Vakuudettomat lainat

Käsirahan lainaaminen

2019-10-10
Zmarta ja Radio Nova yhteistyö

Jos sinulta vaaditaan käsirahaa osaksi ostamasi kohteen hinnasta, eivätkä säästösi riitä, yhtenä vaihtoehtona on vakuudeton laina, joka sopii erilaisiin hankintoihin ja äkilliseen rahan tarpeeseen.

Vakuudettoman lainan korko

Vakuudeton laina on kevyempi laina, johon nimensä mukaisesti ei tarvita minkäänlaisia vakuuksia. Tämän lainan saamiseksi et tarvitse myöskään lainan taukausta tai omaisuutta. Säännölliset tulot ja asianmukainen takaisinmaksukyky riittää lainapäätöksen saamiseen. 

Vakuudettoman lainan haittapuolena voi mainita vakuudellista lainaa korkeammat korot. Lainalaskurin avulla voit tarkistaa, miten suuren lainan pystyt maksamaan takaisin sopivalla maksuajalla. 

Laskurin avulla saat helposti ennakkokäsityksen, paljonko menosi nousevat lainan takaisinmaksun myötä. Ennen lainan hakemista sinun pitää varmistaa, että kuukausittaiset tulosi riittävät lainan asianmukaiseen takaisinmaksuun.

Lainan hakeminen rinnakkaishakijan kanssa

Voit hakea vakuudetonta lainaa myös yhdessä toisen hakijan kanssa. Se helpottaa lainan saantia, koska yhdessä haettaessa maksukyky paranee. Lainan hakeminen hyvätuloisen yhteishakijan kanssa alentaa myös lainan hintaa, mahdollistaen edullisemmat kulut ja korot. 

Rinnakkaishakijan riskit pienenevät: olette molemmat tasapuolisesti vastuussa siitä, että laina tulee maksettua takaisin. Usein rinnakkaishakija on avio- tai avopuoliso, mutta ei kuitenkaan ole mitään sääntöä siitä kenen kanssa lainaa voi hakea. Rinnakkaishakijan ei tarvitse asua samassa taloudessa kanssasi.

Vertaile vakuudettomia lainoja

Vertailla vakuudettomia lainoja saadaksesi mahdollisimman edullinen ja kannattava lainatarjous. Me Zmartalla tiedostamme, miten hankalaa parhaan mahdollisen luotontarjoajan löytäminen voi olla. Meidän kauttamme voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 60 000 € asti. Sinun pitää vain täyttää lainahakemus, ja me teemme työn puolestasi vertaamalla yli 10 eri lainanmyöntäjää. Saat parhaat mahdolliset ja juuri sinulle räätälöidyt lainatarjoukset helposti, nopeasti ja ilman erillisiä kuluja.

Hakemus ei sido sinua mihinkään, voit miettiä saamiasi vaihtoehtoja kaikessa rauhassa ja valita itsellesi edullisimman. Kun annat meidän auttaa sinua, säästät aikaa ja rahaa.

Enemmän tässä kategoriassa

Katso kaikki
Lainaa luottotiedottomalle
Vakuudettomat lainat Lainaa ilman luottotietoja
Lue, miten maksuhäiriömerkintä ja luottotietojen menetys vaikuttavat lainansaantiisi.
Vakuudettomat lainat Mitä tarkoittaa lainan marginaali?
Mistä lainan marginaalissa on kyse ja miten siihen voi vaikuttaa? Tässä artikkelissa kerromme siitä kaiken tarpeellisen.
Vakuudettomat lainat Lainaa ilman säännöllisiä tuloja
Moni yritys myöntää 1000 tai 2000 euroa lainan työttömälle, freelancerille, osa-aikatyöntekijälle tai eläkeläiselle, jos ...