Vakuudettomat lainat

Hiihtoloma mahdollistaa unelmien toteuttamisen!

2019-10-10
Zmarta ja Radio Nova yhteistyö

Hiihtoloma on loistava aika suunnata perheen kanssa reissuun. Oli suuntasi sitten kaukomaille, lähilomalle tai Lappiin, suunnitelmallisuus reissussa kannattaa. Lue esimerkkibudjettimme!

Hiihtoloma kutsuu – parhaat vinkit unelmien matkalle!

Koulujen hiihtoloma katkaisee pitkän puurtamisen. Hiihtoloma on mahtava aika lähteä reissuun joko talviurheilun ja -maisemien pariin, voit katkaista sohjossa kyntämisen lähtemällä palmujen alle etelään tai ma, tai tähdätä vaikka eksoottiseen Australiaan! Talviloma on hyvä suunnitella ajoissa etukäteen, sillä viime tippaan varaaville loma ei tule olemaan edullinen. Lisäksi rahoitusta on hyvä miettiä huolellisesti, ja lomalainaa ottaessa lainojen huolellisella kilpailuttamisella Zmartan kautta voi vähentää kustannuksia. Kokosimmekin parhaat matka- ja rahavinkit, jotka on hyvä ottaa huomioon matkaa varatessa.

Zmarta auttaa lomalle!

Lomamatka on sijoitus koko perheeseen, johon kannattaa panostaa. Lomamatkaan kannattaa varata matkakassa, jonka kartuttamisessa Zmarta voi auttaa. Joskus myös odottamattomat menot ja kasvavat kulut voivat yllättää. Myös vanhempainvapaat ja sairastelut rasittavat varmasti taloutta. Epävarmat hetket on hyvä turvata esimerkiksi Tuloturva-palvelun avulla.

Zmarta.fi on uudenlainen rahoituspalvelu, joka kilpailuttaa lainojen ja luottojen tarjoajat puolestasi täysin ilmaiseksi ja neuvoo sinua tarpeen tullen. Zmarta.fin tavoitteena on tarjota edullisia lainaratkaisuja ja auttaa asiakkaitamme tekemään parempia taloudellisia ratkaisuja. Lainavertailupalvelumme kertoo sinulle eri kokoisten lainojen kustannukset. Yhdellä hakemuksella tavoitat kymmeniä lainantarjoajia, eikä hakemus sido sinua mihinkään. Ensimmäiset tarjoukset saat nopeasti ja voit itse valita niistä parhaan. Kilpailuta lainasi osoitteessa Zmarta.fi. Voit myös lainaa kilpailuttaessasi turvata taloutesi valitsemalla Tuloturva-palvelun, jonka ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi lainan takaisinmaksusta mahdollisen työttömyysjakson tai pitkän sairasloman aikana.

Koe eksoottinen Australia

Oletko haaveillut matkasta maailman toiselle laidalle eksoottiseen Australiaan? Siellä missä eurooppalaiset piirteet kohtaavat mysteeriset australialaiset perinteet. Missä luonto on parhaimmillaan omana talvenamme, missä voit tutustua mitä monimuotoisempaan luontoon. Australian reissu on takuulla eksoottinen ja mieleenpainuva kokemus ja tekemistä riittää perheen jokaiselle jäsenelle. Rannikolta rannikolle on pitkä matka, joten voit valita hyvinkin erilaisista alueista itsellesi sopivan - Queenslandin aavikoilta, rehevään Melbourneen.

Minkä ikinä valitsetkin matkakohteeksi, reissussa on hyvä käyttää suunnitelmallisuutta. Australiassa on paljon nähtävää, joten suosittelemme matkan pituudeksi vähintään kahta viikkoa, jolloin ehdit vierailemaan useassakin paikassa. Australiassa etäisyydet ovat pitkiä, joten sisämaanlentoja suositellaan. Muista myös varautua matkaasi erilaisin varustein! Bondi beachilla tarvitset uimapukua, kun taas Devil’s Rockilla tarvitset vaelluskenkiä.

Esimerkki Australiasta:

Lennot kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle Helsinki-Sydney-Helsinki: 4200€

Lennot kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle Sydney-Melbourne-Sydney: 305€

Vaelluskengät aikuiselle: 139 €

Ohjattu kiertoajelu Sydneyssä: 415€/2 henkilöä

Ruokailu Sydneyssä: keskimäärin 11,50€/henkilö/ateria

Yhteensä: noin 8000€ koko seurueelta

Lämpöön, rannalle, rauhaan

Palmut, aurinko ja lämpö ovat varmasti monen kriteerit lomakohdetta valitessa. Hiihtolomalla laukkujen pakkaaminen eteläiseen osoitteeseen tuntuu oikealta ratkaisulta, kun arkeen kaivataan selkeää paussia. Jos havahduit hiihtolomaan vasta helmikuun alkupuolella, on etelän lämpimiin kohteisiin varmasti paikkoja jäljellä, mutta niistä saa pulittaa huomattavasti kovempia summia muihin viikkoihin verrattuna.

Äkkilähtösivustot tarjoavat hyviä tarjouksia vielä muutamia päiviä ennen lähtöpäivää. Monet valitsevatkin odottamisen ja oikeaan tarjoukseen tarttumisen. Äkkilähdöt ovat joskus jännittävää arpapeliä ja vaatii loistavaa pelisilmää siihen, milloin painaa ”Osta”-painiketta. Ostopäätöksen jälkeen on kuitenkin luvassa varmasti mahtava ja helppo matka, sillä äkkilähtöpaketit ovat usein valmiita kokonaisuuksia majoituksineen ja lentokenttäkuljetuksineen, joten matka sujuu huolettomasti etenkin perheen pienempien kanssa huolettomasti. Äkkilähtökohteet ovat usein turistikohteita Euroopan maissa, kuten Espanjassa, Kreikassa ja jotkut kohteet sijaitsevat Turkissa.

Esimerkki Espanjasta (Mallorca):

Lennot ja majoitus neljälle henkilölle viikoksi: 1100€

Ruokailu: Keskimäärin 14€/henkilö/ateria

Liput neljälle vesipuistoon: 76€

Ostoksiin ja muuhun käytettävä raha: 500€

Yhteensä: noin 1900€

Lappiin lomalle

Ihania kantohankia, pitkiä hiihtovaelluksia tai puuterilumella kaarevia laskuja. Upeat puitteet talviurheilulajeille tarjoaa Lappi, jossa voi nauttia unohtumattomasta lomasta esimerkiksi hulppeassa iglussa revontulia katsellen tai prameassa huvilassa takkatulesta nautiskellen. Kansainvälisten julkkisten siivittämänä Lapista on tullut todellinen trendikohde, jonne haluavat kaikki – lähde siis sinäkin koko perheen voimin!

Lappiin reissaamisen etuna on se, että matkustusmuodoksi voit valita miltei minkä hyvänsä autosta lentokoneeseen, joten sopiva vaihtoehto löytyy varmasti. Aktiviteettien hintoja on hyvä myös vertailla: hissilipusta rinteeseen joudut maksamaan, kun taas laduilla hiihtäminen on täysin ilmaista. Lapissa maksaa toki majoitus, mutta hotellien ja mökkien välillä on suuria eroja. Voit valita muutaman satasen maksavan ja usean tuhannen euron maksavan majoituksen välillä. Kannattaa myös miettiä majoituksen etäisyys rinteistä ja laduista - siirtyminen paikkojen välillä kuluttaa polttoainetta.

Esimerkki Lapista:

Henkilöauton polttoainekulut välille Tampere-Levi-Tampere: noin 200€

Majoitus yöksi kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle igluhotellissa: 689€

Ruokailu: Keskimäärin 16€/henkilö/ateria

Hissilippu: 50,50€/henkilö/1 päivä

Yhteensä: noin 1400€ koko seurueelta

Lainaa hiihtolomaa varten? Hae lainaa verkkosivuillamme! 

Haluatko lentää edullisemmin? Tutustu Zmartan lentovinkkeihin!

Haluatko luoda säästösuunnitelman? Tutustu säästövinkkeihimme!

Enemmän tässä kategoriassa

Katso kaikki
Lainaa luottotiedottomalle
Vakuudettomat lainat Lainaa ilman luottotietoja
Lue, miten maksuhäiriömerkintä ja luottotietojen menetys vaikuttavat lainansaantiisi.
Vakuudettomat lainat Mitä tarkoittaa lainan marginaali?
Mistä lainan marginaalissa on kyse ja miten siihen voi vaikuttaa? Tässä artikkelissa kerromme siitä kaiken tarpeellisen.
Vakuudettomat lainat Lainaa ilman säännöllisiä tuloja
Moni yritys myöntää 1000 tai 2000 euroa lainan työttömälle, freelancerille, osa-aikatyöntekijälle tai eläkeläiselle, jos ...