Loiste Sähkönmyynti Oy

  • Y-tunnus: 2038931-6

  • PL 5

  • Kajaani

0800 9 2000

Loiste Sähkönmyynti Oy on valtakunnallinen, suomalainen energiayhtiö. Loiste haluaa helpottaa 200 000 asiakkaansa arkea kehittämällä uusia palveluja ja toimivia ratkaisuja. Loiste tähtää tulevaan kasvuun yhdessä kumppaneidensa kanssa, jotta ihmiset voisivat tehdä oman elämänsä kokoisia ympäristötekoja.

Loisteella on useita eri sopimusvaihtoehtoja. Loiste Takuu on määräaikaisen ja kiinteän hinnan sopimus, Loiste Puhdas tarjoaa uusiutuvilla lähteillä tuotettua sähköä, Loiste Spot seuraa hinnoittelussaan Helsingin hinta-alueen sähköpörssiä ja Olympiasähkö on yhteistyössä Olympiakomitean kanssa tarjottava tuote, josta osa ohjataan nuorten lahjakkaiden urheilijoiden olympiavalmennukseen.

Loisteen palveluvalikoimaan kuuluu myös ylijäämäsähkön myyntimahdollisuus: kuluttajat voivat myydä esimerkiksi omilla aurinkopaneeleillaan tuottamaansa ja omien tarpeiden yli jäävää sähköä Loisteelle. Omien energia-asioiden seuranta on helppoa yhtiön Oma Energia -palvelussa.

Täysin kotimainen Loiste on suosittu valinta sähkönmyyjäksi, mutta onko se edullisin ja sinulle sopivin? Selvitä asia Zmartan sähkösopimusvertailussa.