Qred

Vuonna 2015 perustettu Qred on yritysluotottaja, joka haluaa auttaa yhtiöitä koosta riippumatta. Qred on perustettu Ruotsissa vuonna 2015 ja Suomessa se aloitti toimintansa vuonna 2016. Yritys työllistää runsaat 75 työntekijää niin Suomessa kuin ulkomailla. Sen markkina-alueisiin kuuluu Suomen lisäksi Ruotsi, Tanska ja Alankomaat. Yhtiö on myös laajentamassa toimintaansa kasvavalle Brasilian markkinalle.

Qred Yrityslaina on panostanut nopeaan käsittelyprosessiin ja varojen maksuun, sillä saat Zmartan kautta lainapäätöksen viimeistään tunnin sisällä hakemuksen vastaanottamisesta.

Qred sai alkunsa omakohtaisesta kokemuksesta. Eräs yhtiön perustajista oli yrittänyt hakea tuloksetta lainaa pankista, minkä johdosta hän halusi perustaa yrittäjäystävällisen luottolaitoksen. Tämän takia he haluavat palvella eri kokoisia yrityksiä aina toiminimiyrittäjistä osakeyhtiöihin.

Yhtiön liikevaihto on kasvanut muutamassa vuodessa noin 20 miljoonaan euroon. Yhtiö myöntää lainaa jopa 200 000 euroa ja 1-18 kuukauden maksuajalla. Sen toimintaa valvoo Ruotsin Finanssivalvonta. He haluavat toimia asiakaslähtöisesti, minkä johdosta he eivät veloita yrittäjältä järjestelypalkkiota tai avausmaksua. Saat rahat tilillesi päivässä ja yrityslainasi ainoa kustannus on kiinteä kuukausikulu.

Qred on myös laatinut vastuullisen luotonmyönnön periaatteet, joihin se on sitoutunut mm. lainan käyttötarpeen, lainan takaisinmaksun ja yrityslainan korottamiseen liittyen.

Jos sinulla on kysyttävää lainaan liittyen, saat helposti apua. Yrityksen suomenkielinen asiakaspalvelu palvelee niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Asiakastuki on tavoitettavissa myös chatissa.

Vertaile yrityslainoja jo nyt ja katso, millaisen tarjouksen Qred voi antaa juuri sinulle!

Chat