Vakuudettomat lainat

Kevät on hyvää aikaa toteuttaa unelmien remontti

2019-10-10
Zmarta ja Radio Nova yhteistyö

Mitä jos pelkän kevätsiivouksen sijaan tekisitkin jotain suurempaa? Kevät on oivaa aikaa korjaamiselle, pienelle fiksailulle ja isommalle remontille.

Kevät on hyvää aikaa toteuttaa unelmien remontti

Kevään voi tuntea jo ilmassa. Linnut laulavat ja päivä on pidentynyt yötä pidemmäksi. Valon lisääntyessä monet huomaavat omissa kodeissaan paljon epäkohtia. Kevät on oivaa aikaa korjaamiselle, pienelle fiksailulle ja suuremmallekin remontille. Monet suorittavat ulkoremontteja, koska tilastojen valossa kevät on vähäsateisinta aikaa. Perusteellisella remontilla varmistat oman viihtyvyytesi kotona, sekä kasvatat asuntosi arvoa. Harva tietää paljon remontit maksavat, tässä muutamia esimerkkejä kevään yleisimmistä remonteista.

Sipaise väriä pintaan julkisivulle ja vaihda kivetys

Etenkin puisissa omakotitaloissa asuvat tietävät miltä tuntuu katsella keväällä oman talon ulkoseinää: maali kipristelee sieltä täältä ja ikkunanpuitteista pilkistää raaka puu. Talon julkisivujen maalaaminen kannattaa keväisin. Uuden sävyn valitseminen talollesi voi myös piristää ja esimerkiksi tiilitaloissa rappaaminen antaa klassisen ilmeen vanhemmalle talolle. Kysele lähimmästä rautakaupastasi vaihtoehtoja, sekä käytä ammattilaisia suurimmissa töissä.

Puiden ja muiden istutusten puute antaa pelkistetyn näkymän pihallesi. Kevät on puutarhan rakentamisen ja istutusten aikaa: tee siis kasvojenkohotus pihaympäristölle ja toteuta esimerkiksi ihana kivilaattapatio, jonka ympäristöön voi istuttaa erilaisia kasvatuksia.

Esimerkkihinta julkisivuremontista:

Sisältää kaikkien sivujen maalaamisen, vanhan maalin poistaminen, sekä pienet korjaustyöt: 7 000 - 9 000 €

Terassiremontilla kotiisi lisää tilaa

Terassiremontteja on olemassa yhtä monta kuin on terassin omistajaa: se on alue, jota laajentamalla voit saada kotiisi lisää tilaa, rakentaa täydellisen laiskottelukeitaan tai tehdä vaikkapa yhden kokonaisen huoneen! Valitkaa yhdessä, minkälaisen terassin perheenne haluaa. Hyviä esimerkkejä erilaisista terasseista voi hakea vaikkapa alan messuilta tai puutarhalehdistä. Rakentamalla esimerkiksi upean lasitetun terassin voit saada perheesi käyttöön ympärivuotisen lisähuoneen, joka voi kesällä toimia perheen grillauspaikkana ja talvella talvipuutarhana.

Ennen terassin rakentamista kannattaa tarkistaa tarvitsetko sille luvan. Laajennustöissä lupaa ei kuitenkaan tarvita. Terassitarvikkeita voit ostaa rakennustavaraliikkeistä ja lasitetun terassin perään kannattaa kysellä eri vaihtoehtoja lasitusliikkeistä.

Esimerkkihinta terassiremontista:

Lasitettu terassi, kalusteiden hankinta ja uusi grilli: 11 000 € - 17 000 €

Kerrostaloasukit käyttävät kevään keittiöremonttiin

Kun omakotitalojen asukkaat ovat täydessä työn touhussa ulkona, voivat kerrostalojen asukkaat keskittyä remontteihin sisätiloissa. Toimiva keittiö helpottaa arkea monessa suhteessa: arkityöt nopeutuvat toimivilla laitteilla, sekä tilaongelmissa laajentaminen parantaa keittiössä kulkemista. Ikäihmisille ja perheille keittiön muokkaaminen omiin tarpeisiin on tärkeää, sillä turvallisuus siellä on oleellista. Oikeilla materiaalivalinnoilla piristetään keittiön ilmettä ja modernien laitteiden hankkiminen karsii energiakuluja sekä nopeuttaa ruoanlaittoa.

Pienemmillä fiksailuilla, esimerkiksi välitilan laattojen vaihtamisella, saat jo mukavan ilmeenmuutoksen, mutta näyttävimmän tuloksen saat vaihtamalla pintamateriaalit ja laitteet. Keittiöliikkeet suunnittelevat mielellään kokonaisuuksia, joihin sisältyy asentaminen ja suunnittelu. Työn antamisella keittiöliikkeelle säästät aikaa: saat upean keittiön ja sinun ei tarvitse liikuttaa evääkään.

Esimerkkihinta keittiöremontista:

Pienen keittiön täydellinen remontti; laattojen asennus, kaapistot, työpinnat, uudet laitteet ja asennus: 9 500 €

Zmarta auttaa erilaisissa remonteissa!

Jos kaipaat rahoitusta remonttiin tai apua ammattilaisten toteuttaman remontin kuluihin, Zmarta auttaa varmasti remonttilainan hankinnassa!

Zmarta.fi on uudenlainen rahoituspalvelu, joka kilpailuttaa lainojen ja luottojen tarjoajat puolestasi täysin ilmaiseksi ja neuvoo sinua tarpeen tullen. Zmarta.fin tavoitteena on tarjota edullisia lainaratkaisuja ja auttaa asiakkaitamme tekemään parempia taloudellisia ratkaisuja. Lainavertailupalvelumme kertoo sinulle eri kokoisten lainojen kustannukset. Yhdellä hakemuksella tavoitat kymmeniä lainantarjoajia, eikä hakemus sido sinua mihinkään. Ensimmäiset tarjoukset saat nopeasti ja voit itse valita niistä parhaan. Kilpailuta lainasi osoitteessa Zmarta.fi.

Tutustu lainanhakutyökaluun!

Teetkö remonttia mökille? Tutustu kesämökin ostajan muistilistaan!

Haluatko yhdistää lainasi? Tutustu lainojenyhdistämiseen!

Enemmän tässä kategoriassa

Katso kaikki
Lainaa luottotiedottomalle
Vakuudettomat lainat Lainaa ilman luottotietoja
Lue, miten maksuhäiriömerkintä ja luottotietojen menetys vaikuttavat lainansaantiisi.
Vakuudettomat lainat Mitä tarkoittaa lainan marginaali?
Mistä lainan marginaalissa on kyse ja miten siihen voi vaikuttaa? Tässä artikkelissa kerromme siitä kaiken tarpeellisen.
Vakuudettomat lainat Lainaa ilman säännöllisiä tuloja
Moni yritys myöntää 1000 tai 2000 euroa lainan työttömälle, freelancerille, osa-aikatyöntekijälle tai eläkeläiselle, jos ...