Yhdistä lainat

Yhdistä kaikki lainat

2020-04-07
Lainaa veloista huolimatta

Onko sinulle kertynyt useita pieniä lainoja ja luottoja? Tee fiksu valinta: ota Zmarta avuksesi, yhdistä kaikki lainat ja saavuta edullinen kustannus- ja korkotaso. Kahden tai useamman lainan yhdistäminen 60000 euroon asti onnistuu Zmartan avulla.

Zmartan avulla voit päästä kiinni kokonaisuudessasan pienemmän korkotason ja tilinhoitokulujen lainaan yhdistämällä kaikki lainat ja luotot yhdeksi. Yhdistäminen ja siihen liittyvä vertailuprosessi on helppoa ja sinulle täysin ilmaista.

Lainojen yhdistämisen hyödyistä nauttiakseen ei suinkaan tarvitse olla taloudellisissa vaikeuksissa. Yhdistäminen voi kannattaa, vaikka lainanhoidosta selviytyisi aivan normaaliin tapaan ilman maksuvaikeuksia ja haluaisi etsiä säästöjä kuluista. Valitettavan usein yhdistämismahdollisuutta aletaan harkita vasta oman taloustilanteen ja maksukyvyn heiketessä.

On varsin yleistä, että kuluttajille kertyy pienlainoja ja -luottoja useilta lainanmyöntäjiltä esimerkiksi erilaisten osamaksusopimusten kautta. Näiden määrää ei tarvitse laskea kahden käden sormin: jos sinulla on esimerkiksi vain kaksikin osamaksusopimusta, kannattaa näiden useamman lainan yhdistämistä harkita. Mitä enemmän erilaisia osamaksuja, pienluottoja ja kertalainoja sinulla on, sitä todennäköisemmin voit saavuttaa yhä suurempia säästöjä yhdistämällä kaikki lainasi ja luottosi yhdeksi lainaksi.

Yhdistämällä kahden tai useamman lainan yhdeksi luotoksi on etuna myös oman talouden kokonaiskuvan selkiytyminen. Useampaa pientä laina laskua kerrallaan hoidettaessa on monasti vaikea hahmottaa todellisia menojaan. Yhdistämällä kaikki lainasi, myös kaikki laskut yhdistyvät ja talouden hallinta helpottuu. Pienten luottojen kokonaiskustannukset saattavat tuntua huomattavasti todellista pienemmiltä niitä yksi kerrallaan maksellessa. Todellisuudessa yhtä isompaa lainaa pois maksaessasi pääsisit kuitenkin hyvin todennäköisesti selkeästi halvemmalla.

  1. Yhdistämällä voit säästää korko- ja lainanhoitokuluissa

  2. Kahden tai useamman lainan yhdistämistä kannattaa harkita myös hyvässä taloudellisessa tilanteessa

  3. Huomioi kaikki osamaksusopimukset, pienet lainat ja luotot

  4. Säästösi voi olla kk-tasolla jopa satoja euroja

Näin helppoa on yhdistää kaikki lainasi

Kahden tai useamman lainan yhdistämisen prosessi on yksityishenkilön kannalta varsin mutkaton prosessi, ja yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa hoidamme puolestasi suurimman osan työstä. Ennen kuin pääsemme vertailemaan tarjouksia yhdelle uudelle, kaiken kattavalle lainalle, on sinun kuitenkin ensin käytävä tilanteesi läpi.

Aloita kartoittamalla tämän hetken kuukausittain tulo- ja menotasosi. Erotus paljastaa sinulle, millaiseen lyhennyserään sinulla on varaa. Laske tämän jälkeen olemassa olevien lainojesi ja luottojesi kokonaistilanne: paljonko sinulla kuluu kuukaudessa näiden korkoihin ja muihin kuluihin, kuten tilinhoito- ja käsittelykuluihin. Laske myös lainojen jäljellä olevat kokonaissummat yhteen. Huomioi kaikki vakuudettomat lainat: pienlainat, luottokortit ja osamaksusopimukset.

Kun olet selvittänyt tulosi ja menosi sekä nykyisten lainojen ja luottosopimusten suuruuden ja niiden kulut, on aika hakea yhdistelylainaa, josta voidaan puhua myös järjestelylainana.

Yhdistelylaina on uusi laina, joka on kooltaan nykyisten lainojesi ja luottojesi suuruinen. Käytä siis Zmartan lainavertailua normaaliin tapaan sillä summalla, joka kattaa kaikki pienlainasi ja -luottosi.

Lainahakemuksen tehtyäsi saat hetkessä ensimmäiset lainapäätökset ja pääset vertailemaan, kannattaako lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi – takuuta sen kannattavuudesta emme voi antaa, mutta parhaassa tapauksessa voit saavuttaa huomattavaa säästöä.

Toisaalta lainavertailu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten sinulla ei ole mitään hävettävää. Useat asiakkaamme ovat päässet jopa sadoissa euroissa mitattaviin säästöihin kuukausitasolla aiempaan tilanteeseensa verrattuna.

Lainojen yhdistäminen asuntolainaan

Onko jo olemassa olevien lainojen yhdistäminen asuntolainaan sitten mahdollista? Tähän kysymykseen törmäämme usein. Tämä riippuu täysin pankistasi, joten yleispätevää vastausta ei ole. Nosta asia esiin heti asunto- tai remonttilainahakemuksessasi tai neuvottelujen alussa.

Voit myös lähestyä pankkia pienluottojen yhdistämisestä jo olemassa olevan asuntolainaan, sillä tämäkin voi joissakin tapauksissa onnistua. Läheskään aina tämä ei kuitenkaan takaa merkittävää säästöä, jos säästöä laisinkaan. Pankit veloittavat lainojen uudelleenjärjestelystä kukin oman hinnastonsa mukaan, ja järjestelyn hinta tulee ottaa kannattavuuden kokonaisarvioissa huomioon.

Onnistuuko lainojen yhdistäminen työttömänä?

Työttömyys on uhkakuva, johon suurin osa meistä törmää elämänsä varrella. Käytännössä se johtaa aina tulotason laskuun ainakin hetkellisesti, ja tällöin on järkevää tarkastella omaa taloudellista tilannettaan uudelta kantilta ja etsiä mahdollisia säästökohteita. Ei siis mikään ihme, että moni pyrkii työttömyysuhan alla tai uhan realisoituessa etsimään säästöä myös lainojen yhdistämisestä.

Työttömänä lainojen yhdistäminen ei valitettavasti onnistu, sillä myös uutta yhdistelylainaa haettaessa edellytyksenä ovat säännölliset palkka- tai eläketulot. Määräaikaisen työsopimuksen tapauksessa lainan hakemiselle ei ole estettä, joten yhdistämistä kannattaa harkita heti takaisin töihin päästessään.

Huomioitavaa on myös se, että merkintä maksuhäiriörekisterissä estää tavallisesti lainojen yhdistämisen. Niin kutsuttu takaajalaina antaa kuitenkin mahdollisuuden hakea lainaa 6 000 euroon saakka, ja takaajalainaa voi käyttää myös pienempien lainojen yhdistämiseen. Lomautettuna olet oikeutettu hakemaan rahallista apua työttömyyskorvauksen muodossa.

Enemmän tässä kategoriassa

Katso kaikki
Yhdistelylaina
Yhdistä lainat Hae yhdistelylainaa jo tänään ja säästä selvää rahaa!
Yksi järkevä laina ja sopivat kuukausilyhennykset tuovat talouteesi lisää pelivaraa.
Yhdistelylaina
Yhdistä lainat Miten yhdistelylainan hakeminen tapahtuu?
Lainojen yhdistely on helppoa ja yksinkertaista. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa hoidamme puolestasi suurimman osan ...
Luottotiedot
Yhdistä lainat Velkojen yhdistäminen - miten se onnistut?
Velkojen yhdistäminen on tapa saada hoidettua kaikki velat kunnialla ennen kuin on liian myöhäistä. Kun velkoja yhdistää ...