Vaasan Sähkö Oy

  • Y-tunnus: 0209628-8

  • Kirkkopuistikko 0

  • VAASA

(06) 3245770

Vaasan Sähkö on varma ja vakaa sähköyhtiö, jonka vaaleanpunaisen ja valkoisen väreissä hehkuva logo on aktiivisen markkinoinnin ansiosta tullut monelle suomalaiselle tutuksi. Vuonna 1892 perustettu yhtiö on voittanut Suomen tyytyväisempien yksityisasiakkaiden tittelin, mikä kertoo omaa kieltään sen ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta.

150 ihmistä työllistävä sähköyhtiö pyörittää yli 100 miljoonaan liikevaihtoa. Se tarjoaa kolmea erilaista sähkötuotetta, joita ovat yleissähkö, yösähkö sekä kausisähkö. Tämän lisäksi saat valita, haluatko perussähköä vai tuulisähköä. Perussähkö koostuu erilaisista tuotantomuodoista, kun taas tuulisähkö perustuu kotimaiseen tuulienergiaan. Lisäksi tarjolla on kaukolämpöä kaukolämpöverkon alueella asuville ihmisille.

Vaasan Sähkön konserniin kuuluu myös Vaasan Sähköverkko, joka keskittyy sähkönsiirtoon omalla toiminta-alueella. Tämä tarkoittaa, että yrityksellä on laaja osaaminen erilaisista sähkötoiminnoista ja se voi keskittyä vahvaan tuotekehitykseen. Lisäksi se omistaa osakeyhtiö Raveran, joka keskittyy sähköverkkojen huoltamiseen ja rakentamiseen.