Kulutusluotto vertailu - halvin kulutusluotto ilman vakuuksia verkossa

Hae vakuudetonta kulutusluottoa Zmartan kautta – fiksu valinta

Kulutusluotolla tarkoitetaan vakuudetonta lainaa, jonka käyttötarkoituksena on esimerkiksi auto, remontti tai jokin suurempi hankinta. Vakuudellisessa kulutusluotossa on riski, että jos takaisinmaksun kanssa ilmentyy ongelmia, saatat menettää vakuutesi. Kulutusluotto ilman vakuuksia taas tarkoittaa, ettei tätä pantin menetyksen riskiä ole olemassa.

Kulutusluoton hakeminen ja kilpailuttaminen Zmartan välityksellä on helppoa. Zmartan etuihin kuuluu vaivattomuus. Kulutusluotto netistä onnistuu siis helposti kotoa käsin ilman, että sinun täytyy edes poistua kotoa.

Kun teet lainahakemuksen Zmartan verkkosivuilla, sinä voit saada useita lainatarjouksia. Sinun ei siis tarvitse erikseen täyttää useita lomakkeita monilla verkkosivuilla, saati käydä useassa pankissa keskustelemassa kulutusluotoista. Täytät vain yhden hakemuksen, jonka me Zmartalla lähetämme puolestasi eteenpäin.

Zmartan vertailupalvelu on täysin maksuton ja välityksellämme voit hakea kulutusluottoa aina 60 000 euroon asti. Mikäli teet hakemuksen Zmartan verkkosivuilla aamulla, saat ensimmäisiä vastauksia luotonmyöntäjiltä vielä saman päivän aikana. Saat kaikki luottopäätökset viimeistään päivän kuluessa ja voit valita niistä sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Vakuudettoman kulutusluoton takaisinmaksuaika

Zmartan kautta kilpailutettuun kulutusluottoon voit valita takaisinmaksuajaksi 1-15 vuotta. Takaisinmaksuaikaa määrittäessä kannattaa ottaa huomioon, miten paljon pystyt kuukausittain maksamaan kulutusluottoa takaisin. Mitä pidempi laina-aika, sitä pienempi kuukausilyhennys on. Vastaavasti pidemmällä laina-ajalla maksat enemmän lainanhoitokustannuksia kuin käyttölainassa, joka maksetaan takaisin nopeammin.

Kun teet tarkan talousarvion omasta rahallisesta tilanteestasi ja budjetoit taloutesi tulot ja menot, saat selkeän käsityksen siitä, miten paljon sinun on kannattavaa ja mahdollista maksaa kulutusluottoa kuukausittain takaisin. Näin sinun on myös helpompi ja yksinkertaisempi valita sopiva takaisinmaksuaika vakuudettomalle kulutusluotolle.

Jos haet lainaa, jota et pysty maksamaan takaisin sovitussa aikataulussa, saatat joutua maksamaan ottamastasi kulutusluotosta moninkertaisen lopullisen hinnan. Kulutusluottoon lisätään muistutusmaksuja, ja sen korot nousevat pilviin. Hoitamattomasta kulutusluotosta saattaa olla seurauksena myös maksuhäiriömerkintä. Kulutusluottojen hakemisen edellytyksenä on, että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintää.

Kulutusluotto ilman luottotietoja – onko se mahdollista?

Kun haet lainaa tai vaikkapa luottokorttia tai ostat jotain osamaksulla, luottotietosi tarkistetaan. Luottotiedoilla tarkoitetaan yleisesti kykyäsi ja luotettavuuttasi huolehtia taloudestasi. Luottotietorekisteri on rekisteri, johon kerätään tietoja yksityishenkilöiden sekä yritysten maksukyvystä ja maksuhalukkuudesta. Omat luottotietosi kannattaa ehdottomasti tarkistaa, mikäli luottotietojen tilanne mietityttää.

Luottotietoja tarkistavat luotonmyöntäjät, kuten pankit. Arvioinnin perusteella lainanantaja saattaa joko hylätä lainahakemuksesi, tehdä lainatarjouksen hakemallesi lainasummalle tai tehdä vastatarjouksen haettua pienemmälle summalle. Tarkistus luottokelpoisuudestasi tehdään, jotta et päätyisi lainaan, jonka lainan lyhennyksistä et selviä. Tämä on myös sinun etusi. Usein myös vuokranantajat tarkistavat vuokralaisehdokkaan luottotiedot asuntoa vuokratessa. Myös puhelinoperaattorit vaativat yleensä luottotietojen tarkistuksen ennen sopimusta.

Luottotiedot tarkistetaan vain määritellyissä tilanteissa eikä niitä saa kysyä luvatta. Merkintä luottotietorekisterissä tarkoittaa maksuhäiriömerkintää, joka on vakava seuraus laskun tai velan hoitamatta jättämisestä.

Kulutusluoton riskit piilevät hakijan takaisinmaksukyvyssä, ja riski kasvaa, mikäli ansiotulot eivät ole vakituiset. Lainanmyöntäjän on siis pyydettävä lainasta korkeampaa korkoa sekä nostettava kustannuksia varmistuakseen lainan takaisinmaksusta.

Rinnakkaishakija parantaa mahdollisuuksia kulutusluoton saamiseen

Yhteishakija lainalle parantaa huomattavasti mahdollisuuksia kulutusluoton saamiseen. Kahden henkilön takaisinmaksukyky on lähes poikkeuksetta parempi kuin yhden henkilön. Kun pyydät rinnakkaishakijaa mukaasi kulutusluoton hakemiseen, jaatte yhdessä vastuun luotosta. Tällöin mahdollisuuteenne saada kulutusluottoa kasvavat merkittävästi. Osa luotonantajista hyväksyvät yhteishakijaksi myös muita henkilöitä kuin samaan talouteen kuuluvia. Yhteishakija voi siis olla esimerkiksi ystävä, perheenjäsen tai vaikkapa jompikumpi vanhemmista.

Kulutusluoton hakeminen toisen hakijan tuella voi myös parantaa mahdollisuuksia edullisempaan lainaan. Yhteinen hakemus saattaa avata mahdollisuuden lainaan pienmällä korolla ja kuukausittaisilla lainanhoitokuluilla. Kun haette kulutusluottoa yhdessä, osoitatte pankille ja luotonmyöntäjälle, että lainasta vastaa kaksi henkilöä.

Voit säästää isoja summia yhdistämällä kulutusluotot yhdeksi lainaksi

Lainojen yhdistäminen voi olla kannattavaa, järkevää ja Zmartan avulla myös helppoa. Oletko hankkinut useita kulutusluottoja ja lainoja eri paikoista? Useiden lainojen kuukausittaiset kustannukset saattavat yhdessä nousta yllättävän korkeiksi. Kulutusluottojen yhdistäminen isoksi suuremmaksi kokonaisuudeksi voi helpottaa taloudenpitoa, säästää selvää rahaa ja samalla myös saada paremman yleiskuvan taloudesta.

Zmartan avulla voit yhdistää helposti kulutusluotot ja osamaksut. Lasket vain erilaiset lainasummat yhteen ja lähetät yhden ainoan hakemuksen. Tämän jälkeen saat vastauksia yli 25 kulutusluottoa myöntäviltä pankeilta ja luotonmyöntäjiltä. Kilpailuta kulutusluotot yhteen jo tänään ja voit saada merkittäviä säästöjä!

Mikä on kulutusluotto?
Kulutusluotot voivat olla vakuudellisia tai vakuudettomia lainoja. Zmartan kautta kilpailutettu vakuudeton kulutusluotto on siis käytännössä laina ilman takaajia. Kuluttajaluotto eli vakuudeton laina on oiva vaihtoehto sellaiselle lainanhakijalle, joka ei halua kiinnittää omaisuuttaan lainansa vakuudeksi. Kulutusluottoja käytetään usein myös yllättävien menojen hoitamiseen.
Voiko kulutusluottoa hakea ilman takaajaa?
Vakuudettomassa kuluttajaluotossa voit lainata rahaa ilman lainan takausta tai vakuuksia.
Vakuudetonta kulutusluottoa hakiessasi takaisinmaksukykysi arvioidaan. Luottokelpoisuuden ja takaisinmaksukyvyn arvioinnin tarkoituksena on varmistua siitä, että hallitset oman taloutesi siinä määrin, että pystyt maksamaan kulutusluottosi takaisin. Zmartan kautta kulutusluoton kilpailutus onnistuu helposti netissä, mikäli olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman
maksuhäiriömerkintää.
Kuka voi hakea kuluttajaluottoa?
Kulutusluoton edellytyksenä on, että hakija on täyttänyt 20 vuotta ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainan hakemisen edellytyksiin kuuluu, että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintää. Hakijalla tulee olla vähintään, epäsäännöllisessä tai osa-aikaisessa työsuhteessa, jotta voit saada myönteisen päätöksen kulutusluottohakemukseesi.
Miksi luottotiedot tarkistetaan kulutusluottoa hakiessa?
Luottotietojen tarkistamisella varmistetaan, että hakija on perillä omasta taloudellisesta tilanteestaan ja kykenee huolehtimaan ja raha-asioistaan ja kulutusluoton takaisinmaksusta ilman suurempia ongelmia. Kulutusluottoa hakiessa luottotietoja tarkistavat vain luotonmyöntäjät kuten pankit.

Ei artikkeleita