Oulun Sähkönmyynti Oy

  • Y-tunnus: 1703296-5

  • PL 116

  • OULU

puh. 08 558 43100 (ma-to 8-18, pe 9-16)

Oulun Energia on täysin kotimainen energia-alan toimija. Sen lisäksi, että se myy sähköä kuluttajille ympäri Suomen, kattaa sen toiminta muun muassa sähkön tuotannon ja jopa 100 000 Oulun alueen asiakkaan sähkönjakelun. Konserni on Oulun kaupungin omistama kokonaisuudessaan, lukuun ottamatta sen sähkönmyyntiyhtiötä Oulun Sähkönmyynti Oy:tä, jossa on osakkaina useita pohjoissuomalaisia sähköyhtiöitä.

Oulun Energialla on kunnianhimoinen tavoite olla 90-prosenttisesti hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Sen sähköntuotanto nojaa vahvasti turpeen, puun ja jätteen hyödyntämiseen. Valtaosa yhtiön käyttämistä energialähteistä tulee 100 kilometrin säteellä Oulusta ja paikallinen työllisyysvaikutus on näin ollen merkittävä.

Yhtiöllä on seitsemän erilaista sähkösopimustuotetta, joihin kaikkiin voi valita lisäksi niin kutsutun vastuullisen tuotantotavan: puu & vesi, tuuli tai aurinko. Ekologisten, kiinteähintaisten ja markkinahintaisten sopimusten lisäksi erikoisuutena on suoraan pientuottajilta ostettava sähkö Farmivirta-sopimuksessa.

Chat