Nurmijärven Sähkö Oy

  • Y-tunnus: 0911384-5

  • Kauppanummentie 1

  • NURMIJÄRVI

09-878 071

Nurmijärven Sähkö

Nurmijärven Sähkö -konserni on Nurmijärven kunnan omistama energia-alan yhtiö, jonka palveluihin kuuluu sähkön myynti koko maahan sekä sen siirto Nurmijärven alueella. Yhtiön johtava toimintaperiaate on noudattaa sekä ympäristövastuun että kustannustehokkuuden periaatteita ja painottaa uusiutuvien energialähteiden ja ydinvoiman käyttöä. Kenties juuri Nurmijärven Sähkön sähkösopimus olisi sinulle paras vaihtoehto? Sen voit selvittää sähkösopimusten kilpailutuksella helppokäyttöisellä ja nopealla Zmartan vertailupalvelulla.

Nurmijärven Sähköllä on noin 25 000 sähköasiakasta, eli sitä voi pitää alalla keskisuurena toimijana. Yksityisten asiakkaiden valittavana on Yleissähkö, Kausisähkö, Aikasähkö sekä Pörssisähkö – lisäksi asiakkaat voivat halutessaan ostaa osan sähköstään tai vaikka kaiken sähkönsä tuulivoimalla tuotettuna.

Yhtiön asiakkaat voivat liittyä kanta-asiakkaiksi ja kerätä tätä kautta itselleen rahanarvoisia etuja, joista monet soveltuvat myös Nurmijärven alueen ulkopuolella asuville. Näppärien Online-palveluiden ohella asiakkaita palvellaan puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Nurmijärven Sähköllä on palveluksessaan myös oma energianeuvoja, joka voi tarjota asiakkaille apua sähkön säästämiseen liittyvissä asioissa.

Nurmijärven Sähkö asiakaspalvelu

Nurmijärven Sähkö palvelee asiakkaitaan monipuolisesti. Näppärien Online-palveluiden ohella asiakkaita palvellaan puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Toki myös Nurmijärven toimistolla tarjotaan ihmisläheistä asiakaspalvelua kasvotusten.

Nurmijärven Sähköllä on palveluksessaan myös oma energianeuvoja, joka voi tarjota asiakkaille apua energian säästämiseen liittyvissä asioissa. Energianeuvojan voi yhtiön verkkoalueella jopa tilata kotikäynnille.

Online-palvelut-portaalin kautta asiakkaat voivat hoitaa sähköasiakkuuteensa liittyviä tavallisimpia asioita mihin vuorokaudenaikaan tahansa, ja Venla-palvelussa onnistuu puolestaan sähkön käytön seuranta. Muutoin asiakaspalvelu perinteisemmissä kanavissa on avoinna arkisin klo 8–16 (kesäisin lyhennetyt tunnit).

Nurmijärven Sähkö palvelukuvaus

Nurmijärven Sähköllä on noin 25 000 sähköasiakasta, eli sitä voi pitää alalla keskisuurena toimijana. Sähkötuotteiden valikoima sillä on melko kapea, mutta selkeä. Ylimääräisiä ominaisuuksia ei ole lähdetty sopimustuotteisiin keksimään turhan päiten. Kuitenkin esimerkiksi uusiutuvia energialähteitä kulutusvalinnoissaan painottavalle kuluttajalle löytyy vaihtoehtoja.

Konsernilla on kontollaan paljon muutakin kuin sähkön myyminen kuluttaja-asiakkaille. Sillä on oma sähköverkko, joka kattaa koko Nurmijärven kunnan alueen, mutta myös osia Hyvinkäästä, Espoosta Tuusulasta. Verkkoa on yhteensä noin 2 050 kilometriä. Lisäksi Nurmijärven Sähkö tuottaa kaukolämpöä kunnan keskustaajamiin ja muun muassa Klaukkalaan.

Nurmijärven Sähkö energialähteet & historia, paikallisuus

Kokonaisuudessaan Nurmijärven kunnan omistama Nurmijärven Sähkö -konserni on paikallisesti näkyvä toimija, joka kuitenkin myy sähköä tyytyväisille asiakkaille ympäri Suomea. Konsernin juuret voidaan juontaa vuoteen 1917, jolloin paikallinen sähköyhtiö rakensi vesivoimalan Nurmijärven Myllykoskeen tuottamaan paikkakuntalaisille haluttua uutuustuotetta – sähköä.

Uusiutuvan energian lisääminen on yhtiölle tärkeässä asemassa. Etenkin tuulivoiman saralla Nurmijärven Sähkö on ollut aktiivinen, muun muassa osana Suomen Voima Oy:n omistajakuntaa. Lähes kaikkien lämpöasiakkaidensa lämmön Nurmijärven Sähkö tuottaa biolämmöllä. Paikalliset biolämpökeskukset sillä on Nurmijärven kirkonkylän lisäksi Klaukkalassa ja Rajamäellä.

Kunkin Nurmijärven Sähkön sähkösopimustuotteen kohdalla näet tarkan alkuperäjakauman Zmartan sopimusten vertailu- ja kilpailutuspalvelussa. Yhteenvetona yhtiön sähkön alkuperän jakauma oli vuonna 2020 seuraavanlainen: ydinvoimalla tuotettiin 49,52 %, fossiilisilla energialähteillä 38,98 % ja uusiutuvilla energialähteillä 11,50 % yhtiön myymästä sähköstä. Ydinvoiman ja uusiutuvien osuus on ollut viime vuodet tasaisessa kasvussa.

Omalla alueellaan yhtiö on erittäin näkyvästi mukana paikallisen yhteisön toiminnassa ja erilaisissa tapahtumissa. Paikallisten yrittäjien palveluiden käyttäminen on tärkeässä roolissa Nurmijärven Sähkölle. Samaten yhtiö on jakanut alakouluihin energiansäästöön liittyvää oppimateriaalia niin oppilaille kuin opettajille.

Nurmijärven Sähkö sähkösopimus

Nurmijärven Sähkön sähkötuotteiden valikoima on ilahduttavan selkeä: yleissähkö, kausisähkö, aikasähkö sekä pörssisähkö ja tuulisähkö. Yleissähkö on yleensä hyvä valinta kerros- ja rivitaloasujalle, jonka sähkön käyttö on vielä suhteellisen pientä. Sähkölämmittäjä sen sijaan valitsee useimmiten kausi- tai aikasähkön. Kausisähkö on myös hyvä valinta sellaisiin vapaa-ajan asuntoihin, joissa vietetään aikaa enimmäkseen kalliimman talvikauden (1. marraskuuta – 31. maaliskuuta) ulkopuolella.

Pörssisähkö on tavannut olla pitkällä aikavälillä kaikkein edullisin sähkösopimustyyppi. Siinä sähkön hinta seuraa Nord Pool -sähköpörssin SPOT-tuntihintaa eli voi olla joka tunti erilainen. Jos sinulla on mahdollisuus ohjata sähkön kulutusta vuorokauden edullisille tunneille, sopimus on sinulle vielä parempi. Pörssisähkön kaikista eduista nauttimiseen vaaditaan hieman aktiivisempaa otetta oman sähkönkulutuksen ja käyttötottumusten seurantaan.

Nurmijärven Sähköltä voi ostaa myös ekologista Tuulisähköä, jolloin sähkö on alkuperätakuin varmistettuna 100-prosenttisesti tuulivoimaa. Tämä tuulisähkö on vieläpä täysin kotimaista ja tuotettu Nurmijärven Sähkön osaomistamissa tuulivoimaloissa. Sopimus on kahden vuoden määräaikainen sähkösopimus. Muutoin yhtiön sopimukset voi valita 1 tai 2 vuoden määräaikaisina tai toistaiseksi voimassa olevina sähkösopimuksina.

Nurmijärven Sähkö sähkö hinta

Sähkön hinta vaihtelee muun muassa kausien ja tuotantotilanteiden mukaan – tämän päivän kWh-hinta ei ole välttämättä voimassa enää huomenna. Ajan tasalla olevat hinnat myös Nurmijärven Sähköltä näet sähkösopimusten kilpailutuspalvelussamme. Alla kuitenkin osviittaa antavat Nurmijärven Sähkön hinnasto kesältä 2021 joiden eri tuotteiden kohdalta:

  • Yleissähkö (24 kk)5,88 snt / kWh + perusmaksu 2,95 € kuukaudessa

  • Pörssisähkötuntikohtainen kWh-pörssihinta + 0,30 snt / kWh + perusmaksu 4,00 € kuukaudessa

  • Tuulisähkö (24 kk)6,88 snt / kWh + perusmaksu 2,95 € kuukaudessa

Hinnasto 28.7.2021 mukaan. Ajan tasalla olevat hinnat löydät aina Zmartan vertailusta.

Nurmijärven Sähkö sähkötarjoukset

Kuten jo edellä totesimme, sähkön hinta muuttuu ja elää jatkuvasti esimerkiksi säiden ja talouden tapahtumien mukana. Tämän päivän sähkötarjoukseen voi olla myöhäistä tarttua jo huomenna. Olitpa sitten vaihtamassa sähkönmyyjää tänään, huomenna tai vasta ensi vuonna, Zmartan sähkösopimusten kilpailutuspalvelua kannattaa joka tapauksessa sähköjen vertailussa käyttää. Sieltä löydät myös viimeisimmät Nurmijärven Sähkön sähkötarjoukset.

Mikäli Nurmijärven Sähköltä löytyy sinulle sopiva tarjous, kannattaa huomioida sekin, että yhtiön asiakkaat voivat liittyä kanta-asiakkaiksi ja kerätä tätä kautta itselleen rahanarvoisia etuja. Näistä eduista monet soveltuvat myös Nurmijärven alueen ulkopuolella asuville asiakkaille.

Nurmijärven Sähköstä usein kysytyt kysymykset

Mikä on Nurmijärven Sähkön irtisanomisaika?
Toistaiseksi voimassa olevien sopimusten irtisanomisaika on Nurmijärven Sähkön sopimuksissa 14 vuorokautta.
Mitä laskutusvaihtoehtoja Nurmijärven Sähköllä on?
Yhtiön asiakkaat voivat saada laskunsa paperi- tai e-laskuina.
Miten teen vikailmoituksen Nurmijärven Sähkölle?
Nurmijärven alueella toimivan Nurmijärven Sähköverkko Oy:n verkkoasiakkaat voivat tehdä vikailmoituksen ympäri vuorokauden palvelevaan ilmaisnumeroon 0800 181 811.
Mistä löydän Nurmijärven Sähkön häiriötiedotteet?
Konsernin kotisivujen ”Sähkö- ja lämpökatkot” -otsikon alta. Täältä voi myös tilata tiedotteet suoraan puhellimeensa.

Chat