loans

Yritysluotto

Yritysluotolla joustoa kassavirtaan.

4,6/5, perustuu 1 003 arvosteluun
Kaikki Zmartan kautta lainaa ottaneet saavat sähköpostitse arvostelupyynnön Trustpilot-sivustolle. Kaikki saamamme arvostelut ovat profiilisivullamme, vahvistettujen asiakkaidemme arvostelut näkyvät korostettuina. Zmartan verkkosivuille nostetut arvostelut olemme valinneet arvosteluiden joukosta.Trustpilot-arvosanamme perustuu meistä tehtyihin arvosteluihin ja se lasketaan muun muassa arvosteluiden lukumäärän sekä tähtiluokituksen perusteella.
SP
Svetlana Purhonen sanoo:

Oli hyvä kokemukseni, toimii kaikki hyvin ja nopeasti. Olen tyytyväinen. Paljon kiitoksia palvelust...

16. kesäkuuta 2024
KB
Kofi Boateng sanoo:

The commitment level to ensure that the applicant get a loan is so amazing.

16. kesäkuuta 2024
SM
Sami Markus sanoo:

Ihan jees Sai tehtyä itselleen velkaa🤣

15. kesäkuuta 2024

Yritysluotto lisää joustoa kassavirtaan

Yritysluotto, limiittiluotto tai luottotili – rakkaalla lapsella on monta nimeä! Yhtä kaikki, tiliin sidottu jatkuva luotto tuo joustavuutta ja pelivaraa yrityksen kassavirran hallintaan.

Miksi yritysluottoa kannattaa hakea?

Yllättävä lasku tai hajonnut tuotantolaitteisto voi nostaa hikikarpaloita yrittäjän otsalle, etenkin jos yrityksen tilillä ei ole mistä ottaa.

Joustava yritysluotto on mainio apu ja vararahasto äkillisen kassakriisin yllättäessä. Luotolliselta yritystililtä voi siirtää rahaa omalle tilille tai maksaa laskuja. Korot, kulut ja lyhennykset juoksevat vain käytetystä summasta ja jos luotto on maksettu nollille, kuluja ei ole lainkaan!

Yritysluoton edut

Luotto on aina käytettävissä
Luotollinen yritystili toimii kuten tavallinen yritystili – se on käytettävissä aina, kun sitä tarvitset. Voit nostaa luotolta rahaa tilillesi koska tahansa tai maksaa sillä laskuja.

Yrityksen kassassa on varmasti rahaa
Joustava yritysluotto on mainio apu ja tuki etenkin pienyrittäjille, joiden talouden yksittäiset saamattomat myyntilaskut voivat ajaa ahdinkoon. Joustavan ja jatkuvan yritysluoton avulla pidät huolen siitä, että yrityksellä on aina vapaata käyttöpääomaa.

Anna maksuaikaa asiakkaillesi
Kun laskuja on ulkona, mutta maksuja ei näy tilillä on hyvä, että rahaa voi joustavasti lainata yrityksen luottotililtä. Jatkuvakäyttöinen yritysluotto turvaa yrittäjän yöunet. Yrityksen talouteen kannattaakin hakea joustoa ja pelivaraa jo silloin, kun siihen ei vielä ole tulenpalavaa pakkoa.

Tukea taloudenhallintaan

Luotolliselta yritystililtä voi nostaa rahaa aina luoton enimmäismäärään, aina 20 000 euroon asti. Tilillesi saapuvat rahasuoritukset vapauttavat käytettyä luottoa automaattisesti. Luotto toimii puskurina päivittäisessä maksuliikenteen hoidossa. Luotollinen tili tarjoaa myös välineen, jolla voi tasata menojen epäsäännöllisyydet.

Näin haet yritysluottoa

  • Mene osoitteeseen Zmarta.fi/yrityslaina ja tee lainahakemus.

  • Tarkastele saamiasi lainatarjouksia omilta sivuiltasi. Yritysluoton lisäksi saat tarjouksia myös perinteisistä kertalainoista.

  • Valitse tarjouksista sopivin ja allekirjoita se verkossa.