loans

Yritysluottokortti - Qred Visa

Yritysluottokortilla pelivaraa arkeen

Turvallinen Qred VISA käy maksuvälineenä kaikkialla, missä tavallinenkin Visa. Se on mainio ja turvallinen maksuväline kaikkiin yrityksen päivittäisiin hankintoihin.

Miksi yrityksen kannattaa hankkia luottokortti?

Yrityksen luottokortilla maksaminen tuo huomattavaa lisäturvaa niin pieniin kuin vähän suurempiinkin ostoihin: jos luottokortilla ostettu tuote jää matkalle, saat rahasi takaisin.

Pien- ja yksinyrittäjien kannattaa turvata selustansa ja hankkia kortti vaikkapa vain turvaksi pahan päivän varalle. Voit hakea jopa 200 000 euron luottorajaa luottokortille. Mikäli kortti on lompakossa käyttämättömänä, se on täysin kuluton.

Qred Visan avulla yritys saa ostoille jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Jos maksuajalle tulee tarvetta, kulkee luotto näppärästi mukana lompakossa. Qred Visa toimii myös ulkomailla, eikä sillä tehdyille ostoille tule valuuttalisää.

Mitä yritysluottokortti maksaa?

Qred VISA on maksuton. Kortilla ei ole kuukausi- tai vuosimaksuja. Korttia käyttäessäsi saat korotonta maksuaikaa jopa 45 päivää. Saat kerran kuussa laskun kortin käytöstä. Jos maksat summan kerralla, et joudu maksamaan korkoa. Jos päätät maksaa laskun takaisin osissa, lisätään laskulle korko alkaen 1,95 %.

Qred Visa käy kaikkeen!

  • Yrityksen päivittäisiin hankintoihin.

  • Odottamattomiin kustannuksiin.

  • Verkko-ostoihin.

Hyödynnä maksutapaetu

Jokaisesta Qred Visalla tehdystä ostoksesta kertyy maksutapaetua. Etu koskee sekä myymälöissä että verkossa tehtyjä ostoja.

Maksutapaetua kertyy asiakkaille 1 % kunkin ostoksen loppusummasta. Maksutapaetu maksetaan Qredin asiakkaille kuukausittain hyvittämällä kertynyt summa asiakkaan kuukausilaskulta.

Hae yritysluottokorttia jo tänään!

Qredin yritysluottokortti on täysin maksuton. Täytettyäsi hakemuksen saat vastauksen tunneissa. Vahvistettua korttisi tilauksen pankkitunnuksillasi, saat kortin postissa 7-9 päivässä.

4,6/5, perustuu 892 arvosteluun
Ms
Marko sanoo:

Zmarta löysi minulle sopivan lainoittajan vanhoille lainoilleni vaivattomasti ja sain enemmän kuin o...

19. syyskuuta 2023
BTs
Birgitta Tamminen sanoo:

Positiivista oli se lainan saannin helppous

19. syyskuuta 2023
SMLs
Satu Merita Lindholm sanoo:

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

18. syyskuuta 2023