Suomen Kasvurahoitus Oy

Suomen Kasvurahoitus Oy on 100% suomalainen, rahoituspalveluita tarjoava teknologiayritys. Haluamme tukea pienten ja keskisuurten yritysten kasvua tarjoamalla tehokkaita ja joustavia rahoitusratkaisuja, kun yrittäjä niitä tarvitsee. Rahoitamme terveitä yrityksiä, joiden uskomme tuottavan kasvullaan hyvää kaikille.

Rahoitusratkaisumme sisältävät rahoitustuotteita kuten yrityslaina ja luottolimiitti. Digitaaliset rahoitustuotteemme ovat kahdessa vuodessa saaneet vakiintuneen asiakaskunnan ja asiakkaanamme on jo lähes tuhat suomalaista pk-yritystä. Rahoituksen lisäksi helpotamme yrittäjien arkea uudella laskutuspalvelullamme. Invoicer on nopea ja vaivaton verkkolaskupalvelu yritysten väliseen verkkolaskutukseen.

Kasvurahoitus on saanut alkunsa aidosta auttamisen halusta. On ymmärrettävää, että yrittäjän arjessa tulee vastaan tilanteita, jolloin yrityksen rahoitus tarvitsee ulkopuolista apua. Näissä tilanteissa palvelun tulee olla nopeaa ja vaivatonta, jonka vuoksi panostamme erityisesti sujuvaan ja joutuisaan lainanhakuprosessiin.

Kasvurahoituksen yrityslainan maksuerä koostuu pääoman lyhennyksestä sekä korko-osuudesta ja koron osuus pienenee maksuohjelman edetessä. Yrityslainassa ei ole avaus-, tilinhoito- tai kuukausimaksuja. Me emme myöskään peri ylimääräisiä maksuja jäljellä olevan lainapääoman ennenaikaisesta takaisinmaksusta. Lisäksi yrittäjällä on mahdollisuus käyttää yrityslainoihimme lyhennysvapaita 1-3 kuukautta kuluttomasti aina laina-ajan alussa.

Jos sinulla on kysyttävää rahoitustarpeisiisi liittyen, autamme mielellämme. Asiakaspalvelumme palvelee aina arkisin klo 9-16 numerosta 09 6829 8003 tai asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi.