Leppäkosken Energia Oy

  • Y-tunnus: 0429601-3

  • PL 1

  • IKAALINEN

(03) 45031

Leppäkosken Sähkö -konsernilla on jo sadan vuoden perinteet kotimaisesta, uusiutuvasta energiantuotannosta. Pienestä pirkanmaalaisesta Leppäkosken vesivoimalaitoksesta on kasvanut merkittävä energia-alan konserni, joka tarjoaa asiakkailleen ratkaisut sähkön, kaukolämmön ja maakaasun osalta. Ikaalisissa kotipaikkaansa pitävän yrityksen vastuulla on myös yli 30 000 asiakkaan sähkönsiirto Pirkanmaan ja Satakunnan maakunnissa.

Leppäkosken Sähkön täysin omistama tytäryhtiö Leppäkosken Energia Oy on sijoittunut Suomen kolmen parhaan sähkönmyyjän joukkoon Energiateollisuus ry:n asiakaskyselyissä sekä vuosina 2016 että 2018. Asiakkaiden tyytyväisyys ei ole siis pelkkää sanahelinää.

Yhtiön sopimusvalikoimasta löytyy yksityisasiakkaille neljä eri tuotetta: Ympäristö, Priima, Markkina ja Takuu – selkeästi nimetyt tuotteet kertovat heti, mikä niiden painopiste on. Sähkövalinnassaan voi siis painottaa halutessaan myös uusiutuvia tuotantomuotoja.

Perinteikäs yhtiö, joka ei ole koskaan pelännyt uuden ajan mukanaan tuomia haasteita ja muutoksia: sitä on Leppäkosken Sähkö.