Nurmijärven Sähkö Oy

  • Y-tunnus: 0911384-5

  • Kauppanummentie 1

  • NURMIJÄRVI

09-878 071

Nurmijärven Sähkö -konserni on Nurmijärven kunnan omistama energia-alan yhtiö, jonka palveluihin kuuluu sähkön myynti sekä sen siirto. Yhtiön johtava toimintaperiaate on noudattaa sekä ympäristövastuun että kustannustehokkuuden periaatteita ja painottaa uusiutuvien energialähteiden ja ydinvoiman käyttöä.

Nurmijärven Sähköllä on noin 25 000 sähköasiakasta, eli sitä voi pitää alalla keskisuurena toimijana. Yksityisten asiakkaiden valittavana on Yleissähkö, Kausisähkö, Aikasähkö sekä Pörssisähkö – lisäksi asiakkaat voivat halutessaan ostaa osan sähköstään tai vaikka kaiken sähkönsä tuulivoimalla tuotettuna.

Yhtiön asiakkaat voivat liittyä kanta-asiakkaiksi ja kerätä tätä kautta itselleen rahanarvoisia etuja, joista monet soveltuvat myös Nurmijärven alueen ulkopuolella asuville. Näppärien Online-palveluiden ohella asiakkaita palvellaan puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Nurmijärven Sähköllä on palveluksessaan myös oma energianeuvoja, joka voi tarjota asiakkaille apua energian säästämiseen liittyvissä asioissa.