Zmarta laina

Jos sinulla ei ole vakituista työtä eikä vakituisia tuloja, sinun voi olla vaikeaa saada vakuudetonta lainaa tai luottoa. Me Zmartalla haluamme kuitenkin, että kaikilla olisi mahdollisuus rikastuttaa elämäänsä sekä toteuttaa unelmansa.

Hae rohkeasti, sitoumuksetta ja ilman kuluja

Teemme yhteistyötä monen eri luotettavan luotonantajan kanssa, jotta pystyisimme antamaan sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen pienimmillä mahdollisilla koroilla ja kuluilla. Teemme yhteistyötä myös sellaisten luotonantajien kanssa, jotka saattavat tilanteestasi huolimatta tarjota sinulle vakuudetonta lainaa

Anna meidän auttaa sinua etsimään parasta mahdollista vaihtoehtoa. Lainojen kilpailuttaminen käy maksuttomasti ja nopeasti, sillä saat lainapäätöksiä Zmartan yhteistyökumppaneilta. Tee ensimmäinen askel unelmiesi toteuttamiseksi jo tänään.

Lainaa haluamaasi kohteeseen ilman vakituista työpaikkaa

Kaikille tulee joskus eteen tilanne, jolloin tarvitaan vähän ylimääräistä rahaa. Se voi olla äkillinen ja odottamaton meno tai pitkäänkin harkittu hankinta. Useimmiten yllättävä rahanmeno ei ole ongelma, jos sinulla on vakituinen työ ja vakituiset tulot. 

Määräaikaisessa työsuhteessa tai osa-aikatyössä tilanne voi olla hankala. Meillä Zmartalla on mahdollisuus tarjota sinulle maksutonta palvelua nopean ja luotettavan lainavertailun saamiseksi. Toimimme yhteistyössä yli 25 lainanmyöntäjän kanssa. Heiltä voit mahdollisesti saada omaan tilanteeseesi sopivan lainatarjouksen. 

Luotonmyöntäjät voivat myöntää sinulle lainaa, vaikka sinulla olisi esimerkiksi keskimääräistä pienemmät tulot, tekisit sijaisuuksia tai olisit projektityöntekijä. Heille vakituista työtä tärkeämpää ovat valitsemasi alan työtilanne ja sijaisuuksiesi mahdollinen jatkuminen. Tee hakemuksesi nyt ja voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jo samana päivänä. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, joten voit katsoa tarjouksia pelkästä omasta uteliaisuudesta!

Voit hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa

Jos tarvitset lainan ja sinulla on vakituiset tulot, voi toinen henkilö olla mukana lainaprosessissa rinnakkaishakijana ja siten myös turvaamassa sen takaisinmaksua.

Rinnakkaishakija voi parantaa huomattavasti mahdollisuuksiasi saada lainaa. Hän voi olla puolisosi, ystäväsi tai vaikkapa sukulaisesi, jolla on vakituinen työ ja sen myötä vakituiset tulot, mikä voi lisätä lainatarjouksia.

Yhteishakijan ei tarvitse olla kukaan edellä mainituista, vaan riittää, että hänen taloutensa on kunnossa ja hän on luottokelpoinen. Toinen hakija on mukana turvaamassa, että lainasi takaisinmaksu hoidetaan asianmukaisesti. Toinen hakija voi mahdollisesti auttaa saamaan matalamman koron.

Yhteishakijan kanssa saamasi lainatarjoukset voivat olla edullisempia ja niissä saattaa olla pienemmät korot sekä muut kulut. Sinun tulee kuitenkin huolehtia siitä, että lainan takaisinmaksukykysi on kunnossa. Rinnakkaishakija vastaa kanssasi koko lainasummasta ja on velvollinen lyhentämään lainaasi, jos sinä et syystä tai toisesta pysty sitä tekemään. Huolehdi siis aina siitä, että et vaaranna yhteishakijasi taloudellista tilannetta jättämällä lainasi maksamatta.  

Tärkeitä asioita miettiä ennen lainaa

On tärkeää, että et suin päin syöksy ottamaan lainaa, vaan mietit aina ensin, riittävätkö kuukausittaiset tulosi lainasi asianmukaiseen takaisinmaksuun. Voit arvioida lainasi kuukausittaisia kustannuksia kätevän lainalaskurimme avulla. On tärkeää, että otat itse vastuun lainasi takaisinmaksusta etkä missään tilanteessa jätä sitä lainan takaajan vastuulle. 

Anna meidän auttaa sinua lähemmäksi unelmaasi ja kilpailuta lainasi maksuttomasti kauttamme jo tänään.

Enemmän tässä kategoriassa

Katso kaikki
Zmarta laina
Vakuudettomat lainat Kulutusluottoja koskeva lakimuutos – mistä on kyse?
Meillä Zmartalla vastuullisuus on tärkeä asia ja noudatamme tarkasti uutta kulutusluottoihin liittyvää lainsäädäntöä. Me ...
Zmarta laina
Vakuudettomat lainat Mitä tarkoittaa lainan marginaali?
Lainoihin liittyy sanastoa ja käsitteistöä, joka ei välttämättä avaudu tavan tallaajalle täysin. Lainan marginaali kuulu ...
Zmarta laina
Vakuudettomat lainat Lainan takaus – mitä lainan takaajan on huomioitava?
Lainan takaus herättää tavallisesti mielikuvan yksityishenkilöstä, ehkä läheisestä perheenjäsenestä, joka toimii lainan ...