Nordic Green Energy

  • Y-tunnus: 2220675-5

  • Myllykatu 15

  • VAASA

06 3577750 (ma-pe 9-16)

Nordic Green Energy

Arvostettu Nordic Green Energy kuuluu Pohjoismaissa toimivaan ja vakavaraiseen Troms Kraft -konserniin. Yli 300 000 asiakasta palveleva yritys on saanut laajalti jalansijaa Suomessa, sillä se on toiminut markkinoilla jo vuodesta 2008 lähtien. Pitkän kokemuksen aikana asiakaskunta on kasvanut voimakkaasti ja yli 71 000 suomalaista yritystä on valinnut sen sähkön toimittajakseen.

Nordic Green Energy haluaa panostaa läpinäkyvyyteen, minkä johdosta se seuraa kansallisen Energiateollisuus ry:n määrittelemiä myyntiehtoja. Yritys on tunnettu myös laadukkaasta asiakaspalvelusta, minkä johdosta voit olla varma, että saat helposti apua mahdollisissa ongelmatilanteissa. Sähkövertailun avulla voit selvittää nopeasti, olisiko juuri tällä sähköyhtiöllä sopiva sopimustuote sinun tarpeisiisi.

Innovatiivisia digitaalisia palveluja tarjoava yhtiö on nimensä mukaisesti panostanut ympäristöystävällisten sähkösopimusten kehittämiseen. Yhtiö hyödyntää voimakkaasti uusiutuvia energialähteitä, minkä johdosta se on panostanut tuotekehitykseen täysin ympäristöystävällisten ratkaisujen löytämiseksi.

Nordic Green Energy haluaa panostaa läpinäkyvyyteen, minkä johdosta se seuraa kansallisen Energiateollisuus ry:n määrittelemiä myyntiehtoja. Yritys on tunnettu myös laadukkaasta asiakaspalvelusta, minkä johdosta voit olla varma, että saat helposti apua mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Nordic Green Energy asiakaspalvelu

Asiakkaita Nordic Green Energy palvelee puhelimitse arkisin aamuyhdeksästä iltaseitsemään. Jos tahdot asioida sähköpostitse, käytössä on yksinkertainen yhteydenottolomake yhtiön kotisivuilla. Yhtiö on läsnä myös lukuisissa sosiaalisen median kanavissa: Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, YouTubessa sekä LinkedInissä.

Verkossa asiakkuuteen liittyviä asioitaan voi hoitaa niin ikään Oma Virta - nimisessä palvelussa. Tässä online-palvelussa onnistuu sähkönkulutuksen seurannan ja laskutustietojen katselun ohella myös sopimustietojen tarkastelu ja omien yhteystietojen päivittäminen. Nordic Green Energyn kotisivuilta löytyvät selkeästi ja helposti myös kuluttaja-asiakkaiden sopimusehdot ja uusimmat tiedotteet. Yhtiön blogiin puolestaan on koottu ajankohtaista asiaa sähkömarkkinoilta ja esimerkiksi energiansäästövinkkejä.

Nordic Green Energy palvelukuvaus

Innovatiivisia digitaalisia palveluja tarjoava NGE on nimensä (green, vihreä) mukaisesti panostanut ympäristöystävällisten sähkösopimusten kehittämiseen. Yhtiö hyödyntää voimakkaasti uusiutuvia energialähteitä, minkä johdosta se on panostanut tuotekehitykseen täysin ympäristöystävällisten ratkaisujen löytämiseksi.

Nordic Green Energyn fokus on nimenomaisesti sähkön myymisessä, eli esimerkiksi omia sähköverkkoja ei yhtiöllä ole. Jos päädyt solmimaan vertailupalvelumme kautta sopimuksen juuri tämän yhtiön kanssa, tulet jatkossa saamaan sähkönsiirrosta erillisen laskun (toki tilanne voi olla kohdallasi jo nyt tämä).

Sähkönmyynnin ohella yhtiö myy myös aurinkopaneeleita ja aurinkosähköä kotitalouksille. Eri kokoiset paketit on mitoitettu talouksien koon mukaan, tosin myös eri pakettien sisällä on hajontaa paneelien lopullisen määrän suhteen. Sähköyhtiö myöntää myymilleen paneeleille jopa 25 vuoden pituisen tuottavuustakuun.

Nordic Green Energy energialähteet & historia, paikallisuus

Nordic Green Energy ei ole enää aivan tuore tuttavuus Suomen energiamarkkinoilla, sillä tämä Vaasassa päätoimistoaan pitävä yhtiö aloitti toimintonsa maassamme jo vuoden 2008 syksyllä. Yhtiö on osa Fjordkraftia, norjalaista konsernia, joka on listattu Oslon pörssiin. Tähän päivään mennessä jo yli 80 000 suomalaista kuluttajaa on valinnut NGE:n sähkön toimittajakseen. Yritysasiakkaita yhtiöllä on noin 20 000 ja julkisia asiakkaitakin jo 200.

Toiminta-ajatuksena Nordic Green Energyllä on edistää kestävää kehitystä toimittaa uusiutuvaa energiaa kotitalouksien ja yritysten tarpeisiin: kaikki sen myymä sähkö on peräisin uusiutuvista energialähteistä. Yhtiö myös ostaa aurinkosähköä pientuottajilta.

Vuonna 2020 yhtiön myymästä sähköstä selkeästi suurin osa oli tuotettu vesivoimalla. Tarkka sähköntuotannon alkuperäjakauma näytti tältä: vesivoima 82,0 %, aurinkovoima 13,9 % ja tuulivoima 4,1 %. NGE:n myymällä sähköllä on luonnollisesti alkuperätakuu.

Nordic Green Energy sähkösopimus

Nordic Green Energyllä on useita erilaisia sähkösopimustuotteita kuluttajien valittavaksi: Pörssisähkö, Kuukausitakuu, Kvartaalitakuu, Energiapaketit sekä Määräaikaiset. Voit valita, tuotetaanko sähkö vesi-, tuuli- vai aurinkovoimalla. Lisämaksusta sopimukseen voi valita Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa.

Pörssisähkö on nimensä mukaisesti pörssihinnan mukaista sähköä, joka on historiallisessa katsannossa tullut aina pitkällä aikavälillä muita sopimusmuotoja edullisemmaksi. Sähköpörssin kWh-tuntihinnan päälle maksetaan NGE:n perimää komissiota.

Kuukausitakuu-sopimus on kuukausittain hinnaltaan päivittyvä sopimus, jossa hinta seuraa markkinahintoja. Sopimuksessa ei ole määräaikaa. Kvartaalitakuu puolestaan on sopimus, jossa ei ole siinäkään määräaikaisuutta, mutta kuitenkin kolmen kuukauden taattu hinta. Muuttuvasta hinnasta ilmoitetaan aina 14 vuorokautta ennen muutosta.

Kiinteähintaiset Energiapaketit valitaan oman kulutustarpeen mukaan S-, M- tai L-kokoluokasta. Jos kulutus sattuukin menemään yli paketin rajan, maksetaan päälle spot-tuntihintaa ja Nordic Green Energyn välityskomissiota. Määräaikaiset sopimukset puolestaan ovat kunkin ajankohtaisen tarjoushinnan mukaisia koko sopimuskauden (12 tai 24 kuukautta) ajan. Vältyt siis äkillisiltä markkinahinnan korotuksilta, mutta toisaalta et pääse nauttimaan säästöistä, jos hinnat sähköpörssissä putoavatkin alas.

Nordic Green Energy sähkö hinta

Ajan tasalla olevat Nordic Green Energyn hinnat löytyvät sähkösopimutusten kilpailutuspalvelustamme kunkin sopimustuotteen kohdalta. Saat kuitenkin osviittaa alle kootusta NGE:n kesän 2021 sähkön hinnastosta.Sähkö hinta on koottu edullisimman tuotantotavan, eli vesivoiman mukaan.

  • Kvartaalitakuu5,99 snt / kWh + perusmaksu 3,60 € kuukaudessa

  • Määräaikainen (24 kk)6,87 snt / kWh + perusmaksu 0 € kuukaudessa

  • Pörssisähkötuntikohtainen kWh-pörssihinta + 0,16 snt / kWh + perusmaksu 3,80 € kuukaudessa

Hinnasto 29.7.2021 mukaan. Ajan tasalla olevat hinnat löydät aina Zmartan vertailusta.

Nordic Green Energy sähkötarjoukset

Juuri nyt voimassa olevat Nordic Green Energyn sähkötarjoukset löydät vertailupalvelustamme, jonka käyttö ei sitouta sinua vielä mihinkään. Voit vertailla eri sähkönmyyjien sähkösopimuksia keskenään koska tahansa, eikä palvelun käyttö maksa mitään – sen sijaan säästöä se voi tuoda merkittävästikin.

NGE:llä on erikseen tarjoustuote Opiskelijasähkö, joka tarjoaa opiskelijoille sähkösopimuksen kokonaan ilman kuukausimaksua. Opiskelijoiden sähkönkulutus on usein varsin pientä, joten kuukausimaksu muodostaa varsin usein suhteettoman suuren osan sähkölaskusta.

Nordic Green Energystä usein kysytyt kysymykset

Mikä on Nordic Green Energyn irtisanomisaika?
Toistaiseksi voimassa olevien sopimusten irtisanomisaika on 14 vuorokautta. Laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa, paitsi jos laskun loppusumma jää alle 20 euroon.
Mitä laskutusvaihtoehtoja Nordic Green Energyllä on?
Nordic Green Energyn asiakkaat voivat valita, ottavatko laskunsa vastaan paperilaskuna, e-laskuna vai sähköpostilaskuna.
Miten teen vikailmoituksen Nordic Green Energylle?
Nordic Green Energyllä ei ole omaa sähköverkkoa Suomessa, joten vikailmoitukset sähkönjakelusta tulee tehdä omalle paikalliselle verkkoyhtiölleen.
Mistä löydän Nordic Green Energyn häiriötiedotteet?
Kts. yllä. Valtakunnallisesti sähkönjakelun häiriötiedotteet löytää Energiateollisuuden verkkosivuilta.

Chat