Yrittäjän oppaat

Jokihaara Oy:n yrittäjä Petri Koskinen: "Lyhytaikainen yrityslaina turvasi yöunet"

2022-05-10 Taru Schroderus
Kuvaaja: Petteri Kivimäki

Teräsrakenteita valmistava Jokihaara Oy tarvitsi viime vuoden lopulla lyhytaikaista rahoitusta materiaalihankintoja vasten. Sellainen järjestyi Zmartan kautta ja vieläpä saman päivän aikana.

”Kesäloman jälkeen odotimme asiakkailtamme maksuja, joiden takaisinmaksuehdot olivat pörssiyhtiöille tyypilliseen tapaan melkoisen pitkiä. Materiaaliostot ovat välttämättömiä, emmekä tuoreina yrittäjinä halunneet vetää talouttamme liian tiukoille, sillä olimme investoineet hiljattain yrityksen tarvitsemiin tiloihin, koneisiin ja laitteisiin. Tarvitsimme väliaikaista siltarahoitusta materiaalihankintoihin, jotta pääsimme työstämään asiakkaiden tilauksia, Jokihaara Oy:n yrittäjä Petri Koskinen kertoo.

Zmartan myyntineuvottelijan soitto osui hyvään saumaan, sillä Koskinen teki lainahakemuksen samalta istumalta.

”Koko prosessi sujui helposti ja nopeasti, ja lainarahatkin olivat tilillä vielä samana päivänä. Yrityslaina kevensi firman kassapaineita ja turvasi yöunet”, Koskinen hymyilee.

Vapaus yrittää

Jyväskylästä 30 kilometriä pohjoiseen sijaitsevassa Uuraisten Jokihaarassa toimiva yritys valmistaa teräksisiä kaiteita ja käsijohteita kaikkialle Suomeen.

Vuosi sitten palkkatyöstä yrittäjäksi siirtynyt Petri Koskinen ja hänen yhtiökumppaninaan toimiva Satu-vaimonsa nauttivat täysin siemauksin yrittäjyyden mahdollistamasta uudenlaista vapaudesta.

”Yrittäjyys on tuntunut hyvältä. Aamulla ei tarvitse ponkaista kukonlauluun aikaan toiselle töihin. Tässä on vastuussa vain itselleen”, Koskinen myhäilee.

Zmartan kautta kilpailutettu yrityslaina on sittemmin maksettu takaisin ja yritystoiminta pyörii mallikkaasti tulorahoituksella.

”Toimialueenamme on koko Suomi. Palvelemme sekä yritysasiakkaita että yksityisiä henkilöitä – kaikkia, jotka tarvitsevat rakennukseensa teräskaiteita tai käsijohteita, Petri Koskinen kertoo.

Pelivaraa yrityksen talouteen

Zmartan avulla yrityslainan saamiseksi ei tarvitse jahdata takaajia tai pantteja. Vältyt myös turhalta paperisodalta. Lainasumman päätät itse: se voi olla mitä tahansa 1000 ja 350 000 euron väliltä.

Zmartan kilpailuttaman yrityslainan avulla yritys saa taloudellista pelivaraa kassavirran hallintaan. Yrityslainan voi maksaa pois milloin tahansa ja neuvotella siihen sopivat kuukausilyhennykset.

Lainan hakeminen tapahtuu Zmartan verkkopalvelussa muutamassa minuutissa. Täytät vain toivomasi lainasumman sekä yrityksesi perustietoja.

Zmartan kautta yrityksesi voi saada useita lainatarjouksia, joita voit rauhassa vertailla, ja valita yrityksellesi sopivimman.

Mikäli sinulla on kysyttävää, Zmartan suomenkielinen asiakastuki palvelee numerossa 09 4241 4410.

Hae yritysluottoa tästä.

Tietoa Zmartasta

Zmartan avulla kuluttajat ja yritykset vertailevat helposti lainoja ja sähköä. Zmartan avulla lainan kilpailuttaminen on vaivatonta, sillä yhdellä hakemuksella tavoitat lukuisan joukon pankkeja ja luotonmyöntäjiä. Lainojen ja sähkön kilpailuttaminen Zmartan kautta on ilmaista, etkä myöskään sitoudu kilpailuttamisella mihinkään.

Enemmän tässä kategoriassa

Katso kaikki
Autofix Suutarila, kuvaaja Jyri Laitinen
Yrittäjän oppaat ”Yrityslaina mahdollistaa toiminnan laajentamisen”
Suutarilan Autofix kilpailutti lyhytaikaisen yrityslainan ja laajensi sen turvin toimintaansa.
Zmarta ja Radio Nova yhteistyö
Yrittäjän oppaat Joukkorahoitus Suomalaiselle pk-yritykselle
Joukkorahoitus on rahoituksen malli, jossa yritykselle kerätään rahoitusta yleensä yksityisiltä henkilöiltä. Nykyaikaine ...
Zmarta ja Radio Nova yhteistyö
Yrittäjän oppaat Yrittäjälaina, yritystoiminnan rahoittaminen järjestyy mutkattomasti
Lähes jokainen yrittäjä on ollut tilanteessa, jossa laskupino kasvaa, mutta rahaa ei tule.Toisinaan laskujen, palkkojen ...