopea palvelu

10. huhtikuuta 2024
hPs
helena Penttilä sanoo:

Nopea asiallinen palvelu ensi kontaktissa

9. huhtikuuta 2024