Yritysluotto

Yritysluotto kokemuksia

Zmartan kautta kilpailutettu yritysluotto on helppo ja nopea ratkaisu erilaisille yhtiöille, sillä yritysrahoituksen hankkiminen ei edellytä vakuuksia tai takaajia. Vakuudeton yritysluotto säästää siis yrittäjän paperityöltä ja mietinnöiltä, kun ei tarvitse miettiä lainan saamiseen liittyviä asioita.

Yritysluotto kokemuksia toimii siis käytännössä todella nopeasti. Sinun tulee vain aluksi vastata muutamiin kysymyksiin Zmartan lainahakemuksessa. Hakemuksella kysytään mm. yritystunnusta ja arvioitua liikevaihtoa sekä muutamia perustietoja yrittäjästä. Näihin kysymyksiin vastaamiseen ei mene kuin muutama minuutti.

Kun tiedot on täytetty, sinun tarvitsee vain lähettää yrityslainalomake eteenpäin. Tässä kohtaa se siirtyy Zmartan yhteistyökumppanien käsiteltäväksi.

Pikalainaa yritykselle

Yrittäjälle tulee joskus yrittämisen aikana tilanteita, joissa saattaa ilmentyä akuuttia rahantarvetta. Tätä varten Zmartan Yrityslainavertailu on panostanut nopeuteen. Lyhyt hakulomake on helppo ja nopea täyttää, jotta saat hakemuksen käsittelyyn nopeasti. Tämän jälkeen luotonmyöntäjät antavat sinulle henkilökohtaisen lainapäätöksen. Pikalainaa yritykselle voi siis saada erittäin nopeasti, kun toimit Zmartan prosessin mukaisesti.

Jos haluat lainaa nopeasti yritykselle, tässä on Zmartan vinkit mahdollisimman nopeaa käsittelyä varten. Koko prosessi etenee nopeasti, joten voit parhaassa tapauksessa saada rahat samana päivänä käyttöösi:

  1. Jos mietit lainasummaa, kannattaa hakea lainaa mieluummin enemmän kuin sinulla olisi tarve, sillä luotonmyöntäjät voivat tehdä sinulle vastatarjouksen pienemmällä summalla.
  2. Täytä tiedot huolella oikein, jotta saat sinun tietojasi vastaavan lainapäätöksen. Luotonmyöntäjät pyytävät usein myös liitteitä, joiden perusteella ne haluavat varmistaa yhtiön tietojen pitävän paikkansa. Syötäthän siis tiedot asianmukaisesti.
  3. Kun olet vastannut muutamiin kysymyksiin, hakemuksesi lähetetään eteenpäin. Luotonmyöntäjät tekevät kokonaiskartoituksen ja antavat sen perusteella positiivisen tai negatiivisen luottopäätöksen.
  4. Voit vertailla lainapäätöksiä Zmartan OmaTili-palvelussa ja voit valita sinulle sopivan tarjouksen. Mikäli yrityksesi saa myönteisen lainapäätöksen, se voi olla joko alustava tai lopullinen. Alustava lainapäätös edellyttää, että luotonmyöntäjä pyytää sinulta vielä liitteitä, jotka voit toimittaa sähköisesti heidän käsiteltäväkseen lopullista lainapäätöstä varten.
  5. Kun olet saanut lopullisen myönteisen lainapäätöksen, rahat maksetaan sinun tilillesi mahdollisimman nopeasti.

Ei artikkeleita