Lumo Energia Oyj - logo

  • Y-tunnus: 2701773-4

  • Teollisuuskatu 21

  • HELSINKI

09 4272 0444

Lumo Energia lukeutuu niihin sähkönmyyjiin, jotka haastavat isot ja perinteiset energia-alan jätit pienellä ja ketterällä organisaatiollaan. Vuonna 2015 perustetulla yhtiöllä ei ole omaa sähköntuotantoa: sen myymä sähkö on yhteispohjoismaisen Nord Pool -sähköpörssin kautta ostettua energiaa.

Lumon tuotevalikoimassa on neljä erilaista sähkötuotetta. Aamuaurinko-sopimus on tarkoitettu kerrostaloasuntoihin ja on kiinteähintainen, MarkkinaPlus-sopimus puolestaan seuraa Nord Pool -sähköpörssin markkinatilannetta hinnoittelussaan. Lisäksi saatavilla ovat puolen vuoden ja vuoden mittaiset määräaikaiset sopimukset. Kaikkiin sopimuksiin voi valita EKOenergian, Suomen luonnonsuojeluliiton ympäristömerkinnän.

Asiakkaitaan Lumo Energia palvelee puhelimitse sekä verkossa niin chat-palvelun kuin perinteisemmän sähköpostin kautta. Asiakkaita yhtiöllä onkin noin 40 000 kappaletta, sekä yrityksiä että kotitalouksia.

Vaihtoehtoja Lumon tarjoamille sopimuksille kannattaa aina vertailla, ja helpoiten se onnistuu Zmartan sähkösopimusten vertailupalvelun kautta. Vertaile nyt!

Vertaa ja valitse

Postinumero on väärin, tarkista postinumero
?
Varmistathan, että sinulla ei ole sitovaa määräaikaista sopimusta jos haluat kilpailuttaa sähkösi.
  • Vertailu ei sido sinua mihinkään
  • Ilmaiseksi