Vantaan Energia Oy

  • Y-tunnus: 0124461-3

  • PL 95

  • VANTAA

(09) 829 0225

Yhtiön omistus jakautuu Helsingin ja Vantaan kaupunkien kesken, minkä johdosta se vaikuttaa suurella maantieteellisellä alueella. Kiertotalousenergiaan keskittyvä yhtiö haluaa etsiä mahdollisimman hiilineutraaleja energiaratkaisuja ja antaa tällä tavalla panoksensa ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Firman päämääränä onkin luopua kivihiilestä raaka-aineena vuoteen 2025 mennessä ja auttaa uusiutuvien energialähteiden käyttöä.

Sähkösopimuksia on monessa eri muodossa ja sen lisäksi Vantaan Energia tarjoaa myös muita oheispalveluja, kuten lämpökameran lainaamista. Yhtiön erikoisin tuote on roskasähkö, jonka tuottama energia perustuu suomalaisten sekajätteisiin. Tämän tuotteen ansiosta sorttiasemille kulkeutuu satoja tuhansia kiloja vähemmän sekajätettä. Lisäksi huippusuosittu bonussähkö on Vantaan energian oma tuote. Käytännössä voit kerätä siis S-kortin bonuksia omalla sähkölaskullasi.

Vantaan energialle vastuullisuus on tärkeä arvo, minkä johdosta se sponsoroi aktiivisesti nuoria urheilijoita. Tämän lisäksi kuluttajia opetetaan vastuullisemmaksi tarjoamalla koulutusta. Tämän johdosta yhtiön tarjonnassa on Roskapoliisit, jotka lisäävät kuluttajien tietoisuutta lajittelusta sekä kierrätyksestä. Opetukseen suhtaudutaan hauskalla otteella, sillä yhtiö järjestää Roskien lajittelun Suomen mestaruuskisoja vuosittain.

Chat