Loiste Energia Oy

  • Y-tunnus: 0185353-1

  • PL 5

  • KAJAANI

0800 9 2000

Loiste on aiemmin Suomessa toimineen saksalaisyhtiö E.ON:in Suomen toiminnot harteilleen ottanut energiayhtiö. Sillä on yli 200 000 asiakasta, ja sähkönmyynnin lisäksi Loiste vastaa myös sähköverkosta Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

Kajaanissa kotipaikkaansa pitävän yrityksen yksityiset asiakkaat voivat valita neljästä erilaisesta sähkösopimuksesta. Loiste Takuu on määräaikaisen ja kiinteän hinnan sopimus, Loiste Puhdas tarjoaa uusiutuvilla lähteillä tuotettua sähköä, Loiste Spot seuraa hinnoittelussaan Helsingin hinta-alueen sähköpörssiä ja Olympiasähkö on yhteistyössä Olympiakomitean kanssa tarjottava tuote, josta osa lahjoitetaan olympiaurheiluun.

Loisteen palveluvalikoimaan kuuluu myös ylijäämäsähkön myyntimahdollisuus: kuluttajat voivat myydä esimerkiksi omilla aurinkopaneeleillaan tuottamaansa ja omien tarpeiden yli jäävää sähköä Loisteelle. Omien energia-asioiden seuranta on helppoa yhtiön Oma Energia -palvelussa. Esimerksiksi S-ryhmän sekä K-kaupan etuasiakkaille Loisteen asiakkaat voivat kerryttää bonus sähköä joka auttaa sinua kartuttamaan bonustilejäsi sähkölaskujen yhetydessä.

Täysin kotimainen Loiste on suosittu valinta sähkönmyyjäksi, mutta onko se edullisin ja sinulle sopivin? Selvitä asia Zmartan sähkövertailussa ja vertaa nyt.

Chat