Yhdistelylaina

Yhdistelylainan lukuisat hyödyt

Käytännössä on kyse siitä, että yhdistät kaikki lainat yhden uuden, isomman lainan alle: tästä nimitys yhdistelylaina. Ensinnäkin pääset kiinni pieneen korkoon sen hetken markkinoilla: Zmartalla kilpailutat lainantarjoajat toisiaan vastaan ja pääset valitsemaan sinulle edullisimman tarjouksen.

Toiseksi säästät lainan sivukuluissa. Kun sinulla on useampia luottoja, maksat jokaisesta lainasta erikseen tilinhoitokuluja ja kuukausimaksuja – aivan turhaan. Yksi yhdistelylaina, yhdet kulut.

Kuten todettua, auttaa lainojen yhdistäminen myös oman talouden hallinnassa. Kuukausittain postiluukusta tipahtavat luottolaskut voivat helposti jäädä piirongin päälle pölyä keräämään ja mennä sekaisin keskenään, eivätkä ympäri kuukautta ripotellut eräpäivät helpota asiaa. Samalla myös luottoruletin pyörittämisestä kumpuava ahdistus vähenee.

Kun sinulla on vain yhden lainan lyhennys hoidettavana, on koko projekti paljon helpompi pitää kasassa. Samalla myös mahdollisten lyhennysvapaiden ja muiden järjestelyjen neuvottelu on helpompaa, sillä sinun tarvitsee olla yhteydessä vain yhteen lainoittajaan useamman sijasta.

Paras yhdistelylaina – mistä?

Lainamarkkinoiden ja henkilökohtaisten raha-asioiden asiantuntijana me Zmartalla teemme kaikkemme, jotta asiakkaiden olisi helppo hakea yhdistelylaina palvelustamme. Parhaan yhdistelylainan löytäminen kauttamme käy näppärästi, sillä käyttäjäystävällisessä palvelussamme itse hakuprosessin ohella myös eri lainantarjoajien vertailu on helppoa – näet hetkessä, mikä luottolaitos tarjoaa parhaan lainan. Sinun ei tarvitse olla talouden asiantuntija, me olemme sitä puolestasi.

Paras yhdistelylaina auttaa säästämään ja parantamaan omaa taloutta.
Mikäli sinulle on kertynyt lainoja ja luottoja yhdessä puolison kanssa, voitte kilpailuttaa uuden lainan yhdessä. Kun lainalla on kaksi yhteishakijaa, ovat yleensä lainaehdotkin huomattavasti edullisemmat – lainan rahoittajien näkökulmasta riski on pienempi kuin yksittäisellä hakijalla. Lainojen yhdistäminen on mahdollista 60 000 euroon asti.

Mikäli nykyisten lainojesi ja luottojesi yhteissumma ylittää tuon rajan, kannattaa kuitenkin tarkastella mahdollisuutta yhdistää ainakin osa niistä. Kun kokonaisvelkasi on lyhennetty alle kyseisen summan, voit hoitaa yhdistelyn ja siihen liittyvän lainantarjoajien kilpailutuksen uudelleen.

Yhdistelylaina pankista

Yhdistelylaina pankista – siis perinteisestä päivittäisten raha-asioiden hoitoon tarkoitetusta pankista – kiinnostaa monia kuluttajia. Myös nämä tutut päivittäisasioinnin pankit tarjoavat yleensä mahdollisuutta niputtaa pienemmät lainat ja luotot yhteen, mutta se ei varsinaisesti kuulu niiden ydinliiketoimintaan. Siksi oman tilipankkisi tarjoama yhdistelylaina ei välttämättä ole kovin halpa, eikä pahimmassa tapauksessa tarjoa alkuunkaan säästöä nykytilanteeseesi verrattuna.

Zmartan lainanvertailupalvelussa ovat mukana yksityisen kuluttajan kannalta parhaat luotonantajat – myös monet perinteiset Suomessa toimivat pankit – jotka ovat tottuneet käsittelemään lukuisten asiakkaiden yhdistelylaina-asioita päivittäin. Maksutonta vertailupalvelua käyttämällä takaat itsellesi parhaan tarjouksen.

Jos olet hakenut ja saanut yhdistelylainan, parhaan mahdollisen yhdistelmälainan takaamiseksi se kannattaa kilpailuttaa jatkossakin uudelleen. Lainavertailu Zmartan kautta on aina maksutonta eikä sisällä velvoitetta sitoutumiseen – voit tehdä kilpailutuksen uudelleen aina niin halutessasi.

Kenelle luottojen yhdistäminen sopii?
Lainojen yhdistäminen sopii henkilöille, joille on kertynyt eri suuntiin maksettavia lyhennyksiä. Tällaisia ovat esimerkiksi vanhat luottokorttivelat, osamaksusopimukset, korkeakorkoiset pienlainat ja kalliit pikavipit.

Tämä tarkoittaa käytännössä, että vanhojen lainojen yhdistäminen voi tuoda merkittäviä säästöjä erilaisten hallintopalkkioiden ja tilinhoitomaksujen poistuessa. Yhdistelylaina mahdollistaa myös edullisen koron yhdelle suuremmalle summalle useamman eri pienlainan sijaan.

Lisäksi kulutusluottojen korkolaki muuttui syyskuussa 2019, minkä johdosta vanhat lainat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa.

Millaisia lainojen yhdistäminen kokemuksia Zmartan asiakkailla on?
Lukuisat Zmartan asiakkaat ovat saaneet lainojen yhdistelyllä merkittävää apua raha-asioihinsa. Parhaimmassa tapauksessa asiakkaat ovat saaneet useiden satojen eurojen kuukausisäästöjä, kun he ovat yhdistäneet esimerkiksi vanhat korkeakorkoiset lainat, pikavipit, osamaksut ja luottokortit yhdeksi edulliseksi lainaksi. Lisäksi se on vaikuttanut positiivisesti talousasioiden hallintaan.

Voit lukea lisää asiakkaidemme puolueettomia yhdistelylaina kokemuksia Trustpilot-sivustoltamme.