Vimpelin Voima Oy

  • Y-tunnus: 0184305-0

  • Uusituvantie 6

  • VIMPELI

(06) 5617200

Vimpelin Voima sähkö

Vimpelin Voima saattaa kuulostaa urheiluseuran nimeltä, mutta kyseessä on eteläpohjalainen, monipuolinen energia-alan yhtiö.Uusia sähkösopimuksia Vimpelin Voima Oy solmii vain omalle verkkoalueelleen, joten suurimman osan suomalaisista tulee kääntyä jonkin toisen yhtiön puoleen etsiessään edullisempia vaihtoehtoja nykyiselle sähkösopimukselleen. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen on onneksi helppoa ja tapahtuu hetkessä – testaa kilpailutuspalveluamme vaikka saman tien!

Vimpelin Voima on perinteikäs ja monialainen sähköalan yritys, joka on pääosin yksityisessä omistuksessa: osakkaita yhtiössä on yli 600. Sähkön mynnin ja verkkotoiminnan ohella yhtiön tytäryhtiöt hoitavat sähköasennuksia sekä sähkötarvikkeiden myyntiä.

Kotitalouksiin sovelutivia sähkösopimustuotteita Vimpelin Voimalla on kolme kappaletta: muuttumattoman hinnan sulaketariffi, yöaikaan edullisempi päivä- ja yötariffi sekä talvipäivisin kalliimpi vuodenaikatariffi.

Vimpelin Voiman asiakkaat voivat hoitaa suuren osan sähköasioistaan yhtiön verkkosivuilla. Niiden kautta voi seurata helposti ja havainnollisesti omaa sähkönkulutustaan, tehdä muuttoilmoituksen sekä tarkastella mahdollisia häiriöilmoituksia ja -tilanteita. Häiriöilmoitukset voi myös tilata tekstiviestitse omaan puhelimeensa.

Vimpelin Voima asiakaspalvelu

Vimpelin Voima Oy:n asiakkaita palvellaan etänä puhelimitse ja sähköisesti. Ongelmien, tiedustelujen ynnä muiden tiimoilta verkossa voi lähestyä yhtiötä sähköpostitse, verkkosivuston kätevän chat-palvelun kautta sekä useiden erilaisten verkkolomakkeiden kautta – esimerkiksi laskutusosoitteen muutokselle on oma kaavakkeensa, jonka käyttämiseksi ei tarvitse kirjautua mihinkään.

Kirjautumalla pääsee kuitenkin käyttämään VV:n Kulutus-Web-työkalua, jonka avulla voi seurata omaa sähkönkulutustaan. Keskeisimmät sähkö- ja sähköverkkosopimuksen hoitamiseen liittyvät asiat hoituvat helposti netissä. Kovin paljoa niin sanotusti ylimääräistä ei yhtiön sivustolta löydy, eikä asiakasviestintää harrasteta some- tai lehtimuodossa. Vimpelin Voima keskittyy ydinliiketoimintoihinsa: sähkön toimittamiseen asiakkailleen.

Vimpelin Voima palvelukuvaus

Yhtiö tarjoaa sähköalan palveluita hyvin monipuolisesti. Se vastaa sähkön jakelusta Vimpelissä. Tällä jakelualueellaan se niin ikään myy sähköään asiakkaille – sähkösopimuksista hieman enemmän myöhemmin tuotteet-kohdan alla.

Sähkön myynnin ja jakelun ohella Vimpelin Voima myös hoitaa tytäryhtiöidensä kautta muita sähköalan toimia. Esimerkiksi Voima-Asennus Oy tekee sähköasennuksia ja myy sähköalan tarvikkeita Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla. Toinen tytäryhtiö,Trifitek Finland Oy, puolestaan harjoittaa muun muassa mittalaitteiden maahantuontia.

Vimpelin Voima energialähteet & historia, paikallisuus

Vimpelin Voima Oy perustettiin vuonna 1944, joskin paikkakunnalla aloitettiin jo kolme vuosikymmentä aiemmin sähkölaitostoiminta. Paikallisväriä voimakkaasti tunnustava yhtiö on satsannut kotiseutuunsa voimakkaasti ja esimerkiksi jo 1990-luvulla koko Vimpelin keskustan sähköverkko siirtyi maakaapeleihin. Nykyisellään yhtiön palveluksessa on noin 30 työntekijää.

Suurimman osan historiastaan VV on ostanut sähkönsä Järviseudun Sähkövoiman Kuntayhtymältä. Nykyisin sillä on myös tuotanto-osuuksia Etelä-Pohjanmaan Voima Oy:stä ja EPV Energia Oy:n kautta.

Vimpelin Voima sähkösopimus

Monen muun pienen sähköyhtiön tavoin myös Vimpelin Voiman myymien sähkösopimusten valikoima on varsin kapea. Asiakkaat voivat valita sopimuksen mittausperusteen mukaan: sulaketariffi (tai yleistariffi), päivä- ja yötariffi tai vuodenaikatariffi.

Sulaketariffi-tuotteessa kWh-hinta on aina sama, olipa sitten talvi tai kesä, päivä tai yö. Tämä myös yleistariffina tai -sähkönä tunnettu mittaustapa on suosittu etenkin niissä talouksissa, joissa sähkön kulutus on melko maltillista. Päivä- ja yötariffi (tai aikasähkö tai yösähkö) tarjoaa mahdollisuuden edullisempaan sähkön hintaan yöaikaan – passeli esimerkiksi sähkölämmittäjälle. Vuodenaikatariffi (tai kausisähkö) on hintavampaa talvisin, edullisempaa muina vuodenaikoina. Tuttu valinta mökkiläisille.

Vimpelin Voima sähkö hinta

Välillä tuntuu, että sähkön hinta elää aivan omaa elämäänsä – ja niin se tavallaan tekeekin, tosin hinnan ”elämiseen” on aina syynsä reaalimaailmassa. Säät, poliittiset päätökset, teollisuuden suhdanteet… kaikki vaikuttaa sähkön hinnan nousuihin ja laskuihin. Siksi Vimpelin Voiman eilispäivän sähköhinnasto ei välttämättä ole enää tänään voimassa. Osviittaa sähkön hinnoista juuri Vimpelin Voimalta saat kuitenkin eri sopimustuotteiden osalta alta. Hinnat ovat kesän 2021 mukaiset.

  • Sulaketariffi4,70 snt / kWh + perusmaksu 3,50 € kuukaudessa

  • Päivä- ja yötariffi4,80 snt / kWh (päivä); 4,25 snt / kWh (yö) + perusmaksu 3,50 € kuukaudessa

  • Vuodenaikatariffi5,25 snt / kWh (talvi); 4,55 snt / kWh (muut ajat) + perusmaksu 3,50 € kuukaudessa

Hinnasto 5.8.2021 mukaan. Ajan tasalla olevat hinnat löydät aina Zmartan vertailusta.

Vimpelin Voima sähkötarjoukset

Suomalaisten sähköasiakkaiden keskuudessa elää sitkeästi ajatus, että oma paikallinen sähköyhtiö on aina edullisin vaihtoehto – tämä ajatusmalli on auttamattoman kaukana todellisuudesta. Uusimmat sähkötarjoukset juuri tämän päivän hinnoilla löydät käyttämällä sähkön vertailua. Sen käyttö on maksutonta, eikä se sitouta sinua mihinkään. Saavutettava säästö sähkölaskun loppusummasta voi olla sen sijaan merkittävä.

Vimpelin Voimasta usein kysytyt kysymykset

Mikä on Vimpelin Voiman irtisanomisaika?
Irtisanomisaika toistaiseksi voimassa olevissa sähkösopimuksissa on kaksi viikkoa.
Miten teen vikailmoituksen Vimpelin Voimalle?
Vimpelin voiman sähkönjakeluasiakkaat voivat ilmoittaa vioista vikapalvelun numeroon 0400 236 345.
Mistä löydän Vimpelin Voiman häiriötiedotteet?
Yhtiön verkkosivuilta löytyy linkki häiriökarttaan heti etusivulta. Etusivulla on myös linkki, jonka kautta verkkohäiriöiden ilmoitukset voi tilata suoraan puhelimeen.

Chat