Lehtimäen Sähkö Oy

  • Y-tunnus: 0180752-7

  • Peräläntie 3

  • LEHTIMÄKI

020 7598350

Lehtimäen Sähkö

Vuoden 1945 kesäkuussa perustettu Lehtimäen Sähkö Oy toimii Alajärven kaupungin alueella sekä tietyillä sen lähialueilla, kuten joissakin Ähtärin ja Soinin kylissä. Tällä jakelualueellaan yhtiö toimii myös sähkönmyyjänä, mutta verkkoalueensa ulkopuolelle se ei sähköä myy – sähkösopimusten kannalta kyseessä on vaihtoehto lähinnä siis Alajärven asukkaille.

Asuitpa sitten Alajärvellä tai muualla Suomessa, sähkön vertailu kannattaa joka tapauksessa tehdä Zmartan helppokäyttöisessä sähkösopimusten kilpailutuspalvelussa. Paikallinen ja tuttu toimija ei useinkaan tarjoa edullisinta vaihtoehtoa.

Yhtiön sähkösopimukset on jaettu kolmen hinnoittelumallin mukaisesti. Asiakkaiden valittavana ovat eri käyttötarpeisiin soveltuvat Yleistariffi, Aikatariffi sekä Tilapäistariffi. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen myös erilaisia asennuspalveluita esimerkiksi sähköasennuksiin, aurinkopaneelijärjestelmiin ja maakaapelointeihin liittyen.

Lehtimäen Sähkö asiakaspalvelu

Sähköyhtiön toimisto sijaitsee Alajärvellä, noin 1,5 kilometriä Lehtimäen kirkonkylältä pohjoiseen, ja on avoinna arkisin klo 9–16. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä puhelimitse (vikapäivystykselle on oma numero) ja sähköpostitse.

Lehtimäen Sähkön asiakkaat voivat seurata omaa sähkönkäyttöään helppokäyttöisen ja selkeän verkkopalvelun kautta. Verkkoasiakkaat voivat niin ikään tilata sähkönjakelun häiriöilmoitukset suoraan puhelimeensa tai tarkastella niitä verkkosivujen kartalta.

Koska kyseessä on varsin pieni yhtiö, on ymmärrettävää, että somessa se on läsnä vain Facebookissa, eikä esimerkiksi julkaise asiakaslehteä. Oleellisiin sähköön liittyviin peruspalveluihin liittyvää materiaalia ja ajankohtaisia tiedotteita löytyy kuitenkin riittävän kattavasti yhtiön sivuilta, ja asiakaspalveluun on helppo ottaa yhteyttä.

Lehtimäen Sähkö palvelukuvaus

Lehtimäen Sähkö Oy vastaa omalla verkkoalueellaan sähkönjakelusta ja niin ikään myy tällä alueella sähköä. Ainakaan toistaiseksi yhtiö ei solmi sähkösopimuksia verkkoalueensa ulkopuolelle, joten kyseessä on sanan varsinaisessa merkityksessä paikallinen sähköyhtiö.

Yhtiön asennusosasto tarjoaa asiakkailleen myös erilaisia asennuspalveluita esimerkiksi sähköasennuksiin, aurinkopaneelijärjestelmiin ja maakaapelointeihin liittyen. Puunkaatoapua on saatavilla sähkölinjojen läheisyydessä oleville puille.

Lehtimäen Sähkö energialähteet & historia, paikallisuus

Yhtiö perustettiin vuonna 1945, ja seuraavana vuonna alkoi sähkölinjojen rakentaminen osakkaiden maille. Vuosien saatossa sähköverkko laajeni kattamaan nykyisen alueensa, johon kuuluu entinen Lehtimäen kunta sekä joitakin osia sen naapurialueista. Paikallisuus on säilynyt edelleen leimallisesti toimintakulttuurissa, ja päätavoite onkin tarjota sähköä varmasti ja kohtuullisin hinnoin.

Vuonna 2020 yhtiön palveluksessa työskenteli seitsemän henkilöä. Liikevaihto oli noin 1,8 miljoonaa euroa. Lehtimäen Sähkö on osakkaana 0,57 prosentin omistusosuudella EPV Energia -konsernissa, joka tuottaa ja hankkii sähköä osakkailleen.

Lehtimäen Sähkö sähkösopimus

Lehtimäen sähkösopimukset on jaettu pienille sähköyhtiöille tyypilliseen tapaan kolmen hinnoittelumallin mukaisesti. Asiakkaiden valittavana ovat eri käyttötarpeisiin soveltuvat Yleistariffi, Aikatariffi sekä Tilapäistariffi.

Aikatariffi-tuotteessa vaihtoehtoina on vuodenaikoihin perustuva hinnoittelu ja vuorokaudenaikaan perustuva hinnoittelu – kyse on siis niin kutsutusta yösähköstä ja vuodenaikasähköstä. Näistä ensin mainittu on suosittu sähkölämmitteisissä talouksissa, jälkimmäinen kesämökeillä. Yleistariffin hinta on aina sama riippumatta ajankohdasta.

Lehtimäen Sähkö sähkö hinta

Lehtimäen Sähkö Oy pyrkii tarjoamaan verkkoalueensa asukkaille kohtuuhintaista sähköä, eikä sen hinnasto muutukaan kovin tiuhaa tahtia. Sähkön hinta on kuitenkin aina muutospaineiden alla tuotannosta ja kysynnästä riippuen, eivätkä pienetkään toimijat voi myydä sähköä pitkään tappiolla. Ajankohtaiset hinnastot on aina syytä tarkistaa sähkönmyyjän vaihtoa harkitessaan. Alla Lehtimäen Sähkön sähköhinnasto elokuun 2021 tilanteen mukaan.

  • Yleistariffi5,50 snt / kWh

  • Aikatariffi (vuorokaudenaika) – 5,50 snt / kWh (päivä), 4,50 snt / kWh (yö)

  • Aikatariffi (vuodenaika)5,80 snt / kWh (talvi), 4,70 snt / kWh (muu aika)

  • Tilapäistariffi8,10 snt / kWh

Hinnasto 25.8.2021 mukaan. Ajan tasalla olevat hinnat löydät aina Zmartan vertailusta.

Lehtimäen Sähkö sähkötarjoukset

Varsinkaan pienemmät suomalaiset sähköyhtiöt eivät tapaa harrastaa erillisiä sähkötarjouksia samaan tapaan kuin hieman isommat kilpailijansa. Esimerkiksi Lehtimäen Sähkön tapauksessa potentiaalinen asiakaskunta on hyvin pieni, joten erityisiä houkuttumia ei tarvita. Jos kaipaat ajankohtaisia tarjouksia, saat ne hetkessä suorittamalla sähkönyhtiöiden hintavertailun helppokäyttöisessä sähkösopimusten kilpailutuksessa. Sen käyttö on maksutonta, eikä vaadi tunnistautumista.

Lehtimäen Sähköstä usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lehtimäen Sähkön irtisanomisaika?
Lehtimäen Sähkön toistaiseksi voimassa olevien sähkösopimusten irtisanomisaika on normaaliin tapaan 14 vuorokautta.
Mitä laskutusvaihtoehtoja Lehtimäen Sähköllä on?
Asiakkaat saavat laskunsa perinteiseen tapaan postitse paperisella laskulla.
Miten teen vikailmoituksen Lehtimäen Sähkölle?
Yhtiön verkkoasiakkaat voivat jakeluhäiriöiden tapauksessa tehdä vikailmoituksen suoraan vikapäivytysnumeroon 050 414 3053.
Mistä löydän Lehtimäen Sähkön häiriötiedotteet?
Ajankohtaiset häiriötiedotteet julkaistaan Lehtimäen Sähkön kotisivuilla, kohdassa ”Häiriöilmoitukset kartalla”. Sivustolta voi myös tilata ilmoitukset häiriöistä suoraan puhelimeensa ja/tai sähköpostiinsa.

Chat